6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۳۷ قرآن کریم ( آیات ۱۹ تا ۳۰ سوره مبارکه فاطر )
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
@jahaade_kabir
🇮🇷
📝 اعلام انزجار ۱۲۰۰ پزشک از رفتار غیرانسانی یک پزشک قاتل
🍃🌹🍃
🔻۱۲۰۰ پزشک با ارسال نامهای به رئیس سازمان نظام پزشکی کل کشور، انزجار خود را از رفتار غیرانسانی حمید و فرزانه قرهحسنلو اعلام کردند.
🔹در بخشی از این نامه آمده: خبر به شهادت رسیدن سیدروح الله عجمیان، جوان ۲۷ ساله، به شکلی فجیع با استفاده از ضربات متعدد چاقو، قمه، پنجه بوکس و ضربه با سنگ همه را در بهت و حیرت فروبرد.
🔸حضور دو نفر در این شکنجه و قتل صبر، به نامهای حمید و فرزانه قرهحسنلو که پزشک و کارشناس آزمایشگاه هستند بر حیرت و درد و انزجار جامعه پزشکی افزود.
🔺اشتغال متهم مزبور به حرفه پزشکی و منافات رفتار غیرانسانی او با سوگند پزشکی، ما جمعی از اعضای جامعه علوم پزشکی را بر آن داشت تا از ریاست نظام پزشکی بخواهیم از حمید و فرزانه قرهحسنلو اعلام برائت کند.
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@jahaade_kabir
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمان فیلم ۵:۱۵ است.
توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
ایکاش می شد، صداوسیما بجای تبلیغات چای عالی، شهر فرش، و امثالهم
این کلیپ رو هر روز و شب پخش می کرد و مردم را روشن مینمود.
@jahaade_kabir
هشتِ قاتل!
علی کریمی با انتشار اخبار غلط در فضای مجازی و تشویق هوادارانش به اغتشاش و آشوب، در واقع قاتل همهی آنهایی است که این روزها دیگر در میان ما نیستند.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍یک روز معمولی به همراه سرقت نرمال دسته جمعی در لس انجلس
ـــــــــــــــــــــــ@jahaade_kabir
♨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸دَستتان برای اعدام محارب نلرزد!🔸
🔪 امروز ما بگوییم آقا، اینهایی که شیشۀ ماشین ها را شکاندند، یک شوری داشتند، ناراحتی ای داشتند، عصبانی شدند ... بگوییم «فَبِها و نِعمَ!!». یک شیرینی هم به آنها بدهیم که آقا این چند روز اینجا [بازداشت] بوده ای یک وقت ناراحت نشده باشی! رویشان را هم ببوسیم بگوییم بفرمایید [بروید]!!
خب فردا چه کار می کند؟! فردا دیگر نمی شِکَند؛ فردا #آتش می زند!
🔪 سارق #مسلح وارد شده و کارهایی کرده، #قاضی دستش می لرزد که اعدام بکند! این #بدبختی است، #بیچارگی است، این #ضعف است!
🔪 یک سارق مسلح اگر اعدام نشود، ما ضرر کرده ایم. چرا؟ چون محارب است. محارب، حکمش #کشتن_خشن است، کشتنِ تلخ است. قطع یک دست از یک طرف و یک پا از طرفِ دیگر است. این برای اینست که کسی روی دیگری اسلحه نَکِشد.
🔪 آمریکا این کار را نکرد و حالا باید چند تا فرد مسلح در هر مدرسه ای بگذارد! این همه فیلم جنایی نشان داد و با این فیلمها بچه ها را سرگرم کرد. بچه ها هم آموزش دیدند که هر وقت از معلّمشان دلخور شدند او را به رگبار ببندند.
این هنر است؟!
@jahaade_kabir
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان آرامش بخش درباره مرگ...
مرحوم آیت الله حسن زاده آملی
@ajaebejahan
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش تصاویری از جنایت کرج برای اولین بار
🎥فریادهای «بزنش.. بزنش» و تصاویر اغتشاشگران سنگ به دست، این تنها بخش کوچکی از روایت ماجرای شهادت سید روحالله عجمیان است.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فیلم کوتاه۱۳۰ ثانیه ای ضدخش
▪️ببینید جالبه!!!
@jahaade_kabir
ذوقزدگی یک تماشگر خارجی از وجود شلنگ آب در دستشوییهای قطر
"یک ماه است که در قطر از شلنگ استفاده میکنم... کاملاً وحشتزده هستم که در بریتانیا/اروپا فقط از دستمال توالت استفاده میکنیم. این (شلنگ) بهترین چیز دنیاست پسر! شدیداً سپاسگزارم"
@jahaade_kabir
🔴 آغاز طرح پیگیری تخلفات کشف حجاب در خیابان ها، معابر و فضاهای عمومی سطح شهر
♨️ بررسی ها نشان می دهد که طرح رسیدگی به تخلفات کشف حجاب آغاز شده است، متخلفین از طریق دوربین های سطح شهر شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند.
📛 بنظر میرسد که اقدامات جدی در پیش است
احتمال اینکه متخلفین از بعضی خدمات عمومی محروم شوند هم مطرح است.
نکته قابل تامل اینکه به نظر می رسد این لحن محترمانه در پیامک نشان دهنده اقتدار و تسلط نظام در پایش فضای عمومی است.
⚠️ منتظر گام های بعدی و قاطع از طرف مسئولین هستیم.
@jahaade_kabir