eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.2هزار عکس
58.3هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
. ‼️ نفوذیای بی وطن به امثال مدیری داعشی باجهای کلان میدن 🔴‼️خبرگزاری فارس: مهران مدیری در ماه‌های اخیر بخش اعظمی از اموال خود را در «قمار» باخته؛ به‌همین دلیل توان عقلانی زندگی را از دست داده ♦️در جلسات خصوصی علیه نظام حرف می‌زد اجرای برنامه‌های خود را پس از آبان ۹۸ مشروط به حضور خود و میهمانانش با لباس مشکی کرده بود ♦️رقم قرارداد او با «فروشگاه رفاه» ۲۳۷ میلیاردتومان است‌‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. | سخنانی ✅📣📣📣📣📣📣📣 در نماز جمعه تهران عاقبت تلخ ⁉️ این کشور چه ظرفیت‌هایی قابل استفاده برای پیشرفت دارد؟ ♨️ ضربه‌های بزرگی که کشور به‌خاطر بی‌توجهی به خورد... 📺 برشی از سخنرانی پیش از خطبه های ۱۵ بهمن ماه سال ۱۴۰۰ ‼️نفوذیا با ایران و ایرانی چه کردند؟!؟!؟! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روله هدیه ات کردم به امام رضا 🔹دو مادر شهید در کنار همدیگر برای شهید امنیت عزاداری میکنند 😭😭... 🔹مادر شهید فرید کرم پور و مادر شهید رشید سپهوند سلبریتی های بی شرف وبی ناموس واغتشاشگران داعشی سلبریتیا و امید نادان بی‌وطن پاسخ این خونهارا دارید؟ "مادرتون به عزاتون بشینه .
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴 حرام زادگی رسانه های سعودی که از فرزندان معاویه هستند در دروغ پراکنی 🔹 رسانه سعودی الحدث(العربیه) مادر شبکه اینترنشنال ویدئوی قدیمی مربوط به اعتراضات بحرين در سال ۹۴ را با عنوان تظاهرات در ایران با این تیتر منتشر کرد: 🔹 کاربران در حال انتشار گسترده ویدئویی از شجاعت و جسارت معترضان ایرانی در برابر وحشی‌گری نیروهای امنیتی ایرانی‌اند...!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه گناهی است که اگر پیامبر هم هفتاد بار در حق شما استغفار کند ، خداوند شما را نمی بخشد؟! ⭕️ حجت الاسلام .
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ‼️📣📣📣📣📣📣📣پول می‌گرفتند که مردم را بکشند و فیلم بگیرند!!!🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♨️❗️تخریب مساجد در و اظهارات فریب خوردگان اینستاگرام صهیونیستی و بازداشت‌شدگان آشوب‌های اخیر را ببینید ♨️ ‼️📣📣📣📣📣📣📣📣 پ.ن: حرف مشترک همه اغتشاشگران اغفال شدن توسط عده ای در اینستاگرام .
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. بسیار دردناک 💔 حالا همش بگید با پوشیدن یا نپوشیدن روسری اتفاقی نمیفته ♨️❗️ ببینید چجوری فاجعه رخ میده کشور آدربایجان ۸۵ درصد شیعه ، چه برسر حجاب و مسجد وغیره آمده است. حتما ببینید عزیزان قابل توجه عزیزانی که مرتب میگن حجاب مشکل ما نیست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. دکتر محمد صادق کوشکی ⭕️ رئیسی در دوراهی 🔹آقای رئیسی! ❇️ این روزها لحظه تصمیم گیری درباره آینده دولت و نظام است: اگر اهل «تفکر و قاطعیت انقلابی» و تابع ولی فقیه باشید اینستاگرام، تلگرام و... را به شکل کامل و برای همیشه مسدود و قانون مندی را به فضای مجازی کشور حاکم خواهید کرد تا امنیت به کشور بازگردد، اقتصاد و جامعه ثبات و آرامش را تجربه کند و دولت شما بتواند بدون درگیر شدن در بحرانهای ساختگی، برنامه های نوسازی و بازسازی کشور را به پیش ببرد. ▪️ولی اگر با ترس و محافظه کاری و به تبعیت از مشاورین بی مایه و بی تجربه برای فضای مجازی تصمیم بگیرید و این عرصه را مانند گذشته به دشمن بسپارید مطمئن باشید که یک روز بدون بحران نخواهید داشت، هیچ یک از اقدامات دولت شما به ثمر نخواهد نشست و براندازان و ضدانقلاب، دولت شما را قبل از ١۴٠۴ سرنگون و نظام و کشور را به غرقاب ناامنی و چندپارگی خواهند انداخت! ❇️ در این باره مطیع رهبر انقلاب باشید که صلاح دنیا و آخرت شما و ملت و مملکت، «قانونمندی فضای مجازی» است! @pas_kouchehaie_enghelab .