یورو ۲۰۲۰|چهره تیمهای صعود کننده به یکچهارم
⚽️با پایان مرحله یکهشتم نهایی یورو ۲۰۲۰ چهره تیمهای صعود کننده به مرحلهیکچهارم نهایی مشخص شد.
برنامه بازیهای مرحله یکچهارم نهایی
🇨🇭 سوئیس - اسپانیا 🇪🇸
⏰ جمعه ۱۱ تیر | ساعت ۲۰:۳۰
🏟 گازپروم آرنا سنت پترزبورگ
🇧🇪 بلژیک - ایتالیا 🇮🇹
⏰ جمعه ۱۱ تیر | ساعت ۲۳:۳۰
🏟 آلیانز آرنا مونیخ
🇨🇿 جمهوری چک - دانمارک 🇩🇰
⏰ شنبه ۱۲ تیر | ساعت ۲۰:۳۰
🏟 ورزشگاه المپیک باکو
🇺🇦 اوکراین - انگلیس 🏴
⏰ شنبه ۱۲ تیر | ساعت ۲۳:۳۰
🏟 ورزشگاه المپیکوی رم
@jahaannews
🔺چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی؛
🔴چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبری درباره شورای نگهبان
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/768381
@jahaannews
🔴طرح همسانسازی دائمی حقوق بازنشستگان به مجلس میرود
🔺نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور :
🔹طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی در دولت به پایان رسیده و این هفته به مجلس ارسال میشود.
🔹تمام پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال گذشته تا پایان دولت دوازدهم پرداخت خواهد شد و ما این امر را به دولت سیزدهم باقی نخواهیم گذاشت.
🔹لایحه نظام رتبهبندی معلمان نیز مراحل پایانی خود را طی میکند. فرهنگیان گلایههای زیادی مبنی بر عدم اجرایی شدن فوقالعاده ویژه داشتند که طبق بررسیها متوجه شدیم نو معلمان از این افزایش حقوقها بهرهمند نشده بودند.
🔹از فرهنگیان خواهشمندیم افزایش حقوقهای خود را در طرح جدید نظام رتبهبندی ببینند و به دنبال افزایش از طریق فوقالعاده ویژه نباشند چرا که این طرح هر سال انجام نمیشود./ باشگاه خبرنگاران
@jahaannews
🔴دبیرکل سازمان ملل خواستار حذف تحریمهای آمریکا علیه ایران شد
🔹«آنتونیو گوترش» از آمریکا خواست همه تحریمها علیه ایران را طبق برجام حذف کند. او همچنین خواستار تمدید معافیتها در رابطه با تجارت نفت با ایران و تجدیدکامل معافیتها در ارتباط با پروژههای منع گسترش سلاح هستهای شد.
@jahaannews
🔴کارت زرد دوم مجلس به وزیر کار
🔹نمایندگان مردم در مجلس از پاسخ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره سوال حسین میرزایی درباره نحوه هزینه کرد منابع حاصل از فروش شرکت سرمایه تامین اجتماعی (شستا) قانع نشدند و شریعتمداری دومین کارت زرد خود را از مجلس گرفت.
@jahaannews
🔺مهرعلیزاده، انشاخوان مناظرات ریاست جمهوری:
👈برنامه سوشیال مارکت اکانمی را هدف قرار داده بودم
👈 میخواستم کشور را از روزمرگی و بی برنامگی نجات بدهم
👈برای جلوگیری از ایجاد پراکندگی انصراف دادم
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/768408
@jahaannews
🔴برادران افکاری در کدام زندان نگهداری میشوند؟
🔹رسانههای فارسیزبان مستقر در انگلیس با هیاهوی زیاد نسبت به فیلم منتشر شده از وضعیت برادران افکاری در زندان شبهه ایجاد کرده و پرسیدند؛ محل نگهداری آنها کجاست؟
🔹همزمان نهاد غیررسمی عفو بینالملل هم در گزارشی مغرضانه ادعا کرد؛ حبیب و وحید افکاری یا جداگانه و یا در کنار هم در سلولهای انفرادی بدون پنجره محبوس بودهاند و از هر گونه تماس معنادار با سایر زندانیان و دسترسی به مراقبتهای پزشکی و همچنین تماس یا ملاقات با خانواده محروم بودهاند.
🔹این در حالی است که برخلاف این ادعاها، برادران افکاری نه در بندهای خاص خارج از زندانهای رسمی، بلکه در زندان عادلآباد شیراز، اندرزگاه ۱۳ و همراه با چند زندانی دیگر در یک سوئیت عمومی در حال سپری کردن محکومیت خود هستند.
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| پنج راز بندگی کردن
🔺سخنان گوهربار آیت الله مجتهدی تهرانی(رحمه الله علیه)
@jahaannews
🔺یادداشت انتخاباتی شماره ده
👈نظر متفاوت رهبری با عملکرد شورای نگهبان چگونه قابل جمع شدن است؟
🔰 آیا اعضای شورای نگهبان به وظیفه قانونی و دینی خود در انتخابات 1400 درست عمل کردند؟
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/768430
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|بانکها پارسال ۶۵ درصد تسهیلاتشان را فقط به ۱ درصد ثروتمند جامعه دادند!
🔺 مهدی موحدی، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه شاهد:
🔹بانکها سال گذشته حدود ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان وام دادند، فقط ۸ درصد آن به بنگاههای کوچک و متوسط داده شد، این عدد در کشوری مثل کره جنوبی ۸۶ درصد است./ نود اقتصادی
@jahaannews
هدایت شده از مهدی جهانتیغی
✔️ نظر متفاوت رهبری با عملکرد شورای نگهبان چگونه قابل جمع شدن است؟
✔️ آیا اعضای شورای نگهبان به وظیفه قانونی و دینی خود در انتخابات 1400 درست عمل کردند؟
⭕️ یادداشت انتخاباتی شماره ده
✍️ رهبر معظم انقلاب اسلامی چند روز قبل در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه اظهار داشتند: «بنده ممکن است با بعضی از نظرات شورای محترم نگهبان مثلا درباره یکی، دو مورد یا کمتر و بیشتر موافق نباشم اما اعضای محترم این شورا را افراد متشرع، پرهیزگار و مقید به وظیفه دینی میدانم که برطبق قانون و وظیفه دینی عمل میکنند».
👈 درباره این اظهارات این سوال و یا به تعبیر دقیقتر این شبهه به وجود می آید که چگونه اعضای شورای نگهبان با وجودی آنکه به قانون و وظیفه دینی خود عمل کردهاند، با این حال نظر نهایی آنها با در برخی مصادیق یا موارد با نظر رهبر انقلاب یکی نبوده است.در اینباره بخوانید:
1️⃣ اصل این مطلب که نظر نهایی شورای نگهبان با نظر شخصی رهبر انقلاب فاصله داشته نشان از قدرت مستقل این نهاد مهم در تصمیم گیری در بالاترین سطح انتخابات در ایران است و از سوی دیگر نشانهای محکم بر عدم دخالت رهبر انقلاب در انتخابات محسوب میشود. این مساله نشان میدهد که چگونه بالاترین نهادها در جمهوری اسلامی در چارچوب قانون مستقل عمل می کنند.
2️⃣ اما چگونه جمع بندی نهایی شورای نگهبان با جمع بندی شخصی رهبر معظم انقلاب که البته خود به عنوان یک چهره فقیه، آگاه ترین فرد به مسائل و مصالح کشور و با تجربهترین فرد در اداره کشور و بیشترین همکاری و تعامل نزدیک با روسای مختلف جمهور را داشتهاند، در برخی موارد متفاوت میشود؟! جواب سوال البته منطق بسیار سادهای دارد؛ واقعیت این است که گرچه روند تایید صلاحیت بر اساس مُر قانون می باشد ولی در برخی موارد این اجتهاد کارشناسی و نظر اکثریت اعضا است که در خروجی نهایی شورا موثرتر است. به عنوان نمونه وقتی بر اساس ظاهر اولیه قانون مثلا صد نفر از افرادی که در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردهاند، میتوانند تایید صلاحیت اولیه شوند و شما نمیتوانید انتخاباتی با صد کاندیدا برگزار کنید که نه همچنین عرفی دنیا وجود دارد و نه عقلایی و عملی است، بنابراین باید بالاتر از صلاحیت اولیه این گزاره را بحث کنید که کدامیک با صلاحیتتر است. بنابراین در چنین شرایطی نظر کارشناسی افراد اهمیت پیدا میکند و نهایتا رای گیری دسته جمعی اعضای شورای نگهبان معیار سنجش قرار می گیرد. یا به مثالی دیگری دقت بفرمایید؛ به عنوان نمونه وقتی فردی سابقه ریاست بر نهادهای مهم اجرایی کشور را داراست؛ در بررسی عملکرد و کارنامه وی، تشخیص مدیر و مدبر بودنش، صرفا یک مساله کمی نیست و بحث تشخیص کیفی آن بسیار مهمتر میشود. در چنین شرایطی و یا شرایط مشابه دیگر کاملا عقلایی است که اعضای خبره شورای نگهبان که باید صلاحیت فرد را بر اساس اجتهاد دینی، کارشناسی و یا سابقه حقوقدانی خود احراز کنند. اساسا وقتی کار به چنینن بزنگاههایی می رسد قانون این صلاحیت و وظیفه را برعهده اعضای شورای نگهبان داده است که باید کار کارشناسی کنند. جمع بندی آنکه بسیار طبیعی است که در کار کارشناسی، نظرات نهایی با وجود عمل به وظیفه قانونی و دینی بازهم ممکن است متفاوت با نظرات یک کارشناس خبره دیگر باشد.
3️⃣ حال به نظر میرسد که با پایان انتخابات، اعضای محترم شورای نگهبان باید جهت اعتلا و تقویت بیشتر مجموعه مهم و حساس خود نظرات متفاوت کارشناسان که رهبر معظم انقلاب هم در راس آن قرار دارند، شنیده و درباره آن تامل و در نقد عملکرد خود پیشگام شوند. بی شک شنیدن این انتقادات و استقبال از آن، میتواند به اعضای محترم شورای نگهبان در عمل به وظیفه دینی و قانونی خود بیش از پیش کمک کند.
*مهدی جهان تیغی
ادامه دارد
🔻جهت ارتباط مستقیم به اکانت زیر پیام بدهید
🆔 @Mahdi_jahantighii
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3093233666C13840b79c5
تلگرام
https://t.me/joinchat/O_wgT4ssrxyYuea6