🔸افزایش تعداد شهدای پدافند هوایی ارتش به چهار شهید
اسامی شهدا:
🔹شهید محمد مهدی شاهرخی
🔹شهید حمزه جهاندیده
🔹شهید سجاد منصوری
🔹شهید مهدی نقوی
🔹با توجه به وخامت حال تعدادی دیگر احتمال افزایش تعداد شهدا وجود دارد/تابناک
31.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #رهبر_معظم_انقلاب:
«قرآن معیار داده به ما. قرآن میفرماید که «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ» آیا ما با پیغمبر هستیم یا نیستیم؟ راه این است دیگر. علامت دارد. «وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» اگر شما دیدید این راهی که داریم میرویم راهی است که کفّار را خوشحال میکند، بدانید که أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ نیستید. پس مع رسول اللّه نیستید، همراه پیغمبر نیستید.
حواسمان باید جمع باشد. بدانیم چه کار میکنیم بدانیم چه میگوییم، حرفی که میزنیم در جهت نقشهی دشمن نباشد. جدول دشمن را کامل نکند.» (۱۴۰۲/۶/۲۰)
https://khl.ink/f/53820
---
#تحلیل_راهبردی
💥 راهبرد مدبرانه جمهوری اسلامی در برابر اقدام محدود رژیم صهیونیستی
در پی اقدام رژیم صهیونیستی علیه نقاطی از مناطق ایران در صبحگاه ۲۵ اکتبر ۲۰۲۴، بررسی این رویداد از دیدگاه راهبردی حائز اهمیت است. واکنش به این نوع تهدیدات، از مسیر تدبیر و برنامهریزی هوشمندانه میگذرد که سالهاست بخشی از راهبرد کلان جمهوری اسلامی ایران است.
محورهای اصلی تحلیل:
1. آمادگی پدافندی و اثبات قدرت بازدارندگی
عملکرد موفق سامانههای پدافندی کشور در رهگیری این تهدید نشان از آمادگی بالا و هوشیاری دائمی نیروهای دفاعی ایران دارد. این موفقیت، پیامی روشن به دشمنان است که در صورت هرگونه تعرض، ایران قادر به خنثیسازی سریع تهدیدات است.
2. اصل راهبردی «نه تعلل، نه شتابزدگی»
راهبرد جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات، مبتنی بر اصول سنجیدهای است که در عین پرهیز از تعلل، از شتابزدگی نیز اجتناب میکند. این رویکرد، امکان انتخاب زمان و مکان مناسب را فراهم میآورد و به جمهوری اسلامی اجازه میدهد تا تصمیمی حکیمانه، با در نظر گرفتن تمامی ابعاد، اتخاذ کند.
نکات کلیدی در رویکرد جمهوری اسلامی:
- پاسخ حسابشده بهجای واکنش آنی:
جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده که بهجای واکنش فوری، به سمت انتخاب پاسخهایی میرود که ضمن حفظ امنیت ملی، اثرات راهبردی بلندمدت نیز داشته باشد. این شیوه برخورد، ثبات داخلی و هراس دشمن را در پی داشته است.
- رصد و تحلیل دقیق دادهها پیش از هر تصمیم:
در مواجهه با تهدیدات، جمهوری اسلامی ابتدا به تحلیل و رصد دقیق تحرکات دشمن پرداخته و از شتابزدگی در تصمیمگیری پرهیز میکند. این امر موجب میشود که هرگونه تصمیم بر مبنای اطلاعات جامع و دقیق باشد.
تغییرات راهبردی و محاسبات اشتباه دشمن:
- دشمن بارها در تحلیل قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران دچار خطای محاسباتی شده است. تصور آنها از آسیبپذیری جمهوری اسلامی بهدلیل فشارهای خارجی و تحریمها با واقعیتهای میدانی تفاوت دارد. ایران با بهرهگیری از توان داخلی و فنآوریهای بومی، سطح بازدارندگی خود را حفظ و تقویت کرده است.
- در سطح منطقهای نیز، محور مقاومت که تحت هدایت جمهوری اسلامی قرار دارد، به عاملی کلیدی برای بازدارندگی و موازنه قدرت تبدیل شده و دشمن را در برنامهریزیهای خود دچار چالشهای اساسی کرده است.
نتیجهگیری راهبردی:
قدرت دفاعی و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در سطحی است که میتواند هرگونه تهدید علیه امنیت ملی را مدیریت کند. اصل «نه تعلل، نه شتابزدگی» همچنان بخشی از راهبرد جمهوری اسلامی خواهد بود و هرگونه تصمیم در این زمینه بر اساس حکمت و مصلحت ملی اتخاذ خواهد شد.
🔰 والعاقبة للمتقین
✍ #سعید_سپاهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
🔴 سردار سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی گفت:
🔴 این جنگ را شما شروع می کنید، اما پایانش را ما ترسیم می کنیم!!
🇮🇷tps://eitaa.com/alishirazi_ir
پاسخ اسراییل در ۵ آبان ۱۴۰۳ در مقایسه با آنچه در حمله به رادار اس۳۰۰ در اصفهان در ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ اتفاق افتاد دارای چند تفاوت مهم و کلیدی است که در یادداشت زیر به آن اشاره خواهد شد:
در ۳۱ فروردین به جز حمله به رادار اس۳۰۰ در پایگاه هشتم شکاری ارتش شاهد حمله به ساختمان حشدالشعبی در جنوب بغداد و نیز یک حادثه امنیتی برای سفارت ایران در پاریس بودیم. ایده مرکزی ۳۱فروردین این بود که اسراییل توان هر نوع پاسخی و در هر سطحی و لو در مرکز ایران و حتی اماکن دیپلماتیک ایران را نیز داراست.
علیرغم تهدیدات اسراییل مبنی بر حمله کمرشکن و پشیمانکننده در آبان ۱۴۰۳ این حملات در سطح بسیار پایینی اتفاق افتاد. آنچه پیداست قرار بوده تا این حمله در چند سطح خرابکاری امنیتی، خرابکاری سایبری، حمله موشکی، بمباران اهداف حساس و در نهایت شورش اجتماعی اتفاق بیفتد که گویا در ۲-۳ سطح تحقق پیدا کرد. بلحاظ تعدد اهداف، گویا حوادث در ۴ استان تهران، البرز، خوزستان و ایلام انجام شدهاست و آنچه از تصاویر پیداست اصابت اهداف با وجود عملکرد خوب پدافند در خنجیر، بیدگنه و شمسآباد اتفاق افتاده است. حمله به مرکز پدافندی در ماهشهر نیز احتمالا از طریق پرتاب موشک هوا به زمین از آسمان عراق انجام شده که چهبسا این موشکها از نوع رادارگریز "هارم" یا موشک راک باشد. در این میان به نظر میرسد حملات به تهران و البرز از طریق کوادکوپتر اتفاق افتادهاست.
بخشی از خرابکاری امنیتی نیز بوسیله پراکسیهای اسراییل (جیشالعدل) در حمله به گشت فراجا در منطقه خاش بلوچستان اتفاق افتاده و بخشی نیز گویا قرار بوده بوسیله گروه پژاک در کردستان بیفتد چیزی که در برخی رسانههای ترکیه نیز در روزهای گذشته گفته میشد. علاوه بر این در صبح امروز حمله سایبری باعث از دسترس خارج شدن چندین تارنمای اداری و حکومتی شده بود.
آنچه در بیانیه ارتش اسراییل به چشم میخورد؛ تکیه بر این مفهوم است که اسراییل بدون هیچ آسیبی عملیات خود را به اتمام رسانده است ولی از منظر ایران حتی اگر این عملیات دارای اهداف کمارزش باشد ولی به معنی حمله به خاک ایران میباشد؛ حملهای که منجر به شهادت دو تن از نیروهای ارتش شدهاست.
✅@Seidnima70
درباره حمله اسرائیل و چند نکته!
✍صابر_گل_عنبری
بالاخره اسرائیل به حمله موشکی ایران واکنش نشان و حملاتی انجام داد که نخستین حمله مستقیم و آشکار اسرائیل در پاسخ به دومین حمله مستقیم و آشکار ایران به شمار میرود.
هنوز مشخص نیست که حملات به چه شکلی انجام شده؛ از راه دور بوده است یا خیر. منابع اسرائیلی گفتند که حدود 100 جنگنده در این حملات مشارکت داشتند، به فرض مشارکت این تعداد جنگنده، از کدام مسیر عبور و از کجا شلیک کردند؟ فعلا نمیتوان پاسخی به این پرسشها داد.
اسرائیل از حمله به 20 هدف خبر داده است اما منابع ایرانی آن را تکذیب کرده و از اهمیت حمله میکاهند.
هنوز حجم خسارت احتمالی روشن نیست و اطلاع دقیقی از آن وجود ندارد، اما حمله با موج رسانهای سنگین اسرائیل همخوانی خاصی نداشت.
مدت زمان حمله نسبتا طولانی بود و حدود 4 ساعت به طول کشید.
به نظر نگارنده، گرچه نمیتوان با قطعیت بیان داشت که همه چیز تمام شده است، اما به احتمال زیاد اسرائیل بعد از این حمله در آینده به سراغ اقداماتی غیر مستقیم از خرابکاری گرفته تا ترور خواهد رفت؛ به ویژه اگر احساس کند که تصویری که به دنبال آن بوده است، شکل نگرفته است.
به نظر میرسد که بیشتر از خود حمله آنچه برای اسرائیل اهمیت فراوانی داشته است تصویرسازی درباره آن بود و جنگ روانی گستردهای که طی این سه هفته به راه انداخت، معطوف به این تصویرسازی بود. اما هنوز ساعاتی از حمله نگذشته است که قسمی از نارضایتی در لابلای تحلیلها و اظهارنظرها در اسرائیل مشهود است.
به نظر میرسد که حمله امروز اسرائیل به این شکل را میتوان به نوعی نشانهای از قسمی از تاثیر حمله موشکی دوم ایران بر ادراک اسرائیل و همچنین پرهیز واشنگتن و تل آویو از تشدید تنش به دلایل مختلف پنداشت. البته حملات «کیفی» و «دقیق» حزبالله در دو هفته اخیر را نیز میتوان واجد قسمی تاثیر در شکل حمله اسرائیل دانست.
اما درباره پیشبینیها:
لحظاتی بعد از حملات موشکی دوم ایران طی یک یادداشت و سپس یادداشتهای بعدی در این سه هفته ضمن برشمردن سناریوهای مختلف، پیشبینیهایی با قید «به احتمال زیاد» یا «غالبا» و غیره درباره ماهیت حمله اسرائیل مطرح شد که غالبا درست از آب درآمد.
بر این اساس هم گفته شد که حملات به احتمال زیاد «محدود» و علیه اهداف نظامی خواهد بود و بعید است که اهداف هستهای یا نفتی مورد حمله قرار گیرد.
هر چند اطلاع دقیقی وجود ندارد، اما حملهای که بنا به نوشته سایت آمریکایی اکسیوس، اسرائیل به دلایلی قبل از آن به ایران اطلاع داده و حتی اهدافی را که مورد حمله قرار میدهد نیز بیان کرده است، نمیتواند گسترده و بزرگ باشد. اما هنوز نتایج این حمله محدود روشن نیست؛ این که ضربات در چه سطحی بوده است.
در واقع همان دلایلی که اسرائیل را بر آن داشته است که قبل از حمله به ایران اطلاع دهد تا اوضاع از کنترل خارج نشود، میتواند موجب تحدید خود حمله هم شده باشد.
همچنین در پیشبینیها تاکید شد که تله جنگی وجود ندارد، چون تصمیمی پیشینی برای جنگ در کار نیست و حملات اسرائیل نیز به احتمال زیاد به جنگی ختم نمیشود و حداکثر اتفاق ممکن در این وضعیت حملاتی رفت و برگشتی است.
همچنین تاکید شد که گرچه اسرائیل به دنبال کلاسیک کردن جنگ و وارد آوردن ضربات موثر و معنادار به ایران است، اما از وقوع جنگ بیم دارد و همین خود میتواند ترمز اسرائیل را بکشد.
اخیرا هم بیان شد که سفر بلینکن به منطقه برای «چک آخر» توافق آمریکا درباره زمان و اهداف حمله بوده است و این سفر در کنار بالا گرفتن دیپلماسی در روزهای اخیر در خصوص دو جنگ غزه و لبنان به عنوان نشانههای نزدیک بودن حمله اسرائیل تحلیل شد.
اما واکنش ایران چه خواهد بود؟
ایران به احتمال زیاد سریعا واکنشی نشان ندهد اما تهدید به پاسخ در زمان و مکان مناسب خواهد کرد. اگر هم بخواهد بعد از این حملات واکنش سریعی نشان دهد احتمالا بسیار محدود باشد.
چه بسا ایران به دلیل تمرکز حمله بر پایتخت و حومه، نوعی پاسخ به حمله اسرائیل را ضروری بداند، اما نباید از نظر دور داشت که حدود ده روز به انتخابات آمریکا باقی مانده است و احتمالا این متغیر و تاثیر احتمالی بالا گرفتن تنش بر شانس پیروزی ترامپ هم در نظر گرفته شود.
به نظر میرسد که ثقل حکومت ایران در تقابل با اسرائیل بیشتر از قبل بر جبهه لبنان متمرکز خواهد بود.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
💠 #رهبر_معظم_انقلاب:
«هَم «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» را از یاد بردیم و هَم «رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ» را».
(در پیام به حجاج بیت الله الحرام، ۱۳۹۶/۶/۹)
https://khl.ink/f/37536
❌ پایان نزدیک است:
نتانیاهو خداوند را به مبارزه طلبید!
🔸 همه گناهانی که ما انسانها مرتکب میشویم در یک کفه و بیادبی و بیاحترامی به خداوند در کفه دیگر! خداوند به گناهکاران مهلت میدهد، تا جایی که گاهی مردم از صبر و بردباری خداوند نسبت به گناهکاران شگفتزده میشوند، اما هرگز نشنیدهام که کسی با وجود بیاحترامی به خداوند، نجات یافته باشد! از نمرود تا فرعون، از قارون تا قوم عاد و ثمود، و همچنین قوم لوط، سنت خداوند این است که هرکس به او بیاحترامی کند، مردم در او شگفتیهای قدرت خدا را خواهند دید!
🔹 دیروز نتانیاهو حرفی عجیب زد و گفت: «حتی اگر خدا هم با آنها باشد، ما آنها را شکست خواهیم داد!» این همان نقطهای است که در آن صبر خداوند بر مردم به پایان میرسد! سپاس خداوندی را که جبّاران را هنگامی که در قلمرو و قدرتش با او به مبارزه برمیخیزند، در هم میشکند. منتظر باشید، چرا که تاریخ درسهای بسیاری دارد!
1. کشتی تایتانیک، پس از کشتی نوح علیهالسلام دومین کشتی معروف تاریخ است! در زمان ساختش، این کشتی یک شاهکار مهندسی و پیشرفتی بزرگ در صنعت دریانوردی به شمار میرفت! طول آن 269 متر، عرضش 200 متر و عمقش 18 متر بود. ظرفیتش 2435 مسافر بهعلاوه 885 نفر خدمه بود. این کشتی معروف، همانطور که خداوند در قرآن فرموده است، «در میان امواجی به بزرگی کوهها» حرکت میکرد. اما همین دومین کشتی معروف تاریخ در اولین سفرش غرق شد! زمانی که برای اولین بار کشتی تایتانیک به آب انداخته شد، خبرنگاران برای پوشش این رویداد جمع شدند، یکی از خبرنگاران از مالک کشتی «توماس اندروز» درباره ایمنی و قدرت این کشتی پرسید و او پاسخ داد: «این کشتی غیرقابل غرق شدن است، حتی خود خدا هم نمیتواند آن را غرق کند!» اما خیلی طول نکشید که توماس اندروز فهمید که خداوند متعال میتواند!
2. رئیسجمهور برزیل، «تانکریدو نِواس» در جریان مبارزات انتخاباتی خود گفته بود: «اگر پانصد هزار رأی بیاورم، حتی خدا هم نمیتواند مرا از رسیدن به ریاست جمهوری بازدارد!» او آرا را به دست آورد، اما یک روز قبل از مراسم تحلیفش به بیماری واگیرداری مبتلا شد و پس از یک ماه بدون اینکه حتی یک روز هم روی صندلی ریاست جمهوری بنشیند، به هلاکت رسید!
@jahade_tabien1
📌یکسری از اهداف نامبرده شده در حملات اسرائیل
۱. تأسیسات خجیر
۲. دو سایت پدافندی در ایلام و ماهشهر
۳. سایتهای هاک و S-300 در تهران
۴.کارخانه نوآوران تک صنعت(مرتبط با برنامه پهپادی/موشکی)
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
حمله به ایران؛ نباید عادی سازی شود
تعرضِ رژیم متخاصم به میهن عزیز _در هیچ سطحی_ نباید عادیسازی شود
همانطور که به سخره گرفتن توان رژیم جعلی، نباید به نادیده گرفتن #قدرت_پدافند_کشور منجر شود.
هدف قراردادن بخش زیادی از پرتابههای رژیم در خارج از آسمان ایران بسیار مهم و قابل تقدیر است، تقابل موفق سامانه یکپارچه پدافند، در حریم هوایی داخل و خارج از کشور با پرتابهها و ریزپرندهها، تأثیر قابل توجهی در ارتقاء بازدارندگی ایران اسلامی خواهد داشت. پدافند ارتش با تقدیم شهدای عزیزش، حتی اجازه نداد شب هنگام هموطنان احساس ناامنی کنند.
آنچه اینک مهم است نحوه مواجهه با این جسارت به مرزهای کشور است #رژیم_تبهکار نشان داد در اوج رجزخوانی و تهدید به تخریب زیرساختها نیز، توان رویارویی با #ایران_مقتدر را ندارد و این ناتوانی تا زمانی ادامه دارد که با پاسخ قدرتمند ایران مواجه شود. بار دیگر ثابت شد رجزهای این باند تبهکار تنها در برابر زنان و کودکان بی دفاع کار میکند!
نحوه مواجهه با ترور شهید هنیه در تهران، (دلخوش کردن به وعدههای جعلی آتش بس...) به رژیم جسارت داد تا دست به ترورهای بعدی بزند اما ضربات کوبنده در #وعده_صادق_۲ او را ناچار کرد علیرغم تمامی تهدیدها نسبت به تأسیسات اتمی و نفتی، دست به این واکنش نافرجام بزند.
اینک زمان آن است که پاسخ ویرانگری که در قبال هرگونه جسارت رژیم به #ایران وعده داده شد، محقق شود؛ و این فرصتی است برای انتقام سخت و مجازات شدید دربرابر ترورها و جنایتهایی که هنوز پاسخ درخور دریافت نکردهاند...
عدهای میگفتند: "اسرائیل که به ایران حمله نکرده تا ما با آن مقابله کنیم!"
خوب این هم حمله! اگر تعلل کنیم این حملات، تشدید خواهد شد، نباید به بهانهی حملهی ضعیف، قبحِ عبور از خط قرمز اعلامی توسط فرمانده کل قوا یعنی تجاوز به حریم میهن را شکست.
یادمان نرود که #رژیم_خونآشام با تضعیف اضلاع جبهه مقاومت در منطقه، هر زمان در ما احساس ضعف کند مترصد حمله به ایران خواهد بود بنابراین اینک که رژیم در موضع ضعف است و از سوی دیگر شعلههای نزاع را تا پایتخت ایران کشانده، فرصت مناسبی است برای هزیمت سران و توان نظامی رژیم تبهکار.
نباید اجازه داد تعرض به ایران، عادی و باب آن باز شود. رژیم جعلی، نشان داده در برابر پاسخ سخت، منفعل و در برابر عدم پاسخگویی تهییج شده و دست به تشدید پلکانی حملات میزند و اکنون بهترین فرصت برای فلج کردن رژیمی است که به خود جرأت داده است دامنهی تعرض را به پایتخت ایران بکشاند.
#وعده_صادق ۳
✍ مهدی عسگری 🇮🇷
🆔 @MahdiAsgari133