eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.2هزار عکس
58.2هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
نقش تخریبی و فاسدکنندۀ استعمار را گفتیم؛ حالا عوامل درونی بعضی از افراد‌‎ ‌‏جامعۀ خودمان را باید بر آن اضافه کنیم. و آن خودباختگی آنهاست در برابر پیشرفت مادی‌‎ ‌‏استعمارگران.❗️ وقتی کشورهای استعمارگر با پیشرفت علمی و صنعتی یا به حساب استعمار‌‎ ‌‏و غارت ملل آسیا و افریقا ثروت و تجملاتی فراهم آوردند، اینها خود را باختند❗️❌ فکر کردند‌‎ ‌‏راه پیشرفت صنعتی این است که قوانین و عقاید خود را کنار بگذارند❗️ همینکه آنها مثلاً به‌‎ ‌‏کرۀ ماه رفتند، اینها خیال می کنند باید قوانین خود را کنار بگذارند❗️ رفتن به کرۀ ماه چه ربطی‌‎ ‎دارد به قوانین اسلامی⁉️ مگر نمی بینند که کشورهایی با قوانین و نظامات اجتماعی متضاد‌‎ ‌‏توانسته اند در پیشرفت صنعتی و علمی و تسخیر فضا با هم رقابت کنند، و با هم پیش‌‎ ‌‏بروند. آنها به کرۀ مریخ هم بروند، به کهکشانها هم بروند، باز از سعادت و فضایل اخلاقی‌‎ ‌‏و تعالی روانی عاجزند؛ و قادر نیستند مشکلات اجتماعی خود را حل کنند. چون حل‌‎ ‌‏مشکلات اجتماعی و بدبختیهای آنها محتاج راه حلهای اعتقادی و اخلاقی است؛ و کسب‌‎ ‌‏قدرت مادی یا ثروت و تسخیر طبیعت و فضا از عهدۀ حل آن برنمی آید. ثروت و قدرت‌‎ ‌‏مادی و تسخیر فضا احتیاج به ایمان و اعتقاد و اخلاق اسلامی دارد تا تکمیل و متعادل‌‎ ‌‏شود و در خدمت انسان قرار گیرد؛ نه اینکه بلای جان انسان بشود. و این اعتقاد و اخلاق‌‎ ‌‏و این قوانین را ما داریم. بنابراین تا کسی جایی رفت یا چیزی ساخت، ما نباید فوراً از دین‌‎ ‌‏و قوانینی که مربوط به زندگی بشر است و مایۀ اصلاح حال بشر در دنیا و آخرت است‌‎ ‌‏دست برداریم.‏ امام خمینی کتاب ولایت فقیه
⛔️سلبریتی‌های منافق دوست 🔺پس از وفات نامعلوم ″شهلا صافی ضمیر″ معروف به ″مرجان″ از بازیگران فیلم‌های مستهجن قبل از انقلاب و عضو سازمان منافقین، برخی سلبریتی‌ها پیام‌های سوگ و همدری خود را روانه فضای مجازی کردند. 🔺این خواننده، سال ۵۸ به سازمان مجاهدین پیوسته و در سال ۶۱ دستگیر می‌شود؛ پس از آزادی، از ایران فرار کرده و با اعلان رسمیِ عضویت مجدد در سازمان منافقین، مدتی را در مقر آنان زندگی می‌کند. او همواره ″ابراز ارادت″ خویش به مسعود و مریم رجوی و آرزوی فتح تهران را در برنامه‌های مختلف اعلان نموده است. 🔺حال با وجود اعتراف شخص این زن و شواهد متعدد دیگر، همچنین پیام مریم رجوی پس از فوت او که نشان از ارتباط عمیق سازمانی و حمایتی دارد، چگونه سلبریتی‌هایی که برخی از آنان به‌تازگی با چهره ماسک زده از آزادی نداشتنشان دم میزنند، پیام تسلیت و جاودانگی منتشر می‌کنند؟؟ آیا نمیدانند یا فضای ولنگار مجازی و ″غفلت مسئولین″ مختلف سبب وقاحت این افراد شده؟! ❓کدام منطقی ابراز ارادت به فردی که حامی ″قاتلان هم‌وطنِ بیگناهش″ است را می‌پذیرد؟ آیا وزارت ارشاد و نهادهای امنیتی غافلند یا طبق روال گذشته چشم بر این بی‌شرمی نیز فرو بسته‌اند؟!اگر مصادیق عملکرد ″ضد امنیتی سلبریتی‌ها″ با عموم مردم تفاوت دارد، ″مسئولان نظارتی و قضایی″ این مصادیق را برشمارند تا عموم جامعه نیز آگاهی یابند و بر آنان خرده نگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زمان بازنشستگی حیاتی مشخص شد 🔸ماجرای جنجال محمدرضا حیاتی گوینده خبر از تمجید اِبی تا رسیدن به خط پایان حیاتی در شبکه خبر یک رئیس بود 😏 خبر هارو در بسیاری از موارد تحریف میکرد و زمانیکه خبر ۲۰۳۰ در شبکه یک تکرار میشد با کلی سانسور و تغییرات مواجه بود 😏 چهره‌اش هم همانند اموات چند سال مانده میماند .بنده بارها ۱۶۲ تماس گرفتم و اعتراض نمودم و گفتم این حیاتی دروغگوی بزرگی است و آبروی جمهوری اسلامی رو با دروغهاش برده است امروزه با این همه امکانات مختلف که در اختیار ملته کسی حرفای این دروغگوی سانسورچی رو باور نمیکنند❗️ .و متأسفانه شبکه یک سیما هنوز در مواردی روش حیاتی را در حال اجرا کردن است❗️😏
🔴 آقای ، شما از محاکمه نباید خوشحال باشید.. شما هم از رفقا و دوستان خودتون دفاع کردید❗️😏
🔰 لوح | فاشیست 2020 🔻بگذار فلان دولت اروپایی، حزب‌اللهِ مجاهدِ سرافراز را غیر قانونی بداند. غیر قانونی، رژیمی مثل آمریکا است که داعش را تولید میکند و رژیمی مثل آن دولتِ اروپایی است که هزاران نفر در بانه‌ی ایران و حلبچه‌ی عراق، بر اثر موادّ شیمیایی‌اش به کام مرگ میروند. ۹۹/۳/۲
🔴 امان از کارنامه‌ی خالی... بعد از مصدق، نوبتِ مهدی بازرگان شد؛ گویا اعضای شورای شهر تهران در ادامه‌ی عملکرد درخشان‌شان در ۳ سال گذشته، تصمیم گرفته‌اند که اسم خیابانِ سازمان آب را تغییر داده و نام موسس نهضت آزادی یعنی را بر روی آن بگذارند!! همان نهضت آزادی که امام فرمودند خطرشان از منافقین نیز بیشتر است!
🔴عصر پسا آمریکا 🔹قدرت نظامی، یکی از دو ابزار استراتژیکِ آمریکا برای اِعمال قدرت در جهان و پیشبرد سیاست‌های سلطه گرایانه واشنگتن است. آشوب‌های داخلی و لزوم استفاده از نیروهای نظامی برای عملیات آرام سازی، از یک سو این قدرت را فرساینده می‌سازد و از سوی دیگر پیشبرد سیاست‌های مداخله گرایانه ایالات متحده را مختل می‌سازد. ادامه این وضعیت، منجر به بازگشت نیروهای آمریکا از کشورهای دنیا و پُرشتاب‌تر شدن روند عصر پسا آمریکا می‌گردد.
دو حرف زیبا از دو بزرگ مرد:🌷 : برای شهید شدن اول باید مانند شهید زندگی کرد🌷 : تنها کسانی مردانه میمیرند که مردانه زیسته باشند ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 دختر شجاع فلسطینی صحنه ای که قاضی اسرائیلی ازش میپرسه "چطوری به سرباز ما سیلی زدی" و اون فورا جواب دندان شکنی میده😉👆 این دختر و خانواده اش ساکن روستای حضرت صالح در فلسطین هستند.. اونها سالهاست مقاومت میکنند تا نگذارند اسرائیلی ها این روستا را هم تصاحب کنن و به اسم اسرائیل سند بزنن قصه کامل این روستا را در زیبا و تکان دهنده ببینید.. که الحق هر قسمتش میتونه یه فیلم سینمایی جذاب بشه👇👇 https://www.telewebion.com/episode/2290854 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 همتون توی قرآن، داستان حضرت صالح و قوم ثمود و پی کردن ناقه الهی توی چشمه اون منطقه رو خوندید.. اما آیا میدونستید که این روستا توی فلسطین قرار داره.. و اسرائیلیها مزار حضرت صالح و چشمه شو اشغال کردن.. عهدالتمیمی دختر مشهور فلسطینی و خانواده اش ساکن این روستا هستند.. اونها سالهاست مقاومت میکنند تا نگذارند اسرائیلی ها این روستا را تصاحب کنن و به اسم اسرائیل سند بزنن قصه کامل این روستا را در زیبا و تکان دهنده ببینید.. که الحق هر قسمتش میتونه یه فیلم سینمایی جذاب بشه👇👇 https://www.telewebion.com/episode/2290854 .
🔰از شاهکارهای مدیریتی و ، ارائه الگوی ویژه ای در مدیریت بحران ها اعم از اقتصادی، طبیعی و حوادث بود. 🔻فلان پتروشیمی آتش گرفته؟ منتظر باشیم تا کامل بسوزد خودش خاموش می شود. 🔻هزینه فیزیوتراپی گران است؟ خودت بمال! 🔻هوا آلوده است؟ دعا کنید باد بیاید! 🔻گرد و غبار نفس مردم جنوب را تنگ کرده؟ امیدواریم باران ببارد و غبار بلند نشود! 🔻خودرو گران است؟ نخرید تا ارزان شود! 🔻و حالا امروز و اجاره بها سر به فلک کشیده؟ صبر کنید خودش ارزان می شود. 🔰دریغ از راهکار و سیاستی برای ورود فعالانه در حل مشکلاتی که عرصه را بر مردم تنگ کرده. درحالیکه همه کارشناسان می گویند مشکل بازار مسکن عدم ورود دولت در تولید انبوه مسکن و اخذ بر خانه های خالی ست، دولت منفعلانه زمین بازی را به دلالان و سودجویان سپرده و مردم را با آنان تنها گذاشته!