🔴 به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید علی هاشمی؛
✅ حساسیت سردار هور نسبت به بیت المال
◀️ پدر علی تا ما را دید، گل از چهره اش شکفت و به علی گفت: سید صباح من را با ماشین ببره کپسول گاز بگیریم؟ علی که برایش سخت بود روی حرف پدرش حرفی بزند، سرش را پایین انداخت و گفت: پدرجان، اگر گاز نباشد مسئله ای نیست، اشکالی ندارد، یک شب غذا نمی خوریم، اما با ماشین بیت المال نمی خواهم گاز خانه ما تامین بشود.
ادامه مطلب👇
https://defamoghaddas.ir/3013
با ما همراه باشید
https://eitaa.com/defamoghaddas_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
🔷 در عید غدیر یادی کنیم از غدیریترین شهید انقلاب اسلامی
🔹اهل شیراز بود و در عید غدیر سال ۱۳۳۴ به دنیا آمد. مادرش به عشق حضرت علی (ع) و به مناسبت عید غدیر نام او را علی گذاشت. کارمند واحد ارتش شیراز شد. از نوجوانی علاقه بسیار شدید، عجیب و غیرقابل توصیفی به حضرت علی (ع) پیدا کرد؛ به طوری که همگان با کوچک ترین همنشینی با او متوجه آن می شدند.
🔹در جستجوی معارف حضرت بود و استاد تدریس نهج البلاغه شد. شب و روز با این کتاب نورانی در زندان عادل آباد شیراز حضور مییافت و جوانانِ پیوسته به گروه مجاهدین خلق را از فتنهای که در دام آن گرفتار شده بودند آگاه میکرد؛ به نحوی که صدها تن از آنها نجات خود و زندگی مجدد خویش را مدیون ایشان می دانستند!
🔹در عید غدیر سال ۱۳۵۹ ازدواج و در حالی که بر سر سفره عقد نشسته بود از همسر خود میخواهد که برای شهادتش در روز عید غدیر دعا کند.
🔹سرانجام این سرباز جبهه حق که در عید غدیر سال ۱۳۶۶ در جبهه سومار در حال نبرد نظامی با دشمن بعثی و جهاد تبیین برای رزمندگان اسلام بود، مجروح و در حالی که نهج البلاغه به دست داشت و شادمانه ذکر «یا علی» «یا علی» می گفت به کاروان عاشورا پیوست. گفتنی است که کتاب «آخرین فرصت» به توصیف زندگی این شهید خاص و دوست داشتنی پرداخته است.
♦️او کسی نبود جز شهید حاج علی کسایی از شیراز و باز هم چه زیبا گفت شهید آوینی که فرمود: «ای شهید، ای آنکه بر کرانه های ازلی و ابدی وجود برنشسته ای، دستی برآر و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز از این منجلاب بیرون کش.»
🔸منبع: کتاب «شهری در آسمان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید 👇
@ravayatefathavini
پر تکرارترین ویژگیهای فرد اصلح در کلام رهبر انقلاب در طول ۲۸ سال گذشته
#انتخابات
┄┅┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
انتظارات بزرگ: آینده تنش زدایی ایران و عربستان/1
از زمانی که ایران و عربستان سعودی در مارس ۲۰۲۳ روابط خود را از سر گرفتند، دو رقیب سفیران خود را منصوب کردهاند، سفارتخانهها را ایجاد کردهاند و بازدیدهای سطح ارشد را تبادل کردهاند، اما به نظر میرسد پیشرفتهای بیشتر در میان اختلاف نظر در مورد جنبههای مهم روابط دیپلماتیک احیا شده، متوقف شده…
مرکز: #crisisgroup
نویسنده: #UNOUN
لینک منبع اصلی:
https://www.crisisgroup.org/middle-east-north-africa/gulf-and-arabian-peninsula/iran-saudi-arabia/b92-great-expectations-future
@amniatemeli
⭕️ راهکار پیروزی در ۸ تیر
🔹موضع جامعه درباره انتخابات چند دسته است :
۱) آنها که حتما رای می دهند و می دانند به کدام نامزد رای بدهند.
۲) آنها که اصلا رای نخواهند داد و تفاوتی میان پزشکیان و سایر نامزدها قائل نیستند.
۳) آنها که اگر قانع شوند رای می دهند . این دسته سیاسی نیستند ،در موضع لجاجت هم قرار ندارند و بیشتر دنبال بهبود فضای اقتصادی اند.
🔹امید اصلی حامیان پزشکیان، جذب آرای دسته سوم است و نتیجه انتخابات را هم همین دسته معین می کنند و حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد واجدین شرایط را تشکیل می دهند و به همین دلیل نیروهای انقلابی باید سراغ این دسته از شهروندان بروند ( برای جلب رای این عده مباحث سیاسی و اعتقادی تاثیری ندارد و باید بر راه حلهای نامزدهای جریان انقلاب برای حل مشکلات معیشتی تاکید کرد.) برنده انتخابات نامزدی است که رای این گروه را بدست آورد .
🔹 بسیاری از نظرسنجی ها ساختگی و ابزار تبلیغاتی اند و برای مایوس کردن نیروهای انقلابی و دلگرمی هواداران پزشکیان ساخته می شوند. بچه های انقلاب باید بدون توجه به جنگ روانی نظر سنجی ها ،سراغ مردم عادی و معمولی روستایی و شهری بروند و آنها را به رای دادن به نامزد مطلوب خود دعوت کنند.
❇️ هر نیروی انقلابی دو رای دارد : یکی رای خودش و دیگری رای یکی از افراد دسته سوم!
@pas_kouchehaie_enghelab
انتخاب دولت نار یا نور؟
🔹مبتنیبر مبانی قرآنی، دو مقوله نور و نار، دو نظام متفاوت تشکیل میدهند: نظامها و سیستمهای مبتنیبر نور و نظامها و سیستمهای مبتنیبر نار. نور و نار نظامسازند و با آنها میتوان چهارچوب تحلیلی متفاوتی ایجاد نمود و اساساً بایستی رشتههای دانشگاهی درباره نورشناسی و نارشناسی ایجاد گردد. بهشت، نظام آکنده از نور است و جهنم، نظام آکنده از نار.
🔹مبتنیبر این تحلیل، دو نوع دولت وجود دارد: یا به سمت نور حرکت میکند و یا به سمت نار. دولت نور، دولت مهدوی و جامعه هجری است که در زمان ظهور تشکیل خواهد شد و دولت نار نیز دولت ائمه طاغوت است که از قدیم تابهحال تداوم داشته. در این طیف، میتوان دولتی تشکیل داد که اگرچه نور مطلق نباشد اما به سمت دولت نور حرکت کند و همچنین میتوان دولتی تشکیل داد که اگرچه نار مطلق نباشد اما به سمت دولت نار طواغیت حرکت نماید.
🔹ساحات صدر و شغاف نفس انسان، ساحات مربوط به نار است و ساحات قلب و فؤاد انسان ساحات مربوط به نور است؛ این بدین معناست که اگر ظرفیت قلب و فؤاد را فعال نکنیم و صرفاً در صدر و شغاف بمانیم و در آن حیطه قدم بزنیم، ما خودمان و دولتمان و مردممان را به سمت نار حرکت دادهایم و در قیامت نیز پیشقدم آنها به سمت نار خواهیم بود.
🔹 اگر توجه کنید برخی از نامزدهای انتخابات در مناظرات اخیر، صرفاً بر آتش هواهای نفسانی میدمند و آن را شعلهور میسازند. اینان اگر رأی نیاورند از منظر قرآن، «حطب» جهنم هستند: یعنی هیزمهای برافروختهنشده. و اگر رأی بیاورند و نفسانیاتشان را اجرا سازند، ازمنظر قرآن، «حصب» جهنم هستند: یعنی هیزمهای برافروختهشده. درواقع، ذهن این افراد بهخاطر رسوخ اندیشههای لیبرال، حملکننده حطب شده که فرمود وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ و اگر به قدرت برسند، این آتش را بالفعل خواهند ساخت: إِنَّكُمْ وَمَا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ حَصَبُ جَهَنَّمَ.
🔹از سوی دیگر، طبق قاعده «تخاصم اهل نار» که در آیه «إِنَّ ذلِكَ لَحَقٌّ تَخاصُمُ أَهْلِ النَّار» بدان اشاره شده، اهل نار، اهل مخاصمه و جدل هستند و بهجای آنکه پاسخگوی گذشته خود باشند و برنامه خود را برای آینده ارائه دهند، اهل بگومگو و اهل حاشیهپردازی و جدلهای بیهودهاند. با این شاخص، برخی از نامزدهای انتخابات که با جدلها و تخاصم بیهوده، بهجای ارائه برنامه و راهبرد واقعی برای حل مشکلات، به حاشیهها پرداختند، از اصلحیت لازم برای تصدی دولت برخوردار نیستند.
🔹 دولت نار موجب «لفح» و سوزاندن مردم در آتش جهنم میشود که قرآن کریم میفرماید: تَلْفَحُ وُجُوهَهُمُ النَّارُ وَهُمْ فِيهَا كَالِحُونَ. در مقابل، دولت نور موجب «نفح» و آرامش جامعه میشود. «لفح»، باد گرم ناشی از آتش است و «نفح» نسیم خنک ناشی از نور. تقابل نار و نور، در سطوح عملیاتیتر موجب تقابل لفح و نفح میشود و نهایتاً موجب شقاوت و یا سعادت مردم میگردد. این شاخصها کار را برای انتخاب دولتی که بتواند قدمی در راستای حرکت به سمت دولت نور مطلق حرکت کند، تسهیل مینماید. اگرچه نامزدهای انتخابات همگی محترماند وهیچیک مطلقاً باطل یا مطلقاً بیعیبونقص نیستند اما این مهم است که با سنجههای قرآنی دقت کنیم مسئولین جامعه، کشور را به چه سمتی ریلگذاری خواهند کرد؛ به سمت غربزدگی و انحطاط یا به سمت جامعه مهدوی؟
🔹 امام خامنهای در آخرین دیدارشان شاخصها را تبیین نمودند: «کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد اصلح است. نامزدها با خداوند خود عهد کنند که اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند. آنکه تصور کند بدون لطف آمریکا نمیتوان قدم از قدم برداشت او خوب مدیریت نخواهد کرد. اصلح آن کسی است که در درجهی اول به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد. دوم اینکه کارآمد باشد. شب و روز نشناسد. دنبال کار باشد. توانایی داشته باشد برای کار کردن. از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند. توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب این موجب صلاحیت است. وقتی این صلاحیت وجود داشت این آدمی با این خصوصیات میتواند از همهی ظرفیتهای کشور استفاده کند.» ۱۴۰۳/۴/۵
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444