خونخواهی ایران
و زدن زیر میز دودوزهبازان کنگره
بخش دوم
باید توجه کرد که البته غرب روی افکار عمومی مردم منطقه مقاومت هم حساب کرده، در نظر آنها احساس شکست مردم باعث میشود به سیاستمداران خود فشار بیاورند که راه تسلیم را طی کنند، این احساس انسداد و ناامیدی در ایران خصوصا با انتخابات موفقی که برگزار کرد بیشتر نیاز است. توییت عراقچی از مشاوران نظام و نزدیکان رئیس جمهور که میگوید اسرائیل از توقف دولت ایران سود میبرد و همینطور جملات مهدی فضائلی سخنگوی غیر رسمی بیت که معتقد است دولت نباید از مسیر خود منحرف شود را در همین چارچوب باید دید.
خوب با این توضیح ایران و جبهه مقاومت چه مسیری را باید در مقابل این بازی دو دوزه آمریکا دنبال کند؟
اولا رها کردن خونخواهی غلط است و معنایش تداوم دشمنی و فشار و تداوم سایه جنگ است، این رها کردن همانقدر غلط است که کوچک بودن ابعاد این خونخواهی خطا است. کوچک بودن ابعاد این خونخواهی با عدم خونخواهی فرقی نمیکند. این نکته را با توجه به لحن صریح پیام رهبری و ریاست جمهوری ایران و دیگر مسوولین ایران به وضوح میتوان متوجه شد، این همان فهمی است که سید حسن نصرالله نیز از پیام رهبری و تصمیم گیران ایران دارد.
این تشخیص کاملا درست است.
در واقع باید گفت اساسا واقعیت آن است که این رفتار صهیونیستها را باید یک پاس گل ناخواسته به جبهه مقاومت دانست، او "زمینه سازی مجازات" خود را فراهم کرده به تعبیر رهبری مجازاتی که مهمترین ویژگی اش زدن و فلج کردن محاسبات راهبردی دشمن است.
و مجازات او کاملا صحنه افکار عمومی دنیا و محاسبات حاکمان را به نفع قوت مقاومت و ضعف غرب تقویت میکند، این یک روی سکه.
اما نکته دوم اینکه از جهت دیگر این ضربه مهیب تر و موثرتر، باید به گونه ای تنظیم شود که غرب بر سر دو راهی قرار بگیرد یا مجبور باشد سکوت کند یا ضربه کوچک بی تاثیری بزند، مثل اتفاقی که در "وعده صادق" و ضربه بی اثر بعدش رخ داد، یا اینکه مجبور باشد وارد یک جنگ تمام عیار شود که در این صورت به سرعت به سمت فروپاشی از درون چه در اسرائیل و چه در آمریکا پیش میرود و در این صورت سرعت تحولات به نفع شکست غرب بیشتر خواهد شد. به هر حال این ضربه قدرتمند و مهیب و البته به شدت معقول باعث خواهد شد، فشار جنگ و تحریم از سر منطقه و جهان با سرعت بیشتری برداشته شود و این همه، نتیجه نبرد معنوی و قدرت مقاومت و مظلومیت غزه است.
همشهری
@ali_mahdiyan
💢در کدام زمین بازی کنیم؟
🔹با پیروزی جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان و تشکیل دولت چهاردهم، آنچه مهم است و باید در موضعگیریها به آن دقت کرد، نگاه درست و واقعبینانه است. آقای پزشکیان نمایندهٔ دورههای هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخاباتی تبریز، آذرشهر و اسکو بوده و در دوران اصلاحات نیز متصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است. او برخاسته از اردوگاه اصلاحات است و به افراد و ایدههای این جریان تعلق خاطر دارد و نباید غیر از این از او انتظار داشت؛اما واقعیت این است که چه در دوران رقابتهای انتخاباتی و چه پس از آن، انتظارات طیف رادیکال جریان اصلاحات را برآورده نکرد. ساختارشکنی و مواضع رادیکال، رویکردی بود که آقای پزشکیان از آن استفاده نکرد؛ بلکه در اظهارات و مواضع خود تلاش کرد رویکردی میانه اتخاذ کند. انتخاب فردی، مانند جناب آقای عارف به عنوان معاون اول رئیس جمهور میتواند مؤیدی بر این ادعا باشد.
🔸در حقیقت، اگر بخواهیم نگاه دقیقتری به موضوع داشته باشیم، به طور کلی جریان اصلاحات را میتوان به دو دسته تقسیم کرد.
🔻دسته اول طیف میانهرو هستند که معتقدند باید درون نظام، کارآمدی جریان اصلاحات را به نمایش بگذارند.
🔻دسته دوم طیف رادیکال هستند که اصلاً معتقد به کارآمدی نظام نبوده و کارآمدی خود را خارج از زمین نظام اسلامی تصور میکنند.
🔹حال، مهم این است که ما در کدام زمین بازی میکنیم؟ طیف میانه مانند کارگزارانیها معتقدند باید به پزشکیان کمک کرد تا بتواند سابقه موفقیتآمیزی را به نمایش بگذارد؛ چرا که امیدوارند پس از دهه بد اقتصادی ۱۳۹۰ و دوران روحانی، بتوانند با کارنامه پزشکیان باعث احیای اصلاحات شوند؛ اما طیف رادیکال معتقدند پیروزی پزشکیان به هر نحوی که باشد، در واقع موجب موفقیت نظام خواهد شد. این تحلیل درست است؛ اما این طیف تلاش دارد دولتی از پا افتاده و ناتوان را از دولت چهاردهم به تصویر بکشد و چنین به مردم القا کند که اصلاحطلب و اصولگرا فرقی ندارد و هر دو جریان در درون نظام اسلامی محکوم به شکستند و باید زمین بازی را عوض کرد.
🔸لذا با این نگاه شاید بهتر بتوان خط خبری رسانههایی، همچون ایران اینترنشنال را درک کرد. با این توضیح، باید زمین بازی درستی را برای خود ترسیم کنیم، به طوری که میان دولت آقای پزشکیان و طیف رادیکال جریان اصلاحات تفاوت قائل باشیم؛ در جهت موفقیت دولت چهاردهم قدم برداریم و موفقیت دولت را موفقیت نظام بدانیم و البته از حاشیهپردازیها پرهیز کنیم. مطالبه عمومی ما از دولت چهاردهم حرکت بر مدار ارزشها و منافع ملی بوده و امیدواریم در این دولت یک قدم بیش از پیش به قله نزدیک شویم.
#گزارشروز
✅ ترور چرا در تهران و نه در قطر؟
⚠️دلایل عدم ترور دکتر اسماعیل هنیه در قطر یا هرجای دیگری:
⛔️قطر قابلیت جذب شدن به سمت اسراییل را دارد.
⛔️ترور در قطر ، عملا این کشور را وارد جبهه مقاومت می کرد.
⛔️ قطر توریست های فراوانی دارد که ترور در آنجا هزینه های تبلیغاتی زیادی علیه اسراییل فراهم می کرد.
🔺اهداف رژیم صهیونیستی از ترور در تهران :
⭕️حذف رهبر حماس به همراه زیر سئوال بردن دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی ایران
⭕️ کشاندن پای ایران به جنگ گسترده
⭕️نجات رژیم صهیونیستی از تبعات عملیات طوفان الاقصی
⭕️خلاصی نتانیاهو از فشار ساکنین اسراییل و خانواده اسرای اسراییلی
🚀رسانه های ضد انقلاب و معاند درصدد هستند تا این ترور را نشانه ضعف ایران و قوت اسراییل تحلیل کنند، اما نمی دانند که اگر شهید هنیه در جای دیگری غیر از ایران مورد ترور قرار گرفته بود، برای رژیم تروریستی اسراییل تبعات کمتری داشت. این خطای محاسباتی از جنس خطای حمله به کنسولگری ایران در دمشق است. آن جنایت عملیات وعده صادق و سیلی سخت به صورت رژیم کودک کش صهیونیستی را به دنبال داشت، شاید این ترور مزبوحانه عمر اسراییل را به پایان نزدیکتر کند. خدا را چه دیدی ؟ از قدیم گفتند : عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...
راستی از آن ۲۵ سال که رهبری فرمود چند سال مونده؟
✍سعید میرزایی
#شهید_القدس
#القدس_لنا
#وعده_صادق
🇮🇷
پیشکسوت کیست؟
حرفش شنیدنی، دستش بوسیدنی، نقطه نظراتش پذیرفتنی و خودش همیشه دوست داشتنی است.
پیشکسوت آنچه که در خشت خام میبیند، دیگران در آینه هم نمیبینند.
پیشکسوت با زشتیها میستیزد نمیگریزد و هنر را در ایستادگی و پایمردی میبیند نه در فرار!
پیشکسوت شریف زیستن را بر زیستن به هر قیمتی ترجیح میدهد. او اینگونه زندگی میکند که فقیر باش اما حقیر نباش!
پیشکسوت با مردم میخندد نه به مردم، پیشکسوت پرچمدار است نه پرچم، پیشکسوت مدیر است نه مطیع، پیشکسوت مهر است نه مهره، پیشکسوت درخت بیابانی است نه درخت خیابانی، پیشکسوت کارهایش را در مسیر معقول هدایت میکند و به انتهای معقول میرساند، عاقلانه فکر میکند، عاشقانه عمل میکند، از حقه بازیها و تفرقه اندازی دوری میکند، جمال در زبان اوست، کمال در نفس او!
پیشکسوت در عرصه زندگی سکاندار است نه دکان دار، بلوغش عقل و عاطفی است نه سن و سال، بسیار اندک و مفید میگوید، دل او خانه رازهاست.
پیشکسوت کبک طریقت بود و غاز بلند پرواز حقیقت شد، قطره بود و دریا شد، ذره بود و آفتاب شد، ادب از ارکان شخصیت والای اوست و حاصل آن متانت روحیات و ایمان است.
پیشکسوت دو دل دارد، دلی که درد میکشد و پنهان است و دلی که میخندد و آشکار است.
پیشکسوت دو خصلت دارد، دلش سخن پذیر و سخنش دلپذیر!
پیشکسوت معنای ارزشهای انسانی، زیباییهای روح و سرمایههای شعور هنر و ایمان عشق رامیفهمند. از نظر فکری عمیقترین، از نظر اخلاق مترقیترین و از نظر انسانی سازندهترین است.
پیشکسوت سر به آستان کسی فرود نمیآورد، گرچه قامت کمان دارد! نه جاه میخواهد و نهمال، پیغام و پسغامی ندارد، هیچ تمنا و آرزویی ندارد، غیر از جذب رضایت باریتعالی.
پیشکسوت آن باشد که او با مشعل است، او دلیل و پیشوای قافله است.
پیشکسوت تاکنون مانده است تا کاری برای جامعه کند تا کاری کند که بماند...
درود بر پیشکسوتانی که پاک آمدند، پاک ماندند و پاک میروند...
اساتید انقلابی و نخبگان علمی:
✅تحلیل و جمع بندی واکنش افکارعمومی نسبت به مراسم تنفیذ رئیس جمهور
1⃣. توصیه های رهبری انقلاب به رئیس جمهور در مراسم تنفیذ به طور خاص مساله عدم مدیریت از دور و توجه به ظرفیت های داخلی و تاکید بر توجه ویژه به ظرفیت تعامل با کشورهای همسایه و کشورهای آفریقایی و آسیایی به عنوان اولویت و در اولویت ندانستن کشورهای اروپائی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. کاربران و رسانه های اصلاح طلب با توجه به بینات رهبری درباره نگاه به ظرفیت های سیاست خارجی* بیشتر به ضریب دهی این مساله در مراسم تنفیذ پرداختند در مقابل جریان اصولگرا از رئیس جمهور خواستند تا افرادی که با شاخصه های دولت روحانی شیوه مدیریت آنها از راه دور و تکیه به سیاست خارجی به طور خاص وابسته سازان امور کشور به تصمیمات سران کشورهای غربی را از دایره مسئولان دولتی خود خارج نمایند.
2⃣. عدم تسلط رئیس جمهور در هنگام نطق قبل از دریافت حکم تنفیذ باعث شده تا بسیاری از کاربران فضای مجازی با ابراز نگرانی از این وضعیت نسبت به آینده مدیریت کشور توسط پزشکیان انتقاداتی را مطرح نمایند. برخی مدعی هستند افرادی که برای رئیس جمهور متن تنفیذ را آماده کردند همان اصلاح طلبانی هستند که پس از سخنان رئیس جمهور سعی در تفسیر سخنان وی و دور نمودن اذهان عمومی از عدم تسلط رئیس جمهور بر متن سخنرانی داشتند. به طور کلی واکنش های منفی بسیاری نسبت به اولین سخنرانی رسمی رئیس جمهور در افکارعمومی شکل گرفت.
3⃣. اولین انتصاب رئیس جمهور نیز همانند نطق رسمی تنفیذ واکنش های متعددی را به همراه داشت که این خود گویای حساسیت و توجه بالای افکارعمومی به اقدامات و انتصابات رئیس جمهور است. در حال حاضر براساس نظرات کاربران فضای مجازی می توان گفت انتظار مردم از پزشکیان ایجاد یک دولت فعال، پویا و پرانرژی برای حل مشکلات است. هرگونه مغایرتی با این انگاره سبب کاهش اعتماد و امید مردم می شود همانگونه که در انتصاب عارف به دلیل سن بالای وی به عنوان معاون اول حس خمودگی و پیری دولت به افکارعمومی منتقل شده است و البته با توجه به وجهه وی در جریان اصلاحات حس اعتدال و میانه روی سیاسی دولت چهاردهم نیز منتقل شده اما با این حال شرایط کشور بگونه ای است که تحولات مختلف کوچک و بزرگ دولت در شکل دهی به اعتماد مردم بسیار حساس و اثرگذار است.
🇮🇷
🔺️پاسخ ایران به ترور شهید #اسماعیل_هنیه اتفاقات بزرگی را رقم میزند!
لطفا این مطلب را تا آخر بخوانید...
🔹امروز که تشییع با شکوه پیکر شهید هنیه را دیدم با خودم گفتم این اگر بزرگترین تشییع یک مجاهد سنی در تاریخ نباشد، قطعا یکی از معدود بدرقه هایی است که برای یکی از علما یا مجاهدین اهل سنت برگزار شده است، و صد البته که اسماعیل هنیه، هم عالم دین بود و هم مجاهدی خستگی ناپذیر، اما این عظمت را نه مردم سنی که یک ملت شیعه برایش خلق، و ثبتِ در تاریخ نمودند تا ایرانیها یک بار دیگر به عالَم بفهمانند در مرام شیعه جز حق و عدالت نیست و هر آنکه مجاهد فی سبیل الله باشد نزد آنها عزیز و محترم است.
🔹این تشییع با شکوه بی تردید قلوب مسلمانان شیعه و سنی را به هم نزدیکتر میکند و جمهوری اسلامی را نزد ملت های منطقه عزیزتر؛ اما این پایان کار نیست؛ حالا میلیاردها مسلمان اعم از شیعه و سنی چشمانشان به آن خونخواهی است که رهبر جمهوری اسلامی وعده اش را داده است. آن پاسخ هرچه بزرگتر، حساب شده تر و چشمگیر تر باشد، علاوه بر تغییری که در صحنه جنگ ایجاد میکند، به همان اندازه بر معادلات روحی، عاطفی و ذهنی ملت های منطقه نیز اثر خواهد گذاشت؛ و در یک کلام شهید هنیه با شهادتش وحدت مسلمین حول محور مقاومت را عمق معناداری بخشید، و نوع واکنش ایران و تبلیغاتی که خواهد داشت میتواند بر کیفیت آن بیفزاید. تاثیری که هرچه عمیق تر صورت بگیرد دست ایران را در معادلات آتی منطقه در برابر حکام عرب بازتر خواهد گذاشت.
🔹از سویی همزمانی شهادت اسماعیل هنیه با شهادت #فؤاد_شكر فرمانده برجسته حزب الله که او نیز شهید قدس لقب گرفت وحدت شیعه و سنی علیه دشمن مشترک را استحکام بیشتری بخشید و یقین بدانید هیچ اتفاقی و هیچ هماهنگی و همگونی جز با خواست خداوند شکل نمیگیرد. عده ای تدابیر و ملاحظات امنیتی در ترورهای دیروز را ناکافی دانستند؛ عده ای نیز جاسوسی و نفوذ، و عده ای هم سهل انگاری در استفاده از تلفن همراه را عامل این مصیبت ها معرفی کردند؛ اما من میخواهم اینطور به قضیه نگاه کنم و بگویم که اگر هلیکوپتری سقوط نمیکرد، اگر انتخابات زودهنگامی برگزار نمیشد، اگر تحلیفی نمیبود، شاید هنیه هم در چنین زمان و مکانی به شهادت نمیرسید؛ اما شد چون تقدیر بود.
🔹این حرف، یعنی سپردن همه چیز به تقدیر البته مخالفانی همیشگی دارد، اما توجه شما را به توییت خبرنگار لبنانی جلب میکنم که یک سال و نیم پیش، از فرمانده شهید #فؤاد_شكر درباره شهادتش میپرسد و او با خنده پاسخ میدهد من هم مثل مولایم علی(ع) در ۶۳ سالگی شهید میشوم، و آنگاه که پهپاد اسرائیلی با حمله به ضاحیه جنوبی بیروت او را به شهادت رساند درست ۶۳ ساله بود؛ اصلا این هم به کنار! بروید خاطرات همراهان حاج قاسم در روزی که شبش قرار بود به لقاء الله بپیوندد را بخوانید و در حالات او اندیشه کنید. آن جملاتی که روی آینه محل اقامتش در سوریه نوشت تا آن حرف هایی که به دختر برادرش حاج عماد گفت و دل او فرو ریخت و دلهره رهایش نکرد تا آن زمان که خبر شهادت حاجی را به او دادند. میخواهم بگویم همه این اتفاقات شاید حکمتی دارند که گاهی چشمی بسته و کاری سهل انگاشته میشود؛ این اتفاقات و در نتیجه این خون های پاک جریان های مقاومت را به سمت و سویی خاص هدایت میکنند.
🔹آن روز که حاج قاسم شهید شد اسرائیل به این اندازه ذلیل نبود و ما گفتیم شهید سلیمانی برای دشمن بسیار خطرناک تر از سردار سلیمانی است؛ درست گفته بودیم؛ حالا نیز شهادت مردانی چون رئیسی بزرگ، امیرعبداللهیان مجاهد و هنیه عزیز هر کدام راهی جدید را باز میکنند که قطعا و یقینا فراتر از تصور ما است. باز هم میگویم: نه به جریان های سیاسی داخلی بتازید و نه نیروهای امنیتی را زیر سوال ببرید. نه تنها این کارها را نکنید که حتی جلوی چنین تحرکاتی هم بایستید که اگر خدا بخواهد، وحدت این بار اتفاقات بزرگی رقم خواهد زد. ان شاالله
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
✅چه قانون های بین المللی با ترور شهید اسماعیل هنیه نقض شد؟
1⃣نقض اصل منع جنایت:
اقدام به ترور مقام رسمی یک کشور آن هم برای حضور در مراسم تحلیف رییس جمهور قانونی کشور میزبان توسط یک نیروی ثالث با توجه به ماده ۸ مکرر اساسنامه دیوان بین الملل کیفری، یک جنایت بین المللی است و با توجه به ماده ای که به آن اشاره شد و نیز قطعنامه ۳۳۱۴ مجمع عمومی ملل متحد مصداق جنایت و تجاوز و یک جنایت بین المللی است.
2⃣نقض اصل احترام به حاکمیت دولت ها:
این اقدام تروریستی نقض مصرح اصول متعدد منشور ملل متحد است، چون در ماده ۲ منشور ملل متحد، موضوع احترام به تمامیت ارضی و استقلال سیاسی و حاکمیت کشورها مطرح شده، تروریست ها در این ترور با علیه مقام رسمی یک کشور در کشور دیگر اقدام به ترور کردند که نقض حاکمیت آن کشور و کشور میزبان او محسوب می شود. شایان ذکر است که حمله مسلحانه به مسئولین و دولتمردان یک کشور، اعم از نظامی و غیرنظامی، حمله به حاکمیت آن کشور تلقی می شود. لذا ادعای مطرح شده از سوی دولتهایی مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی در زمینه «اقدام پیشگیرانه» به هیچ وجه مسموع نیست، زیرا شرایط اقدام پیشگیرانه وجود نداشته است.
3⃣نقض اصل مصونیت کشورها:
بر اساس قوانین بین المللی مقامات، اشخاص و اموال دولت ها در خاک دولت های دیگر مصونیت دارند. سردار سلیمانی عضو نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و از ارکان دولت ایران محسوب می شد و مهمان دولت عراق بود. شهید اسماعیل هنیه نیز مهمان ایران برای شرکت در مزاسم تحلیف رییس جمهور بود ، بنابراین این عملیات تروریستی ضمن نقض اصول مصونیت دولت ها و ارکان آن، حمله به حاکمیت کشور دیگر هم محسوب می شود.
🔺در مجموع هر دو فاجعه از منظرحقوق بین الملل و حقوق بشر و اسناد پذیرفته شده در تعاملات و روابط بین الملل مردود و محکوم و غیرقابل پذیرش و غیرمشروع وغیرقانونی هستند و آمران و عاملان آن باید تحت تعقیب قرار بگیرند و محاکمه و مجازات شوند. حق انتقام سخت نیز برای ایران و برای مردم منطقه و مردم آزادیخواه جهان محفوظ است.
✍سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
#انتقام_سخت
#رژیم_صهیو_نیستی
🇮🇷
📌جنگ وجودی
همیشه برای رسیدن به دقیق ترین نقطه تحلیل باید ارزیابی های سابق را آنالیز دوباره کرد
برای تحلیل وضعیتی که محور مقاومت و اسرائیل در آن قرار دارند خوانش های متضادی وجود دارد
یکی وضعیت را برای اسرائیل تحلیل می کند دیگری تصویر سازی از پیروزی مطلق محور مقاومت را در پیش گرفته است
اما واقعیت را باید در تحولات عینی و جاری در میدان جنگ جست و جو کرد
یعنی در جبهه شمالی و لبنان،نوار غزه،مدیترانه،بندر حیفا،بندر ایلات و دریای سرخ و خلیج فارس و تنگه هرمز چه می گذرد و در آخر چه خواهد شد؟؟
نه در ذهن نتانیاهوی کودک کش یا ایده آل های سردار قاآنی و پیش فرض های جزم گرایانه،آنچه زمینه های پیروزی را برای فردای جنگ فراهم می کند میدان است نه تصورات قشنگ تر و قوی تر دور از واقعیت تحولات
میدان می گوید: اسرائیل امکان دسترسی زمینی به جهان خارج را ندارد، نه از لبنان و سوریه می تواند امنیت تجاری برقرار کند و نه از مصر و اردن این امکان را دارد این مهم ترین دستاورد محور مقاومت در لبنان و سوریه و همجنین نوار غزه بود که در یک دهه اخیر محقق شد
بنابراین محاصره زمینی تحمیل شده از سوی محور مقاومت در کنار ژئوپولتیک ویژه فلسطین اشغالی در سواحل مدیترانه و خلیج عقبه در دریای سرخ ،اقتصاد اسرائیل را به دریا وابسته کرد و تمامی صادرات این رژیم به مقصد اروپا و آمریکا و بالعکس و همچنین واردات آن ها از هند و چین و آسیای شرقی و اروپا از دریا و بنادر انجام می شود که خب ضرورتی در پرداختن به اعداد و ارقام آن نیست
حملات اخیر ۳۰۰ روز گذشته انصارالله یمن به کشتی های تجاری در دریای سرخ و باب المندب عملا این بندر و مسیر دریای سرخ را حتی برای عبور از کانال سوئز به سمت بندر حیفا در مدیترانه را نا امن کرده است
عملیات آمریکا و انگلیس بر علیه یمن نیز نتوانست وضعیت را تغییر دهد
می ماند بندر حیفا و اشدود و همچنین مسیر زمینی ایجاد شده از طریق خلیج فارس امارات_عربستان_اردن_اسراییل
این ها گزینه های مهم روزهای آینده اند؟مساله فراتر از بعد امنیتی و نظامی است،حیفا و اشدود در فرضیه تشدید تنش حزب الله و اسرائیل وضعیت بدتری نسبت به ایلات پیدا خواهند کرد و عملا وضعیت تجاری این رژیم به نقاط تاریکی خواهد رسید
حتی اگر تهران فرضیه هدف قرار گیری کشتی های تجاری که از تنگه هرمز عبور می کنند و در بنادر امارات به ویژه جبل علی پهلو می گیرند تا از کریدور زمینی به اسرائیل برسند استفاده نکند(فرضیه محدودیت در تنگه هرمز) ضربه های حزب الله وبه بندر حیفا و اشدود در کنار وضعیت بندر ایلات عملا زمینه های متلاشی شدن ارتباط رژیم صهیونیستی با تجارت جهانی را فراهم می کند و وضعیت داخلی اسرائیل را با چالش های پیچیده ای روبه می کند
آمارها نشان می دهد اقتصاد داخلی اسرائیل در وضعیت خوبی نیست.
شرایط جنگی ایجاد شده در کنار ضربه های حزب الله لبنان به صنعت کشاورزی و کارخانجات این رژیم در شمال و هزینه های سرسام آور جنگ برای اسرائیل و تامین هزینه های آوارگی ساکنان اراضی شمالی و اطراف نوار غزه و فرار سرمایه های خارجی شرایط بسیار پیچیده ای را برای اسرائیل فراهم کرده است
این پیروزی بزرگ شکست بزرگی را برای اسرائیل ایجاد کرد که زمینه های جنگ سرنوشت سازی را تصویر سازی می کند
بنابراین اسرائیل برای بقاء می جنگد و چیزی برای از دست دادن ندارد و می خواهد برای باز کردن مسیر تنفس شبکه مقاومت را یکی پس از دیگری حذف کند
همه چیز از حماس شروع شد و الان ما در این مرحله حساس قرار داریم و جنگ کاملا وجودی است.
تحلیل لایه های پنهان ورود گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس و اقیانوس هند و مدیترانه عمدتا برای نگهداری از شریان های اقتصادی رژیم صهیونیستی است آن هم در این روزهای بسیار مهمی که جنگ اصالت خود را به شکل عجیبی حفظ کرده است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
🔺پایداری سیاسی در شرایط ویژه
سرمقاله هممیهن
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
ویژگی سیاست انعطافپذیر بودن است. باید در برابر واقعیت بیرونی واکنش متناسب نشان داد. سیاست انعطافناپذیری سیاسی موجب شکنندگی آن میشود. ساختارهای زیادی بودند که به دلیل یکدندگی و اینکه مرغ آنها فقط یک پا داشته است، با سر به زمین خوردند. به قول آن فیلسوف انقلابی «هر آنچه سخت و استوار است، دود میشود و به هوا میرود...».
بنابراین، انعطافپذیری لازمه و طبیعت سیاست است. بزرگترین و قدرتمندترین موجودات که میلیونها سال حاکم بلامنازع روی زمین بودند، چون نتوانستند خود را با تغییرات محیطی تطبیق دهند؛ براساس منطق «بقای اصلح» از گردونه حیات خارج شدند و امروز فقط از روی فسیلها به وجود باعظمت آنها در گذشته پی میبریم.
در نظامهای سیاسی هم، چنین تبعاتی را میبینیم. اتحاد جماهیر شوروی نمونه روشن آن است که بنا به تحلیلی سقوط آن بهکلی نامنتظره و غیرقابلتصور بود؛ ولی هنگامی که رخ داد، گویی همه منتظر چنان لحظهای بودند. اینها محصول ناتوانی موجود زنده یا نظام اجتماعی در سازگاری با محیط است و سیاست هم باید سازگار باشد. ولی، این یک روی ماجرا است. سازگاری بهمعنای فراموشی هویت نیست. پس روی دیگر سیاست، پایداری و هویتبخشی است. در واقع، موجود سیاسی نمیتوان چنان رفتار کند که فاقد ماموریت و هویت تعریفشده شناخته شود.
انتخاب آقای پزشکیان و تشکیل دولت او با ماموریتی سخت (اگر نگوییم «ناممکن») همراه بود و تعهد به این ماموریت هویت این دولت را شکل میدهد. ماموریت و هدف ایجاد «وفاق ملی» و ایجاد آرامش در داخل همراه با گفتوگوی بینالمللی و کاهش تنشها در خارج با هدف قرار دادن قطار اقتصادی بر روی ریل عقلانیت با هدف بهبود رفاه و عدالت بیشتر در جامعه است. اکنون و در همان روز اول مسئولیت و ماموریت، اتفاقی بسیار مهم رخ داده است؛ ترور یکی از مهمانان مراسم تحلیف و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران.
گرچه رژیم اسرائیل بهطور رسمی مسئولیت این جنایت را نپذیرفته است؛ ولی هیچکس تردیدی در انتساب این اقدام به آنان ندارد، بهویژه که تکذیب هم نکردهاند. بنابراین، یک متغیر بسیار مهم و تعیینکننده وارد ماجرا شده است که باید نسبت به آن واکنش نشان داد و بهطور قطع هم نمیتوان واکنشی نشان نداد؛ چون منطق قدرت اقتضا میکند که در برابر تهاجم باید واکنش نشان داد. عدمواکنش موجب تجری و تشویق بیشتر مهاجم میشود.
ولی آیا ابعاد این واکنش به گونهای است که کلیت ماموریت دولت را تغییر دهد و ماموریت جدیدی را برای آن تعریف کند؟ ظاهراً چنین اتفاقی قرار نیست رخ دهد. کافی است به سخنان عضو دفتر رهبر انقلاب در نمازجمعه دیروز تهران دقت کنیم که اعلام کرد؛ اقتصاد و معیشت مردم در صدر اولویتهای دولت پزشکیان باشد.
حادثه ترور هنیه نباید دولت را از این جهتگیری اصلی خارج کند. برای مسئله ترور هنیه تدبیر شده و این تدبیر اجرا خواهد شد.
این سخنان بدان معناست که پیشاپیش میدانند و احتمال معقولی میدهند که قرار نیست تدبیرهای حکومت در واکنش به این ماجرا به گونهای باشد که ماموریت اصلی دولت پزشکیان که بهبود وضع عمومی مردم است تغییر کند. البته، روشن است که در واکنش به متغیرهای بیرونی باید مواظب بود که در بازی آنها غرق نشد.
به تعبیر دیگر، این ترور با هدف ایجاد اختلال در مسیر جدید سیاسی در ایران است؛ ازاینرو، تن دادن به راهبرد آنان ممکن است در کوتاهمدت نتایجی داشته باشد، ولی یک نیروی سیاسی و دولت مقتدر در مواجهه با یک وضعیت جدید ماموریت اصلی خود را فراموش نمیکند. چنین واکنشی نافی پایداری سیاسی است. توصیه میشود که آقای پزشکیان در اولین فرصت ممکن وزرای خود را معرفی نماید. به احتمال فراوان نمایندگان نیز رای اعتماد خواهند داد و اجازه نمیدهند که دولت پزشکیان در مسیری متفاوت از آنچه که برای آن مقدر شده است قرار گیرد.
@amniatemeli
.
♨️ رهبر انقلاب: امروز بلندترین پرچم اسلام در دستان مردم غزه است
امام خامنهای در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین:
🔹امروز بلندترین پرچم اسلام در دست ملت فلسطین و مردم غزه است و به برکت این مقاومت زمینه ترویج بیش از پیش اسلام فراهم آمده است.
🔹گرایش روزافزون به اسلام در مقطع فعلی نشان دهنده عظمت ایستادگی ملت فلسطین و مردم غزه است.
🔹عامل اصلی عظمت و شکوه مقاومت، مردم غزه و ساکنان ساحل غربی هستند و امیدواریم ملت فلسطین و نیروهای مقاومت مشمول کمک و حمایت و بشارتهای الهی باشند.
🔹اسماعیل هنیه: ما در این دیدار بار دیگر شاهد مواضع خوب و مستحکم جمهوری اسلامی ایران در قبال موضوع فلسطین و جریان مقاومت بودیم و از این مواضع احساس افتخار کردیم. دیروز سیصدمین روز جنگ غزه بود و اکنون به مرحلهای حساس و تاریخی رسیدهایم که مردم فلسطین و نیروهای مقاومت باید قهرمانی و پیروزی خود را تثبیت کنند.
🔹زیاد النَّخاله: حضورمشترک رهبران حماس و جهاد اسلامی در دیدار امروز نشانه نمادین از وحدت نیروهای مقاومت در فلسطین است و به برکت این وحدت، هماهنگی و همکاری در میان جبهه مقاومت در منطقه نیز در بهترین حالت خود است.
📌
اکبر گنجی هم فهمید اما هنوز غربپرستان داخلی نفهمیدند:
🔰آمریکا در ترور هنیه نقش مستقیم داشته است
🔸اکبر گنجی یکی از اصلاحطلبان سابق و از براندازان امروز که در آمریکا اقامت دارد با رد ادعای واشنگتن مبنی بر عدم نقشآفرینی در ترور شهید اسماعیل هنیه نوشت:
🔺دولت آمریکا گفته است که هیچ نقشی در ترور هنیه نداشته است. آیا این ادعا درست است؟
🔺مطابق قانون مصوب کنگره آمریکا، دولت آمریکا موظف است برتری استراتژیک نظامی اسرائیل بر کل خاورمیانه را تولید کند. این هدف از طریق کمکهای مالی، تسلیحات فوق مدرن، اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و تبلیغاتی محقق میشود. به عنوان مثال، آمریکا در سال ۲۰۲۴ تا کنون ۳۰ میلیارد دلار به اسرائیل هدیه کرده است.
🔺آمریکا مدرنترین تسلیحات و مخربترین بمبها را در طی ۹ ماه گذشته به اسرائیل داده تا بر سر مردم غیر نظامی غزه بریزد. جو بایدن در مصاحبهای با «سیانان» گفت که مردم غیر نظامی و کودکان غزه با بمب های قدرتمند ما کشته شدهاند.
🔺وقتی اسرائیل در کنسولگری ایران در دمشق وابستگان ارشد نظامی ایران را ترور کرد و ایران پرونده را به شورای امنیت کشاند، آمریکا محکومیت اسرائیل توسط شورای امنیت سازمان ملل را وتو کرد.
🔺دیوان بینالمللی کیفری قصد داشت حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر رهبران اسرائیل را به جرم جنایات جنگی صادر کند. کنگره و دولت آمریکا به شدت دادستان و قضات دیوان را تهدید کردند که اگر چنین کنند، همه آنها را مجازات خواهند کرد.
🔺پس از ترور هنیه در تهران، به احتمال زیاد با دو موشک ضد تانک اسپایک NLOS ، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که «آمریکا از اسرائیل در برابر هر نوع واکنشی دفاع خواهد کرد.» ما در جهانی دبل استاندارد زندگی می کنیم که اسرائیل ناموس دولتهای غربی است و هر جنایت و نقض قوانین بین المللی که مرتکب شود، از سوی آمریکا و دولتهای غربی حمایت خواهد شد.
🔺سه ماه تا انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا باقی مانده است. همیشه رقابت مهم انتخابات آمریکا، رقابت بر سر خدمت بیشتر به اسرائیل بوده و خواهد بود. ترامپ دائما به دروغ میگوید کاملا هریسِ صهیونیست مخالف اسرائیل است، اگر من بودم حماس به اسرائیل حمله نمیکرد، حزبالله و حوثیها هم به اسرائیل حمله نمیکردند، ایران هم در واکنش به حمله تروریستی اسرائیل به سوی اسرائیل پهپاد و موشک نمیفرستاد.
🔺ترور هنیه در تهران یک برگ برنده انتخاباتی برای دموکراتها در انتخابات است. دولت آمریکا هیچگاه این را رسماً اعلام نخواهد کرد تا به پیامدهایش (واکنش ایران و متحدانش، از این مهمتر: جوانانی که گفتهاند به دلیل حمایت تمام عیار دولت بایدن از نسلکشی اسرائیل در غزه در انتخابات رای نخواهند داد) گرفتار نشود.
🔺اما خصوصی به همه رهبران یهودی آمریکا میگویند: «این ترور با حمایت همه جانبه ما صورت گرفت و اگر ما نبودیم هنیه کشته نمیشد.» رهبران یهودی آمریکا هم در انتخابات همچنان به حمایتهای مالی کلان خودشان از دموکراتها ادامه خواهند داد و به اطلاع طرفدارانشان هم میرسانند که به دموکراتها رای دهند. فراموش نکنیم، ترامپ همین چند روز پیش پرسید: من نمیدانم چرا یهودیان آمریکا به دموکراتها رای میدهند؟
#انتقام_سخت