♦️مردم از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند
✍متن پیام آیت الله مکارم شیرازی:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹ملت بزرگ ایران؛ در این ایام که، مردم ما در تلاش و تکاپوی تحویل سالی نو و تدارک دید و بازدیدها بودند، بلیه ای عالمگیر، آرامش همگان را سلب نمود. در این شرایط ویژه همه شما عزیزان را به توجه جدی به خطر این بیماری با حفظ خونسردی کامل جلب مینمایم.
🔹از تلاش ایثارگرانه و مجدانه جامعه پزشکی و پرستاری و دیگر تلاشگران عرصه بهداشت و درمان و نیروهای جانبرکف نظامی و انتظامی و همیاریهای مردمی از صمیم قلب تشکر و قدردانی میکنم.
🔹از همه ملت عزیز تقاضا دارم نسبت به رعایت تمامی موارد درخواستی از سوی مسئولین بهداشت و درمان، از جمله ماندن در خانه و پرهیز از هرگونه سفر غیر ضروری، دقت ویژه نمایند.
🔹از مسئولین محترم نیز میخواهم با تلاشهای بیوقفه و اتخاذ روشهای علمی، مردم کشور را (خاصه در استانهای بهشدت درگیر) یاری کنند.
🔹مردم عزیز ما با توبه به درگاه الهی و طلب عفو و توسلات و دعاهای خود در آستانه سال نو به خصوص در شب جمعه آخر سال، امیدوار به لطف خداوند و عنایات امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشند.
🔹در پایان، با دعا و تضرع به درگاه ذات اقدس احدیت و توسل به ارواح طیبه حضرات معصومین (علیهم السلام)، دفع و رفع این بلیه را مسألت مینمایم
🔔ای مردم
همانا برشما از دو چیز می ترسم :
هواپرستی و آرزوها طولانی
پیروی از هوای نفس ، انسان را از حق باز می دارد. و آرزوهای طولانی آخرت را از یاد می برد
📚 #خطبه ۴۲
🌷 خواص شگفت انگیز آیت الکرسی :
1️⃣ هنگام خارج شدن از منزل ؛ هفتاد هزار فرشته نگهبان شما خواهند بود...
2️⃣ هنگام ورود به منزل ؛ قطحے و فقر هرگز به منزل تان نرسد...
3️⃣ بعد از وضو ؛ هفتاد مرتبه درجه را بالا مے برد...
4️⃣ قبل از خواب ؛ فرشته ها تمام شب محافظ شما باشند...
5️⃣ بعد از نماز واجب ؛ فاصله بین شما و بهشت فقط مرگ مےشود...
📕 ثوابالاعمال و عقابالاعمال
🌸لَمّا قيلَ لَهُ: اُحِبُّ اَنْ يُوَسَّعَ عَلَىَّ فِى الرِّزْقِ
دُمْ عَلَى الطَّهارَةِ يُوَسَّع عَلَيْكَ فِى الرِّزْقِ🌸
💠📿به رسول خدا صلي الله عليه و آله عرض شد: دوست دارم روزيم زياد شود. فرمودند: پيوسته با #وضو باش تا روزيت فراوان شود.📿💠
📚كنزالعمال/ح۴۴۱۵۴
💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
چه کنیم بیانمان قوی شود و بتوانیم اطلاعاتی که داریم را برای دیگران بازگو کنیم؟
🌺پاسخ:
به اين نکته توجه داشته باشيد که در بيشتر اوقات افکار ما مانع يادگيري يا اجراي مهارتها ميشوند و الا شما توانمندي هاي زيادي داريد و فقط آنها را به کار ببنديد.
☘️در خصوص فن بيان در وهله ي اول شما نبايد خود را دست کم بگيريد. زيرا شما داراي نقاط قوتي هستيد. همچنين تا زماني که واگويه هاي منفي نسبت به خود داشته باشيد و خود را با ديگران در اين زمينه مقايسه کنيد، نميتوانيد مهارت هاي لازم را بياموزيد و حتي در صورت آموزش نميتوانيد عملياتي کنيد.
🌟براي بهبود فن بيان:
1. 📌 مطالب را به صورت تئوري ياد بگيريد؛ 2. 📌 تمرين مناسب و کافي داشته باشيد (شبيه سازي)؛ 3.📌 به صورت واقعي در زندگي خود به کار ببريد (تا پس از مدتي به صورت ناخودآگاه به از اين روشها استفاده کنيد).
✨اما برخي فاکتورها براي سخنراني خوب و مناسب عبارتند از:
📍 شمرده صحبت کنيد؛ با هر صدا و سرعتي که صحبت مي کنيد، «وضوح» کليد موفقيتتان است. شنونده بايد قادر باشد تمام کلمات را بشنود، بنابراين هر عبارت مبهمي مي تواند اين وضوح را از بين ببرد. درست صحبت کردن را با تلفظ و اداي صحيح کلمات تمرين کنيد.
📍 با اعتمادبهنفس صحبت کنيد؛ احساس کنيد حرفي که ميزنيد، متعلق به خودتان است. با تمام اعتمادبهنفسي که در دنيا وجود دارد، صحبت کنيد. فرض کنيد مي خواهيد با کاراتهبازي، تعدادي بلوک محکم را بشکنيد. اندکي ترديد باعث مي شود به جاي بلوک ها دستهاي شما بشکنند.
📍 تمرين کنيد؛ براي تقويت قدرت بيان بايد تمرين کنيد. با اينکه ديگران بارها و بارها اهميت تمرين کردن را براي نتيجه دادن کارها توضيح دادهاند، ما هم در مورد آن صحبت مي کنيم. بهترين هنرمندان دوبله مي توانند هزاران کلمه را بدون ارتکاب اشتباه بيان کنند، اما براي بهدست آوردن اين مهارت، سالها زمان لازم است.
تمرين باعث از بين بردن نواقص مي شود و صداپيشه ها از اين راه به موفقيت ميرسند. خيليزود روي غلتک مي افتيد و خواندن و گفتارتان بههم پيوسته و بدون اشتباه مي شود. به اين ترتيب در وقت تان صرفه جويي، در کارتان پيشرفت و از مهارت تان سود کسب ميکنيد. شما مي توانيد براي تمرين قبل از سخنراني، در خانه فضايي را که مي خواهيد در آن صحبت کنيد را تصور کنيد، و در آن حالت شروع به صحبت کنيد.
📍 نااميد نشويد؛ اگر در جلسه اي و يا شرايطي تپق زديد، فاجعه نسازيد. همه ي افرادي که الان خوب صحبت مي کنند کساني هستند که ابتدا توانسته اند، مشکلات را بشناسند و نااميد نشوند و با قدرت به مسير ادامه دهند.
📍 براي سخن گفتن بهتر و بالابردن دايره ي لغات مي توانيد سخنراني هاي خوب را گوش دهيد. از افراد موفقي که در اين مسير نتايج خوبي به دست آورده اند کمک بگيريد. در ضمن مطالعه و خواندن کتابهايي که اطلاعات عمومي انسان را افزايش مي دهد، مي تواند در افزايش دايره ي لغات کمک کند.
خودتان را با افراد حرفهاي، افراد با تجربه و افرادي که به دليل نوع تربيت و خانواده چنين توانمندي دارند مقايسه نکنيد. فن بيان يک مهارت است. خوشبختانه مهارتها قابل يادگيري و تمرين هستند. مانند مهارت دوچرخه سواري، موتور سواري و رانندگي.
باسمه تعالی
🔰 پیش از ظهر امروز سوم اسفند ماه ۱۳۹۸جمعی از مومنین از حضرت آیت الله العظمی وحیدخراسانی خواستند تا جهت دفع بیماری و نگرانی ،توصیهای بفرمایند؛
معظم له فرمودند: ضمن رعایت دستورات #پزشکی و#بهداشتی، هر روز دست خود را روی قلبتان بگذارید و هفت مرتبه سوره حمد را قرائت کنید و نیز هر روز صبح و شب هفت مرتبه آیت الکرسی را تا «وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ» قرائت نمایید.
▪️اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مُوسَى بْنَ جَعْفَر▪️
حضرت #آیت_الله_بهجت
اینکه به امام کاظم 💚 علیهالسلام باب الحوائج گفته ميشود ، فقط مختص ما شيعيان نیست ، بلکه قدمای اهل تسنن هم به این مطلب قائل هستند.
در جلد اول تاریخ بغداد از قول يكي از بزرگان حنبلي می نویسد :" هرگز نشد مشكلي برايم پيش آيد و در کنار قبر موسی بن جعفر حاضر شوم و این مشکل برایم حل نشود."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️راه محبوب شدن نزد خدا
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #آیت_الله_ناصری 👌
4_5886377490917623952.mp3
6.65M
💿 فایل صوتی
🎤 استاد ماندگاری
🔖 اولین شرط هدایت 🔖
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما برای چه هدفی آفریده شدهایم؟✨
💖موفقیت؟
💖زندگی خوب؟
💖آدم خوبی بشیم؟
🎤 استاد پناهیان
┈┉┅━❀✨❀━┅┉
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
💠 حدیث روز 💠
💎 این شخص دوستدار اهلبیت(ع) است
🔻 امام محمد باقر علیهالسلام:
يَا جَابِرُ أَ يَكْتَفِی مَنِ انْتَحَلَ التَّشَيُّعَ أَنْ يَقُولَ بِحُبِّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ فَوَ اللَّهِ مَا شِيعَتُنَا إِلَّا مَنِ اتَّقَى اللَّهَ وَ أَطَاعَهُ
اى جابر، آيا كافى است براى كسى كه ادّعاى تشيّع دارد، بگويد كه دوستدار ما اهل بيت است؟
به خدا سوگند، #شيعه ما نيست؛ مگر آن كسى كه #تقواىخدا را رعايت كند و از او اطاعت نمايد.
📚 بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۹۷، ص ۱۹۴، ح ۱۱
•┈┈••✾••┈┈•
مشعل روشنگر...
🔰 رهبرانقلاب: شخصیت حضرت موسیبنجعفر(ع) در داخل زندان هم همان شخصیت مشعل روشنگری است که تمام اطراف خودش را روشن میکند، ببینید حق این است...
#شهادت_امام_کاظم_علیهالسلام
سال ۹۹، سال توجه به «دیگری»
در حال گذراندن تجربهای شگفت هستیم. همه ما ایرانیان احساس غریبی داریم. «نوروز» که بزرگترین جشن مهرورزی و شادی ماست، امسال به سبب شیوع کرونا، صورت دیگری پیدا کرده است. «نوروز» هنگامهٔ باهم بودن است و کرونا ما را از «یکدیگر» جدا ساخته. این وضع شاید بهانه مناسبی باشد که اندکی در باره «دیگری» درنگ کنیم.
در بحران کرونا باید از «دیگران» دور باشیم و از خود در مقابل آنها مواظبت کنیم. خطر ابتلا به بیماری، باعث شده که با دقت و وسواس به «دیگری» بنگریم. اما «دیگری» همیشه اینگونه نیست و حتی در همین شرایط بحرانی برای رهایی از بحران، چشم به «دیگرانی» دوخته ایم که درمان کنند و دارویی برای بیماری بیابند. پس هر چه هست در دایره «دیگران»یم. «دیگری» هم بهشت من است و هم جهنم من، هم دردم هست و هم درمانم. «دیگری» از شگفتآورترین موضوعاتی است که هر کس به گونهای آن را درک و تجربه می کند. «دیگری» در هزار چهره ظاهر میشود و بر من تأثیرات متفاوتی می گذارد. من همواره در دایرهای سیر میکنم که «دیگری» با من است و همه احوال، احساسات، افکار و رفتارهایم نسبتی با او دارد.
حال میتوانیم به وجوه دیگری از نسبتداری با «دیگری» بنیدیشیم. نسبت من با «دیگری» تابع چه اموری است؟ در چه شرایطی و با چه زمینه هایی «دیگری» باعث آرامش و شادی و مهربانی من می شود و چرا و چگونه «دیگری» باعث ناآرامی و خشم و پرخاش و ستیزهگری من؟ این گونه پرسشها را به صورتهای مختلف میتوان پیش برد و مایهای برای تفکر قرار داد. اما در اینجا بگذارید این رشته را به شرایط امروز ایران پیوند دهیم. کرونا نگاه ما به جسمِ «دیگریِ» مبتلا را حسّاس کرده، اما لازم است که این تجربه را به تجربه بنیادیتری تبدیل کنیم و به «دیگری» با تمام وجوه و مراتبش بنگریم.
بگدارید پرسشها را کمی ملموستر کنیم. چرا آمار طلاق و مشاجرات خیابانی اینقدر زیاد است؟ چرا سیل مهاجرت از ایران به روندی عادی تبدیل شده است؟ چرا فضای وسایل ارتباط جمعی، به خصوص رسانههای اجتماعی مقابلهجویانه و «دیگرستیزانه» است؟ چرا به محض هر رویداد جدیدی صفکشی و جدال آغاز میشود؟ چرا پرخاش و تمسخر و دشنام رواج دارد؟ چرا فضای ذهن و فکر ما اینقدر درگیر چالشهاست؟ چرا در هر رویدادی اغلب در جستجوی «دیگری»های مقصر،توطئهگر و جنایتکارند؟…. آیا این شرایط عادی است؟ آیا از این وضع گریزی نیست؟
تجارب تاریخ معاصر جهان نشان داده که قدرتِ ملتها نسبت مستقیمی با همگرایی، وفاق و تابآوری در مقابل تفاوت و اختلاف دارد. اگر جز این باشد، روندها به سوی افزایش تقابل و خشونت پیش خواهد رفت. شرایط امروز جهان، به خصوص خاورمیانه مقتضی حساسیت نسبت به نحوه رفتار با «دیگری» است. قرار گرفتن در چرخه خشونت بزرگترین بلای بیشتر کشورهای جهان است. در کشورهای مبتلا به رفتارهای ستیزهآمیز باید به فکر راههای خروج از چرخه خشونت و مقابلهجویی بود. چطور میتوان رفتارهای ستیزهآمیز و خشونتبار را به رفتارهایی تبدیل کرد که باعث مفاهمه، نوعدوستی و مشارکت شود؟ باید اینگونه پرسشها را بارها و بارها و در موقعیتهای متفاوت تکرار کرد.
در شرایط ناشی از بحران کرونا از «یکدیگر» دوریم و در نزدیک شدن به «دیگری» احتیاط میکنیم. میتوانیم این وضع را بهانهای قرار دهیم و به نحوه نسبتی که با «دیگران» داریم ژرفتر بیندیشیم. در این صورت شاید وقتی که این شرایط به پایان رسید و دوباره به هم نزدیک شدیم، با دقّت بیشتری به «دیگری» بنگریم. نه تنها به جسم «دیگری» بلکه به «دیگری» با تمامی وجوه و آثارش. از اکنون به این بیندیشیم که چطور میتوانیم در کنار «یکدیگر» زندگی کنیم، در حالی که از خشم و نفرت خالی باشیم. چطور میتوانیم آرامتر به یکدیگر بنگریم؟ چطور میتوانیم تفاوت و اختلافهای «یکدیگر» را برتابیم. چطور میتوانیم رقابت کنیم اما در دام خشونت نیفتیم؟ چطور میتوانیم بنویسم و سخن گوییم، اما نوشته و سخنمان خالی از نفرت باشد و موجب برافروختن و برانگیختن «دیگران» نشود؟ چطور میشود به جامعه ای آرامتر، امیدوارتر با همبستگی بیشتر رسید؟
نوروز بزرگترین جشن ملی ما ایرانیان است و ما همراه با تحول در طبیعت، تحول در خویشتن را درخواست میکنیم. میتوانیم سال نو را با درخواست تحوّل در نحوهٔ نسبتمان با «دیگران» آغاز کنیم. میتوانیم برای تقویت مهرورزی و شفقت، با یکدیگر اتفاق کنیم.
ما میتوانیم «یکدیگر» را بیشتر دریابیم.
علی اصغر مصلح
منبع یادداشت: http://amosleh.com/fa/99-2/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حداقل در عمرتان یکبار نمازشب بخوانید
استاد ابوالفضل بهرام پور
فرمایش علامه حسن زاده آملی حفظه الله تعالی به نقل از آیت الله احدی: اگر به صحرایی بروی که مار افعی آنجا باشد ، فرار می کنی تا افعی تو را نزند.
حالا اگر کسی نامردانه پای تو را ببندد ، نمی توانی فرارکنی ، افعی تو را می زند و می کشد
وقتی گناه می کنی ، جوری گناه نکن که گناه پای شما را ببندد ، نتوانی فرارکنی.
حداقل دو رکعت نماز شب بخوان ، مناجاتی بخوان ، سعی کن در بن بست گیر نکنی که نتوانی فرار کنی.
در قرنطینه خانگی هم وقت بیشتری با خدایمان بگذاریم...
✅عناب
✍برای جلوگيری از التهاب مخاط بينی و آبريزش ميوه خشک عناب را مقابل آتش سوزانده دود حاصل از آنرا بو كنيد. این کار باعث باز شدن بينی ورفع ريزش آب آن مي گردد.
🔴 تفرقه ممنوع
✍️ #عبدالله_جعفری
🔹 این روزها همه درگیر ویروس منحوس کرونا هستیم .وبرای مقابله کردن با آن یک اتحاد ملی طلب میکند...
🔻 ولی گوشه وکنار افرادی پیداشده ومیشوند که چراغ تفرقه روشن میکنند ...
🔸 یکی غیر مستقیم به اهل بیت پیامبر طعنه میزند ومیگوید اعتقاد به آنهایی که کور را بینا میکند ومریض را شفا میدهد امروز چرا کاری برای کرونا نمیکند...
❌ یکی دیگر مریدانش را ترغیب میکند که درمقابل حرم ها تجمع کنند ونگذارند درب حرم ها بسته شوند...
◾️ بدانیم هردوی اینها دولب یک قیچی اند یکی از امریکا دیگری از انگلیس...
🔰 امروز مهمترین خدمت به مردم سرزمینمان فقط فقط وحدت ویکپارچگی است ...
⭕️ یاد داستان پیامبر اکرم (ص) درباره شق القمر افتادم .که مشرکان به پیامبر گفتند اگر در ادعای خود صادق هستی این ماه را برای ما دونیم کن .پیامبر در جواب آنها فرمود اگر من دونیم کنم شما ایمان خواهیدآورد.آنها گفتند بلی .پیامبر به اذن خدا ماه را دونیم کرد .ولی همان مشرکان گفتند پیامبر ساحر است وایمان نیاوردند...
درطول تاریخ چه معجزه های بزرگ کوچکی از اهل بیت پیامبر اکرم (ص) دیده اندودرکتب هایشان موجود است...ولی کو چشم بینا که ببیند .وَمَنْ كَانَ فِي هَٰذِهِ أَعْمَىٰ فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَىٰ وَأَضَلُّ سَبِيلًا
قرار نیست هراتفاقی درجامعه افتاد معصومی بیاید و معجزه بکند معجزه نشان دهد. این انسان است که باید تلاش کند ومعتقدیم که دراین تلاش های صادقانه است که همان اهل بیت به یاری ما می آید
واین عزیزان بدانند همینکه درکوههای این سرزمین در امنیت کامل به ایراد سخنرانی می پردازند خودش یک معجزه است
📌توصیه آیتالله العظمی وحید خراسانی از مراجع تقلید، برای عبور از بیماری #کرونا و رفع مشکلات
👈 توسل همگانی به امام کاظم(علیه السلام )
۱- در شب يا روز ۲۵ ماه رجب، شهادت حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام که مصادف با اولین روز سال جدید است، در منازل و در جمع خانواده، متوسل به باب الحوائج علیهالسلام شوند و مصائب آن امام مظلوم را ذکر بنمايند.
۲- هر كس به هر قدر كه برايش ميسر است، قرآن کریم را تلاوت نمايد و آن را به مادر بزرگوار امام زمان ارواحنافداه، حضرت نرجس خاتون علیهاالسلام هدیه نمايد.
امید است که با این عمل، توجه و عنایت وجود مقدس حضرت ولی عصر عجلاللهتعالیفرجه شامل حالمان گردد.
انشاءالله
🔻منبع: سایت رسمی آیتالله العظمی وحید خراسانی
wahidkhorasani.com
1584640928696EhHTuNz1Pw35KjmkfFnYO4g0SL8yid7l.mp3
6.98M
🎙 روضه امام موسی بن جعفر(ع)
#ویژه_شهادت_امام_موسی_کاظم(ع)
file-3277-1564842166
654.1K
☝️دانلود مستقیم فایل شیوه خواندن نماز جعفر طیار به همراه دعای پس از آن از کتاب زادالمعاد
💠 آیتالله بهجت در موارد بسیاری که مردم برای مشکلات ازدواج و یا پیدا کردن شغل مناسب و نیز دیگر مشکلات زندگی راهحلی میخواستند، آنها را به خواندن نماز جعفر طیار -علیهالسّلام- سفارش می کردند.
🌺 ایشان توصیه می کردند: «نماز جعفر را بهترتیب و دعایی که در کتاب زادالمعاد آمده است بخوانید»
💐 همچنین میفرمودند: «بعد از نماز و ادعیۀ آن به سجده روید و با چشم گریان اگرچه با قطرۀ اشکی که چشم تَر شود، حاجتتان را بخواهید».
التماس دعا. یاعلی
1_767646.mp3
8.38M
چه تک و تنها، چه غریبونه
یهنفر کنج این زندونه
#حاج_محمود_کریمی
#نوای_شهادت