eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
58.1هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
. 💢❗️📣📣📣📣📣📣📣 دو خبر در یک قاب : 🔶 96 درصد اردکانیها واکسینه شدند . ❗️شهرستان اردکان از استان یزد نخستین شهری است که پس از انتشار سویه امیکرون در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت.❗️ ❗️امروز اولین شهری که بیشترین تزریق واکسن رو داشته در وضعیت قرمز کرونا در آمده❗️ 🤔کسی میدونه واکسن دقیقا چه کاری بایدانجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
به‌همت بسیج اساتید دانشگاه دامغان 💢 نشست علمی پرسش و پاسخ اساتید دانشگاهی با موضوع: 💠 «بررسی ابعاد سایبرنتیک سانحه‌ی » 🔶🔹 سخنران مهندس محمد علی شکوهیان‌راد - متخصص مطالعات سایبرنتیک - پژوهشگر ارشد آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران - مدرس دانشگاه تهران 📆 ۶ بهمن ۱۴۰۰ 🕰 ساعت ۱۹ الی ۲۱ به وقت محلی تهران 🌐 لینک ورود به جلسه در کانال مهندس شکوهیان راد در ایتا .
هیچ مدرسه‌ای موظف به دریافت تست PCR از دانش آموزان نیست تاریخ انتشار: 1400/10/22 - 16:20 akhr.ir/8761721
*⚠️مرگ بعداز واکسن !⚠️* توصیه های پزشکی را جدی بگیریم. دکتر آزما مدرس دانشگاه هاروارد پاسخ سوال شما را در مورد فوت پس از واکسیناسیون میدهد. ⛔⚠️⛔⚠️⛔ *چرا بعضی ها پس از تزریق واکسن کرونا فوت میکنند ؟!* خواهران وبرادران عزیزم، گفته شده است هر کسی که واکسن ویروس کرونا را واکسیناسیون کند، *مجاز به مصرف هر نوع بی حسی و داروهای تقویتی نیست!!* *حتی اگر این یک بی حسی موضعی با یک "باند" در دندان پزشکی باشد !* زیرا این یک خطر بزرگ برای زندگی شخصی که واکسیناسیون کرده است و احتمال مرگ او زیاد است ! *بنابراین، شخصی که واکسن می زند باید : چهار هفته بعد از واکسیناسیون* صبر کند و از بی حسی ها استفاده نکند. *این اطلاعات به تازگی به ما رسیده است* پس از خواندن هشدار مربوط به واکسیناسیون ویروس کرونا بر روی جعبه واکسن، در واقع متوجه شدیم که در آن نوشته شده است، و هشدار داده می شود *⚠️بعد از تزریق واکسن ویروس کرونا دوزهای بیهوشی مصرف نشود*. لطفاً برای محافظت از خانواده، بستگان، دوستان و همه مردم این اطلاعات را پخش کنید.🌹🌸 ‏لطفاً به افرادیکه *در شُرُف تزریق واکسن کووید ۱۹ هستند* بفرمایید *پس از تزریق واکسن کرونا، پزشکان تشخیص دادند که هر گونه آمپول تقویتی، ویروس را فعال می‌کند* 👈پس دقت داشته باشید که هیچ نوع آمپول تقویتی بدون اطلاع پزشک تزریق نکنید. *باید مایعات زیاد بنوشید واگر نیاز به " مُسکّن " پیش آمد، فقط مصرف "استامينوفن" مجاز است* *⚠️اکیداً ديكلوفناك، بروفن و ناپروكسن نبايد خورد یا تزریق نمود.* عزیزان توی گروه فرهنگیان یک نفر گفته بود : یکی از اقوام ، بعد از زدن واکسن کرونا حالش خوب بوده ولی بدون مجوز برای اقدام به تزریق آمپول تقویتی نروبیون کرده بود... حالش بد میشه و متأسفانه از دنیا میره. *شاید هم قبلا شنیده باشید :* «فلانی واکسن زده ولی در اثر ابتلا به کووید ۱۹ فوت کرده»... پزشکان متخصص امر، کشف کردند که : *عامل اصلی فوت پس از واکسن، تزریق آمپول یا مصرف داروی " تقویتی " بوده است* که موجب میشود : ویروس کرونا با قدرت به اعضای سالم بیمار حمله‌ور شود. *افرادی که واکسن میزنند، مراقب باشند، هیچ نوع آمپول ویتامین تقویتی تزریق نکنند.* *آمپول تقویتی ویروس را فعال کرده و ویروس قوی میشود و سبب فوت فرد واکسن زده میشود.* *لطفاً حتی از مصرف قرص های تقویتی‌ و ویتامینها*، *حداقل به مدت ۱۵ روز (دو هفته) خودداری نمائید* 👈چندین مورد اتفاق افتاده است. *لطفاً به اقوام، دوستان و آشناهای خود که احتمالا در شرف تزریق دوز سوم واکسن کرونا هستند خبر بدهید*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. جناب رئیسی این تذهبون؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!! 💢❗️📣📣📣📣📣📣📣رئیسی : در دولتهای قبل هم مذاکره با آمریکا مطرح بوده ...(روحانی و ...) در صورتیکه آمریکاییها اعلام کنند تحریمها رو لغو میکنند جای هرگونه مذاکره ای وجود داره😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳❌ .. امام خامنه ای :مذاکره دوجانبه با آمریکا ممنوع⛔️ 💢❗️📣📣📣📣📣📣📣 مذاکره با امریکا یعنی تحمیل خواسته‌های امریکا بر جمهوری!!! اسلامی ایران 💢❗️دوّم اینکه مذاکره یعنی نمایشِ!!! موفّقیّتِ سیاستِ فشارِ حدّاکثری از سوی امریکا. برای همین هم هست که مشاهده کردید رئیس‌جمهوری محترم، وزیر خارجه، مسئولین کشور همه یک‌صدا و یک‌زبان گفتند که ما با امریکا مذاکره نخواهیم کرد؛ نه مذاکره دوجانبه، نه مذاکره چندجانبه. اگر امریکا حرف خودش را پس گرفت و به آن معاهده هسته‌ای که نقض کرده بود برگشت و توبه کرد و شد عضو کشور‌های معاهده‌کننده، آن وقت در جمع کشور‌های معاهده‌کننده که شرکت می‌کنند و با ایران صحبت می‌کنند، او هم شرکت کند؛ ✅📣📣📣📣📣📣📣 بدون آن، هیچ گونه مذاکره‌ای در هیچ سطحی بین مسئولین جمهوری اسلامی و امریکایی‌ها اتّفاق نخواهد افتاد. " نشر دهید لطفا .
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢❗️📣📣📣📣📣📣📣 آیا نباید خون گریست⁉️ سکوت چرا⁉️ آیا سکوت کردن رواست⁉️⁉️⁉️⁉️ بأيّ ذنب قتلت؟! . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 وقتۍ را عـلنۍ جـار مـۍزننـد ، حتـماً یـڪ جـاۍ ڪـار میـلنـگـد... .
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
. ❌⁉️آقای رییسی , مجدد زیر بار حکومت نظامی عین الهی مامور کمر بسته ی سازمانwho نروید! 💢❗️📣📣📣📣📣📣📣 حدود یک میلیارد دلار خرج واردات واکسن و تشویق مردم به تزریق کردید... و هر انچه واکسم اهدایی از آمریکا و انگلیس به طور غیر مستقیم و دور زدن امام خامنه ای بود را دو دستی گرفتید👇❗️ و بالاجبار ( اقناعی )به ملت مظلوم و شهید داده ی ایران تزریق کردید ... که الان حرف حکومت نظامی نباشد دولت روحانی هم به بهانه کرونا حکومت نظامی راه انداخت تا هر اعتراضی به گرانی و چپاول را در نطفه خفه کند❌ همه میدانند که حکومت نظامی کرونایی هیچ تاثیر معنادارای در کنترل بیماری نداشته😳😳😳❗️ حالا در دوماه آخر سال چه شده یا چه اتفاقاتی در پیش است😳👇❗️ که وزیر کشور دوباره مردم را تهدید می‌کند؟! .
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. این کلیپ عااااالی و مهم😍😍😍 را از دست ندید ✅👌خنثی کردن اثر سحر و جادو... اگر از سحر و ماوراء می‌ترسید... ✅✅✅ روزی ۵۰ آیه تلاوت قرآن تمام سحرها را می‌بلعد نشر این کلیپ صدقه ی جاریه است نشر حد اکثری حتما .