eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.6هزار دنبال‌کننده
55.6هزار عکس
66.1هزار ویدیو
374 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 آقای ، کجا جمهوری اسلامی جواب مردم را با باتوم داده است؟! 🗣 رییس‌جمهور منتخب در جمع نمایندگان ادوار مجلس: ◀️ باید اعتراف کنیم که وضع امروز ایران ما برازنده ما نیست. راه غلبه بر مشکلات موجود عبور از اختلافات و همکاری و همدلی برای آبادانی ایران است. ◀️ دلیل نارضایتی مردم این است که نه تنها با محبت با آن‌ها برخورد نمی‌کنیم، بلکه با باتوم و چماق جواب آن‌ها را می‌دهیم. ◀️ مشکل ما قبل از آنکه دشمنی دشمنانی مثل آمریکا باشد، مربوط به عملکرد خودمان است. ✍حوزه انقلابی دلیل اصلی نارضایتی مردم بی ثباتی اقتصادی، تورم و گرانی در جامعه است و امروز جمهوری اسلامی در اوج وحدت ملی بین آحاد جامعه است، بله با فتنه گران در اختلاف هستیم و هیچ وحدتی با آنان نداریم و در جایی که از فتنه گری دست برندارند برای حفظ امنیت و نظم کشور جوابشان باتوم است مثل همه جای دنیا 🌹 حوزه انقلابی ╭┅───────────┅╮ 🕌 @howzehenghelabi ╰┅───────────┅╯
🔴 برادرِ طلبه! امام حسین رو همین تفکر کشت... طرف نوشته: پای کار امام حسین هستی؟ به دخترای‌ اون مدلی نیش و کنایه نزنی😳 اولا اینی که شما بهش میگی نیش و کنایه ، در اسلام بهش میگن امر به معروف. کار بدی هم نیست بلکه واجبه ثانیا امام حسین سلام الله علیه رو مومنایی کشتن که گفتن: هیس ساکت! گناه می بینی خفه شید! ثالثا هدف امام حسین ع امر به معروف بود. اگر کسی قراره پای کار امام حسین سلام الله علیه باشه، آمرین به معروف هستن نه گناهکارِمتجاهر و مومنِ بیخیال رابعا اگه یه وقت یه همجنسباز با پرچمش اومد تو خیمه اباعبدالله، یک مشروب خور هم با ویسکیش اومد؛ بازهم ما رو توصیه به صبر و بردباری می کنی. بس کنید دیگه این حرفهای تکراری و بی مبنا رو 🌹 حوزه انقلابی .
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴درس اصلی و بزرگ عاشورا 🚩 «کُلُّ‌یَومٍ‌عاشوراوکُلُّ‌أرضٍ‌کَربَلا» یعنی... 🌹به‌روایت امام خمینی(ره) .
🔴 برخورد قاطع دستگاه قضایی با افراد سازمان یافته برای عادی سازی کشف حجاب در کشور ▫️پیرو دستور رئیس قوه قضائیه در برخورد با افراد سازمان یافته برای عادی سازی کشف حجاب در کشور در صورت مواجهه با این افراد موارد را به دادستان های شهرتان اطلاع دهید، پروژه جدید دشمن عادی سازی کشف حجاب در هیئات مذهبی است که تا الان به خاطر امر به معروف و نهی از منکر عزاداران حسینی شکست مفتضحانه ای خورده است. 🌹 حوزه انقلابی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ⚠️ امان از عده‌ای از خواص که باعث شدند شلوغ‌کاری‌های مجازی یک مشت سوءاستفاده‌گر از سفره‌ی انقلاب، به یک برای تخریب تمام افراد معتبر و مؤثر نسبت به انقلاب و ولایت تبدیل شود. ⭕️ هزینه‌ی تخریب کنش‌گران انقلابی در سطوح مختلف از آیت‌الله میرباقری و علامه مصباح یزدی گرفته تا دکتر جلیلی و دکتر زاکانی و دکتر جبرائیلی و ... بر عهده‌ی شما است که به یاد تحجر و فریاد کشیدن بر سر بسیجیان و بچه‌های حزب‌اللهی افتادید! هر چه ما دفاع می‌کنیم که این قائله جمع شود، شما بدتر می‌کنید! 🔻 این هزینه‌هایی که دشمن با سوءاستفاده از عدم درک موقعیت شما به انقلاب تحمیل می‌کند را چگونه تسویه می‌کنید؟! شکوهیان‌راد .
▪️فلسفه قیام حسینی احیای امر به معروف و نهی از منکر است، هر جا که در انجام این واجب الهی کوتاهی کردیم ضرر کردیم، امروز فضای مجازی ول، ولنگاری عده ای در جامعه، فساد و تبعيض و... با ترک این واجب الهی اتفاق افتاده است و خواص جامعه تقصیر بیشتری بر گردن دارند، چون این وضعیت رو دیدند و سکوت کردند‼️ .
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دلیل هجمه‌های اخیر به آیت الله میرباقری مشخص شد .
🔴 حوزه علمیه تمام قد مخالف است غلط می‌کنند که بخواهند FATF را بپذیرند/ حوزه انقلابی ▫️پذیرش fatf یعنی تعهد به ارائه کامل اطلاعات مالی مردم ایران به اسرائیل و آمریکا و قبول تروریست بودن نیروی قدس سپاه و فرماندهان آن و تحویل دادن آنها به دشمنان ایران ▫️طرفداران داخلی fatf احتمالا بدون غرض و بی اطلاع از متن آن، حتی نمی‌دانند fatf چیست و مخفف چه کلماتی است 🌹 حوزه انقلابی .
. 📢📣نظر مراجع و علما درباره معاهدات بین‌المللی 🔻رهبرمعظم‌انقلاب، امام خامنه‌ای: 💬معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی ابتدا در اتاق‌های‌فکر قدرت‌های بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آن‌ها پخت‌وپز می‌شود و سپس با پیوستن دولت‌های همسو یا دنباله‌رو یا مرعوب شکلِ به ظاهر بین‌المللی می‌گیرد. 🔻آیت‌الله‌العظمی مکارم‌شیرازی: 💬اف‌ای‌تی‌اف یک است و هدف تنظیم کنندگان سلطه بر امضاکنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست. 🔻آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی: 💬 حوزه علمیه باید بیدار باشد و با تمام قوا با این قرارداد کند. نمی‌گذاریم قرارداد امضا شود. 🔻آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی: 💬 نباید کنوانسیون‌های بین‌المللی شویم. 🔻حضرت‌آیت‌الله‌ علوی‌گرگانی: 💬 با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و بیانات مراجع عظام تقلید، تصویب قرارداد به مصلحت کشور و نظام نیست. 🌹 حوزه انقلابی .
🔴 آقای پزشکیان ریاست‌جمهوری دوره کارآموزی و جای آزمون و خطا نیست ▪️پزشکیان: به هر کس که توان حل مشکلات را دارد میدان می‌دهم، اما اگر نتوانست باید پاسخگو باشد 🌹 حوزه انقلابی .
❌❌❌ 📡⚠️هشدار!! حضور برخی عناصر رادیکال و غربگرا در پستوی سازماندهی دولت جدید! بر اساس برخی اخبار غیررسمی، اسامی اعضای شورای راهبری دولت به قرار ذیل منتشر شده است: ▪️۱- محمدجواد ظریف ▪️۲- علی ربیعی ▪️۳- علی عبدالعلی زاده ▪️۴- هادی خانیکی ▪️۵- محسن رنانی ▪️۶- مجتبی لشکربلوکی ▪️۷- علی طیب نیا ▪️۸- سیدرضا صالحی امیری ▪️۹- علی تاجرنیا ▪️۱۰- فیاض زاهد ▪️۱۱- محمد رهبری ▪️۱۲- سمیه توحیدلو ▪️۱۳- امین عارف نیا ▪️۱۴- محمدرضا جلایی پور ▪️۱۵- محمد کبیری ▪️۱۶- علی شکوری راد 🔻اگر این ترکیب درست باشد، بدین معناست که ریل‌گذاری دولت جدید به دست برخی عناصر تندرو و غربگرا صورت می‌پذیرد و بعید نیست از حیث و و و ، باید منتظر فضایی تندتر و تار تر از دوران باشیم! خدا کند این اتفاق رقم نخورد. وگرنه ما حد اقل بیست سال به عقبتر پرت می‌شویم؛ آنهم درست در زمانی که به نقطه صعود به قله نزدیکتر از هر زمان دیگر قرار داریم. هم باید کرد، هم باید به خط شوند و کاری کنند. فردا دیر می‌شود.... بعضی (معدود) فعلا ساکت باشند بهتر است. در چیزی که تخصصی ندارند وارد نشوند. در آینده برای و برای و کوبیدن فرصت زیاد دارند! دعوای داخلی حزب‌الله را هم کنار بگذارید. هر کس به هر نحوی به اختلافات فشل کننده دامن بزند، به راه امام و شهدا خیانت کرده. اکنون باید باشیم برای کمک به حرکت صحیح دولت جدید و برای برداشتن بارها از دوش نظام جهت خدمت بیشتر به ملت. باید هشیار بود که برای رسمیت دادن به صورت نگیرد. در شخص و شخصیت آقای پژشکیان نکات مثبت و ظرفیتهای خوبی هست که بزرگان ما باید از همانها استفاده کنند برای جلوگیری از اقدامات خطرناک که در تکاپوی تشکیل هستند. @rozaneebefarda