eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.6هزار دنبال‌کننده
55.2هزار عکس
65هزار ویدیو
372 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
کاسب میلیاردی کیست ؟! 5 هزار میلیارد تومان رمدسیویر! اخرش هم بی اثر و پر عوارض هم همینطور ! کلی پول هم مردم بابت الکل و وایتکس دادن اونا هم بی اثر و پر عوارض و هیشکی نیست این جماعت گستاخ و وقیح که با نسخه ی غیر علمی باعث ضربه زدن به سلامت ملت شدن و کلی پول زدن به جیب رو به دادگاه بکشونه و محاکمه ....و انها میدان را برای خود بی خطر دیدن گستاخ شدن با وقاحت حمله به منتقدان و هر چه از دهنشون در می یاد میگن
2.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅👌نیجریه یک میلیون دُز واکسن کرونا را نابود کرد. مسئولین ایرانی ببینن دو دستی میزنن تو سر خودشون که چرا ندادی ما تا تزریقش کنیم به مردم )) .
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا کوچک خان جنگلی را بهتر بشناسیم .
🔴 خودتان را رنگ کنید!! 🔹این تصمیم جدید که قرار شده فقط با مشاهده یک مبتلای سرپایی اُمیکرون ، رنگ یک شهر نارنجی اعلام شود یک بدعت جدید در کرونا بازی است چرا که قبلا تلفات بالا رنگ ها را نارنجی و قرمز می کرد اما الان اگر این تصمیم اجرایی شود ، دیگر همه ایران نارنجی و قرمز خواهد شد و دوباره کسب و کار ملت در این وانفسای اقتصادی ضربه خواهد خورد. این در شرایطی است که هنوز پاسخ منطقی در مورد چرایی بی اثر بودن این همه واکسنی که میلیاردها دلار سرمایه را در دنیا تلف کرد ، داده نشده است!! 🔺فقط سوالم از دولت انقلابی و شخص آقای رئیسی عزیز این است که تا کی می خواهند در این کرونابازیِ بازی بخورند؟!! لابد در مرحله بعدی از نقشه کاسبان کرونا ، اگر یک اُمیکرون در هرجای دنیا پیدا شود ایران هم نارنجی خواهد شد!! یک کلام ختم کلام : بروید خودتان را رنگ کنید ... ✍"قاسم اکبری" .
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢❗️کاسب و مافیا اونی هست که در لباس سلامت مردم با ارز داروی اضطراری، میز تلویزیون وارد کرد ! از جیب تو علیه شعور تو بهره می‌برند واردات میز تلویزیون با ارز دارو شیاد چه کسی‌ست؟ .
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ این مدیر وزارت بهداشت کیست ⁉️ صاحب ۱۶ شرکت دارویی!!! پیام طبرسی عضو ستاد ملی کرونا منتقدان واکسن اجباری رو متهم به کاسبی میلیاردی کرد ولی کاسبی میلیاردی در بین وزارت بهداشتی ها هست افشاگری اش رو از شبکه دو بشنوید! ایا طبرسی صاحب این شرکت ها هست؟ .
🔴❗️ شیعه نشان داده حتی اگه همسر امام باشی ممکنه خیانت کنی بخاطر حرص ؛طمع ...... یک شیعه هر گز نباید فریب یک نام انقلابی!یک عمامه!یک حرکت ..شخصی رو بخوره ! نباید فریب بخوره که چون فلانی در فلان حرم!..... هست مدعی انقلابی هست! دیگه حتما آدم خوبی هست!اونم در این دنیا پر از ظلم و ستم ،بی عدالتی جعده که همسر امام بود به امام رحم نکرد دیگه مسئول حرمش باشن رحم میکنن؟! .
چه جالب! چرا درباره طرف مقابل دعوا از این احتمالات به ذهنتون نمی‌رسه و از این تیترها نمی‌زنید؟! مثلاً این تیتر چطوره: 💢❗️کاسبی میلیارد دلاری از زیرش هم بنویسیم: درآمد میلیارد دلاری از فروش دلیل اصلی مخالفت با داروهای گیاهی و است! پ؛ن؛واکسنی دو دوزش👇👇👇❗️ تزریق جواب نداده و دوز سوم رو میخوان تزریق در حالی گفته بودن با دو دوز ایمن کامل هستی!!شبیه یک کاسبی میلیاردی و مکر و حیله و فریب هست یا نسخه منتقدان که از اول یکی بوده فرمولش هم شفاف!که هر که خودش میتونه درست کنه .
. ❌همه توطئه‌های جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا و غیره برای این بوده است که ما نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسائل و اقدامات خود از آنان مجوز بگیریم! پ؛ن:دوساله تابع سازمان بهداشت جهانی!وcbc آمریکا!!مثل بخش هایی دیگه نسخه شرق و غرب را(نفوذی ها ) بر ما تحمیل و مدعی شدن اسلام جوابگو سلامت شما نیست! باید تابع انها باشیم ! .
. ✅❤️امام خمینی ره : نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، با وچشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذاریدکه لحظه‌ای آرامتان نمی‌گذارند ۱۳۶۸/۲/۱ .
. ❌ بازیگر غرب و شرق نباشد امام خمینی(ره): باید منتخبین شما اشخاصی باشند که توجه به اسلام داشته باشند، متعهد به اسلام باشند، بازیگر نباشند، به شرق و غرب توجه نداشته باشند.  📆۱۳ مهر ۱۳۶۲ .
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب رئیسی و مجلس انقلابی👇👇👇🙄😳😜😡❗️ آیا حواستان به این ابر مفسدین جنایتکار پراید ساز و...که وزیر تعیین میکنند هست یا نه😡😡😡؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 💢💢💢❗️پشت‌ پرده‌ها روشن خواهد شد!؟* ✅✅✅👌افشاگری رئیس هیات مدیره سایپا لجستیک درباره زد و بند قطعه‌ساز و خودروساز برای پایین نیامدن قیمت خودرو؛ تعمدی تولید را کاهش می‌دهند تا قیمت خودرو ارزان نشود! نشر حد اکثری حتتتتتتتتما جهت رسوایی ابر چپاولگران ملت . .