🔴عصبانیت صهیونیستها از پیروزی آیتالله رئیسی
🔹سخنگوی وزارتخارجه رژیم صهیونیستی: رئیسی فردی است که متعهد شده که به سرعت برنامه نظامی هستهای ایران را به پیش ببرد و انتخاب وی مقاصد مخرب واقعی ایران را شفاف کرده و باید نگرانی عمیق فوری جامعه بینالمللی را برانگیزد.
🔹برنامه هستهای ایران باید فورا متوقف شود و برنامه موشکهای بالستیک ایران نیز باید برچیده شود.
@jahaannews
🔴📷 #جهان_مدیا| استوری متفاوت صفحه حامیان مردمی سیدابراهیم رئیسی
@jahaannews
🌷قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
إنّ مِن ضَعفِ اليَقينِ أن تُرضِيَ النّاسَ بِسَخَطِ اللّه ِ تعالى ، و أن تَحمَدَهُم على رِزقِ اللّه ِ تعالى ، و أن تَذُمَّهُم على ما لَم يُؤتِكَ اللّه ُ.
🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله می فرمایند:
از سستى يقين است كه با به خشم آوردن خداوند متعال مردم را خشنود گردانى و براى روزى اى كه خداوند متعال به تو داده است آنان را بستايى و براى آنچه خداوند به تو نداده است، مردم را نكوهش كنى.
بحار الأنوار : 77/185/30.
@jahaannews
هدایت شده از مهدی جهانتیغی
✔️ با رای ۶۲ درصدی از مشارکت ۵۰ درصدی، آیا اکثریت ایران از رئیس جمهور شدن «رئیسی» راضی هستند؟!
⭕️ یادداشت انتخاباتی شماره هشت
✍️ با مشارکت نزدیک به 50 درصد، ابراهیم رئیسی توانست 62 درصد از آرا انتخابات ریاست جمهوری 1400 را بدست آورد. با این وجود که 50 درصد از افراد واجد شرایط در انتخابات شرکت نکرده اند، این سوال پیش می آید که آیا اکثریت ایران از رئیس جمهور شدن «رئیسی» راضی هستند؟!
👈 برای یافتن پاسخ مناسب و نزدیک به واقع به نکات ذیل باید توجه کرد:
1️⃣ محبوبیت نسبی قابل توجه رئیسی در جامعه به گونه ای بود که در همین انتخابات اخیر بر اساس افکارسنجی های صورت گرفته شده توسط نهادهای معتبر علاوه بر چهره هایی همچون محسن رضایی و قاضی زاده هاشمی حتی اگر خود همتی از صحنه انتخابات کناره گیری می کرد، بیش از نیمی از آرای آنها به سمت رئیسی می رفت! معنای این افکار سنجی این است که اکثریت آرای نزدیک به 7 میلیون رای سه کاندیدا دیگر در صورتی که در انتخابات حضور نداشتند به سمت رئیسی سرازیر می شد. مفهوم این انتقال رای نیز این است که رئیسی گرچه گزینه اول آنها به هر دلیلی نبوده ولی گزینه مورد مقبول آنها محسوب می شده و دارای محبوبیت نسبی در آرای سه کاندیدا دیگر بوده است.
2️⃣ رئیسی در آرای شرکت نکرده ها نیز سهم بزرگی دارد. با در نظر گرفتن میزان محبوبیت اجتماعی و همچنین میزان آرای او در انتخابات اخیر، رئیسی سهم قابل توجهی در بین 20 تا 30 درصد از مردمی که به خاطر ترس از کرونا در انتخابات در نظرسنجیها گفته بودند که شرکت نمیکنند، دارد. اگر بپذیریم که تاخیرات متعدد در حین رایگیری، چاپ تعرفههای مشابه و جابهجایی در نگارش فاکتورهای جدی در مسئله آرا باطله بوده، با این وجود حتی در نزدیک به چهار میلیون آرای باطله نیز آمار قابل توجهی از آرا سمت ابراهیم رئیسی بوده است. جالبتر آنکه چند درصدی از مردم هم بودند که گزینه اصلح شان آقای رئیسی بود، ولی با حس اینکه پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات مسجل است، زحمت حضور در پای صندوق رای را به خود ندادند.
3️⃣ بخش قابل توجهی از شرکت نکنندگان در انتخابات اخیر به علت نارضایتی از مشکلات اقتصادی و معیشتی و نه بر اساس عناد یا با عینک سیاسی در پای صندوق رای حاضر نشدند. این افراد نه تنها علاقهای به انتخاب افرادی پوششی دولت و اصلاح طلبان که ریشه مشکلات اقتصادی هشت سال اخیر محسوب می شدند، نداشتند بلکه اگر یقین برایشان حاصل میشد که نیامدنشان سبب ادامه دولت روحانی و افزایش فشارهای اقتصادی و معیشتی خواهد شد، قطعا به قطب مقابل همتی، رای میدادند. بیراهه نیست اگر بگویم با حضور چهره های همانند جهانگیری و لاریجانی چون مردم احساس خطر را جدی تر میگرفتند، در افزایش آرای رئیسی تاثیر جدی می گذاشت.
4️⃣ واقعیت غیر قابل انکار این است که اکثریت مردم ایران از خاتمه دولت روحانی راضی هستند و این نارضایتی آنقدر زیاد و عجیب است که غیر از آقای رئیسی که محبوبیت بالای وی در حال حاضر قابل لمس است، هر فرد پایین تر از آقای رئیسی که مخالف یا غیر شبیه به حسن روحانی بود، اگر رئیس جمهور می شد، اکثریت مردم راضی بودند!
5️⃣ میزان محبوبیت رئیسی در جامعه بر اساس آخرین نظرسنجی ها نزدیک به 70 درصد بوده و کمترین میزان آرای منفی را در میان چهره های سرشناس درجه یک داشته است. یعنی اگر اکثر مردم ایران در انتخابات شرکت می کردند، آرای رئیسی اکثریت جامعه را در بر می گرفت.
6️⃣ جدای از اینکه یک رضایت نسبی در اکثر جامعه ایران از رئیسی وجود دارد، اما واقعیت این است که هسته سخت محبوبیت رئیسی رقم بسیار قابل توجهی است که در میان روسای جمهور گذشته نیز برجسته است. این هسته سخت چندین میلیونی پشتوانه و مُبلغ عظیمی برای افزایش و تحکیم بیشتر سبد محبوییت رئیسی در جامعه ایران خواهد بود.
*مهدی جهان تیغی
ادامه دارد
@mahdi_jahantighi
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3093233666C13840b79c5
تلگرام
https://t.me/joinchat/O_wgT4ssrxyYuea6
🔴واکنش واشنگتن به انتخاب هشتمین رئیس جمهور ایران
🔺وزارت خارجه آمریکا در واکنش به نتایج سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران و انتخاب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعنوان رئیس جمهور:
🔸واشنگتن به تداوم گفتگوها با ایران بمنظور احیای توافق هستهای، حتی پس از انتخابات ریاست جمهوری نیز متعهد است.
روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» به نقل از مشاوران بایدن:
🔹جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته تا پیش از برگزاری مراسم تحلیف «حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب ایران با طرف ایرانی به یک توافق نهائی برسد.
🔹هفتههای پیش از مراسم تحلیف دریچه ای منحصر به فرد است تا به یک توافق نهائی برسیم.
@jahaannews
🔴روزنامه اعتماد: همتی برای دعوا آمده بود، نه تعامل
✍روزنامه اعتماد درباره شکست همتی نوشته است: همتي عليالقاعده از هر 6 كانديداي ديگر در بيان مسائل اقتصادي و ارايه راهكارهاي عيني و عملي شايستهتر بود اما نتوانست از اين ويژگي منحصر به فرد و برگ برنده خود بهره مناسب- يا حتي كمترين بهرهاي- ببرد.
🔸او در مناظرات انتخاباتي نه تنها نشان داد كه چيز چنداني در چنته ندارد بلكه در بهترين حالت تنها توانست خود را به نسخهاي جعلي از روحاني سالهاي 92 و 96 تبديل كند. البته نسخهاي به مراتب ضعيفتر كه بيتوفيقياش در نتايج اعلام شده كاملا مشهود و معلوم است.
🔸همتي ميتوانست رييسجمهور شود اگر از زير سوالات اقتصادي در نميرفت و به صحراي كربلا نميزد و بحث گشت ارشاد و پيامك براي دختران تحصيلكرده و... را تكرار نميكرد. او بايد جاي و جايگاه خودش را ميشناخت و ميدانست اگر بختي در اين انتخابات داشته باشد از خورجين اقتصاد خواهد بود و لاغير!
🔸ظاهرا آقاي همتي التفاتي به آن نداشت اما براي مخاطبانشان از روز روشنتر بود كه ايشان در حال احاله مسائل به محال است و وعده سر خرمن ميدهد!
🔸هر چند شعار انتخاباتي مناسبي برگزيده بود و دولتش را «دولت تعامل از خانه تا جهان» ناميد اما در همان اوان امر از كوره در رفت و در خانه با رقبا و همكاران سابق و آينده خويش درگير شد. از همان ابتدا به 4 رقيب خود، نسبت «پوششي» بودن را داد و از مناظره و مباحثه طفره رفت و حتي آداب بحث را متاسفانه رعايت نكرد.
🔸اين رفتار تهاجمي هيچ نسبتي با شعار آقاي همتي مبني بر «دولت تعامل» نداشت و بيشتر به دولت «تعارض» ميماند تا تعامل.
🔸اما از همان اوايل كار گويي نه براي تعامل كه براي دعوا و تعارض آمده بود و هر چه پيش ميرفت نيز دوز تعارض خود را بالا و بالاتر ميبرد.
🔸آنچه مورد غفلت ايشان واقع شد اين است كه جايگاه خودش را نشناخت و پا در كفشي كرد كه از اول براي او دوخته نشده بود.
🔸در برابر نامهاي كه زاكاني در مورد نامه همتي در مورد بنزين 5 هزار توماني از او رو كرد هيچ حرفي براي گفتن نداشت جز همان فرافكنيهايي كه در كشور ما باب است و بس نخنما.
@jahaannews
🔴روزنامه شرق: اصلاح طلبان از این به بعد چه خواهند کرد؟
🔸در انتخابات اخیر، سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان راضی به حضور در انتخابات نشدند و حتی آرای باطله از رأی همتی فزونی یافت تا اصلاحطلبانِ قدرتمحور بار دیگر زخمی عمیق بر پیکره جریان اصلاحات وارد کرده باشند.
🔸حالا میتوان گفت که جریان اصلاحات در بدترین شرایط خودش از سال ۷۶ تا کنون قرار دارد؛ حتی شرایطی بدتر از اوضاع بعد از انتخابات ٨٨، زیرا اگر در آن زمان اصلاحطلبان ازسوی سیستم سیاسی طرد شده بودند، اکنون از جانب حامیانشان مورد اقبال قرار نمیگیرند.
🔸حالا که دیگر انتخابات ریاستجمهوری هم به پایان رسیده است و بحث حضور اصلاحات در قدرت سالبه به انتفاع موضوع است، میتوان به همان ایده بازگشت اصلاحات به جامعه رجوع کرد؛ ایدهای که البته سالهاست ازسوی دلسوزان جریان اصلاحات مطرح میشود، اما برخی با شیوهای پراگماتیستی حضور در سیاستِ رسمی را ارجح بر همهچیز میدانستند؛ غافل از آنکه حضور در قدرت نیز با میل مردم محقق میشود.
@jahaannews
🔴نقش پررنگ بانک صادرات در «فیش نجومی تاجگردون»
👈پشت پرده عجله هیأت مدیره برای انتصاب مدیرعامل «بیمه سرمد» چه بود؟
🔸غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم که اعتبارنامهاش برای حضور در مجلس یازدهم با رای قاطع نمایندگان رد و از حضور در مجلس باز ماند، اواخر اسفند سال گذشته به عنوان مدیرعامل بیمه سرمد منصوب شد.
🔸اما این حضور، دوام چندانی نداشت و پس از گذشت کمتر از سه ماه از حضور وی در این شرکت بیمه ای، فیش حقوقی منتشر شده اش در ماههای فروردین و اردیبهشت سال جاری، نشان داد که او در این دوماه به ترتیب۷۳ و ۸۵ میلیون تومان حقوق دریافت کرده است.
🔸نمی توان از نقش بانک صادرات به عنوان سهامدار اصلی و مهمترین تصمیم گیر در تعیین مدیران بیمه سرمد، در موضوع انتصاب و حمایت از تاجگردون چشم پوشی کرد.
🔸در کنار مواردی که نشان دهنده تاثیرگذاری و هدایت مستقیم مدیریت بیمه سرمد توسط بانک صادرات است، باید به نحوه انتخاب و روند تعیین غلامرضا تاجگردون به عنوان مدیرعامل این بیمه نیز توجه داشت.
@jahaannews
🔴صادق زیباکلام: 2.5میلیون رای همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاحطلبان بود
🔸رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
🔸اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دوونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم 10 میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
@jahaannews
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚽️پرسپولیس - تراکتور؛ جدال سرخهای تهران و تبریز برای فتح سوپر جام
🏆 ساعت ۱۹:۵۰
🥅ورزشگاه آزادی
@jahaannews
🔴📷 #جهان_مدیا|ضربوشتم بازیگر «دودکش» به جرم حمایت از رئیسجمهور منتخب!
🔺نصرت میرعظیمی بازیگر سریال دودکش و امیر دشتی که به منظور تشویق مردم برای حمایت از رئیسی به شهرک قلعهمیر رفته بودند مورد حمله تعدادی افراد ناشناس قرار گرفتند.
@jahaannews