💢سیاست دوگانه بایدن در فلسطین!
🔹۱۴۲ روز است که جنایات وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی علیه غیر نظامیان فلسطینی ادامه دارد و آتش جنگ و خشم و خشونت به معنای واقعی کلمه فروکش نکرده است. مسئولیت ادامه جنایات و اقدامات ضد حقوق بشری نتانیاهو و دولت جعلی اسرائیل مستقیماً بر عهده ایالات متحده و شخص جو بایدن است؛ چرا که با وجود موضعگیریهای شفاهی دولت بایدن مبنی بر لزوم توقف جنگ و ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین، اما در عمل با ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی و همچنین ممانعت نکردن از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و مهمتر از همه مخالفت با هرگونه طرح صلح و آتشبسی که کشورهای مختلف ارائه دادهاند، در حال همراهی با این جنایات اسقاطیل است. اگر با عینک واقعبینی به مسائل نگاه کنیم، متوجه میشویم که بدون هیچ شک و شبههای تسلیحات ارسالی از سوی آمریکا، دقیقا برای قتل عام و نسلکشی فلسطینیها استفاده شده است.
🔸کمیته عفو بینالملل در گزارش ماه دسامبر ۲۰۲۳ نوشت: «تکههایی از بمبهای ساخت آمریکا در آوار خانههای فلسطینیهایی که توسط اسرائیل ویران شده بودند، یافت شد. این سازمان تأکید کرده است که اسرائیل هیچ هشداری را پیش از پرتاب بمبهای مرگبار نداده بود.» همچنین، عفو بینالملل به طور ضمنی اشاره کرده است که این حملات میتواند جنایت جنگی تلقی شود و اگر دیوان بینالمللی دادگستری رسما اسرائیل را به نسلکشی متهم کند، این موضوع نشاندهنده مسئولیت مستقیم ایالات متحده در نسلکشی و جنایات اسرائیل در غزه خواهد بود.
🔹آمار سرسامآور عبور تعداد شهدای فلسطینی از مرز سی هزار نفر این سؤال جدی را در اذهان متبادر کرده است که آیا واقعاً دولت بایدن توانایی توقف ماشین کشتار صهیونیستی را ندارد یا این توانایی را دارد، اما عزم و اراده واقعی برای انجام آن را ندارد؟ پاسخ را میتوان در کمک چهار میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی که سالیانه انجام میشود پیدا کرد، همچنان که همین الان بحث تصویب دو بسته کمکی ۱۴/۳ میلیارد دلاری و ۱۷/۶ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی برای ادامه جنایاتش در مجلس نمایندگان آمریکا مطرح است.
🔸اما گفتار درمانی جو بایدن نمیتواند مانع از ادامه و تشدید تنشها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان شود و اقدامات مؤثر و واقعبینانهای را میطلبد؛ اقداماتی همانند قطع کمک به رژیم صهیونیستی و محکومیت این رژیم در مجامع بینالمللی و تصویب قطعنامههای آتشبس و توقف جنگ و در کنار آن همراهی نکردن مخفیانه با جنایات رژیم صهیونیستی میتواند راهکارهای مؤثرتری برای توقف جنایات حقوق بشری در سرزمین فلسطین علیه غیر نظامیان فلسطینی قلمداد شود.
🔹بنابراین، پرواضح است که بایدن و دولتش توانایی لازم را به منظور تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ دارند، اما قصد و اراده جدی برای انجام چنین کاری را ندارند.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
آیا مسئولان عراقی میتوانند، کشورشان را از سلطه نظامی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی آمریکا، آزاد و نظامیان آمریکایی را اخراج نمایند؟
کشور عراق در سال ۲۰۰۳ با دخالت نظامی آمریکا اشغال شد و مردم عراق به ظاهر از سلطه صدام نجات یافتند، اما بصورت واقعی به گروگان آمریکاییها درآمدند و بعید است به سهولت بتوانند از استبداد، استعمار و استثمار آمریکا خلاص شوند.
در این رابطه باید گفت؛ ۹۴ درصد از درآمد ناخالص ملی عراق، از محل فروش نفت است که پول آن، بجای واریز در بانک مرکزی عراق، به حساب وزارت خزانهداری آمریکا واریز میگردد...!
- آمریکا بخشی از آن را بابت غرامت جنگ با صدام و داعش برمیدارد... !
- بخشی دیگر را بعنوان هزینههای جاری دولت عراق میپردازد....!
- مابقی آن را بعنوان دارایی عراق در نزد بانکهای آمریکا نگه میدارد.
ولذا اگر مسئولان اجرایی و پارلمان عراق، اصرار بر خروج آمریکا از عراق داشته باشند؛
۱- آمریکا در اولین گام بعد از خروج از عراق، با ۳ پرونده «دلار، نفت و دارایی»، دولت مستقر در عراق را دچار حفره شدید اقتصادی با بیارزش کردن دینار عراق میکند.
۲- در گام دوم، برای فشار گسترده به دولت عراق، مزدوران تربیت شدهی خود را به کف خیابانهای بغداد و شهرهای مهم عراق میکشاند.
۳- در سومین گام، نیروهای حشدالشعبی عراق را تروریست خوانده و با حربه تحریم، داراییهای عراق در نزد بانکهای آمریکایی را بلوکه میکند.
۴- در گام چهارم، حاکمان منطقه خودمختار کردستان عراق با هدایت آمریکا جدایی از عراق و کشور مستقل کردی را اعلام خواهند کرد.
به این نکته هم باید توجه کرد، که آمریکا در ۲۰ سال گذشته، اجازه خرید و استقرار پدافند هوایی و خرید سایر تجهیزات راهبردی نظامی را به کشور عراق نداده و عملاً عراق را تحت محاصره شدید نظامی اقتصادی و سیاسی خود نگه داشته است.
آری؛
ملت عراق برای رهایی از ظلم صدام، به سلطه آمریکا گردن نهاد، و حالا آمریکا از گردهاش پائین نمیآید!
گوشهای از دموکراسی آمریکا را در کنار مرزهایمان میبینیم و میشنویم ولذا قدر استقلال و آزادی ایران اسلامی را بدانیم و با حضور حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفندماه، بار دیگر دشمنان ایران و ایرانی را مأیوس نمائیم.
اسلحه ما جهت مقابله با دشمنان این مرز و بوم، شرکت حداکثری در انتخابات و برگزیدن افراد اصلح، برای مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری است.
@mersad598
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1708922381652429564
ائتلاف راستین، ائتلاف قلوب و اندیشههاست؛ و اگر این نباشد، دیری نخواهد پایید. ازاینرو، انقلابیها باید در پی «وحدت ایدئولوژیک» باشند نه «وحدت سیاسی». در این صورت، حتی اگر دچار شکست سیاسی بشوند، پیروز میدان حقیقت و تکلیف هستند. بیاعتنا به فهرستهای ناگفتمانی، بر اساس «گزینش انقلابی» رأی میدهیم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
📝 زندگینامۀ آیتالله سیّد محمّدمهدی میرباقری
💠 #تولّد
ایشان در سال 1340 هجری شمسی در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود.
💠 #تحصیل_و_تدریس_حوزوی
وی دروس حوزوی را از سال 1354 آغاز کرد و دورۀ مقدمات و دورۀ سطح را در محضر اساتید برجسته و بنامِ حوزۀ علمیۀ قم، همچون آیتاللّه سید علی محقق، آیتاللّه اعتمادی و آیتاللّه پایانی فراگرفت. وی از سال 1360 در درس خارج فقه آیتاللّه العظمی شبیری زنجانی و دروس خارج اصول آیتاللّه العظمی سید کاظم حائری و آیتاللّه العظمی وحید خراسانی حاضر شد و از آنان کسب فیض نمود؛ پس از مدتی، تحصیل دروس خارج اصول و خارج فقه را بهشکل متمرکز و مستمرّ در محضر مرحوم آیتاللّه العظمی شیخ جواد تبریزی ادامه داد و به تکمیل و تحکیم مبانی فقاهت حوزوی پرداخت.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری در کنار تحصیلات فقهی و اصولی، از فراگیری فلسفه و منطق نیز باز نماند و این دروس را در سطوح عالی، از محضر آیتاللّه مصباح یزدی، آیتاللّه انصاری شیرازی، آیتاللّه جوادی آملی و آیتاللّه حسنزاده آملی آموخت.
استاد میرباقری همزمان با فراگیری دانشهای حوزوی، از سال 1359 در دروس دورۀ مقدمات و سطح حوزه به تدریس پرداخت و از سال 1379، تدریس دروس خارج اصول و فقه را بهشکل رسمی آغاز کرد. ایشان در مدت بیش از دو دهه، یک «دورۀ کاملِ خارج اصول» را به پایان برد و ابواب مختلف فقهی همچون «بیع، مکاسب، خمس، زکات، اراضی، انفال و...» را تدریس نمود.
💠 #شخصیت_فکری_و_اجتماعی
ایشان از همان اوایل دوران تحصیل، نسبتبه فهم عمیق مسائل اساسی جامعه و حرکت تمدّنی انقلاب اسلامی، حسّاس و پیگیر بود و به این باور رسیده بود که برای «مقابله با فرهنگ سکولار غربی» و «بسط اندیشۀ اسلامی و انقلابی» در دوران کنونی، نیازمند یک زیرساخت معرفتی و طرح فکری هستیم تا محورِ کنشگری در میدان درگیری انقلاب اسلامی با تمدّن مادی باشد.
در این مسیر، بر اثر انس و آشنایی با برخی از اساتید و بزرگانِ اخلاقی و معرفتی و بالاخص بهرهمندی از اندیشههای عمیق متفکر فرزانه استاد سید منیرالدین حسینی شیرازی، فعّالیتهای فکری و اجتماعی استاد میرباقری به دو حوزۀ «فرهنگ عمومی» و «مسائل علمی و تخصصی» معطوف گردید.
در حوزۀ فرهنگ عمومی، دغدغۀ اصلی ایشان عبارت است از «ارتقاء سطح معرفت دینی و سلوک اخلاقی جامعه بر مدار قرآن و معارف اهلبیت علیهمالسلام» و همچنین «ارتقاء بینش اجتماعی مردم از طریق ارائۀ تحلیلهای کلان از روند تحولات ملی، منطقهای و جهانی». وی تلاش کرده است که بر محور منابع دینی، مسائل مختلف جامعه را با رویکرد کلان تاریخی و معطوف به مأموریتهای جهانی و آخرالزّمانی ملّت بزرگ ایران تحلیل و تبیین نماید.
در حوزۀ مسائل علمی و فرهنگ تخصصی، دغدغۀ اصلی ایشان، تلاش برای ارتقاء مقیاس فعّالیتهای علمی و پژوهشی حوزه و دانشگاه و رفع خلأهای تئوریک نظام در طراز مأموریتهای تمدّنی انقلاب اسلامی بوده است.
💠 #اهمّ_فعالیتهای_میدانی
اهمّ فعّالیتهای میدانی ایشان در سه دهه گذشته را میتوان در محورهای ذیل خلاصه نمود:
1ـ تدریس مباحث حوزوی با رویکرد تحولی و تکاملی، از قبیل دورۀ «مبانی فقهی و کلامی ولایت فقیه»، «فلسفۀ اخلاق»، «فلسفۀ اصول»، «مبانی فقه حکومتی»، «شرح اصول کافی» و... .
2ـ حضور در محافل علمی حوزوی و دانشگاهی و هماندیشی با نخبگان جوان، و همچنین شرکت در میزگردها و مناظرات علمی با هدف دفاع از گفتمان فکری انقلاب اسلامی و نقد جریانهای سکولار.
3ـ ارتباط فکری گسترده با فعّالان و کنشگران جهادگر و انقلابی بر محور تحقق «بیانیۀ گام دوم»، و نیز تعامل جدی با مسئولانِ دغدغهمند و دلسوزِ نظام جمهوری اسلامی.
4ـ حضور مستمرّ در مجالس، محافل و هیئتهای مذهبی و تبیین تدریجیِ «منظومۀ فکری دینی و معارفی»، و همچنین ارتباط وثیق معنوی با بدنۀ عمومی مردم و شرکت در برنامههای رسانۀ ملی همچون برنامۀ «سمت خدا» و سایر برنامههای گفتوگومحور در جهت تبیین و افقگشایی در موضوعات دینی و اجتماعی.
5ـ سرپرستی و راهبری بعضی از مؤسّسات و مجموعههای علمی و فرهنگی همچون «فرهنگستان علوم اسلامی» و «مدرسۀ معارفی درایه» و... .
6ـ کاندیداتوری در انتخابات دورۀ پنجم مجلس خبرگان رهبری و کسب رأی اول مردم استان البرز و حضور در این مجلس بهمدّت هشت سال.
💠 #کتب_عمومی_و_تخصصی
از استاد میرباقری کتب و آثار مختلفی در موضوعاتِ «تأمّلات قرآنی، معارف اعتقادی و اخلاقی، اخلاق و سلوک، بینش اجتماعی، گفتارهای فقهی و اصولی و گفتارهای فلسفی» منتشر شده و یا در حال تنظیم و انتشار است.
🔗 لینک متن کامل زندگینامه:
📜 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/5985
ماموریت ویژه #رای_اولی_ها
✍محسن مهدیان
گذشت دورانی که برخی رای اول را رای مجانی می دانستند. امروز رای اولی ها، رای پرقدرت اند. رای پر قدرت فراتر از یک رای است چون هم متعصب است و هم رای ساز.
واقعیت اینست که به 3 دلیل رای اولی ها، رای پرقدرت اند و اگر موتورشان روشن شود قدرت اثرگذاری و موج آفرینی بیشتری دارند.
دلیل اول: آرای آرمانی
رای اولی ها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانی ترند. آرمان خواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند تا واقع گراهای رخوت زده.
دلیل دوم: آرای امیدوار
رای اولی ها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی آینده را روشن تر می بینند و امیدوار ترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است نه مثل چریک های پیر و افسرده به گل نشسته و خسته.
دلیل سوم. آرای تغییر
نوجوان و جوان اهل تغییر است. اهل متوقف نشدن. اهل اصلاح و تحول. آرای تغییر، آرای نه به وضع موجود است. آرای معترض و بسنده نکردن به آنچه هست.
✅رای اول، بروز دوران اعتماد به نفس سیاسی و اجتماعی است. اگر به ظرفیت رای اولی ها واقف باشیم و این استعدادهای درونی را زنده کنیم، قدرت برانگیختگی اجتماعی شان شورانگیز است.
رای اول، جشن تکلیف سیاسی است و یوم الله. باید قدر دانست.
ماموریت ویژه این اعتماد به نفس جمعی و جشن تکلیف اجتماعی- سیاسی، فراتر از رای دادن، رای ساختن است. با این 3 ویژگی کلیدی در رای اولی ها، می توان انتظار شگفتی داشت.
این چند روز باقی مانده با لشکر رای اولی ها می توان نهضت توزیع و انتشار محتوای انتخاباتی مجازی و گفت وگوهای چهره به چهره و خیابانی راه انداخت.
این ماموریت را بدست رای اولی ها برسانید.
#مشارکت_حداکثری_یعنی_تغییر
🗳 #انتخابات
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید خوزستان تبیین کردند:
معجزه تکیه بر جمهور مردم و اسلام
🔺 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران کنگره 24 هزار شهید استان خوزستان، حماسه و معجزه مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس را نتیجه ترکیب همت مردمی و ایمان اسلامی دانستند و با اشاره به دقت نظر امام بزرگوار در انتخاب تعبیر «جمهوری اسلامی» گفتند: آنچه که باعث پایداری و پیشرفت نظام اسلامی و غلبه آن بر بسیاری از موانع و توطئهها شد، جمع بین «اعتماد به جمهور مردم و اسلام» بود و در آینده نیز راه غلبه برمشکلات استمرار همین تفکر است.
🔺 رهبر انقلاب اسلامی با تبریک عید سعید و بزرگ نیمه شعبان، به شناخت دقیق امام نسبت به مردم و همچنین نگاه جامع و مترقی امام نسبت به اسلام اشاره کردند و افزودند: امام(ره) از همان روزهای آغازین نهضت اسلامی تا پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن همواره به مردم اعتماد داشت و اسلام را یک مکتب و تفکر کارآمد برای سیاست و مدیریت جامعه میدانست و بر همین اساس توانست زمینه پیشرفت ایران و استمرار حرکتهای بزرگ را بوجود آورد.
🔺 دشمنان ملت ایران بر اساس برآوردها و طراحیهای خود مطمئن بودند که جمهوری اسلامی چهل سالگی خود را نخواهد دید اما به کوری چشم آنها پیشرفت ایران متوقف نشد و به لطف الهی و با تکیه بر همت و اراده مردم و ایمان دینی آنها ادامه نیز خواهد یافت.
🔺 ایستادگی نیروهای مقاومت و مأیوس کردن دشمن از نابودی آنها و همچنین صبر مردم غزه در برابر بمبارانها و مصیبتها نشانگر ایمان دینی قوی این مردم است.
🔺 حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به آشکار شدن دروغ بودن ادعاهای تمدن غربی درباره حقوق بشر و ریاکاری و نفاق غربیها در ماجرای غزه افزودند: غربیها که برای اعدام یک مجرم سر و صدا و هیاهو به راه میاندازند در برابر کشتار ۳۰ هزار انسان بیگناه در غزه چشم خود را بستهاند و آمریکا با وقاحت تمام و برای چندمین بار قطعنامه قطع بمباران غزه را وتو میکند.
🔺 ایشان تاکید کردند: این، چهره واقعی فرهنگ و تمدن و لیبرال دموکراسی غربی است که در ظاهر آن سیاستمداران اتو کشیده و لبخند بر لب قرار دارند اما در باطن، یک سگ هار و گرگ خونخوار است.
🔺 رهبر انقلاب اسلامی در پایان خاطر نشان کردند: ما مطمئن هستیم که این تمدن غربی و این بارِ کج به منزل نخواهد رسید و فرهنگ حق و منطق صحیح اسلام بر همه اینها فائق خواهد آمد.
🌏 @NewsJavan
🔹بیانیه جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی درباره انتخابات ۱۴۰۲ و مسائل پیرامون آن
جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، بیانیهای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
«انَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلى أَهْلِها وَ إِذا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ»
🔸انتخابات در نظام جمهوری اسلامی، مظهر مردمسالاری دینی و نماد مشارکت مردم در تعیین سرنوشت کشور است. مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نیز دو نهاد مهم در ساختار نظام اسلامی است که اولی، ریلگذاری مسیر آینده کشور و دومی، تعیین راهبر و نظارت بر اوصاف راهبری امت را بر عهده دارد.
نقش مجلس شورای اسلامی با ظرفیت بالای تقنینی و نظارتی، بسیار کلیدی است و تشکیل یک مجلس قوی با حضور نمایندگانی مومن، امین، کاردان، پاکدست و شجاع، میتواند همواره شرایط را به نفع مردم رقم بزند. همچنان که مجلس یازدهم با مصوبات مهم و راهگشایی همچون: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، قانون جهش تولید مسکن، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، نقش حیاتی وکلای ملت را نشان داد.
🔸بر همین اساس، تشخیص گزینههای اصلح در میان انبوه نامزدهای نمایندگی مجلس، اهمیتی دوچندان مییابد و احساس مسئولیت آحاد مردم و رای آگاهانه و شاخصمحور آنان، بسیار تعیینکننده است. خوشبختانه در مشهد مقدس، برخی جریانها و مجموعههای مردمی با تعیین و تعریف شاخصها و بررسی سوابق و عملکرد نامزدها در فرایندهای گامبهگام و شفاف تطبیق شاخصها و نظرخواهی از نخبگان و فعالان اجتماعی، به ارائه لیست نامزدهای منتخب خود پرداختند که همین جا از تلاشهای همه دستاندرکاران این فرایندها قدردانی میکنیم. امیدواریم اینگونه فرایندهای شاخصمحور و دارای شفافیت و متّکی به نظر نخبگان و گروههای مردمی که درصدد معرفی وکلای شایسته ملت هستند، بیش از لیستبندیهای جناحی و غیرشفاف که با هزینههای هنگفت تبلیغاتی و روشهای غیرقانونی لیستپراکنی به دنبال کسب کرسی قدرت هستند، مورد اقبال مردم عزیزمان باشد.
🔸 جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی، پیرو تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر اولویت مشارکت حداکثری در انتخابات، همت اصلی خود را بر تبلیغ و ترویج مشارکت حداکثری گمارده و با میزبانی قرارگاه مردمی مشارکت حداکثری، تشکیل و ساماندهی کارگروه تبلیغ این قرارگاه را در دستور کار خود قرار داد و تاکنون دهها تن از خطبا و مبلغان حوزوی را در این جهت، ساماندهی و پشتیبانی نموده است. از همه نخبگان و فعالان اجتماعی دغدغهمند و دلسوز مردم نیز میخواهیم تا برای افزایش مشارکت مسئولانه و آگاهانه مردم در انتخابات، از هیچ تلاشی در روزهای باقیمانده فروگذار نکنند.
🔸جبهه روحانیت مردمی با تقدیر از همه جریانهای سیاسی که با فعالیتهای سالم انتخاباتی خود به گرم کردن تنور انتخابات کمک میکنند، رسما اعلام میدارد از هیچ لیست یا نامزد خاصی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری حمایت نمیکند. البته اعضای جبهه با شخصیت حقیقی خود مانند همه اقشار و افراد فعال در انتخابات، بر اساس تشخیص وظیفه دینی و انقلابی خود، عمل میکنند. از همه نخبگان اجتماعی به ویژه علما، فضلا و مدرسان و مبلغان برجسته حوزه علمیه نیز میخواهیم از ارائه نظرات خود به اقشار گوناگون مردم بهویژه جوانان دریغ نکنند و آنان را در انتخاب اصلح یاری نمایند.
🔸امیدواریم با عنایت ویژه حضرت صاحبالامر ارواحنافداه و به برکت ایام ولادت باسعادت آن حضرت، انتخابات پیش رو، موجب عزت و سرفرازی بیشتر اسلام و مملکت اسلامیمان گردد و نقشههای شوم دشمنان اسلام و مسلمین به ویژه صهیونیسم جنایتکار، نقش بر آب شود.
بعون الله تعالی
▪️جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
مشهد مقدس
▫️ششم اسفندماه ۱۴۰۲ هجری شمسی
برابر با نیمه شعبان ۱۴۴۵ هجری قمری
━━━━━━━━━━━━
#بیانیه
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
🇮🇷 جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
🌐@rohaniat_mardomi
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مأموریت دولت و ملت در پیشبرد انقلاب اسلامی
آیتالله میرباقری:
▫️ اگر مسئولان کشور، مردم را از اهداف بزرگ غافل کنند، هر چقدر که خدمت کنند، خیانت کردهاند!
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
به کدام لیست سی نفره #در_تهران رای بدهیم؟!
✍مهدی جهان تیغی
💥برای اقلیتی که خودشان از دست اندرکاران بستن لیستهای انتخاباتی هستند و یا گرایش بسیار پررنگ سیاسی و انتخاباتی دارند، نوشته پیش رو شاید کمتر مفید و اثربخش باشد، ولی برای عموم مردم مومن که اینک با تعدد لیستها روبه رو هستند و نهایتا میخواهند به یک لیست انتخاباتی اعتماد کرده و رای بدهند، وجیزه روبهرو احتمالا مفید باشد:
1⃣ رهبری فرمودند از اکثریت حق خود در رای دادن استفاده کنید، این موضوع در شرایط فعلی به راحتی هم ممکن و عملی است، چون چند هزار فرد صالح و دارای صلاحیت توسط شورای نگهبان برای مجلس تأیید شدند و هم افراد معتبر و مورد اعتماد لیستهای معتبر زیادی نیز تاکنون منتشر کردند و حتی اگر خیلی سختگیر هم باشیم، بالاخره پیدا کردن سی نفر از میان چند هزار نفر و یا لیست های متعدد موجود چندان سخت نیست. مسأله دوم نیز این است که خود مجلسی که با مشارکت قوی و رای مناسب و بالا شکل بگیرد، موضوعیت و اهمیت مستقل دارد. بنابراین هم امکان انتخاب راحت سی نفر اصلح وجود دارد و هم برای تحقق و کمک به مشارکت قوی و مجلس قوی، باید به سی نفر کامل رای داد.
2⃣ حالا به کدام لیست سی نفره رای بدهیم؟! اگر هدفگذاری ذهنیمان شکل دادن مجلس اصلح، کارآمد و با مشارکت قوی و رای بالا است، جواب عاقلانه و قابل تحقق روی زمین، اعتماد به لیستی خواهد بود که هم ارائه دهندگان آن و هم کاندیداهای حاضر در لیست ترکیبی از افراد اصلح و رای آور باشند. نامزدهای رای آور در اینجا منظور کسانی هستند که قدرت ایجاد انگیزه برای مشارکت بیشتر مردم را میتوانند فراهم کنند و هم حضورشان بیشتر از دیگران میتواند مشارکت و تشکیل مجلس قوی با رای بالاتر را در میدان واقعی انتخابات تضمین و عملیتر کند. بنابراین لیست انتخاباتی اصلحی که احتمال پیروزی و اقبال مردم به آن بیشتر است، قاعدتا میتواند انتخاب معقولتر و قابل تحققتری باشد، چون منجر به تشکیل مجلسی اصلح با رای بالاتر در صحنه عمل میشود.
3⃣ با توجه به موارد گفته شده برای اکثریت مردم که به دنبال رای دقیق، عاقلانه و متعهدانه هستند، شناخت لیست اصلح رای آورتر اولویت این چند روز باید باشد، ضمن اینکه تقریبا جز این نیز راهی نیست، زیرا برای اکثریت مطلق مردم نه فرصت هست و نه ممکن است و نه تخصص کافی همه جانبه است که تمامی و تک تک کاندیداها را تحقیق و اصلح را کشف کنند و ضمنا در صورت امکان چنین موضوع غیر ممکنی، آنقدر پراکندگی رای خواهیم داشت که عملا مجلسی با رای بالا نه تنها شکل نخواهد گرفت بلکه عملا انتخابات در شهری به بزرگی تهران به لحاظ قانون انتخابات، چندان به نتیجه مشخصی در صندوق ها در مرحله اول انتخابات نخواهد رسید.
4⃣ ممکن است به لیست اصلح رای آورتر خطاهایی هم وارد باشد، بنابراین چه باید کرد؟ لیست اصلح رای آورتر یعنی لیستی که اکثریت آن در وهله اول مورد تایید است و اقلیتی را ممکن است نپسندیدم، در این صورت باید ابتدا به اکثریت این لیست رای داد و سپس از لیست اصلح رای آورتر دوم میتوان اصلح ترین و رای آورترین را انتخاب و جایگزین آن اقلیتی که یقین داریم مناسب نیستند، کرد.
#مشارکت_حداکثری_یعنی_تغییر
🗳 #انتخابات
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 انقلاب اسلامی، مقدمۀ ظهور
آیتالله میرباقری:
▫️ حرکتی که حضرت امام(ره) راه انداختند، حجیت عصر غیبت را صددرصد دارد؛ چون یک فقیه جامعالشرایط در محور این حرکت قرار دارد.
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
🔴 مأموریت ویژهٔ رأیاولیها
گذشت دورانی که برخی رأی اول را رأی مجانی میدانستند. امروز رأیاولیها، رأی پرقدرتاند. رأی پرقدرت فراتر از یک رأی است؛ چون هم متعصب است و هم رأیساز.
واقعیت این است که به سه دلیل، رأیاولیها، رأی پرقدرتاند و اگر موتورشان روشن شود، قدرت اثرگذاری و موجآفرینی بیشتری دارند.
1⃣دلیل اول: آرای آرمانی
رأیاولیها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانیترند. آرمانخواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند تا واقعگراهای رخوتزده.
2⃣دلیل دوم: آرای امیدوار
رأیاولیها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی، آینده را روشنتر میبینند و امیدوارترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است؛ نه مثل چریکهای پیر و افسرده به گل نشسته و خسته.
3⃣دلیل سوم. آرای تغییر
نوجوان و جوان اهل تغییر است. اهل متوقف نشدن. اهل اصلاح و تحول. آرای تغییر، آرای نه به وضع موجود است. آرای معترض و بسنده نکردن به آنچه هست.
✅ رأی اول، بروز دوران اعتماد به نفس سیاسی و اجتماعی است. اگر به ظرفیت رأیاولیها واقف باشیم و این استعدادهای درونی را زنده کنیم، قدرت برانگیختگی اجتماعیشان شورانگیز است.
رأی اول، جشن تکلیف سیاسی است و یوم الله. باید قدر دانست.
مأموریت ویژهٔ این اعتماد به نفس جمعی و جشن تکلیف اجتماعی- سیاسی، فراتر از رأی دادن، رأی ساختن است. با این سه ویژگی کلیدی در رأیاولیها، میتوان انتظار شگفتی داشت.
این چند روز باقیمانده با لشکر رأیاولیها میتوان نهضت توزیع و انتشار محتوای انتخاباتی مجازی و گفتوگوهای چهرهبهچهره و خیابانی راه انداخت.
این مأموریت را به دست رأیاولیها برسانید.
@mahdian_mohsen
⭕️ عرصه را برای سبک زندگی مهاجم و بیهویت تنگ کنید
🔻چند سالی است که اگر در خیابانها قدم بزنید دیدهاید که یک عنوان جدید به کاربریهای تجاری اضافه شده است: پت شاپ یا فروشگاه حیوانات (غالبا سگ). همچنین درمانگاههایی که انواع عملهای جراحی زیبایی و غیرزیبایی برای سگها انجام میدهند!
🔻اما چرا باید این همه پت شاپ در تهران و دیگر شهرها ظاهر شوند؟ آیا نهادهای متولی که مجوز این فروشگاهها را صادر میکنند متوجه هستند سبب ترویج چه چیزی میشوند؟ اگر یک مغازهی مشروبفروشی شروع به فعالیت کند به سرعت با آن برخورد میشود و همه روی آن حساساند، اما چرا دربارهی این همه پتشاپ حساسیتی وجود ندارد و راحت مجوز میگیرند؟!
🔻مجوز دادن به این فروشگاهها و بیشتر شدنشان معنی مشخصی دارد: ترویج سبک زندگی با سگها که خود مدخل ورودی است به یک سبک زندگی باطل و ولنگار. کسی که با سگ زندگی میکند طبیعتاً نماز نمیتواند بخواند و نجاست به همه جای خانهاش وارد میشود (به روایات نهی نگهداری سگ در خانه مراجعه نمایید).
🔻البته سگ مخلوق خداست و حیوان با وفایی است، اما هر چیز درجای خودش. فردا ممکن است در یک نحله فکری خر را هم وارد فضای خانه کنند و بگویند ما طرفدار حقوق خرها هستیم! مهم این است که ما خر نشویم و دنبال آنها راه نیفتیم.
✅ «لا اله» «الا الله» را باید کامل بگوییم. نمیشود دغدغه سبک زندگی دینی و عقلانی را داشته باشیم اما اجازه دهیم هر باطلی در جامعه ترویج شود. کسی که پیگیر «سبک زندگی سگی» است نباید راحت به این سبک زندگی دسترسی داشته باشد آن هم در جامعهی دینی. نباید هر وقت اراده کرد برود سر کوچه و وسایل و غذاهای مورد نیاز سگش را بخرد و در خیابان بغلی درمانگاه حیوانات خانگی در دسترسش باشد! همانطور که معتاد نباید راحت به مواد مخدر دسترسی داشته باشد، فهمیدن این دشوار است؟
🏙 معماری هجری
@MemariHejri_ir