بسم الله الرّحمن الرّحیم
🗒پای درس برزیلی ها
♦️برزیل به فوتبالش و گوشتهای منجمد صادراتی به ایران برای ما شناخته شده است اما کم کم معلوم می شود که در حکمرانی نیز درس آموز هستند
♦️ اواسط مرداد ماه بود که شبکه اجتماعی ایکس یا همان توئیتر اعلام کرد فعالیت خود را در برزیل متوقف کرده و کارکنان خود را در این کشور به دلیل آنچه «دستور برای سانسور محتوا» میداند اخراج میکند. البته ایکس تصریح کرده بود خدمات آن برای کاربران در برزیل کماکان در دسترس خواهد بود
♦️متعاقبا قاضی دادگاه عالی برزیل به ایلان ماسک، دستور داد ظرف ۲۴ ساعت یک نماینده قانونی برای سکوی پیامرسان خود در برزیل معرفی کند، در غیر این صورت مسدود خواهد شد.
♦️ با پایان یافتن این مهلت ، دادگاه عالی برزیل در حکمی دستور فیلترکردن شبکهٔ اجتماعیِ ایکس را صادر کرد و ۵ روز به گوگل و اپل فرصت داد تا نرمافزار ایکس را از فروشگاه خود برای برزیل حذف کنند.
♦️طبق حکم دادگاه عالی برزیل افرادی که از طریق VPN از شبکهٔ اجتماعیِ ایکس استفاده کنند، ۸۹۰۰ دلار جریمه خواهند شد.
✅ کاربران برزیلی نیز بعد از این حکم بهطور گسترده به استفاده از شبکهی اجتماعی بلواسکای رو آوردهاند
✅پ ن : به این می گن حکمرانی در فضای مجازی و همراهی کاربران با قانون
♦️در ایران توییتر فیلتر می شود و متعاقب آن فیلترشکن فروخته می شود تا دسترسی میسر شود
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
🔻انقلابیهایی که استحاله شدند:
تحجر ما، یا تجدد آنها؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. برخی میگویند نباید «برچسب» زد و مقصودشان این است که از جمله نباید تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را به کار برد. من تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را از استاد مطهری آموختهام و میدانم که تحلیل جهان انسانی و اجتماعی، مبتنی بر «مفاهیم» است. ما با مفاهیم سخن میگوییم. این «مفاهیم» را نمیتوان با تعبیرِ منفیِ «برچسب»، کنار زد. این مفاهیم - یا به بیان منتقدان، برچسبها - اگر تطبیق بر مصداق دارند، خطا نیستند. نباید گفت مفهوم به کار نبرید، بلکه باید دلیل بر «انطباق مفهوم بر مصداق» طلبید. برخی به جای اینکه در مقام اثبات و ابطال «کیفیّت انطباق» باشند، بیدرنگ تعبیر برچسب را به کار میبرند تا «سنخبندی» نشوند و در «بیمکانی» و «بیموقعیّتی»، حس آرامش داشته باشند. میخواهند تولید گفتار کنند اما در «جا»یی قرار نداشته باشند و فقط بتوانند به دیگریهای ثابتشده و مستقر، حمله کنند. در این روش گفتگو، ما با حریفی مواجه خواهیم بود که سیّال و ژلهای است و در سایۀ ابهام و تاریکی نشسته است. ازاینرو، او میتواند به نقد ما بپردازد، ولی ما باید نظارهگر و منفعل باشیم؛ چون طرف مقابل، «تعیّن» و «استقرار»ی ندارد که بتوان آن را به چالش کشید. بههرحال، تردیدی در میان نیست که تبیینهای علوم انسانی، خواهناخواه، برآمده از مفهومسازیها هستند و اگر علوم انسانی با معرفت عامیانه، دو تفاوت داشته باشد، یکی از آنها، همین مفهومسازیهاست.
۲. من با بخشهای دگرگونشدۀ جریان انقلابی، گفتگو کردم و به نتیجه نرسیدم؛ چون مسأله، «سلیقه» نیست و به واقع، به «دو نظام فکریِ مختلف» تبدیل شدهایم. جریان انقلابی، دو لایه شده است و این یک واقعیّت است. هیچیک از دو طرف، همدیگر را قبول ندارند و برنمیتابند. این شکاف فکری، یک حقیقت است و قابل تقلیلدادن به سلیقه نیست. وضعی که پدید آمده بدین صورت است که پارهای از جریان انقلابی در طول دو دهۀ اخیر، به سوی فضای فکریِ اصلاحطلبی، گذار تدریجی داشته و هویّت جدیدی به دست آورده است. ازاینرو، ما اکنون در مواجهه با این بخش از جریان انقلابی، باید به همان اشکالها و مناقشههایی پاسخ بدهیم که جریان اصلاحطلبی از دهۀ هفتاد به این سو، مطرح کرده است. برایناساس، مشاهده میکنید که مناظرهها و مواجهههای این بخش استحالهشده از جریان انقلابی با جریان اصلاحطلبی، به تضارب و تقابل جدّی نمیانجامد و این دو در بسیاری از زمینهها، توافق فکری دارند. روشن است که جریان اصلاحطلبی، همچنان بر بنیانهای فکریِ آغازین خویش، وفادار است و تعدیل نشده، پس این بخش از نیروهای انقلابی هستند که به آنها نزدیک شدهاند.
۳. بزرگترین مسألهای که در دو سال اخیر، به گسست درونیِ فزاینده در جریان انقلابی انجامید، اغتشاش ۱۴۰۱ بود. درحالیکه بخش اصیلِ جریان انقلابی، این اغتشاش را یک توطئۀ بیرونی و طراحیشده قلمداد کرد که معطوف به سبک زندگی است و میخواهد از این طریق، جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد، اما جریان اصلاحطلبی که از مدّتها قبل، تحرّکات رسانهای و تخریبی خویش را آغاز کرده بود، ادّعا کرد که از لحاظ عملی، مواجهۀ نظام در قالب گشت ارشاد، علّت این اغتشاش بود؛ و از لحاظ نظری نیز، دیگر باید تکثّر هویّتی و ارزشی را در جامعه پذیرفت و دینداری را اصل و الگو تصوّر نکرد. برای جریان انقلابیِ اصیل، روشن بود که گشت ارشاد، یک بهانه و دستاویز است و نه علّت و ریشه، و مسأله این است که نیروهای تجدّدی، در پی لیبرالیسمِ فرهنگی هستند و منطق «نه به حجاب اجباری»، منطق مخالفت با نحوۀ برخورد و راهکار حل مسأله نیست، بلکه منطقی است که میخواهد با ذهنشوییِ رسانهای، دست تصرّف به سبک زندگی دراز کند. طبق آمار یکی از نهادهای فرهنگی، چهل درصد از کشف حجاب، پیش از واقعۀ ۱۴۰۱ بوده است. این یعنی یک «روند» در طول دهۀ نود در جریان بوده که ارتباطی هم با گشت ارشاد نداشته است. زمانی که گشت ارشاد بود، باز هم کشف حجاب بود و اینک هم هست. کشف حجاب، واکنش به گشت ارشاد نیست، بلکه یک «چالش تحمیلی» است؛ یعنی از بیرون، القا و تلقین میشود. در هر زمینهای میتوان با ارجاع به چند خطای موردی، واکنشی در حد کشف حجاب را مستند به آن کرد و گفت چون چنین کردیم، چنان شد. کسانی در درون جبهۀ انقلاب که کشف حجاب را حاصل گشت ارشاد میانگارند، تصوّری از واقعیّتهای جنگ شناختی و روایتی و رسانهای در دهۀ نود که مستقل از گشت ارشاد به جریان افتاد، ندارند و بیپروا، همان سخنِ جریان سکولار را تکرار میکند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚖️ تفاوتهای دوره روحانی و شهید رئیسی را منصفانه قضاوت کنیم
📣 دلار در زمان روحانی و سال ۹۲ سه هزار تومان بود، سال ۹۶ دلار شد ۱۱/۵۰۰ یعنی ۲۸۰ درصد افزایش داشته است! در سال ۱۴۰۰ شد ۲۷ هزار تومان، یعنی ۸۰۰ درصد افزایش داشته! یارانه از ۴۵ هزار تومان شد ۴۰۰ هزار تومان، حقوق کارگران و کارمندان ۲۰ الی ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد، وام فرزندآوری به ازاء هر فرزند ۴۰ میلیون تومان شد، ۶ میلیون از ۵ دهک ضعیف جامعه را رایگان بیمه کرد، هزینه درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد، تورم ۵۹ درصد کاهشی شد، ۸۰۰۰ کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل فعال شد، بیکاری از ۹ درصد رسید به ۷ درصد، آبرسانی سیستان و کلی پروژههای ناتمام دولتهای قبل را تمام کرد.
#دولت_انقلابی
#شهید_رئیسی
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
یه نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بگم
برخلاف تصورات برخی جزم گرایان،حتما برای تهران مهم است که دموکرات ها و کاملا هریس پیروز انتخابات شود یا ترامپ
کما اینکه برای روسیه در جنگ اوکراین نیز اهمیت دارد که چه کسی و با چه نگاهی در کاخ سفید می نشیند و پیامدهای آن در جنگ با اوکراین چگونه خواهد بود.
برای چینی ها در جنگ اقتصادی که با آمریکا دارند نیز اهمیت دارد چراکه تحریمهای اقتصادی و فناوری در دولت ترامپ به استراتژی راهبردی بر علیه توسعه اقتصادی و همکاری های علمی و فناوری غرب با چین تبدیل شد.
برای اسرائیل نیز فرق می کند، نتانیاهو برای تشدید جنگ در خاورمیانه و ضربه به برنامه هسته ای ایران و همچنین انسداد سیاسی برای احیای مذاکرات هسته ای ایران و اروپا به پیروزی ترامپ فکر می کند
برای جنگ طلبان اروپایی نیز اهمیت دارد که با پیروزی دموکرات ها و افزایش کمک نظامی به اوکراین از سوی آمریکا و تمرکز ناتو بر شرق اروپا بتوانند تهدید ژئوپلیتیکی روسیه را مهار کنند.
ترامپ به دنبال کاهش هزینه های آمریکا در جنگ اوکراین و همچنین مدیریت اشتراکی تامین هزینه های ناتو توسط همه کشورهای عضو هست،ترامپ معتقد است همه کشورهای عضو باید هزینه های ناتو را تامین کنند.
برای ما نیز تفاوت دارد که دموکرات ها پیروز انتخابات شوند تا مسیر گفت و گو برای حل منازعات نظامی و سایر مسائلی که مکررا به آن ها اشاره کردم همواره باز باشد.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
🟩 پروندۀ نکتهها از آیتالله میرباقری دربارۀ
جایگاه «تولّی و تبرّی» و «سِلم و حَرب» در معارف اسلامی و #عرفان_اصیل
👈(در حال تکمیل و بهروزرسانی)
🟤 در روايت آمده است بنیاميه مانع نشر توحيد نمیشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را میگرفتند؛ چرا که وقتی شرک شناخته نشد، میتواند خودش را به عنوان توحيد معرفی کند!
این يعنی اسلامِ یکبعدی. اسلامی که در آن #تولّی باشد، اما #تبرّی نباشد! محبت باشد اما غضب نباشد! اگر اينطور شد، همه مکاتب، کمکم، توحيدی پنداشته میشوند!↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6554
🟤 توحید و عرفان و اخلاق، بدون #تولّی و #تبرّی معنا ندارد.
طریقِ قُرب به خدای متعال، تولّی و تبرّی است؛ همچنانکه در زیارت عاشورا آمده: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ فِي مَوْقِفِي هَذَا وَ أَيَّامِ حَيَاتِي بِالْبَرَاءَةِ مِنْهُمْ وَ اللَّعْنَةِ عَلَيْهِمْ وَ بِالْمُوَالاةِ لِنَبِيِّكَ وَ آلِ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلَام».↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6555
🟤 #زیارت_عاشورا جزو قُلّههای معارف اسلامی است. زیارت عاشورا انسانهای بزرگ تربیت میکند. زیارت عاشورا انگیزه درگیری بین حق و باطل را بر محور عاشورا ایجاد میکند.
جامعه مؤمنين بايد به #برائت کامل برسند، بايد به #محبّت کامل برسند و اين برائت و محبّت تبديل به "روابط اجتماعي" بشود : «إِنِّي #سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکمْ وَ #حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکمْ وَ وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاکمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکم». ↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6560
🟤 همين که موحّد میشوی، وارد ميدان درگيری با کُفر و ظُلم میشوی؛ وارد ميدان درگيری عظيم نبی اکرم(ص) و اهلبیت(ع) با دشمنان خدا و جبهه مستکبرین و ظالمین در عالَم میشوی.
نمیشود کسی موحّد شود، ولی خودش را از این میدان درگیری کنار بکشد و بگوید: "من موحّدم، ولی #صُلح_کُلّی هستم!"
مگر میشود؟!↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6563
🔗 ضمیمه: فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب دربارۀ "جایگاه سِلم و حَرب در نظام بندگی" (۱۴۰۳/۰۶/۰۴):
هدف زندگی، بندگی است. راهش هم فقط همین است: "سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم."
در #زیارت_عاشورا، شما به امام حسین (ع) عرض میکنید: «یا اَبا عَبدِ اللهِ اِنّی #سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ #حَربٌ لِمَن حارَبَکُم اِلىٰ یَومِ القِیامَة. «اِلىٰ یَومِ القِیامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان #جبهۀ_حسینی و #جبهۀ_یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6558
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6561
#عرفان_اصیل
#تکامل_عرفان
☑️ @mirbaqeri_ir
🇮🇷🏴بسم الله قاصم الجبارین🏴🇮🇷
معمای پاسخ ایران - خونخواهی شهید هنیه
درباره معمای پاسخ ایران و شرایط آتش بس در غزه نکات زیادی رو تا به الان بیان کردم که توصیه میکنم مرور کنید
🔺️فکر می کنم بعد از اونهمه گمانه زنی ها درباره علت تاخیر پاسخ نظامی به اسرائیل که عزیزان مطرح کردند و همه آن ها رفع شد(اربعین حسینی، تشکیل دولت و پایان المپیک) باید به علت اصلی آن تمرکز کرد علتی که در تحلیل های قبل به صورت دقیق به آن پرداختم
🔺️مساله این است که تهران میخواهد هم بزند و هم بهانه جنگ را به نتانیاهو ندهد، تاخیر پاسخ ایران بر این دلالت دارد که تهران از ابزارهای لازم بزن دررو مشابه آنچه اسرائیل در ترورهای هدفمند و ضربات بدون آتش اما پر سر و صدا(مثل ترور شهید هنیه در تهران) برخوردار نیست و الا پاسخ برای احیای بازدارندگی مستقیم با اسرائیل به تاخیر نمی افتاد و در حمله موشکی منحصر نمی شد.
🔺️نکته بعدی این است که هرچقدر پیشبینی پذیری شما از سوی دشمن سخت باشد تصمیم گیری آن ها درباره شما و حمله به منافع شما در ایران سخت می شود
🔺️و حق انتخاب آن ها نیز محدود میشود اما هرچقدر دیتاهای آن ها از شما بیشتر باشد و بتوانند شما را پیشبینی کنند به راحتی درباره شما تصمیم گیری می کنند و به شما ضربه می زنند.
🔺️بنابراین تنوع انتخاب دشمن و دستگاه پیشبینی کننده آن ها و عملیاتی کردن آن مجموعا به عنوان یک قدرت بازدارنده تحلیل می شود.
🔺️آنچه برای من درباره رفتار تهران متصور است این است که گزینه های انتخاب تهران و نحوه پاسخ نظامی با موشک و پهپاد هرچند می تواند معادله بازدارندگی را برقرار کند
🔺️اما تهران برای اینکه برای پاسخ های خود تعادل منطقی ایجاد کند و در یک جایی مانند شرایط کنونی که میخواهد هم پاسخ دهد و هم جنگ نشود بتواند از ابزارها و گزینه های مختلف غیر قابل پیشبینی استفاده کند تا مجبور نشود برای هر مساله ای از گزینه های موشکی که در لبه های جنگ مستقیم قرار دارد استفاده کند
🔺️مساله این است که تهران برای پاسخ نظامی به اسرائیل خود را با مجموعه ای از ملاحظات و مسائل روبه می بیند درحالی که طرف مقابل نه ابایی از جنگ مستقیم دارد و نه چیزی برای از دست دادن
✍️تحلیلگر: ابوقاسم
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
آرزواندیشی محافل غربی
و سیاست قطعی ایران
🔻در حالی که آمریکا، طرف بدهکار برجام است و حاضر به ارائه تضمین معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی برجامی نشده، رسانههای آمریکایی آرزوی خود درباره مذاکره مجدد را جای خبر منتشر میکنند.
🔹این رسانهها تاکید رهبر انقلاب بر عدم اعتماد به دشمن و معطل نگذاشتن مسئولیتها به خاطر تعامل خارجی را تحریف کردند.
🔻رهبر انقلاب اخیر به عنوان یکی از ۱۳ توصیه به دولت جدید فرمودند: «به دشمن هم امید نبندید. حالا ایشان [رئیسجمهور] هم اشاره کردند، دیروز پریروز هم ظاهراً وزیر خارجه محترم یک اشارهای کرده بودند. ما به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.»
🔹روشن است، این بیانات ناظر به اعتماد نکردن به دشمنان و معطل نگذاشتن برنامه هاست و نه موضوع تعامل در سیاست خارجی که همواره مسیر آن باز بوده و ضمنا شرط آن، بازگشت آمریکا به تعهدات نقضشدهاش اعلام شده است.
🔻اما نیویورکتایمز با تحریف و مصادره به مطلوب نوشت: «رهبر ایران مجوز تلویحی در مورد مذاکرات را صادر و تلویحا پیشنهاد کرد که کشورش مذاکرات هستهای را دنبال کند. این در حالی است که برخی مسائل همچون گفتوگو با ایالاتمتحده آمریکا توسط سران عالی نظام تعیین میشود و مشخص نیست پزشکیان تا چه حد میتواند سیاست خارجی را هدایت کند.»
🔹وبسایت رادیو فردا هم نوشت: «تنها چند روز پس از آنکه رهبر جمهوری اسلامی، از عقبنشینی تاکتیکی سخن گفت، در جمع اعضای کابینه پزشکیان «تعامل با دشمن» را تحت شرایطی «بلامانع» خواند.
🔻[برخلاف ادعای تحریفآمیز رادیو فردا، رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد، هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد].
🔹رادیو فردا میافزاید: «رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با دولت خواستار تعامل با دشمن شد. او در حالی چنین اظهاراتی را به زبان آورد که عراقچی وزیر خارجه، از تمایل برای آغاز گفتوگوهای هستهای گفته است.ظریف هم پس از یک رفتوآمد، مجدداً کار خود را به عنوان «معاون راهبردی رئيسجمهور» آغاز کرده است. به نظر میرسد جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده که فرصتی را برای گفتوگو فراهم سازد.
🔻مجموعه تحولات میتواند اثرات مهمی روی ایران داشته باشد. احتمال گستردهتر شدن جنگ، چشمانداز بازگشت ترامپ و در پیش بودن تاریخ انقضای بندهای غروب برجام که اعضای باقیمانده برجام می توانند به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه بروند
🔹هرچند خیلی ها به سخنان رهبر جمهوری اسلامی در قالب «نرمش قهرمانانه» اشاره میکنند که به برجام انجامید، اما او حتی در دولت رئیسی هم از تعامل گفته بود، ولی در در رویکردهای جمهوری اسلامی تغییری ایجاد نشد.
🔻هرچند حضور عراقچی، ظریف و پزشکیان به جای دولت رئيسی میتواند روزنههایی را بگشاید اما به نظر نمیرسد فضای بینالملل دستکم در کوتاهمدت از آمادگی برخوردار باشد. در شرایطی که شرایط نسبت به سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ تغییر کرده، مذاکرات چه آوردهای میتواند برای کمپین انتخاباتی کامِلا هریس داشته باشد؟
🔹اتفاقات سالهای اخیر، باعث شده ایران به عنوان یکی از مقصران برهم خوردن نظم و امنیت منطقه شناخته شود. پاسخ به ترور هنیه میتواند یکی از این نشانهها باشد؛ اگر عملیاتی به گستردگی ماه آوریل انجام شود، اوضاع را پیچیدهتر خواهد کرد».
🔻برای اطلاع تحلیلگران آمریکایی باید گفت که ایران، میدان نظامی و امنیتی و قدرت بازدارندگی را با میدان دیپلماسی اشتباه نمیگیرد. مجازات پشیمانکننده ایران در قبال اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی قطعی است و با خیال تعامل با غرب، مشمول مرور زمان نخواهد شد.
🔹ضمنا در موضوع برجام، روشن است که علت بنبست مذاکرات شش سال گذشته چه بوده و گره آن صرفا با لغو تحریمها و ارائه تضمین معتبر گشوده میشود.
🔻رهبر انقلاب بهمن ۱۳۹۹ در بیان سیاست قطعی نظام فرمودند:
🔹«آمریکاییها و اروپاییها حق هیچگونه شرطگذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد».
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ در زیارت عاشورا چه کسانی را لعنت میکنیم؟
📣 زیارت عاشورا یک زیارت جامع و معتبری است که سندش از امام باقر(ع) و سپس امام صادق(ع) به شیعیان رسیده است. لعنت شنوندگان در زیارت عاشورا کسانی هستند که به پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) ظلم کردند. این لعنها شامل افرادی میشود که به حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار(ع) ظلم کردهاند و تمام افرادی که تا روز قیامت به ایشان ظلم میکنند.
⚠️ این را باید در نظر داشته باشیم افرادی که با گناهان خود جامعه دینی را به سمت جامعه شیطانی سوق میدهند و ظهور را به تعویق میاندازند هم شامل لعنت شنوندگان در زیارت عاشورا میشوند، چون با گناهان علنی و انتشار آن به پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) ظلم میکنند.
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛢 ماجرای قرارداد کرسنت چیست؟
⛔️ نقش علی ترقیجاه، عباس یزدان پناه، زنگنه و مهدی هاشمی در فساد کرسنت چیست؟ صداوسیما سال ۱۴۰۰ گزارشی از اسناد جدید به دست آمده درباره فساد کرسنت منتشر کرد: اسنادی از دفتر عباس یزدان پناه یزدی، کارگزار اصلی امضای قرارداد کرسنت در لندن بدست آمد.
❌ این سند از مذاکرات پشت پرده مهدی هاشمی با حمید جعفر، مدیر عامل کرسنت درباره حق دلالی این قرارداد و واریز آن به حساب مشترکی در امارات پرده برداشت.
🚫 کرسنت به تعهدات خود عمل نکرد ولی نه تنها ایران از حق خود برای فسخ این قرارداد استفاده نکرد بلکه با حضور میانجی هایی میان شرکت ملی نفت و شرکت کرسنت علی الخصوص علی ترقی جاه، الحاقیه ششم به قرارداد کرسنت در سال ۸۳ اضافه شد.
🔥 رشوه ای که علی ترقی جاه برای این کار از حمید جعفر گرفته بود و چندین رشوه دیگر که ترقی جاه به افراد داخل کشور داده است مسلم شده و حتی تصاویر چکهای آن موجود است.
#کرسنت
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
#حديث_روز
🔰امام رضا علیه السلام :
◾️«رَأسُ العَقلِ بَعدَ الإيمانِ بِاللَّهِ التَّوَدُّدُ إلَى النّاسِ، وَاصطِناعُ الخَيرِ إلى كُلِّ بَرٍّ وفاجِرٍ».
▪️«سرآمدِ خِرد، پس از ايمان به خدا، مهرورزى با مردم و نيكى كردن به هر شخص خوب و بدى است».
📚عيون أخبار الرضا عليهالسلام : ج٢ ص٣٥ ح٧٧
🟡«سونامی خاموش بیدینی» یا «آب گوارای دینداری»؟
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️مدتی است که برخی از نویسندگان سکولار و لائیک، دائماً از گسترش بیدینی و خداناباوری و شکاکیت دینی در کشورهای مسلماننشین، از جمله ایران، میگویند و مینویسند!
طنز ماجرا اینجاست که بسیاری از نویسندگان ایرانی مدعای خود را مستند میکنند به مقاله یکی از نویسندگان سکولار و لیبرال غربی، به نام جک دیوید اِلِر! [که نه تنها هیچ شناختی از ایران ندارد، بلکه به گمانم نتواند موقعیت جغرافیایی ایران را هم بر روی نقشه نشان دهد!] وی چند سال قبل در مقالهای با عنوان «سونامیِ خاموش: بیدینی و خداناباوری در جهانِ اسلام» مدعی شد که یک سونامی سکولاریسم و بلکه الحاد در جهان اسلام در حال شکلگیری است!
بدون آنکه بخواهم گرایش به الحاد و بیدینی را منکر شوم، اما ادعای سونامی بیدینی و الحاد در جوامع اسلامی، یکی از بزرگترین سونامیهای توهمی و تخیلی در جهان واقعیتهاست.
🔸واقعیت کشورهای اسلامی و بلکه واقعیت ملموس و مستند از مسلمانان در بسیاری از کشورهای اروپایی نیز، آن است که اسلام و مسلمانان در طول تاریخ خود از چنین قدرت و اقتدار و مدافعان پرشور و امیدواری، که در حال حاضر دارد، برخوردار نبوده است.
🔹فیالمثل در ایران اسلامی، در هیچ برههای از تاریخ، آنگونه که الان شاهدیم، سراغ نداریم که میلیونها جوان و نوجوان حاضر باشند مشتاقانه جان خود را فدای اسلام و حفظ نظام اسلامی کنند. هرگز سراغ نداشتهایم که میلیونها جوان ایرانی و دهها میلیون جوان و نوجوان مسلمان، مشتاق دفاع از مظلومان و مبارزه با ظلم و استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل باشند. در طول تاریخ ایران اسلامی، سراغ نداشتهایم که صدهاهزار از جوانان و نوجوانان آن ماهها قبل از فرارسیدن ایام سه روزه اعتکاف رجبیه، برای آن ثبتنام کنند و بعضاً برای آنکه در قرعهکشی نام آنان انتخاب شود، یک هفته روزه نذر کنند!
در تاریخ ایران و اسلام سراغ نداشته و نداریم که سالانه دهها میلیون انسان، و غالباً جوان و نوجوان مشتاقانه به زیارت اربعین بروند، و میلیونها نفر نیز که توفیق شرکت در پیادهروی اربعین را در کربلا نداشتهاند، در شهرها و کشورهای خود، پیادهرویهای میلیونی جاماندگان اربعین را برگزار کنند!
♦️بعضاً، میگویند برخی از اموری که برشمردید، «آیین» و «مناسک»اند و نه «ایمان» و «عقیده»! بیچارهها نمیدانند، که آیینها و مناسک، «نمود» و «نماد» ایمان و عقیدهاند! تا ایمان در ذهن و ضمیر نهادینه نشده باشد، که فرد دلبسته و دلداده مناسک ایمانی نمیشود! دین، مجموعهای از بینشها و گرایشها و کنشهاست؛ و آیینها و مناسک و شعائر «شکل ظاهری آن لایههای باطنی دین» است.
🔸افزون بر آن، هرگز در طول تاریخ سراغ نداشتهایم که دین، اینچنین زنده و بانشاط در ابعاد مختلف زیست مسلمانان حضور داشته باشد. به تعبیر دیگر، در دوران معاصر، دین در موقعیتی فرانهادی قرار گرفته است. مسلمانان به دنبال آنند که نهادهای خانواده، اقتصاد، تعلیم و تربیت، سیاست، اوقات فراغت و هنر و ادبیات را نیز در چارچوب دین سامان دهند.
🔻اما وقتی کسانی به عمد چشمان خود را بر این واقعیتها میبندند چه باید کرد؟!
🔻وقتی کسانی نمیتوانند یا نمیخواهند واقعیتهای ملموس را در اطراف خود بنگرند چه میتوان کرد؟!
🔻و وقتی عدهای به حکم صفت «حضرت طوطی» آنچه «استاد غربیشان» میگوید، نشخوار میکنند، چه باید کرد؟!
#روشنفکری
#دین
@Ahmadhoseinsharifi
🌹