3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دنیای اقتصاد گزارش اشتباه داد، محمد مهاجری هم روی آن اسکی رفت
🔹مهاجری، گزینه احتمالی مدیرعاملی ایرنا، بر مبنای گزارش اشتباه روزنامه دنیای اقتصاد تحلیلی نادرست درباره بدهی دولت در فضای مجازی ارائه کرد.
🔹آیا استفاده از این فرد لمپن کم سواد در خبرگزاری دولت با شعار وفاق ملی سنخیت دارد؟
🔴#نخسا (ضِد اِستِکبار)👇
@nekhsa_ir
🔴قابل توجه
👈آیا در بیت رهبری نفوذی هست؟
👈ایا مرندی پزشک رهبری نفوذیه؟!
1⃣آخرین دستور آیت الله شهید رئیسی 10 روز قبل از شهادت و
امضای ماندگار برای خارج کردن مجوزهای طب سنتی از دست وزارت بهداشت
2⃣بلافاصله بعد شهادت آقای رئیسی، دکتر مرندی به روسای قوا و آقای مخبر و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نامه نوشت که ابلاغیه آقای رئیسی تخلف است و خواستار لغو آن شد‼️😡
3⃣حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به نامه آقای مرندی نوشت ابلاغیه آقای شهید رئیسی مغایرتی با اسناد بالادستی مرتبط با طب سنتی ندارد و رئیس جمهور شهید به خاطر مقاومت در بدنه وزارت بهداشت در برابر طب سنتی دست به این اقدام زده است
4⃣ولی آقای مرندی مسئول تهدید نسل و ایجاد بحران پیری جمعیت، دست بردار نیست و اکنون طی نامه مجدد به اقای پزشکیان رییس جمهور، خواستار حذف ابلاغیه آقای شهید رئیسی و بازگرداندن مجوز مراکز طب سنتی به وزارت بهداشت شده است.
پیش بینی می شود با نظر مثبت پزشکیان، آقای مرندی به مقصود خود برسد.
نفوذ_گسترده
سازمانWHO
سازمان_آمریکایی_صهیونیستی
نظم نوین جهانی صهیونیستی
نهبهسندمنحوس۲۰۳۰
#خبر_فوری_سراسری
#ربیع_الاول
#سقوط
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در طول تاریخ مولا تنهاست !!
این عمار
تا خون در رگ ماست
هدیه به رهبر ماست ...
.
❌اشتباه بزرگ جریان انقلابی
⏪این مطلب مهمه حتما بازنشر بدهید
✍دولت پزشکیان با یکی از ضعیف ترین درصد های آرا هم نسبت به آراء ماخوذه (۵۳٪) و هم نسبت به کل واجدین شرایط(۲۶٪) و حدود ۲میلیون رای کمتر از دولت شهید رئیسی، رئیس جمهور شده است.
🔻از همه اینها مهمتر فاصله پزشکیان با نفر دوم کمترین فاصله در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری بوده است. این واقعیت آماری در کشورها عموما منشأ یک #اعتماد_به_نفس قدرتمند در جریان رقیب دولت مستقر است.
🔻متاسفانه جریان انقلابی پس از انتخابات به جای احساس اعتماد به نفس و تعامل متکی بر آن با دولت، به دلیل جنگ روانی جریان غربزده دچار انفعال و اختلاف شده است.
🔻سیاست جریان انقلابی می بایست همکاری با دولت در مسیر اصول انقلابی و کنش مدنی قدرتمند و بازدارنده و بی ملاحظه در هنگام تخطی دولت از اصول واضح انقلاب باشد.
🔻هیچ معنا ندارد وزیری که در فتنهها نقش داشته و هیچگونه اظهار ندامتی نمی کند با ریش گرو گذاشتن رئیس جمهور مورد اغماض قرار گیرد این تعامل نیست معامله یا ساده لوحی است.
🔻هیچ معنا ندارد رئیس جمهور، برای حجاب و عفت عمومی هیچ برنامهای نداشته باشد، طرح نور را طرح زور بداند و با پالس های اجتماعی خطرناک موجب تشدید بی حجابی و عریانی در کشور شود و جریانات مومن و انقلابی، سکوت کنند و عقب نشینی خود در برابر احکام الهی را با برچسب های عقلانیت و تاکتیک توجیه کنند.
🔻این عقب نشینی ها اگر تاکتیکی بود باید در این سالها که بارها عقب نشینی شده بود، پس از مدتی وضعیت حجاب و فرهنگ بهتر می شد ولی هر بار عقب نشینی فضا را برای عدهای عیاش و مطرب پولدار متصل به غرب بازتر کرده است.
🔻برادر و خواهر انقلابی؛ وظیفه امروز کمک به دولت در مسیر ارزشها و مقاومت موثر و هوشمندانه در برابر انحرافات از احکام الهی است.
🔻امروز از همیشه جریان انقلابی قویتر است باید فکر کرد و طراحی نمود و به صحنه آمد...
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️رازی توی گنبد امام رضا جان علیه السلام هست که تا حالا نمی دونستی🕌