🟡 #انتخابات_۱۴۰۳ | کاندیداها را بیشتر بشناسیم
👈 سعید جلیلی
▫️عضو شورای راهبردی و روابط خارجی
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️دبیر شورای عالی امنیت ملی
▫️رئیس تیم مذاکره کننده هستهای ۸۶ تا ۹۲
▫️معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه
👈 محمدباقر قالیباف
▫️رئیس مجلس شورای اسلامی
▫️شهردار تهران
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️فرمانده نیروی انتظامی
▫️فرمانده نیروی هوایی سپاه
▫️رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز
👈 مسعود پزشکیان
▫️وزیر بهداشت دولت هشتم
▫️نایب رئیس اول مجلس در دوره دهم
▫️نماینده مردم تبریز در ۵ دوره مجلس
👈 علیرضا زاکانی
▫️شهردار تهران
▫️دستیار رئیس جمهور
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
▫️رئیس سازمان بسیج دانشجویی ۷۹ تا ۸۲
👈 امیرحسین قاضی زاده هاشمی
▫️معاون رئیس جمهور
▫️رئیس بنیاد شهید دولت سیزدهم
▫️نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
👈 مصطفی پور محمدی
▫️دبیر کل جامعه روحانیت مبارز
▫️رئیس سازمان بازرسی کل کشور
▫️وزیر کشور دولت نهم ۸۴ تا ۸۷
▫️رئیس هیئت امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی
▫️وزیر دادگستری دولت یازدهم
تفاوت "رشد"، "پیشرفت" و "توسعه"
■سه واژه رشد (Growth)، پیشرفت (Progress) و توسعه (Development) در سه معنای مختلفی به کار برده میشوند و حال اینکه ما در بسیاری اوقات آنها را جابهجا به کار میبریم.
□"رشد"تکثیر وضع موجود است. به عنوان مثال ایران خودرو امسال ۱۰۰ هزار خودرو تولید کرده است و سال دیگر ۲۰۰ هزار خودرو با همان وضعیت تولید میکند یا افزایش تعداد جادهها، فرودگاهها، سدها نشانه رشد است.
●"پیشرفت" اما در مرحله بالاتری از رشد و به معنای این است که وضع موجود را با کیفیت مادی یا فناوری بهتری تکثیر کنیم یا ارتقا دهیم. به طور مثال ایران خودرو در سال آینده خودروهای مدل بالاتری را با کیفیت و فناوری بهتر تولید میکند. یا اینکه سدها با فرآیند متفاوت و کیفیت بهینهتری ساخته شود. یا اینکه فولاد مبارکه تولید فولاد را به جای روش کوره بلند با روش قوس الکتریکی تولید کند. اینها نمونه هایی از مصادیق پیشرفت هستند. ما بعد از انقلاب شاهد رشد و پیشرفت زیادی بودیم، حتی در برخی حوزهها بیش از حد رشد و گاهی پیشرفت داشتهایم.
○اما واژه سوم یعنی "توسعه" برخلاف دو مفهوم قبلی، به معنای تحول کیفی در پدیده موجود است. توسعه به معنای تغییر در خلقوخوی فردی و الگوهای رفتاری، اجتماعی و حتی ماهیت پدیدههاست. به طور مثال اگر عضلات را قوی کنیم و افزایش دهیم با پدیده رشد روبهرو هستیم. اگر با این عضلات بتوانیم کارهای حرفهای ورزشی مثل ژیمناستیک انجام بدهیم با پدیده پیشرفت همراه بودهایم اما اگر از لحاظ رفتارها و خلقوخوها انسان متفاوت دیگری شدیم، توسعه یافتهایم.
■در توسعه، جامعه جاندارترمیشود. در جامعه توسعه یافته، حساسیتها و توجهات بیشتر است و جامعه نسبت به هر رفتاری واکنش نشان میدهد. به همین دلیل است که در جوامع توسعه یافته، جامعه زنده و پویاست و به نوعی روح پیدا میکند. زمانی که توسعه روی میدهد ابعاد کمّی پیشرفت و رشد در روح متجلی میشود و کیفیت تحول، مدنظر قرار میگیرد.
□در واقع، از منظر دیگری، توسعه دارای دو بعد است: «بعد اقتصادی و مادی» و بعد «فرهنگی و رفتاری».
●در بعد اقتصادی، توسعه تولید «رفاه» میکند و رفاه زمانی است که ما میتوانیم خود را از فشارها و تصادفهای طبیعی و غیرطبیعی مصون کنیم. در این بعدِ توسعه، ما نیازمند سرمایه اقتصادی هستیم. سرمایه اقتصادی هم نیروی انسانی میخواهد و نیروی انسانی هم در دانشگاه تربیت میشود. بنابراین احساس نیاز به نیروی فنی شکل میگیرد. بعد اقتصادی به دنبال رفاه است و فرآیندی که طی میشود، رشد و پیشرفت است.
○اما توسعه، بعد فرهنگی و رفتاری هم دارد؛ زمانی شما تمامی ابزارها وامکانات اقتصادی و رفاهی را در اختیار دارید اما از وضعیت جامعهتان احساس ناراحتی و کلافگی میکنید، آرام و قرار ندارید و نسبت به رفتارهای پیرامونی خود احساس انزجار میکنید. با وجود اینکه رفاه دارید اما احساس رضایت نمیکنید. مثلا ما در خودرویی مدرن با «رفاه» کامل نشسته ایم اما به علت بینظمی و بیقانونی، از رانندگی در این شهر «رضایت» نداریم. در واقع فرزندان ما به دلیل عدم احساس رضایت است که مهاجرت میکنند و با پدیده فرار مغزها مواجه میشویم.
■ما به طور نسبی «رفاه» داریم اما «رضایت» همان چیزی است که ما نمیتوانیم تولید کنیم و به واقع رضایت نتیجه همان بعد دوم توسعه یعنی بعد فرهنگی رفتاری است. زمانی که بعد دوم توسعه رخ نمیدهد، روابط و رفتارهای ما تیز و برنده و پرهزینه میشود. در جوامع توسعه نیافته، شما اگر چه ابزارهای پیشرفت را در اختیار دارید اما رفتارهایتان تیز و همراه با خشونت است.
□بنابراین در این مفهوم، توسعه به معنای صیقل دادن تیزیهای اجتماعی است. جامعهای که توانایی این را داشته باشد که تیزیها را صیقل دهد، مناسباتش توسعه مییابد. بعد فرهنگی و رفتاری توسعه، تیزی های رفتار ما را صیقل میدهد و مناسبات اجتماعی ما را کم هزینه تر میکند و در نتیجه صیقل خوردن تیزیها، رضایت شکل میگیرد.
🖊دکتر محسن رنانی
🎖 @Dafoosmedia | دافوس مدیا
سوالات و شبهات مرتبط با شورای نگهبان-کانال بازار سیاسی.pdf
1.55M
📚کتابچه :
سوالات و شبهات مرتبط با شورای نگهبان
✏️ نویسنده:
مهدی سعیدی، جمال جمالی
🇮🇷 کانال بازار سیاسی ...👇👇👇
💯📮https://eitaa.com/bazarsiasy
🟢مدیریت حاشیهها
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸به طور طبیعی هر دولتی مخالفانی دارد. یک دولت موفق هرگز نمیتواند بیاعتنای به مخالفان خود باشد. باید نظرات و دغدغههای آنان را هم مورد توجه قرار دهد. طرحها و برنامههای آنان را دریافت کند آنچه را که معقول و شدنی میداند، عمل کند و آنچه را نامعقول و ناشدنی میداند، توضیح دهد. به هر حال، باید دانست که رئیس جمهور رئيس «جمهور» است و نه رئيس رأیدهندگان و طرفداران خود.
🔹اما در بسیاری از موارد، مخالفان یک دولت، هدفشان از «مخالفت» این است که اجازه «موفقیت» به آن ندهند. آنان سعی میکنند با استفاده از بازوهای رسانهای خود، دولت و دولتمردان را گرفتار «حاشیه» کنند.
🔻در مسأله انتخابات هر کدام از کاندیداها به دنبال حاشیهسازی رفت یا در دام حاشیهسازیهای رقیب افتاد، هیچ امیدی به موفقیت او نمیتوان داشت و اگر خیر کشور و انقلاب را میخواهیم باید از رأی دادن به او بپرهیزیم و بپرهیزانیم؛ زیرا چنان فردی و مدیران منصوب او، دستکم چهار سال کشور را دچار «حاشیه» خواهند کرد.
🔸خدا رحمت کند سیدالشهدای خدمت، #شهید_رئیسی، را که میگفت:
«در حاشیهها امکان توسعه نیست. در دولت بنا داریم به هیچ عنوان گرفتار حاشیهها نشویم. زمینه برای رفتن به سمت حاشیه خیلی زیاد است. همیشه هم دولتها و مسئولان گرفتار برخی حاشیهها شدند و وقت کشور گرفته شد. این بحثها به درازا میکشد و ثمرهای هم ندارد. آن که میتواند نشاط اجتماعی ایجاد کند، سرمایه در گردش بیافریند و اشتغال ایجاد کند فقط کار کردن است. تلاش کنیم گرفتار حاشیهها نباشیم و فقط کار کنیم.»
#انتخابات
#موفقیت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
💬 بیانیهٔ خانوادهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی در آستانهٔ چهاردهمین دورهٔ انتخابات ریاستجمهوری
«بسم الله الرحمن الرحیم»
🔹️شهادت رئیسجمهور مردمی و خستگیناپذیر جناب آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرانقدر ایشان (رحمت الله علیهم) عموم مردم ایران را داغدار کرد.
🔹️بهرغم ابعاد سوگناک این حادثهٔ بزرگ، تشییع باشکوه «شهیدان پرواز اردیبهشت» به صحنهٔ «صبر، استقامت و ایستادگی» مردم ایران تبدیل شد و اکنون نیز همگی در آستانهٔ انتخاباتی سرنوشتساز قرار داریم.
▫️در آستانهٔ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خانوادهٔ شهید سلیمانی بنابر وظیفهٔ اجتماعی خود، نکاتی را فروتنانه خدمت ملت عزیز ایران تقدیم میکند:
▫️الف: حضور و مشارکت پرشور ملت ایران میتواند ضمن خنثی کردن توطئههای آشکار و پنهان دشمنان، افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت وحدت ملی را همراه داشته باشد.
▫️ب: نامزدهای محترم این انتخابات که میبایست متعهد به خدای متعال، اسلام عزیز و قانون اساسی باشند، بهتر است برای هرچه سالمتر برگزار شدن این انتخابات، از درگیریهای تنشزا، بیهوده و بیحاصل خودداری کنند.
▫️ ج : چنانچه نامزدها، طرفداران و علاقهمندان آنان قصد دارند در این رقابت از شهید عزیزمان سخن بگویند، توجه خود را معطوف به تبیین اندیشه، اصول و مبانی مکتب حاج قاسم کنند و از بیان سخنان نادرست، پرهیز نمایند.
▫️ شهید سلیمانی سرمایهای ملی و فراجناحی است؛ مردم نیز ایشان را با این ویژگی میشناسند و انتظار دارند در رقابتهای انتخاباتی، این مهم ملاحظه و رعایت شود؛ انشاءالله.
خانوادهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی
📅نوزده خرداد ۱۴۰۳
#انتخابات
📲 @Soleimany_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها برای چهار اسیر! ... /
🔻ارتش حرام زاده صهیونیستی برای آزادی 4 اسیر خود ۱۵۰ غیر نظامی را شهید و ۴۰۰ نفر را در نصیرات زخمی کرده است. ابوعبیده تاکید کرد که دشمن صهیونیستی از طریق ارتکاب جنایتی هولناک و وحشیانه توانست تعدادی از اسرای خود را آزاد کند اما همزمان برخی دیگر را نیز به قتل رساند.
🔻سخنگوی گردانهای قسام شاخه نظامی حماس در پیامی تلگرامی اعلام کرد آنچه دشمن صهیونیستی در النصیرات در مرکز نوار غزه انجام داد یک جنایت جنگی ترکیبی است که اولین متضرر آن اسرای خود دشمن بودند.
🔻وی گفت این عملیات خطری بزرگ برای اسرای دشمن خواهد بود و اثراتی منفی بر شرایط اسارت آنها و زندگیشان خواهد داشت.
🔻همانطور که قبلا هم تاکید کرده بودیم یکی از اهداف دشمن از حمله به غزه که در انجام آن ناکام مانده بود آزاد سازی اسرایی است که به مانند یک برگ برنده در دستان مقاومت هستند.
🔻در این مدت، دشمن با درک عدم دستیابی به این اسرا و شکست های پیاپی در محلات مختلف، سعی کرد با کشف محل احتمالی حضور آنها و بمباران وحشیانه، یا آنها را کشته و یا با حملات ددمنشانه اینچنینی در سایه خاموشی و ناکارآمدی نهادهای بین المللی از شر داستان اسرا و خانواده هایشان که روزانه در حال اعتراض اند خلاص شوند.
#فلسطین #اسرا #هفت_اکتبر
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
روایت یک جنایت ... /
#النصیرات
🔻بمبارانهای شدید هوایی و گلولهباران سنگین توپخانهای در کنار حضور پرتعداد بالگردها نشان از یک اتفاق میداد.
🔻ساعتی بعد مشخص شد که صهیونیستها برای فراری دادن چند تروریست اسیر خود با استفاده از کامیونهای آنروا وارد بازار اردوگاه النصیرات شده و بلافاصله مردم حاضر در محل را به گلوله بسته که منجر به شهادت 150 زن و کودک فلسطینی شده و نزدیک به 400 نفر دیگر هم در این جنایت بینظیر که فقط از این باند جنایتکار بر میآید، زخمی شدند.
🔻هنوز چند ساعت بیشتر از این خبر نگذشته بود که اعلام شد تعداد شهدای جنایت تروریستهای یهودی در اردوگاه النصیرات به 210 نفر افزایش یافته است و باتوجه به حجم بمبارانها و گلولهباران و همچنین تیراندازی مستقیم تروریستها به سمت مردم عادی در کوچه و خیابان تعداد شهدا همچنان افزایش پیدا می کند!
🔻جالب اینجاست تروریستهای صهیونیست از طریق بندر تازه ساخته شده امریکا در غزه که به بهانه ارسال کمک های بشر دوستانه تاسیس شده بود وارد اردوگاه النصیرات شدند تا سطح همکاری و همراهی دولت جنایتکار بایدن با این قاتلها مشخص شود.
#داعش #آمریکا #رژیم_صهیونیستی
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
🔺تحلیلی بر انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری ایران
به قلم: مانی محرابی
خبرگزاری اسپوتنیک روسیه
انتخابات ریاست جمهوری ایران در شرایطی برگزار خواهد شد که احزاب سیاسی برنامه ریزی خاصی برای این امر در این زمان نداشتند یا اگر برنامه ریزی ای برای سال 1404 صورت گرفته بود هم، در عدم آمادگی احزاب و چهره های سیاسی برای سال 1403 شکی نیست.
مسئله سبب پدید آمدن شرایطی شده که اساسا در جهان سیاست، خاص و غیرمعمول است، پس طبیعی است که شرایط احزاب و چهره های سیاسی نیز در آستانه این انتخابات، خاص و غیرمعمول باشد. به همین دلیل ثبت نام نامزدها به صورت گسترده انجام شده، به نوعی که در میان آنها نامزدهای هم حزب و بسیار نزدیک به هم وجود دارند که در شرایط عادی باید یکی از آنها برای انتخابات ورود می کرد.
این مسئله که در هر دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب رخ داده نشان از این است که نامزدها تصمیم گرفته اند فعلا ثبت نام کنند تا بعدا و پس از تایید صلاحیت برای معرفی گزینه اصلی به مشورت بنشینند. شرایط خاص انتخابات در این دوره مسبب این واقعه است و طبیعتا احزاب و طیف های سیاسی نتوانستند مانند هر دوره از مدت ها پیش به برنامه ریزی و رایزنی در این مورد بپردازند که البته کاملا طبیعی است.
با این حساب و بر اساس شرایط موجود، قطعا در طول تبلیغات انتخاباتی شاهد کناره گیری ها و ائتلاف هایی نیز خواهیم بود. نکته مهم در این باره این است که دولت مستقر در انتخابات حضور ندارد و از این لحاظ انتخابات پیش رو شبیه به انتخابات پایان دوره هشت ساله دولت ها برگزار می شود. به دلیل همین عدم حضور دولت مستقر در انتخابات، جا به جایی قدرت میان طیف های سیاسی محتمل است.
همواره فضای سیاسی کشور در زمان انتخابات خصوصا انتخابات ریاست جمهوری به طور کامل تحت تاثیر این مسئله قرار می گیرد و مناظرات انتخاباتی نیز مزید بر علت می شود تا جو انتخاباتی سنگینی در کشور حاکم شده و به تبع آن به طور ناگهانی میزان مشارکت عمومی در انتخابات افزایش می یابد.
ترکیب این فضای انتخاباتی و فضای عمومی فعلی کشور که تحت تاثیر شهادت رئیس جمهور فقید ایران است، شرایطی را رقم خواهد زد که تحت آن، افکار عمومی کشور رئیس جمهور آینده را با رئیس جمهور فقید که در دوره قبلی آن را انتخاب کرده است مقایسه خواهد کرد و به نوعی نگرش و گرایشات سیاسی و حتی فردی وی به معیار غیر رسمی انتخاب رای دهندگان تبدیل خواهد شد.
https://spnfa.ir/20240609/-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86--20731300.html
@amniatemeli