آقای پزشکیان
و لایه پنهان جنگ -۳
۷- عدم رعایت تناسب در مدیریت توانمندیها و ابزارها، موجب برساختن تصویری کاریکاتوری و معیوب از مدیریت میشود. اصل در برابر دشمنی دشمنان، شناخت منابع قدرت و گسترش توانمندیهاست، و نه اصرار بر اظهار ضعف و ناتوانی و تکرار التماسگونه واژه مذاکره. دوستانی دلسوز برای رئیسجمهور محترم نیستند، آنها که اصرار دارند دولت را ناتوان از اجرای برنامه اقتصادی درونزا و گسترش دیپلماسی نشان دهند و بنابراین در تله مذاکره دوباره با طرف عهدشکن برجام بیندازند.
این، همان جریان آلودهای است که موفقیتهای بزرگ دولت شهید رئیسی در احیای رشد اقتصادی بالای ۵ درصد، سه برابر کردن صادرات نفت و افزایش صادرات غیرنفتی، واردات واکسن، الحاق به پیمانهای ضد تحریمی، احیای ۸ هزار کارخانه تعطیل یا نیمهتعطیل، انجام طرحهای بزرگ آب و گاز و برق و پالایشگاه و پتروشیمی و راه و...، بدون برجام و FATF را کتمان یا حتی تحریف میکند.
۸- گفتهاند جنگ، خدعه و فربیب است. طرفین در هیچ یک از ابعاد جنگ، دست خود را رو نمیکنند؛ چنان که حکیم بلندآوازه، سعدی علیهالرحمه میگوید: «به تدبیر جنگ بداندیش کوش- مصالح بیندیش و نیت بپوش/ منه در میان، راز با هر کسی- که جاسوس همکاسه دیدم بسی/ سکندر که با شرقیان حرب داشت- درِ خیمه گویند در غرب داشت/ چو بهمن به زابلسِتان خواست شد- چپ آوازه افکند و از راست شد/ اگر جز تو داند که عزم تو چیست- بر آن رای و دانش بباید گریست» .
اما ما دیپلمات ارشدی را سراغ داریم که یازده سال قبل، همزمان با آماده شدن برای مذاکره، به غلط گفت «آمریکا با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بیندازد»(!) و تیر خلاص را به توان چانهزنی در مذاکرات زد. او همین چند ماه قبل هم بر خلاف واقعیت غلبه ایران بر تحریمها ادعا کرد: «گفتند ما یاد دادیم که چگونه فروش نفت زیاد بشود. نه خیر وقتی آقای بایدن آمد، سیاستش این شد که پیچ تحریمها را شُل بکند. اجازه بدهید آقای ترامپ دوباره برگردد، آن وقت ببینیم که دوستان چه میکنند»!
۹- دولتهای گوناگون آمریکا تا آنجا که میتوانستند در این ۴۵ سال نقشه کشیدند و ضربه زدند و هر بار گفتند کار ایران چند ماه دیگر تمام است. اما کودتای نظامی، گسیل گروهکهای مزدور، جنگ تحمیلی، ترور سازمانیافته، و تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری، هیچکدام نتوانست انقلاب اسلامی را از بالندگی باز دارد. بنابراین نباید اسیر و مرعوب عملیات فریب نیابتی دشمن شد.
گزافهگویی برخی عناصر منفعل در حالی است که نشریه آمریکایی فارین پالیسی دو هفته قبل گزارش داد: «ترامپ قبلا یکبار در راهبرد فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است. نظریه «مرد دیوانه» او در برابر ایران کارایی ندارد، چرا که دستش برای ایران رو شده است. ترامپ از «نظریه مرد دیوانه» استفاده کرد تا خود را غیرقابل پیشبینی و خطرناک جلوه دهد.
اما آیا این رویکرد توانست ایران را وادار به تغییر رفتار کند، یا صرفاً به تشدید بحران منجر شد؟ ترامپ با خروج از توافق، فشار حداکثری را آغاز کرد و امیدوار بود که بتواند ایران را وادار به پذیرش توافقی سختگیرانهتر کند. به گفته جان بولتون، مشاور وقت امنیت ملی، ترامپ معتقد بود که ایران در برابر فشارها سر تعظیم فرود خواهد آورد. اما ایران نهتنها تسلیم نشد، بلکه نشان داد که فشار حداکثری نتیجه معکوس داشته است».
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
خلاصه دستاوردهای جنگ ۱۵ ماهه ۷ اکتبر برای اسرائیل:
🟠 پیروزی تاکتیکی: تعدادی محدود و قابل جبران برای جبهه مقاومت
🟠 شکست تاکتیکی: متعدد، قابل جبران و غیر قابل جبران
🟠 پیروزی استراتژیک: مطلقا هیچ
🟠 شکست استراتژیک: موارد متعدد سنگین و غیر قابل جبران
@jalali133
📢 نطق دیروز ابوعبیده سخنگوی گردان های عزالدین قسام بسیاری از کشورها را به هم ریخته
🌹 تشکر از ایران،
ترکیه و قطر را آشفته کرده به طوری که الجزیره تشکر از ایران را سانسور کرد.
🌹 به صورت کلی می توان ایران و حزب الله و انصارالله را برنده افکار عمومی جهان عرب دانست
🌹ایران برای حمایت کلان و عملیات وعده صادق ۱ و۲
🌹 حزب الله برای تقدیم دو رهبر بزرگ و فرماندهان نظامی خود. اگر شهادت سید مقاومت در جنگ خود حزب الله با صهیونیست ها اتفاق می افتاد این قدر اثرگذار نبود.
🌹 انصارالله یمن برای تبدیل شدن به یک بازیگر نترس و توانمند که توان جدال با آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی را دارد.
📌 حال باید دید مدعیان اخوانی منطقه مانند ترکیه و دولت جدید سوریه با چالش جنبش فاتح حماس که وابسته به اخوان المسلمین است چگونه تعامل خواهند کرد؟
@gam_dovvom
💢 ادامه طوفان در جهان پساطوفان
👤 احمد حاجی صادقیان
🔹آتشبس غزه را باید یک نقطه عطف در تحولات ماههای اخیر منطقه بدانیم که موجب میشود پارادایم تحولات در منطقه تغییر کند. از این رو لازم است مقاومت یمن به سرعت پیروزیهای خود در طوفان الاقصی را به امتیازات نقد سیاسی و اقتصادی داخلی تبدیل کند تا در دور جدید تحولات کماکان توان اقدام از موضع برتر را داشته باشد.
🔹لازم است یک کارزار دیپلماتیک جدی برای فعال شدن نقشه راه پایان اختلافات سیاسی در یمن در پیش گرفته شود. پیگیری این کارزار و به نتیجه رسیدن آن میتواند مانع تبدیل شدن توافق ایران و عربستان به ضد خود شده پایههای نظم خود بنیاد در غرب آسیا را تقویت کند. همگان معترف هستند که شرایط امروز منطقه و جهان تغییرات بسیاری نسبت به دو سال پیش داشته است و امکانات در دسترس مقاومت برای جلب حمایتهای دیپلماتیک به سمت انصارالله بسیار بیشتر از قبل است.
🔹استفاده از ظرفیتهای ایجاد شده در جریان توافق پکن و ایجاد کمیتهای با مشارکت عربستان سعودی، ایران، روسیه و چین برای تدوین نقشه راه جدید سیاسی در یمن و تضمین و نظارت بر حسن اجرای آن هم میتواند صلح را در یمن در دسترستر کند و هم کارایی نظامات منطقهای و غیر غربی برای حل مسائل خاورمیانه را اثبات کرده و مانع فروپاشی نظامات جدید از جمله توافق پکن شود.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید.
©️ @mersadcss 🔷🔷🔷
❌یک دنیا حرف/ یکدنیا عبرت.
🔹سنگنوشته مزار دکتر امیرحسین فردوس استاد دانشگاه ایندیانای آمریکا بعد از ۵۰ سال زندگی در آمریکا
تحلیل کوتاه:
قلب سلیم می فهمه انقلاب چه کرده نه چارتا سلبریتی بیسواد که تمام قیافشون جراحی پلاستیکه و مال خودشون نیست.
🔴 #راز_مستوری
Join 🆔 @razemastori
🔹چگونه مغز را فریب دهیم تا به کارهای سخت علاقهمند شود؟
▪️سختی و لذت را ترکیب کنید.
کاری که دوست دارید را با کار سخت ترکیب کنید. اگر پادکست دوست دارید، با ورزش پادکست گوش دهید این کار به مرور باعث ایجاد تداعی مثبت برای کار سخت میشود.
▪️کار را اجتماعی کنید.
به گروهی بپیوندید که کارهای سخت در آن عادی است یا از اپلیکیشنهای انجام گروهی کار برای انگیزه گرفتن استفاده کنید. همراهی و تأثیر افراد دیگر میتواند مشوق شما باشد.
▪️از کارها زنجیره بسازید.
هر روز انجام کار سخت را ثبت کنید و سعی کنید زنجیره تلاشهای روزانهتان را نشکنید. اگر شکست، از ابتدا شروع کنید. هرچه زنجیره طولانیتر شود انگیزه ادامه نیز بیشتر خواهد شد.
▪️لیست کارها را به بازی تبدیل کنید.
وظایف خود را به جای کارهای خسته کننده مثل ماموریتهای کوچک در یک بازی ببینید. لیست وظایف میتواند اضطرابآور باشد، اما مراحل بازی و انجام دادن آن هیجانانگیز است.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
1050091266_535131013.pdf
460.2K
پیمان راهبردی ایران و روسیه
✍ تدوین دکتر علی قادری
#دانش_سیاسی
┄┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
@donyayetahlil
ایران چگونه میتواند تهدید زنگهزور را خنثی کند؟
زنگزور در سالهای اخیر تبدیل به یکی از تهدیدات مهم علیه منافع کشورمان شده است. ایران میتواند با پیشبرد یک ابتکار جدید، هم نیاز آذربایجان به اتصال زمینی به نخجوان را برطرف کند و هم از منافع اقتصادی و راهبردی در حوزه ترانزیتی بهرهمند شود.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/58294
🗂منبع : الف
تحولات_منطقه
#آذربایجان
#زنگزور
#ارمنستان
#ایران
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
گرینلندیها نمیخواهند آمریکایی شوند
تارنمای خبری «یورونیوز» وابسته به «کمیسیون ارتباطات اتحادیهٔ اروپا» در گزارشی با عنوان «گرینلندی ها نمی خواهند آمریکایی باشند»، نوشت: پیشنهاد ترامپ برای خرید گرینلند، به نفع گرینلندی ها نیست.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/58297
🗂منبع : عصر ایران
بینالملل
#گرینلند
#آمریکا
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
آنکارا چگونه در حال افزایش قدرت خود است؟
علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در واقع، سیاست غرب نسبت به ترکیه این بوده است: آن قدر آن را داخل نگه دار تا خارج نشود و آن قدر آن را بالا نگه دار تا زیر نرود. ۳۸ سال است که ترکیه پشت درهای اروپا نگه داشته شده و عضویت آن در اتحادیه اروپا هنوز هم بحث هرساله سیاستمداران است. غرب ترکیه را پشت درهای اروپا نگه داشته تا مبادا یک عثمانی دیگر به پا خیزد و دوباره به دروازه های وین برسد. بهترین کار برای این سیاست نیز عمل کردن به قاعدهای دیرینه و معروف در روابط بینالملل است: «دوست خود را نزدیک نگهدار، اما دشمن خود را نزدیکتر!» با این حال، به نظر می رسد که ترکیه برای غرب دیگر همانند گذشته اهمیت ندارد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/58300
🗂منبع : دیپلماسی ایرانی
تحولات_منطقه
#آنکارا
#اردوغان
#قدرت
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil