🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
2️⃣1️⃣ مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب الجزایر
🍃🌹🍃
🔹یکی از انقلابهای مهم، انقلاب الجزائر است. زمانی الجزائر مستعمرهی فرانسه بود و این انقلاب از مساجد و حوزههای علمیه بر ضد استعمار فرانسه شروع شد. درواقع جنس آن یک انقلاب اسلامی بود که در سال ۱۹۶۲ به وقوع پیوست. حضرت آقا در مورد ۲۰ سال بعد از آن میگویند: «انقلاب الجزائر را بعد از بیست سال، خود من دیدم؛ سالى که من به الجزائر رفتم، حدود نوزده سال از انقلاب گذشته بود. وضع آنها واقعاً عبرتانگیز است. انقلاب الجزائر، انقلاب اسلامى، انقلاب مساجد و انقلاب علماى دین بود؛ انقلاب، از مساجد، از مدارس دینى و از حوزههاى علمیه شروع شد مثل انقلاب خود ما لیکن حتى یک روز، حکومت دینى در الجزائر به وجود نیامد! از همان اول، فرانسویها توانستند هم فرهنگ و آداب خودشان، هم بىاعتقادى به دین را در الجزائر که تحت نفوذشان بود و داشت از استعمارشان خلاص مىشد نفوذ بدهند! ۱۳۷۷/۱۲/۱۵» چنان نفوذ فرانسه بر فرهنگ الجزائر قوی بود که حتّی زبان مردم الجزائر هم که عربی بود، مصون نماند و حفظ نشد و تا چند دهه بعد از انقلابشان نتوانستند پیشرفت مادی داشته باشند. «بنابراین وقتىکه ما مقایسه مىکنیم، مىبینیم انقلاب ما بعد از بیست سال، آسیبهاى گوناگون یک انقلاب بزرگ مثل انقلاب فرانسه، یک انقلاب پرسروصدا مثل انقلاب شوروى و یک انقلاب به اصطلاح اسلامى مثل انقلاب الجزائر را مطلقاً نداشته است؛ و این نشاندهندهى بنیهى این انقلاب است. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵»
#دهه_فجر
#فجر_مقاومت | #بهار_انقلاب
🆔 @Samen_Razavi
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات (شماره ۱۴)
⁉️ سؤال ۱۴؛ ارز بریکس چه بلایی سر آمریکا میآورد؟
🍃🌹🍃
🔹ترامپ کشورهای مختلف را تهدید کرده که اجازهی راهاندازی ارز #بریکس را نخواهد داد، ارز مشترک بریکس میتواند سلطهی #دلار را در تجارت جهانی کاهش دهد.
🔹سهم دلار از ذخایر ارزی جهانی از ۷۱ درصد در ۲۰۰۰، به ۵۸ درصد رسیده و این تغییر میتواند تقاضا برای دلار را کاهش دهد.
🔹با کاهش اثرگذاری دلار تحریمهای اقتصادی #آمریکا هم بیاثر میشود.
کاهش تقاضا برای دلار ممکن است اوراق قرضه آمریکا را بیارزش کرده و نرخ بهره را افزایش دهد.
🔹با کاهش ارزش دلار و افزایش هزینههای واردات، #تورم در آمریکا ممکن است تا ۲.۶ درصد بیشتر شود.
🔹#بریکس میتواند سیستم مالی سوئیفت را به چالش کشیده و کشورهای بیشتری را به پیوستن به این بلوک ترغیب کند.
✍ دکتر علی قاسمی
🆔 @Samen_Razavi
🇮🇷🇵🇸
🔰درباره فرزندان خمینی
🍃🌹🍃
🔹چرا محمدالضیف و یحیی السنوار و دیگر مجاهدان عالم فرزندان حقیقی خمینی هستند؟ این تعبیر بیش از این که یک برداشت ذوقی باشد، یک حقیقت است. به واقع مجاهدان عالم فرزندان خمینی هستند. باید رابطهی امام و مجاهدین عالم را توضیح داد.
🔹یک قیام داریم، یک اقامه. قیام بلند شدن است و اقامه بلند کردن. رهبر انقلاب دربارهی اقامهی نماز اینطور توضیح میدهند که اقامهی نماز به معنی نماز گزاردن و نماز خواندن نیست. بلکه نماز به پا داشتن است. یکبار یک نفر برای خدا قیام میکند، یکبار برای خدا دیگران را هم به قیام دعوت میکند. امام خمینی پیش از انقلاب هم خود قیام کرد و هم دیگران را دعوت به قیام کرد.
🔹اما از اقامه بالاتر هم داریم، اینکه همواره اهل قیام بمانیم. اهل قیام ماندن فرهنگسازی میخواهد، یعنی فرهنگ قیام را ایجاد کردن. خروجی فرهنگسازی، جامعهسازی است و راه جامعهسازی نیز تنها و تنها نظامسازی است. اگر نظام متکی بر فرهنگ استقامت و پایداری ساخته شود، فرهنگ مقاومت حاکم و جامعه مجاهد ساخته می شود.
🔹امام بعد از انقلاب به مردم می گوید "رفیق نیمهراه نباشید." میفرماید: «شما انقلاب کردید، اما اینطور نیست که برویم سراغ کارمان. در رأس امور این است که ما این امر الهی را که فَاسْتَقِمْ کَما امِرْتَ وَ مَنْ تابَ مَعَکَ این امر الهی را ما اجرا کنیم.»
امام جای دیگر با روایتی از پیامبر توضیح می دهند که این آیه رسول خدا را پیر کرد و بعد به نقل از استاد خود آیتالله شاهآبادی علت پیر شدن پیامبر با این آیه را توضیح می دهند: "این آیه در سورههای دیگر هم هست، ولی چرا رسول خدا میفرماید سورۀ هود مرا پیر کرد؟ برای اینکه یک جمله اضافه میکند و آن جمله «من تاب معک» است" یعنی هم رسول خدا باید استقامت کند و هم جامعه را به استقامت همراه کند. امام توضیح می دهد که چه بسا در قیامت از پیامبر (ص) درباره استقامت امتش سوال کنند.
🔹بازگردیم به ابتدای متن. از اقامه مهمتر اینست که فرهنگ #مقاومت را ایجاد کنیم تا استقامت همواره زنده بماند و برای ایجاد فرهنگ مقاومت هیچ راهی نیست جز ایجاد ساختارهایی که قیامکننده و مجاهد تربیت کند و این یعنی نظامسازی، یعنی حکومت اسلامی.
اینجاست که روشن می شود چرا محمد الضیف فرزند خمینی است. انقلاب ما تجلی فاستقم کماامرت و من تاب معک است. البته در ابتدای راهیم، اما هرجای عالم مجاهدی قیام کرد و بر ظلم تاخت و از مظلوم دفاع کرد تربیت یافته مکتب خمینی است.
✍🏼 محسن مهدیان
@Samen_Razavi
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
3️⃣1️⃣ انقلاب اسلامی و انقلابهای دیگر
🍃🌹🍃
🔹در یک جمعبندیِ مقایسهای میان انقلاب اسلامی و سایر انقلابهای جهان در دو سه قرن اخیر به این نتیجه میرسیم که «انقلابها بر اثر عوامل گوناگون، یا از همان اول منحرف شدند، یا بعد از اندکى منحرف شدند... انقلاب اسلامى یک استثناء است. انقلاب اسلامى حرکتى بود که با اهداف مشخصى... به وجود آمد. هدف اسلامخواهى، هدف استکبارستیزى، هدف حفظ استقلال کشور، هدف کرامتبخشى به انسان، هدف دفاع از مظلوم، هدف پیشرفت و اعتلاى علمى و فنى و اقتصادى کشور؛ اینها اهداف انقلاب بوده. انسان وقتى در فرمایشات امام (رضوان الله علیه) و در اسناد اصلى انقلاب اینها را نگاه میکند، مىبیند که همهى اینها در متون اسلامى هم ریشه دارد. مردمى بودن، متکى به ایمان مردم، عقاید مردم و انگیزههاى مردمى و عواطف مردمى، جزو پایههاى اصلى انقلاب است. این خط ادامه پیدا کرده؛ این خط انحراف پیدا نکرده، این خط زاویه نخورده... این ثبات انقلاب و استقرار انقلاب که ما میگوئیم، یعنى این. ما یک حرفى را زدهایم: «انّ الّذین قالوا ربّنا الله ثمّ استقاموا».ملت ایران «ربّنا الله» را گفت، پایش ایستاد. این ایستادن پاى این سخن، از نسلى به نسل دیگر منتقل شد. ۱۳۹۰/۰۵/۱۹» ما به این مقایسهها نیاز داریم، زیرا تا زمانی که این مقایسهها صورت نگیرد عظمت انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن مشخص نمیشود، تنها انقلاب باثباتی که در شرف جشن۴۶ سالگی خود است.
🔗 فایل اطلاعنگاشت «ماجرای انقلابها»
ادامه دارد
#دهه_فجر | #فجر_مقاومت
#بهار_انقلاب
🆔 @Samen_Razavi
🇮🇷🇵🇸
🔰الزامات یک قیاس اصولی!
🍃🌹🍃
🔹یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران زیاد دیده و شنیده میشود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و سالهای حیات جمهوری اسلامی ایران است. این قیاس دو الزام مهم دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؛
۱. تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مطالعه و بررسی شود. دوران سیاهی که سرشار از خیانت، وابستگی، عقبافتادگی، ظلم، تجزیه کشور، تحقیر، فقر و استبداد است. بنابراین، آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروری است.
۲. از ابتدای پیروزی انقلاب، حجم بیسابقهای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمیشود. ایجاد شورشهای تجزیهطلبانه، تلاش برای کودتا، ترور بسیاری از مسئولان مؤثر انقلاب، ترور بیش از ۲۳ هزار نفر از مردم، تحمیل جنگ هشت ساله، اعمال تحریمهای همهجانبه و ایجاد اغتشاش گوشهای از این دشمنیهاست. بنابراین، باید رویکردها و عملکرد دو دوره در این حوزهها بررسی شود. با وجود در نظر گرفتن این دو مؤلفه باز هم مقایسه عملکرد نظام برآمده از انقلاب شکوهمند ملت ایران در سال ۱۳۵۷ کارنامهای روشن و درخشان است که در ادامه به گوشهای از تفاوتی که جمهوری اسلامی ایران رقم زد، اشاره میکنیم؛
🔹سیاست داخلی: رژیم دیکتاتوری پهلوی با رویکرد دیکتاتوری خود، خفقان، استبداد، نادیده گرفتن و سرکوب مردم و عدم آزادی سیاسی را به ارمغان آورد؛ ولی جمهوری اسلامی با اتخاذ رویکرد مردمسالاری، توانست مشارکت اجتماعی، انتخابات آزاد، آزادیهای اجتماعی، فعالیت احزاب سیاسی، چرخش قدرت و استقلال سیاسی را برای مردم فراهم کند.
🔸سیاست خارجی: رژیم پهلوی با وابستگی به قدرتهای بزرگ، ایران را به بازیگر دستنشانده، تأمینکننده منافع کشورهای خارجی، ناتوان در برابر تهدیدهای خارجی، یک ملت بدون عزت و تحقیر از سوی کشورهای قدرتمند تبدیل کرد؛ در مقابل جمهوری اسلامی رویکرد استقلال را پیش گرفت، که تأمین منافع ملی، حفظ عزت، ایفای نقش محوری در منطقه، تصمیمگیری براساس عزت، حکمت و مصلحت از آثار این رویکرد بود.
🔹رژیم پهلوی با سیاست پیوند با قدرتهای بزرگ وابستگی شدیدی به تجهیزات و حمایت خارجی پیدا کرد و مسبب جدا شدن بحرین، جدا شدن ارتفاعات آرارات، جدا شدن دشت ناامید و... بود؛ اما جمهوری اسلامی با رویکرد دروننگر و مردم پایه به حفظ تمامیت ارضی، امنیت ملی، اتکا به تجهیزات بومی و اقتدار منطقهای نائل شد.
🔸فرهنگ: رویکرد رژیم پهلوی دنبالهروی از هویت غربی بود. ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی، مبارزه با حجاب، استفاده ابزاری از زنان، ابتذال در تلویزیون و سینما، گسترش مراکز فساد و فحشا، کاپیتولاسیون، بیتوجهی به علم و دانشگاه عواقب این رویکرد برای کشور بود؛ اما جمهوری اسلامی رویکرد تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی را دنبال کرد و توانست به هویت ایرانی عزت دهد، جایگاه والای زنان را احیای کند، معنویت و حضور پررنگ جوانان در مراسمهای مذهبی را افزایش دهد، رشد علمی را تسریع بخشد و سینمای حرفهای بسازد.
🔹اقتصاد: رژیم پهلوی رویکرد نگاه به بیرون را برگزید که موجبات تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور، اقتصاد تک محصولی، نابودی کشاورزی با اصلاحات ارضی، افزایش فاصله طبقاتی، عدم توسعه روستاها، مهاجرت گسترده از روستا به شهر، گسترش حاشیهنشینی و حلبیآبادها را در کشور فراهم کرد. #جمهوری_اسلامی رویکرد نگاه به درون را برگزید که از ثمرات آن استفاده از ظرفیتهای داخلی، توسعهصنایع، توسعه روستاها، تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی، تولید کالاهای استراتژیک، تلاش برای عبور از تک محصولی، توسعه و خودکفایی کشاورزی بوده است.
#دهه_فجر | #فجر_مقاومت
#بهار_انقلاب
🆔 @Samen_Razavi
🇮🇷🇵🇸
🔰رشد تولید ناخالص داخلی ایران بعد از انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔹از ۹۰ میلیارد دلار در سال ۱۳۵۷ تا ۴۰۱.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳
🔹طبق آمارهای بانک جهانی، تولید ناخالص داخلی (GDP) ایران در سال ۱۳۵۷، یعنی اولین سال انقلاب، حدود ۹۰ میلیارد دلار بوده است. اما این رقم در سال ۲۰۲۳ به ۴۰۱.۵ میلیارد دلار رسیده است.
🔹این رشد بیش از ۴.۴ برابری در شرایطی محقق شده که ایران طی این سالها با چالشهای بزرگی مانند جنگ تحمیلی، تحریمهای بینالمللی و محدودیتهای اقتصادی روبهرو بوده است.
🔹همچنین سهم ایران از اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۳ به ۰.۳۸ درصد رسیده است که با توجه به فشارهای خارجی و محدودیتهای صادرات نفت، نشاندهنده توانمندیهای اقتصادی کشور در حفظ جایگاه خود در اقتصاد جهانی است.
🔹نکات کلیدی:
سال ۱۳۵۷: GDP ایران ۹۰ میلیارد دلار
سال ۲۰۲۳: GDP ایران ۴۰۱.۵ میلیارد دلار
رشد بیش از ۴.۴ برابر در ۴۴ سال
🔹این ارقام نشان میدهد که با وجود تمامی فشارها، ایران توانسته است در حوزه اقتصادی پیشرفت کند و تولید ناخالص داخلی خود را به سطح قابلتوجهی برساند.
#دهه_فجر | #فجر_مقاومت
#بهار_انقلاب
🆔 @Samen_Razavi
#یادداشت_تحلیلی
💥مرجفون در عصر رسانه؛ تحلیل راهبردی عملیات روانی علیه امنیت ملی
بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب درباره مرجفون، نقشهای دقیق از یک جنگ پیچیده روانی را ترسیم میکند. ایشان فرمودند:« مرجفون همان کسانی هستند که امنیت روانی جامعه را به هم میزنند، شایعهسازی میکنند؛ بعضیها از روی غرض، از مسائل گوناگون تحلیلهای غلط ارائه میدهند »
ایشان با ظرافت، سه لایه عملیاتی دشمن را آشکار ساختند: تخریب امنیت روانی، شایعهپراکنی سازمانیافته، و ارائه تحلیلهای مغرضانه.
🔵 لایه اول: تخریب امنیت روانی
امنیت روانی جامعه، زیرساخت توسعه و پیشرفت هر کشور است. مرجفون با هدفگیری این شاهرگ حیاتی، تلاش میکنند اعتماد عمومی را متزلزل کنند. آنها میدانند جامعهای که احساس ناامنی روانی میکند، قدرت تصمیمگیری و حرکت سازنده خود را از دست میدهد.
🔵 لایه دوم: شایعهپراکنی هوشمند
شایعهسازی امروز، یک عملیات پیچیده رسانهای است. مرجفون با بهرهگیری از فناوریهای نوین و شبکههای اجتماعی، شایعات را به شکلی هدفمند تولید و منتشر میکنند. هدف آنها ایجاد موجهای خبری کاذب است که افکار عمومی را منحرف میسازد.
🔵 لایه سوم: تحلیلهای مغرضانه
پیچیدهترین لایه عملیات مرجفون، ارائه تحلیلهای به ظاهر کارشناسی اما مغرضانه است. آنها با سوءاستفاده از مشکلات واقعی، تصویری سیاه و ناامیدکننده از آینده ترسیم میکنند.
📍 راهبرد مقابله:
۱. تقویت شبکه تحلیلگران انقلابی و متعهد
۲. ایجاد جریان قدرتمند روایتگری صادقانه
۳. آموزش سواد رسانهای به مردم
۴. تولید محتوای مستند و امیدآفرین
۵. افشای بهموقع توطئههای رسانهای دشمن
🎯 نکته راهبردی:
جنگ با مرجفون، نبردی شناختی است. پیروزی در این نبرد مستلزم ترکیب هوشمندانه "آگاهیبخشی"، "امیدآفرینی" و "اقدام عملی" است. باید توجه داشت که هدف نهایی مرجفون، ایجاد شکاف بین مردم و نظام است و راه مقابله با آن، تقویت اعتماد عمومی از طریق صداقت و شفافیت است.
💫 جمعبندی:
رهبر انقلاب با تبیین مفهوم مرجفون، در واقع نقشه راه مقابله با یک جنگ ترکیبی را ارائه کردند. پیروزی در این نبرد، نیازمند مشارکت آگاهانه همه اقشار جامعه است. هر شهروند میتواند با افزایش بصیرت خود و کمک به روشنگری دیگران، سربازی در این جبهه باشد.
✍ #سعید_سپاهی
#تحلیل_راهبردی
#جنگ_شناختی
#امنیت_روانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
نمودار جامع زوال رژیم صهیونی.pdf
8.46M
📈 #نمودار_درختی | «نمودار جامع» بیانات رهبر انقلاب اسلامی در مورد موضوع «زوال رژیم صهیونی»
📝 سرفصلهای این نمودار شامل این موارد است:
۱. تاریخچه تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی
۲. رژیم صهیونیستیِ جنایتکار مظهر #تروریسم_دولتی در دنیا
۳. پشتیبانیهای سختافزاری و نرمافزاری آمریکا و کشورهای غربی از جنایات و غصب رژیم صهیونیستی
۴. طرحهای سازش، خیانتی بزرگ به ملت و آرمان #فلسطین
۵. سابقه تاریخی مقاومت در برابر غصب و جنایات رژیم صهیونیستی
۶. لزوم #مقاومت در برابر غصب و جنایات رژیم صهیونیستی
۷. پشتیبانان مقاومت و مردم فلسطین در برابر جنایات و غصب رژیم صهیونیستی
۸. رو به زوال بودن رژیم غاصب با تغییر موازنهی قوا به نفع مقاومت
۹. راهحل مسئله فلسطین و مشکل #غرب_آسیا
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
📌موازنه شعار و منطق
صحبت های مهمی که وقتی کنار هم قرار می گیرند نتایج قابل تاملی رو برای تحلیل آثار جنگ اخیر خاورمیانه و هزینه های بزرگ این دو دهه بدنبال داره
ما توی تحلیل دنبال نتیجه گیری نیستیم،هدف اینه بگیم زمین های سوخته محصول چه اشتباهاتی است و چجوری باید هزینه های اون رو پرداخت کنیم
صحبت های احمدیان دبیر شورای امنیت ملی راجع به موضوع نابودی اسرائیل این اجازه رو میده که شفاف تر نسبت به این موضوع صحبت کنیم،قبلا هم به برخی عزیزان منتقل شده بود
خود ایشون هم مسئوله
نابودی اسرائیل موضوعی بود که امام خمینی از قبل انقلاب مطرح کردن
در پاریس و جاهای دیگه با بیانیه ها و مصاحبه هایی که در رسانه ها انجام دادند خطر غلبه سازش و صلح رو به یاسر عرفات و انورسادات هشدار دادند
دوگانه صلح و مقاومت نظامی در تاریخ ۷۶ ساله فراز و فرود های زیادی داشته
مقاومت سیاسی و مردمی که این روزا در لبنان و جاهای دیگه از اون صحبت میشه به معنای غلبه صلح و سازش هست و این آثار جنگ اخیر باید در تاریخ ۷۶ ساله دیده بشه
انقلاب اسلامی مقاومت فکری و نظامی رو به معنای واقعی کلمه تقویت کرده بود
مقاومت کیفی سازی شد اما خب محیط ذهنی بسیاری از مقامات کشور وقتی درگیر شعار و تحلیل های غلط شد منطق به حاشیه رانده شد
بله این روزها فکر می کنم موازنه منطق و شعار در حال شکل گیری هستش.
کمپ دیوید در تقارن با پیروزی انقلاب اسلامی محقق شد و امام خمینی دستور به قطع روابط دیپلماتیک با مصر رو صادر می کنه و بر مقاومت نظامی تاکید می کنه و سفارت اسرائیل رو هم به فلسطینی ها واگذار می کنه.
اما امام خمینی عدد و زمان یا راهبرد مشخصی رو برای نابودی اسرائیل مطرح نکردند و همه چیز به مسیر تنش و خصومت واگذار شد تا وقت و مقتضی فرا برسه،کی و چگونه و چجوری اشاره ای نکردند
عدد ۲۵ سال از کجا وارد ادبیات راهبردی کشور شد؟
سال ۹۴ برجام به امضاء رسید ،یک سری مقامات اسرائیلی مصاحبه می کنند که برجام امنیت ۲۵ سال آینده ما رو تامین می کنه
رهبری در واکنش به صحبت های مقامات اسرائیلی فرمودند:👇
برخی صهیونیستها گفته اند با توجه به نتایج مذاکرات هسته ای، ۲۵ سال از دغدغه ایران آسوده شده ایم، اما ما به آنها می گوییم
شما ۲۵ سال آینده را، اصولاً نخواهید دید و به فضل الهی، چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت
در واقع رهبری در مقام جدال احسن با شخص مقابل هست و از عدد و کلمات متخاصم استفاده میکنه
یعنی اگه مقامات اسرائیلی بجای عدد ۲۵ سال می گفتند ۳۵ سال،رهبری انقلاب اسلامی برای مجادله با مقامات این رژیم همون عدد ۳۵ رو بکار می بردند
این بیانات به صورت ناخواسته یا خواسته یه سری جریان های بی سواد در ذیل یک راهبرد بزرگ و استراتژی کلان دیده میشه و بر همه مناسبات منطقه ای ایران سایه می اندازد.
اینکه چنین جدال احسنی توسط برخی جریان های داخلی بُلد میشه و از آن به عنوان یه کلان استراتژی حاکمیتی یاد کردن، سوء برداشت های زیادی رو ایجاد میکنه اما رهبری اخیرا فرمودند وعده های الهی بدون حرکت قرار نیست انجام بشه،یا توی دیدار چند ماه پیش با بسیجیان فرمودند بسیجی اونی هست که بالاخره یک روزی اسرائیل رو نابود میکنه،برخلاف همیشه چنین جمله ای بر آینده نکره و نامشخص دلالت داره
چنین تخاطبی اساسا در مقام تعیین استراتژی نیست،
یک آقایی توی اسرائیل گفته امنیت و آرامش ما تا ۲۵ سال تامین میشه رهبری انقلاب اسلامی فرمودند خیر اینگونه نیست شما نیستید اصلا تا اون موقع
این جمله رهبری در کنار جملات دیگه رهبری دیده نشد،این گزاره باعث شد حرف های دیگه رهبری هم در مسائل کلان و راهبردی دیده نشه و ذبح بشه
این گزاره ،چشمان بخش بزرگی از شبکه های قدرت رو نسبت به سایر صحبت های رهبری در موضوعات مختلف بست و همه حواس ها به این گزاره منعطف شد.
آیا این گزاره که اساسا در مقام تعیین استراتژی نبود قرار بود چنین جایگاهی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران پیدا کنه؟ یا به یک باره توسط جریان های آتش به اختیار به یک هدف کاذب تبدیل شد؟
چرا به راحتی از این گزاره عبور نکردیم؟ این گزاره پخته کدام ذهن و پیش فرض هایی بود که تا امروز برای جمهوری اسلامی ایران رهبری انقلاب هزینه سازی میکنه؟
مساله اینه موازنه شعار و منطق شکل گرفته و جامعه سیاسی کشور به ضرورت ادراکی نسبتا مهمی رسید
نگاه تعدیلی همان راهبرد واقعی ملی و خواسته اصلی حاکمیت است که بنا داره بر اساس همه شرایط و اقتضائات که در داخل کشور و منطقه شکل گرفته و دشمنی های آمریکا و اسرائیل که محصول ذهن های مملو از شعار در داخل بوده رو تعدیل کنه ،اگه طرف مقابل تعدیل نخواهد طبیعتا فشار حداکثری و جنگ ضلع دیگر این تقابل سرنوشت ساز است
اینبار خود مجموعه حاکمیت با همه نگرش ها و جریان های سیاسی چپ و راست برای صلح بزرگ و جنگ بزرگ صحنه گردانی میکنه
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
سخنان احمدیان در تداوم نگاه تعدیلی است،شمخانی مسئول مذاکرات هسته ای است او مشاور رهبری انقلاب اسلامی است.
رهبری هم با این جمله تاکید می کنن که با شعار و سکون نمیشه همه چیز رو به خدا حواله کرد: جمله ای سنگین به کسانی که همه ضمایر سخنان رهبری رو به این و آن بر می گردانند اما تحولات جاری نتایج متفاوتی رو جلوی دیدگان آن ها گذاشت
اوّلاً یقین داشته باشیم، اعتماد داشته باشیم که اگر وارد میدان شدیم، خدای متعال ما را کمک خواهد کرد؛
ثانیاً وارد میدان بشویم : فَاِذا دَخَلتُموهُ فَاِنَّکُم غالِبون؛خدای متعال به اصحاب موسیٰ فرمود: باید بروید داخل این شهر؛ اگر وارد شدید، «فَاِنَّکُم غالِبون»؛ امّا وارد نشدند، غلبه هم پیدا نکردند.
پالس های مثبت برای مذاکره سرعت بسیار بالایی گرفت
تهران به انعطاف در پرونده حماس و لبنان و عراق و عدم مداخله در سوریه و چشم پوشی از وعده صادق ۲ بسنده نکرده و مقامات نزدیک به رهبری و کارگزاران دولت همه از ضرورت مذاکره صحبت کردند
اما آمریکا هیچ واکنشی به نگاه تعدیل نشان نداد تا سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار دوجانبه با ترامپ منعقد بشه نتایج این نشست درباره سرنوشت فلسطین و جنگ غزه و لبنان و آینده عراق و تنش ها با ایران و برنامه هسته ای روشن بشه
لاریجانی و صفدری(معاون وزیر اطلاعات) میگن نباید برای مذاکره عجله کرد
اما این موضع گیری ها به معنای نفی مذاکره نیست، در چنین شرایطی پالس مذاکره برای ما بد نیست
صلح با مولفه قدرت مهم ترین راهبرد آمریکا است
شمخانی مذاکره کننده نیست اما معامله کننده خوبیه،علنی کردن چنین موضوعی در شرایط ویژه نشون میده تعدیل در اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است ،قبلا هم گفتم در این شرایط اونا بیشتر با ما کار دارند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
ادامه صحبت های احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی:
در تفکر انقلاب اسلامی اسرائیل یعنی پوچی اسرائیل را بر همگان آشکار کردن، تا کارکرد خود را از دست بدهد و خود به خود ساقط شود مانند این را امام خمینی در نامه به گورباچوف انجام دادند، چنین تعبیری به کار بردند و هیچ اقدام عملی هم نکردند. فرمودند کمونیست به موزه تاریخ میرود
پس همه باید بسیج میشدیم تا کمونیسم را از بین ببریم تا فرمان امام اجرا بشود؟ نه، امام خمینی اصلاً انتظار نداشتند کسی چنین کند بعد از آن نامه کمونیسم به موزه تاریخ رفت
این جریان پوچ (اسرائیل) را میشود از بین برد، نه این که ما و حزب الله و از طرفی دیگر یمن جمع شویم عرض کردم روزی ممکن است جنگ شود اما این طراحی و برنامه ما نیست
این اساس در راهی که پیش رو داریم، مقاومت شرط است نه جنگ پس، به چهار نکته باید توجه کرد:
1- نکته اول این که مقاومت با جنگ تفاوت عمدهای دارد، جنگ یکی از اَشکال مقاومت آن هم در مدت کوتاهی است
2- نکته دوم این که هدف جنگ در طول تاریخ اعمال اراده و پیروزی بوده است. اما هدف مقاومت، تداوم مقاومت است
3- سوم این که جنگ پایان دارد اما مقاومت تمام نمیشود
4- چهارم این که خداوند با نتیجه جنگ که پیروزی است کاری ندارد چون رسالت انسان پیروزی نیست تداوم مقاومت است. خداوند با تداوم مقاومت کار دارد و یکی از چیزهایی که در مسیر مقاومت عطا میکند، پیروزی است
بر این اساس غایت مقاومت فرج است فرج فقط ظهور نیست اما ظهور فقط با مقاومت به وجود میآید. جنگ محک و میزان نیست اما مقاومت محک و میزان است ابتلا هم با مقاومت معنا پیدا میکند
ابوقاسم