eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.2هزار عکس
58.3هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅📢سرهنگ بازنشسته آمریکایی: آنچه این روزها در سوریه می‌گذرد جنایت مشترک سیا، موساد و میت ترکیه است ⚠️ این عادت آمریکا است که از چنین گروه‌هایی برای ضربه به مخالفانش استفاده کند...📢 / / / / / / / ملعون .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📣📢یک فیلم عجیب تاریخی نشست سران عرب در دمشق سال ۲۰۰۸ قذافی با اشاره به اعدام صدام می‌گوید: 🔹 «نوبت همه شما می‌رسد و سراغتان می‌آیند.» اسد و مبارک و دیگر حاضران می‌خندند. ✍گاوهای شیرده عربی مشکلشان اینست هنوز صهیونیسم و اسکتبار جهانی و غرب را نشناختند! بشار هم اهل شد! مثل خیلیها در ایران... .
حاج قاسمِ عزیز : به زودی فتنه‌ هایی پیش رو خواهید داشت که کل شهدا آرزوی حضور به جای شما را خواهند داشت ! آن‌ روز من نیستم، ولی شما پشت آقا را خالی نکنید .. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔻روایت قابل تأمل نماینده مجلس از یک مقام ارشد نظامی/ چرا وعده صادق ۳ اینقدر به تأخیر افتاده است؟ دکتر منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس: 🔹اینکه بعد از تقدیم حدود ۶۰۰۰ شهید مدافع حرم و صرف میلیاردها تومان هزینه، طی فقط یک هفته سوریه را دو دستی تقدیم تکفیری‌ها کردیم اگر غضب الهی نیست پس چیست؟! 🔹حدود دو هفته قبل، در حاشیه مراسمی، ملاقاتی بسیار کوتاه با یکی از بلندپایه‌ترین مقامات نظامی کشور داشتم. به ایشان عرض کردم که پس این وعده صادق ۳ چه شد؟! لبخندی زدند و گفتند که بزنیم که نیم ساعت بعدش دوباره اسرائیل ما را بزند تا بعدش مردم مطالبه وعده صادق ۴ را بکنند؟! از پاسخ ایشان چنان متعجب شدم که تا چند روز در حیرت به سر می‌بردم. حالا هم که دو هفته از آن زمان گذشته است دائما این سوال در ذهن حقیر موج می‌زند که مگر آقا همین چهل روز پیش نفرمود که "بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد". اینکه سوریه را بعد از این همه خون، یک هفته‌ای تقدیمشان کردیم در راستای به هم خوردن خطای محاسباتی اسرائیلی‌ها بوده؟! ظاهرا برخی از عزیزان ما فرمایش آقا را سر و ته فهمیده‌اند و تصمیمشان این بوده که جوری عمل کنیم که خطای محاسباتی خود ما به هم بخورد! 🔹قبلا هم گفته بودم که خط قرمز حقیر، فقط و فقط رهبر انقلاب است و در دفاع از حقوق ملت و نظام، از مطالبه گری و نقد هیچ عزیزی فروگذار نخواهم کرد، حتی اگر آن عزیز، مقام ارشد نظامی و یا امنیتی کشور باشد. ضمنا فعلا باتوجه به شرایط جنگی منطقه و لزوم حفظ وحدت، بیان نام مقاماتی که طی این ۴۰ روز قصور داشته‌اند را صلاح نمی‌دانم اما اگر در ادامه، دوباره در اجرای فرمایش آقا کوتاهی بورزند ابایی از افشای نامشان نخواهم داشت. .
18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 👆⚠️📣📢 ترک‌فعل یک سردار سپاه، خسارات جبران‌ناپذیری به ج.ا وارد کرد‼️ ⚠️❌ کسانی که جلوی فرماندهان نظامی رو میگیرند به این ویدئو دقت کنند. ⚠️امروز هم این تعلل پیاپی در انتقام و پاسخ‌ به اسرائیل، تبعات و خسارات جبران‌ ناپذیری خواهد داشت خدا امثال دکتر عباسی ها ، ازغدی ها و .... رو حفظ کنه که روشنگری میکنن والا ماها که هیچ کاره ایم تا حرفی میزنیم انگ ضد انقلاب ، ستون پنجم دشمن و .... بهمون میزنن 😏 .
. 📣📢تغییر محاسبه اسرائیل به کجا رسید؟ تحولات اخیر باعث نمیشه یادمون بره که امام خامنه ای فرمودند : باید محاسبات اسرائیل را تغییر داد و چگونگی این تغییر ادراک را به مسئولان واگذار کردند. 👤علیرضا تقوی نیا .
. 📣📢روی زمین در زینبیه اگر نیروی پیاده نداریم، پهپادهای ایرانی آن قدر برد دارند که از طهران تا دمشق برسند و با شلیک اخطار جلوی هوس سنی‌های صهیونی و سلفی‌های ناسره در تعرض به شیعیان ساکن و مقدسات آن‌ها در آن جا را بگیرند... ✍ محمد مهدی فاطمی صدر 🔥🔥🔥 .
. ⚠️📣📢همه چیز از ۳۰ اردیبهشت و پنهان کاری مخبر و مجلس و قوه قضاییه ... شروع شد...😡😡😡 .
حقیقتا غرب گرایان موجودات عجیبی هستند... 🔥🔥🔥 .