eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
58.1هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد بواسطه گناهان مردم دست شیاطین در زندگی مردم بازتر میشه...‼️ ⭕️⭕️⭕️«ارتباط با اجنه بسیار جدی از اون چیزیه که فکر می کنید» اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✅ نشر این پست مهم جهاد تبیین= دشمن شناسی ست .
بسم الله القاصم الفاسدین والمنافقین والمنحرفین والقاسطین والمارقین والناکثین سلام علیکم 😈😈👿حقه بازی به سبک انگلیسی‼️😈😈😈 وقتی قطار که از فرانسه به انگلیس می‌رفت پر شد، خانمی کنار یک‌ مرد انگلیسی نشست. خانم فرانسوی خیلی نگران و پریشان بود. مرد انگلیسی پرسید، چرا نگرانید؟ مشکلی هست؟ وی گفت من با خودم 10.000یورو دارم که بیش‌از مقدار مجاز برای خارجی است مرد انگلیسی گفت خب بیا نصفشان کنیم. اگر پلیس شما را گرفت، اقلا نصفش حفظ شود. آدرستان در انگلیس را به‌ من بدهید تا به شما برگردانم. و همین‌کار را کردند. در بازرسی مرزی خانم فرانسوی جلوتر از مرد انگلیسی بود و چمدانش را نگشتند. نوبت مرد انگلیسی شد. مرد انگلیسی شروع به داد و قال کرد و گفت: سرکار! این خانم 10هزار یورو با خودش دارد. نصفش را داده به‌من تا رد کنم. نصف دیگرش با خودش است. بگیریدش. من به‌وطنم خیانت نمی‌کنم. من با شما همکاری کردم تا ثابت کنم چه‌قدر بریتانیای‌کبیر را دوست دارم. زن را بازرسی کردند و پول را گرفتند. افسر پلیس از میهن‌دوستی سخن گفت و این‌که چه‌قدر یک‌قاچاق ساده به اقتصاد کشور ضرر می‌زند و از مرد انگلیسی تقدیر کرد. قطار "هم" به‌راهش ادامه داد و به انگلیس رفت. زن فرانسوی بعداز دو روز دید مرد انگلیسی جلوی منزلش است. با عصبانیت گفت آدم پر رو از جان من چی می‌خواهی ؟ مردِ انگلیسی با آرامش معناداری، پاکتِ‌حاوی 15.000یورو را به وی داد و گفت این 10هزار یورو پول شما و این 5هزار "هم" جایزه شما! تعجب نکنید. من می‌خواستم حواس آن‌ها از کیف من که حاوی 3میلیون یورو بود پرت شود! مجبور شدم چنین حیله‌ای به‌کار برم! القصه .... حواسمان باشد که گاهی عده ای برسر مسایلی جنجال می کنند که مردم متوجه نشوند کشور را به ورطه ی نابودی بکشانند‼️ باعث تعطیلی هزاران کارخانه تولیدی شدند . کارخانه ها و صنایع بزرگ را به ثمن بخس به اطرافیانشان بخشیدند ❗️❗️❗️ پول مردم را به بورس کشانند و آنان را از هستی ساقط کردند❗️ . اکنون هم حامی فتنه دواعش و فواحش شدند و آن اراذل را، ملت خطاب می کنند و در برابر شهدای امنیت و امر به معروف سکوت بی شرمانه ای کرده اند و ....... گویا که این قوم تاریخ را باور ندارند... آه مظلومان بگیرد دامنت را ای شیخ شوم ای مفسد فی الارض تو و حامیانت را ... 😈😈😈 .
‼️ ! 🔷 را تحریم و را تقدیم تان می کنند! ❌ این یعنی جان ایرانی برایشان مهم نیست، اما خراب کردن ذهن و پرت کردن حواس ایرانی برای رسیدن به اهدافشان، خیلی مهم است!! ⁉️ واقعاً چطور بعضی ها فکر میکنند و اذنابش خیرخواه و دلسوز آنهایند؟! 🔺باید به این دسته آدم های ساده لوح گفت: اگر دین و اعتقادی ندارید اشکالی ندارد، حداقل باشید... .
* ❓❓❓کدام نمایندگان بعد از ۷ مرتبه به‌روزرسانی، هنوز به سامانه شفافیت نپیوسته‌اند؟!!؟!؟! ❌بالاخره در سال اخر پس از چند مرحله به‌روزرسانی سامانه شفافیت ،عده ای از نمایندگان از سرناچاری رضایت دادند از ۲۸۶ نماینده فعلی مجلس ۲۰۷ نماینده بالاخره در سامانه حضور پیدا کردند و ۷۹ نفر دیگر همچنان غیر شفافند...❌ *
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘☘☘فرصت طلایی☘☘☘ ♻️شما برای امام زمان قدم بردارید مطمئن باشید خود حضرت ابالفضل ع میاد تمام کاراتون و مدیریت میکنه ♻️ https://eitaa.com/jahaad_tabeen1
❌❌❌😱😱😱
‼️😱😱😱فاطمی‌امین مشاور رئیسی شد ❌وزیر عزل شده و مضر صمت ، مشاور رئیس‌جمهور در نظارت بر روند اجرای طرح‌های تولیدی شد😳😳😳🤔🤔🤔 ⭕️⭕️⭕️‌ادامه سیاست روحانی ... معزول شده سریع به پست حساس دیگری گذاشته میشود😱😭 .
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸در مهمانی پنج شنبه ها ی سامراء ، ❤️میزبان مهمان ها ، حضرت " مهدی " سلام الله علیه است ♻️♻️♻️وضو بگیریم با استغفار وصلوات به این مهمانی وارد شویم https://eitaa.com/jahaad_tabeen1
⁉️ آیا می دانید دقایقی پس از فوت نحسا امینی، آمریکایی در بیمارستان کسری حضور پیدا کردند؟! 🔺طبق گفته امیرآبادی فراهانی، نماینده مجلس اولین عکس را ۲ نفر از اعضای گرفتند! 🛑 پخش گسترده این عکس ها با هدف موج سازی، و مردم به ویژه برای کشاندن ایران به ورطه ناآرامی و آشوب، نمونه ای واضح از آمریکایی ها با هدف ضربه به امنیت و تلاش برای سرنگونی انقلاب اسلامی بود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا