روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه د ارد
🌹تاریخ زندگى حضرت موسی درسها و عبرتهای فراوانی برای امروز ماست
سوره 61. صف آيه 5
وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِى وَقَدْ تَّعْلَمُونَ أَنِّى رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ فَلَمَّا زَاغُواْ أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِى الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ
ترجمه
و آنگاه كه موسى به قوم خود گفت:اى قوم من! با این كه مىدانید من فرستاده خدا به سوى شما هستم، چرا اذیّتم مىكنید؟ پس چون منحرف شدند، خداوند دلهاى آنان را منحرف ساخت و خداوند قوم فاسق را هدایت نمىكند.
🌿نکته ها
اذیّتهایى كه قوم موسى علیه السلام در مورد او روا داشتند:
1️⃣«لن نؤمن لك حتّى نرى اللّه جهرة» هرگز به تو ایمان نمىآوریم تا این كه خداوند را به طور آشكار ببینیم.
2️⃣«لن نصبر على طعام واحد» ما بر یك نوع طعام صبر نمىكنیم.
3️⃣«لن ندخلها حتّى یخرجوا منها» تا آنها از آنجا بیرون نشوند، ما داخل نخواهیم شد.
4️⃣«فاذهب انت و ربّك فقاتلا انّا هاهنا قاعدون» تو و پروردگارت بروید و با آنها جنگ كنید، ما نشستهایم.
5️⃣«اجعل لنا الهاً كما لهم آلهة» براى ما نیز خدایى مثل خدایان این بت پرستان، قرار بده.
6️⃣«قالوا اوذینا من قبل ان تأتینا و من بعد ما جئتنا» اى موسى! ما هم پیش از آمدن تو و هم پس از آن در رنج و شكنجه بودهایم.
آزار و اذیّت هایی که پیامبر اكرمصلى الله علیه وآله ازمشركان و منافقان قرار دیدند:
7️⃣«و منهم الّذین یؤذون النّبى و یقولون هو اُذن» بعضى (از منافقان) كسانى هستند كه دائم پیامبر را آزار مىدهند و مىگویند او زود باور است.
8️⃣«والّذین یؤذون رسول اللّه لهم عذابٌ الیم» براى آنها كه پیامبر خدا را اذیّت مىكنند، عذاب دردناك آماده و مهیا است.
9️⃣«ان ذلكم كان یؤذى النّبىّ فیستحیى منكم» این كار شما پیامبر را آزار مىدهد و او از شما شرم مىكند (كه ناراحتى خود را اظهار كند).
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
♥️ #امام_كاظم (ع) فرمودند:
🌴 منْ حَسُنَتْ نیتُهُ زیدَ فی رِزْقِهِ
🍃 هر كه فكر و نیتش نیک باشد، در روزیاش توسعه خواهد بود.
📖 تحف العقول، ص ۳۸۸، س ۱۷
@jahaade_kabir
❌در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ می دهد؟
🔹در پی تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی آن است.
🔹آرام، تدریجی و زیرسطحی است.
🔹در جنگ نرم #تصویری_شكست_خورده، ناامید و مأیوس از حریف ارائه می شود و در مقابل، مهاجم با نمادسازی و تصویرسازی، خود را پیروز و موفق نشان می دهد و در اینجاست كه عملیات روانی با توانی فوق العاده صورت می گیرد.
🔹پایدار و بادوام است. هدف جنگ نرم #تغییر_باورها و اعتقادات است و چنانچه این تغییر صورت پذیرد، بازگشت به حالت اولیه به راحتی امكانپذیر نخواهد بود.
🔹هدف، تغییر تفکرات و فرهنگ مردم است که حاکی از عمق و خطر افزون این نوع جنگ، نسبت به جنگ نظامی است.
🔹با خلق ارزش های جدید، اسطوره سازی و نمادسازی، هیجان ساز است. این نوع جنگ، از احساسات جامعه نهایت استفاده را می برد به طوریكه از اركان مهندسی جنگ نرم #مدیریت_احساسات است.
🔹#آسیب_محور است. آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و.... میدان مانور جنگ نرم است.
🔹#تضادآفرین است. جنگ نرم از محیط های آسیب دار در جامعه شروع می شود و با ایجاد گسل های متعدد در بخشهای گوناگون جامعه و از طریق متفاوت كردن باورها، ارزشها و شكل دهی به رفتارهای جدید، اعضای یك جامعه را در برابر هم قرار می دهد. این تضادها، همبستگی اجتماعی و وحدت ملی را برهم زده و زمینه های بروز بحران و درگیریهای داخلی را فراهم می سازد.
🔹#تردیدآفرین است. ایجاد تردید و بدبینی نسبت به بسیاری از مسائل یك اصل و قاعده است. حركت در این جنگ با خلق تردید و ایجاد ناامیدی و یاس شروع می شود و برای توفیق با نوپردازی به صورت ظریف و آرام در باورها و اعتقادات اساسی تردید ایجاد می شود و به مرور بر دامنه این تردیدها افزوده شده تا درنهایت به ایجاد تغییرات اساسی در ارزشها و باروها دست یابند.
🔹از ابزار روز استفاده می كنند. فضای مجازی و سایبری، محیط اصلی جنگ نرم در شرایط كنونی به حساب می آید.
💢با این اوصاف الان دقیقا وسط جنگ نرم هستیم. وسط وسط. جنگ فقط خوردن خمپاره روی خانه هایمان نیست. از خانه هایمان مهمتر، #باورهایمان است که بمباران شده است. میتوانید خودتان را تسلیم کنید، می توانید هوشمندانه مبارزه کنید. تصمیم با خود شماست.
#معصومه_نصیری
@jahaade_kabir
⭕️ چرا تحریمهای پسابرجام کاریتر شد؟
✍️ سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹اینکه تحریمهای سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریمهای ۹۱-۹۰ شدهاند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیبدیده، اما در حد قابل قبولی بر قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریمها به شدت تحریمهای بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریمها نرمتر بودند و ترامپ آنها را سختتر کرد؟
🔹تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هستهایاش محدود و بیخاصیت نشده بود، و در یک کلام ورقهای زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا میتواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هستهای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشتههای راهبردی هستهای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد.
🔹این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که میتواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریمهایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند.
🔹مسئله دیگری که باعث کاریتر شدن تحریمها شد، اجرای توصیههای FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی میخواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش میکند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهمسازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیههای FATF است.
🔹دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربانتر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است./ پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امام خامنه ای (مدظله العالی):
این دشمنان بالاخره مجبور خواهند شد در مقابل اسلام زانو بزنند.
#امام_خامنه_ای
🆔 @jahaade_kabir
🔸کسی که مشغول مجاهدت است، حق ندارد ناامید شود؛ چون یقیناً پیروزی در انتظار اوست. آن مواردی که پیروزی به دست نیامده و ناکامی حاصل شده است، به این خاطر بوده که مجاهدت فیسبیلالله نبوده است؛ یا اگر مجاهدت بوده، فیسبیلالله نبوده؛ یا اصلاً مجاهدت نبوده است.
شرط مجاهدت فیسبیلالله چیست؟ این است که انسان به سبیل الله #ایمان و #باور و #معرفت داشته باشد و آن را بشناسد؛ بنابراین میتواند در راه آن مجاهدت کند.
۱۳۷۹/۹/۱۲
ID _ @jahaade_kabir
#آسیب_شناسی_تربیتی 6⃣
🔺سرگروهی هم مانند هر مسئولیت دیگری آفاتی دارد که باید از آن برحذر بود.🔺
✅خودمحوری، غفلت، تکبر و غرور، عدم تطابق قول و فعل، وابستگی به اعضای حلقه و مریدپروری از آفات مشهور سرگروهی است.
👈اگر فکر می کنید به هیچکدام از این آفات دچار نشده اید، ممکن است تکبر یا غفلت، چشمان شما را بر واقعیت بسته باشد. این دو صفت مذموم مراتبی دارد که احتمال دچار شدن به بعضی از آنها بسیار زیاد است؛ پس دوباره به نفس خود نظاره کنید.
💠"و بدان که کبر از اعظم صفات رذیله است، و آفات آن بسیار، و غائله آن بیشمار است. چه بسیارند از خواص و عوام که به واسطه این مرض به هلاکت رسیده اند..."(معراج السعادة-ملااحمد نراقی،ص٢٣٨)
به ما بپیوندید🌹
ID _ @jahaade_kabir
هدایت شده از جهاد کبیر
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔
بسمه تعالی
به لطف خدا روز شنبه 99/8/10
سلسله جلسات تربیتی و مباحث روز توسط استاد حجةالاسلام حاج احمد پناهیان از سر گرفته میشود
(با رعایت پروتکل های بهداشتی)
زمان: شنبه ساعت 20:00
حضور فعالین کار تربیتی پایگاه ها در این جلسه مورد انتظار است
مکان: خیابان ابوذر،خ بدخشان کمالی، روبروی مسجد صاحب الزمان(عج)، مجتمع فرهنگی شهدای ابوذر
ویژه برادران
ID _ @jahaade_kabir
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔
#طبیبانه
🔺مهارت داشتن🔺
✅هرچه مهارت های مربی بیشتر باشد، در چشم دیگران بیشتر جلوه می کند؛ خط زیبا، صدای خوش، فوتبال خوب و یا هر مهارت دیگری موجب می شود که با بزرگی به او نگاه کنند.
👈عالم بودن سبب بزرگی مربی می شود.متربی به سطح معلومات و علم و به کار گیری اصطلاحات، مربی توجه بسیاری دارد.
🌸امام علی علیه السلام:
العَجزُ آفَةٌ.
ناتوانی آفت است.
🔹مربی اگر نقطه ضعفي دارد نباید آن را نمایان کند. مثلا اگر در وجودش ترس هست نباید آن را به زبان بیاورد:
الجُبْنُ مَنْقَصَةٌ.
ترس کاستی است.
نهج البلاغه،حکمت
به ما بپیوندید🌹
ID _ @jahaade_kabir
هدایت شده از رسول
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀سوم) چرایی افول آمریکا
🔻الف) عوامل داخلی :
آمریکا درست برعکس آنچه که توسط رسانههای این کشور تصویر میشود در مشکلات عدیدهای به سر میبرد، از ایجاد شکاف های شدید اقتصادی تا دو قطبی های اجتماعی و تبعیضهای شدید که بروز آنها را پس از قتل جرج فروید، در قالب شورش ها و اعتراضات چندماهه، همه جهان مشاهده کرد.
علاوه بر اینها کسری شدید بودجه آمریکا و کاهش اعتبارات نوسازی زیرساختهای اقتصادی آن کشور و حتی نوسازی ارتش که اغلب بخش ها و تجهیزات آن نیاز به نوسازی دارند، همه از نشانه های مشکلات عمیق این کشور است که نشانه هایی از افول غیر قابل اجتناب می باشد. اضافه کنید بر این موارد دوقطبی های سیاسی که ترامپ در چند وقت اخیر و خصوصاً در ایام تبلیغات پرده از روی آنها کنار زد تا جایی که برخی کارشناسان داخلی آمریکا بروز نوعی از جنگ داخلی در فردای انتخابات آمریکا را دور از ذهن نمیدانند.
🔸 ب) عوامل بیرونی :
بخش زیادی از قدرت آمریکا برگرفته از قدرت نرم آن است که در تعاملات گسترده اقتصادی سیاسی و نظامی و حتی فرهنگی با جهان خارج به دست آمده و اعمال می شده است. اما در چند سال اخیر اغلب این تعاملات به بن بست رسیده، خروج آمریکا از پیمان های معتبر بینالمللی مانند خروج از یونسکو، خروج از سازمان بهداشت جهانی، خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل، خروج از پیمان تجاری اقیانوس آرام، خروج از توافق اقلیمی پاریس، خروج از قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی موسوم به نفتا، خروج از پیمان مهاجرتی سازمان ملل،خروج از برجام و غیره از جمله آنهاست.
🔺 علاوه بر اینها جنگ اقتصادی با چین، اختلافات شدید با متحدان اروپایی در موضوعات مختلف، پیدایش قدرت های نوظهور اقتصادی و سیاسی مانند چین، هند، روسیه و ...، همه از عوامل بیرونی پایان یکه تازی و انحصارگرایی آمریکاست که نوید بخش پایان هژمونی آمریکا است