نظم و انضباط چه تفاوتی دارند؟
▫️اغلب ما دو اصطلاح نظم و انضباط را کنار هم و با هم به کار میبریم و به تفاوت آنها توجه نداریم. درست همانگونه که از «غم و اندوه» یا «صحت و سلامت» استفاده میکنیم. در حالی که دو اصطلاح نظم (به انگلیسی: order) و انضباط (به انگلیسی: discipline) معنای متفاوتی دارند.
▫️تعریف نظم
نظم، بیش از هر چیز، به ترتیب و چیدمان اشاره دارد. بنابراین میتوان گفت تعریف نظم به زبان ساده این است که هر چیزی سر جای خود و متناسب با جا و جایگاه خود باشد. به این چند مثال توجه کنید:
۱. نظم در قرار گرفتن اشیا: میز منظم میزی است که وسایل روی آن مرتب است و هر چیزی سر جای خودش قرار گرفت است.
۲. نظم در زمان و وقتشناسی: اگر کسی هر روز در ساعت مشخص و تعیینشده در محل کار خود حاضر شود، او را فردی منظم میدانیم.
۳. نظم در ادبیات نظم ادبی: (در مقابل نثر) در متنی وجود دارد که کلمات آن به دقت در جای ویژهٔ خود قرار گرفته باشند؛ طوری که شکل و آهنگ کلام حفظ شود.
۴. نظم در سلسله مراتب: وقتی از نظم سازمانی یا نظم در ساختار قدرت حرف میزنیم، منظورمان این است که جای هر فرد، واحد، دپارتمان و نهاد مشخص است و معلوم است که چه وظایفی بر عهده دارد و چه افراد و بخشها و نهادها و واحدهایی بالاتر از آن، همردهٔ آن، یا پایینتر از آن قرار دارند.
▫️تعریف انضباط
انضباط یا discipline به معنای تعهد به قواعد و قوانین و چارچوبهاست. کلمات «ضابطه» و «ضوابط» هم که از عربی وارد فارسی شده و جا افتادهاند، با «انضباط» خویشاوندند و معنای مشابهی دارند. پس معمولا وقتی اصطلاح انضباط را به کار میبریم، منظورمان توجه به قواعد و قوانین و تعهداتی است که از بیرون برای ما تعیین شده (و حتی شاید تحمیل شده) است:
۱. انضباط حرفهای (professional discipline) به این معنا که هر کس در هر حرفهای هست، قواعد و چارچوبها و ضوابطی را که برای آن حرفه تعریف و تعیین شده، رعایت کند. بخشی از این ضوابط را دولتها تعیین کرده و بخش دیگری را هم انجمنهای صنفی و تخصصی مشخص میکنند. علاوه بر اینها، معمولا جامعه هم انتظارات عمومی دیگری دارد که در چارچوب اخلاق و عرف میگنجند و فردی که انضباط حرفهای دارد، آنها را رعایت میکند.
۲. انضباط در محیط آموزشی (educational discipline) به این معنا که قواعد و ضوابطی که در یک محیط آموزشی تعریف شده، رعایت شود. چه قواعدی که مستقیما به درسها و یادگیری و محتوای آموزشی مربوط است و چه ضوابط و چارچوبهایی که برای حضور در محیط تعریف میشود.
۳. انضباط مالی (financial discipline) انضباط مالی در سازمان به این معناست که به شیوه استفاده از منابع مالی و روش تخصیص آنها توجه شده و تمام قواعد و ضوابط سازمان و قوانین مرتبط در سطح کشور در تعاملات مالی رعایت شود.
🎖️@Dafoosmedia | دافوس مدیا
دین؛ اسیر اشرار
🔹امام خامنهای در تاریخ 19 اسفند 1400 در اولین سالی که دولت رئیسی روی کار آمد و با پایان دولت روحانی، حکیمانه به روایتی اشاره کردند که به آن شرایط نیز شباهت داشت و گویا منظورشان همین بود که در سالهای قبل از دولت رئیسی، دین در دست اشرار اسیر بود. و البته این ظرافت گفتار ایشان نیز مغفول واقع شد. ایشان فرمودند:
🔹«اگر جهاد تبیین بدرستی صورت نگیرد، دنیامداران حتّی دین را هم وسیلهی هوسرانی و شهوترانی خودشان قرار خواهند داد؛ یعنی اگر من و شما کارمان را درست انجام ندهیم، آن که برایش صرفاً دنیا مطرح است حتّی دین را هم در خدمت خواهد گرفت. این جمله در نامهی معروف امیرالمؤمنین به جناب مالک اشتر است. حضرت شرح میدهند که کسانی را انتخاب کن که این خصوصیّات را داشته باشد؛ میگویند اینها را برای همکاری خودت انتخاب کن؛ بعد که آن خصوصیّات را بیان میکنند میفرمایند: فَانظُر فی ذٰلِکَ نَظَراً بَلیغا؛ با دقّت نگاه کن، با دقّت نظر کن؛ فَاِنَّ هٰذَا الدّینَ قَد کانَ اَسیراً فی اَیدِی الاَشرار. عجیب است! این را امیرالمؤمنین به مالک اشتر میگوید؛ یعنی بیست و چند سال بعد از رحلت پیغمبر؛ این اشارهی به همین تسلّط بنیامیّه و عناصر آنچنانی است دیگر؛ فَاِنَّ هٰذَا الدّینَ قَد کانَ اَسیراً فی اَیدِی الاَشرارِ یُعمَلُ فیهِ بِالهَوىٰ وَ تُطلَبُ بِهِ الدُّنیا؛ دین را وسیلهی به دست آوردن دنیا و اطفاء شهوات خودشان قرار بدهند.» (1400/12/19)
🔹با شهادت رئیسی مجدداً دین اسیر دست اشرار شد تا از ابزار دین برای رسیدن به دنیا استفاده کنند. این امر پس از آغاز دولت وفاق ملی (!) و استخدام فتنهگران در دولت، روزبهروز آشکارتر شده و از نهجالبلاغه و آیات قرآن نیز استفاده ابزاری شده است. خداوند در آیه ۵۱ كهف میفرماید که گمراه کنندگان را بازوی خود نمیکند وَمَا كُنتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُدًا. این یعنی ما نیز باید چنین باشیم. در دولت پزشکیان دقیقاً ضد استراتژی خدا اتخاذ شده و بازوهای دولت عمدتاً از گمراهکنندگان انتخاب شدهاند.
🔹ما باید از دولت وفاق، وفاق با شریعت و اقامه دین را مطالبه کنیم. در نشست خبری رئیسجمهور، هیچیک از این خبرگزاریها دغدغه دین نداشت که بیاید از پزشکیان بپرسد برای تحقق حجاب، برای جلوگیری از پورنوکراسی، برای مبارزه با نظام ربوی بانکها، برای مبارزه با سیستم تثلیثی علوم دانشگاهها، و در یک کلام برای تحقق دین و شریعت، چه برنامهای دارد؟!
⁉️دین مجدداً به اسارت درآمده. کجاست مصلحی که احیای دین کند؟! تکتک ما باید برای اقامه دین و تداوم جریان احیاگری دینی و اسلام ناب محمدی قیام کنیم.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
🔴 بفرمایید گاو آمده!
در یک مدرسه راهنمایی دخترانه چند سالی مدیر بودم. روزی چند دقیقه مانده به زنگ تفریح، مردی باظاهری آراسته وارد دفتر مدرسه شد.
گفت: «با خانم ناصری دبیر کلاس دوم کار دارم. میخواهم درباره درس و انضباط فرزندم از او سؤال کنم.»
از او خواستم خودش رامعرفی کند.
گفت: «من گاو هستم! خانم دبیر بنده را میشناسند! بفرمایید گاو آمده! ایشان متوجه میشوند چه کسی آمده!»
تعجب کردم و موضوع را به خانم ناصری، دبیر کلاس دوم گفتم. او هم تعجب کرد و گفت: «ممکن است این آقا اختلال روانی داشته باشد. یعنی چه گاو؟ من که چیزی نمیفهمم!»
ناچار از او خواستم پیش آن مرد برود. با اکراه پذیرفت و رفت. مرد آراسته، با احترام به خانم دبیر ما سلام داد و خودش را معرفی کرد:
«من گاو هستم!»
معلم جواب سلام داد و گفت:
«خواهش میکنم، ولی ...»
مرد ادامه داد:
«شما بنده را بخوبی میشناسید. من گاو هستم، پدر گوساله! همان دختر ۱۳ سالهای که شما دیروز در کلاس، او را به همین نام صدا زدید ...»
دبیر ما به لکنت افتاد و گفت:
«آخه، میدونید ...»
مرد گفت:
«بله، ممکن است واقعاً فرزندم مشکلی داشته باشد و من هم در این مورد به شما حق میدهم. ولی بهتر بود مشکل انضباطی او را با من نیز در میان میگذاشتید. قطعاً من هم میتوانستم اندکی به شما کمک کنم.»
خانم دبیر و پدر دانشآموز مدتی با هم گفتگو کردند ...
آن آقا در خاتمه کارتی را به خانم دبیر ما داد و رفت. وقتی او رفت، کارت را با هم خواندیم. روی آن نوشته شده بود: دکتر فلانی، عضو هیأت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه.....
چند روز بعد از ایشان خواستم یک جلسه برای معلمان صحبت کنند. در کمال تواضع خواستهام را قبول کردند، سخنرانی دلپذیری داشتند ...
ایشان میگفت:
«خشونت آن گونه كه ما فکر می کنیم فقط محدود به خشونت فيزيكی بدنی نيست. عموماً ما درگيریهای فيزيكی یا تعرض جنسی را خشونت میدانیم. ولی واقعیت آنست که دامنه خشونت، حوزههای گستردهتری دارد از جمله خشونت زبانی.
وقتی توهین میکنیم،
قومی را مسخره میکنیم،
صاحبان یک عقیده را تحقیر میکنیم. وقتی تهمت یا برچسب میزنیم یا تهدید میکنیم،
همه اینها خشونت است؛
منتها خشونت زبانی. بدون خون و خونریزی است.
خشونت زبانی #از_درون میکُشد.
تا حالا هیچ کس را دیدهاید به دلیل اینکه مسخره شده و یا فحش خورده باشد به اورژانس مراجعه کند؟
یا به پلیس شکایت کند؟
قربانیان خشونت زبانی، اثری از جای زخم بر بدنشان یا مدرک دیگری ندارند.
خشونت ابتدا در ذهن شكل میگيرد،
بعد خود را در زبان نشان میدهد
و سپس زمینهساز خشونت فیزیکی میشود.
وقتی رهبر یک گروه سیاسی در جامعه، افراد طرف مقابل ر ااحمق، مغرض و فاسد معرفی میکند، ما به عنوان طرفداران او آمادگی لازم را پیدا میکنیم که در زمان مناسب با ماشین از روی آنها رد شویم.
چرا؟
چون دیگر آنها را شایسته زندگی نمیدانیم!
وقتی در یک ورزشگاه صد هزار نفری، طرفداران تیم مقابل را با دهها فحش آبدار و ناموسی مینوازیم، زمینه را برای زد و خورد بعد از بازی فراهم میکنیم.
وقتی دختر همسایه را داف خطاب میکنیم،
راننده کناری را یابو،
مشتری را گاو،
دانشآموز را خنگ
و فرد قانونمدار را اُسکُل،
و قانون را در کلام زیر پا میگذاریم، همه اینها خشونتهای زبانی است. یعنی آمادگی برای خشونت رفتاری در آینده؛ از تعرض جنسی بگیرید تا صدمه فیزیکی.»
اما چه باید کرد؟
اولین کار این است که #مهارت_گفتگو را بیاموزیم. فقدان مهارتهای گفتوگو باعث میشود افراد نتوانند آنچه که مدنظر دارند را به زبان روشن بیان کنند و ایده و احساس خود را در یک کلام خشن و تند تخلیه میکنند. تمرین گفتگو، تمرین تخلیه ذهن و قلب، به شیوهای غیرخشونتآمیز است.
دومین کار این است که به خودمان بارها و بارها یادآوری کنیم کشتن آدمها فقط به فرو کردن چاقو در سینه آنان نیست. دختر یا پسر، زن یا مردی که شخصیتش تخریب شده، شرافتش لکهدار شده، عزت نفسش لگدمال شده، دیگر زندگی نرمال نخواهد داشت.
آنگاه یاد خواهم گرفت کلمه گاو را فقط و فقط برای خود گاو بکار ببرم ...
پینوشت: در ترم دوم مدرسه والدین، مفصل در مورد #ارتباط با دیگران (به صورت خاص نوجوانمان) و روشهای موثر #گفتگو با این نسل صحبت خواهیم کرد.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
نشست خبری رئیس جمهور خیلی اذیت تون کرد؟! یعنی واقعا بیشتر از این توقع داشتین؟!توقع داشتید پزشکیان بیاد بگه کاخ سفید رو حسینیه میکنیم! خب معلومه میاد میگه ما با آمریکا دشمنی نداریم! معلومه که یه مشت موضع منفعلانه میگیره و حرفایی میزنه که خیلی خوشایند انقلابی ها نیست!
بالاخره اون یه کهنه اصلاح طلبه!...
اما یه نکته ای باید گفت:
اگه یادتون باشه قبل از انتخابات یه مشت تحلیل گر ایتانشین! طیفی از ساکنین جزیره ایتا که واقعا با بدفهمی و کج فهمی، قصد داشتند به هر قیمتی که شده ملت رو از رای آوردن پزشکیان بترسونن! میخواستند جابیندازن اگه پزشکیان رای بیاره حکم تنفیذ از حضرت آقا نمیگیره و خلاصه میزنه زیر میز و این صحبتا و در کنار این نوع استراتژی(هزینه کردن از رهبرانقلاب و دین و قانون برای هجمه و حمله با قصد مقبولیت و مشروعیت زدایی از پزشکیان) و در کنار این مهم، بدعت لجن پراکنی، اتهام زنی، تخریب، سیاه نمایی و تقطع به کاندید رقیبِ جبهه انقلاب دقیقا به نفع پزشکیان، عمل کردن! خیلی ها وقتی از خواب بیدار شدن که دیگه دیر شده بود! به معنی واقعی کلمه این طیف فهمی از سیاست، مصلحت و عقلانیت انقلابی نداشتن! هیچ بهره ای از صبرهوشمندانه نبردن! فکر میکردن پزشکیان هم مثل موسوی که تو زمین احمدی نژاد بازی کرد! پزشکیان هم تو زمین اونها بازی میکنه! اما برخلاف انتظارشون، این اتفاق نیفتاد!
اما حالا!....
پزشکیان هر چه که باشد و هر حرفی هم بزند و هر موضعی هم بگیرد در آخر بازهم رئیس مشروع و قانوتی جمهور جمهوری اسلامی ایران است و بی شک ساختار سیاسی نظام و حاکمیت به نحوی است که در کلیت نمیتواند تصمیمی خارج از چارچوب قانون اساسی و مصالح و منافع عالی نظام بگیرد.
این حرف ها و مواضعی که روز گذشته در اولین نشست خبری رئیس جمهور شنیدید طبیعی ترین صحبت های یک اصلاح طلب است! وقتی حرف از برداریِ با آمریکا میزنه! وقتی با فتنه گران برانداز و مخالف انقلاب و نظام سخن از وفاق میزنه! وقتی معیار و ملاک حق و باطل در تشخیص میخواهد نسبی جلوه بده! طبیعی است تار و پود این جماعت جان به جانشان کنید در چهارچوب اندیشه های مهدوی باوری امامین انقلاب نیستند! در چهارچوب راهبرد تمدنی نظام نیستند! طبیعی هم هست از هر ده نفرشان یک نفرشان با سرویس انگلیس، ارتباط و همکاری دارند که ریشه این مهم را التقاط و انحراف از مبانی اندیشه های سیاسی امامین انقلاب باید دانست!
اینکه پزشکیان بگوید آمریکا برادری اش را به ما ثابت کند ساده لوحانه ترین موضعی است که رئیس جمهور ما میتواند بگیرد! چرا که هم او و هم خاتمی و هم روحانی و دیگر اصلاح طلبان خوب میدانند دشمنی ما با آمریکا هیچ وقت تمامی ندارد و تمام نخواهد شد این خبر غیبی مبتنی بر واقعیت است که حق متعال در قرآن تصریح فرموده و قرنهاست که این مهم در میدان عمل ثابت شده است! او به عنوان یک اصلاح طلب باید برای شروع بازی های سیاسی، باید یه نیم نگاهی به اصلاح طلبان در دولت جدید داشته باشه!
ما همان ایام رقابت های انتخاباتی، با تبیین و تحلیل، تمام این روزها را پیش بینی کرده بودیم! فریاد زدیم باید دید چه جریان هایی پشت سر کاندیده ها ایستادن! شما به شخص رای نمیدید بلکه به اون جریان ها و حامیان حلقه اولی او رای خواهید داد!
میدانستیم که پزشکیان رئیس جمهور شود چه بساطی به راه خواهد افتاد! همین الان میبینید که بعضی از عناصر فتنه گر که مواضع براندازانه و تقابلی داشته اند در مناصب دولتی مشغول به کار شدند! هرزگاهی هم شاهد مواضع ضعیف و انحرافی اصلاح طلبانه آقای پزشکیان هستیم!
اما خب به هر حال چه بخواهیم چه نخواهیم او اکنون رئیس جمهور ماست! بدیهی است رئیس جمهور منتخب با سیاست های اصلاح طلبان، پیش خواهد رفت و ما ناچار به صبر هستیم گرچه انتقاد میکنیم و فریادمان را می زنیم و تبیین میکنیم!
با همه ی این صحبت ها رهبر حکیم انقلاب به خوبی فضای سیاسی کشور را مدیریت فرمودند و الحمدالله با وجود ایشون نگرانی به دلتون راه ندید و خداروشکر که نعمت ولایت بر سر این مردم و مملکت هست!
از همینجا به آقای پزشکیان هم میگیم درسته که شما اصلاح طلب هستی، اما خب خودت چند بار گفتی ما نمیخواهیم راه گذشتگان رو بریم! خب راه گذشتگان رو نرو برادر! از غرب زدگی و بدبختی و ذلیل بودن حسن روحانی و ظریف جلوی غربی ها عبرت بگیر!
آقای پزشکیان از احمدی نژاد و احمدی نژادیسم عبرت بگیر! امام خامنه ای از احمدی نژاد نیز حمایت تمام عیار کرد! همه جوره پشت سر او ایستاد! معظم له همه جوره از خودش در برابر فتنه ها، هزینه کرد! وقتی احمدی نژاد، به تدریج با نظام زاویه گرفت! وقتی مواضع ساختارشکنانه او علنی شد! وقتی بدعت های او در عمل،عیان شد! وقتی در برابر امامین انقلاب ایستاد! وقتی مسیر دوقطبی سازی را در پیش گرفت دیدیم امام خامنه ای، شمشیر از رو بستند و...
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
🇮🇷بسم ربِّ الحسین🇮🇷
سلام و عرض ادب
عزیزان در خصوص اخراج مجری ار شبکه افق تو جبهه انقلاب بحث برانگیز شده و اغلب به حمایت از ایشان، هجمه ها و حمله های زیادی به تصمیم گیران داشته اند لازم است یه نگاه دقیق و جامع الاطراف داشته باشیم با حفظ استقلال فکری و پرهیز از تعصبات غیرحکیمانه!
.
.
به خیر گذشت؟!
🔻نشست مطبوعاتی آقای پزشکیان پس از انتخابات، با ۷۰ روز تاخیر انجام شد، با این توجیه که حرفی برای گفتن داشته باشد. تیم مشاوران و اطرافیان، دائما این دغدغه را داشته اند که وی در مواجهه با رسانه ها و پخش زنده چگونه حرف می زند.
🔹اکنون با دو ماه و نیم تاخیر، نشست مطبوعاتی با خبرنگاران برگزار شده است. از نظر اطرافیان، با وجود برخی اشتباهات لفظی و محتوایی و طفره از پاسخ به سوالات، این نشست به خیر گذشته! منتقدان هم آنقدر نجابت دارند که برخلاف افراطیون مدعی اصلاحات، به طعنه و تمسخر نپردازند.
🔻اما مسئله لاینحل در این میان، جای خود باقی است: دولتمردی که پیاپی می گوید "سر درنمی آورم"، "بلد نیستم"، "خیلی که خراب نکردم؟"، کدام کار را بلد است؟ قرار است چه زمانی سر در بیاورد و اِشراف پیدا کند؟ و برنامه و تدابیر او، به ویژه در زمینه اولویت های اقتصادی چیست؟
🔹اولین نشست مطبوعاتی، نقطه عطف فعالیت یک مدیر است و نشان می دهد که چه آورده یا حرفی برای گفتن دارد. عناوین اصلی نشریات حامی نشان می دهد که آقای پزشکیان دیروز، تقریبا هیچ حرفی برای گفتن و تیتر شدن نداشت؛ برنامه و اولویت های اقتصادی که هیچ.
@IMANI_mohammad
@donyayetahlil
مقایسه وضعیت اسرائیل در اولین و آخرین جنگ
پس از آغاز عملیات طوفانالاقصی و نیز پس از شروع جنگ غزه، دوستان اسرائیل در منطقه قادر به ابراز زبانی حمایت از آن نیستند، در حالی که دوستان فلسطین، با توان نظامی به حمایت از مقاومت غزه برخاستهاند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/53195
🗂منبع: مشرق نیوز
تحولات_منطقه
#اسرائیل
#جنگ_غزه
#حزب_الله
#لبنان
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
🔰 ترویج ارزشها و هنجارها مأموریت نظام آموزشی در همه جای دنیاست
🔸روزنامه زنجیرهای وابسته به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت مدعی شد ترویج دینداری، به آموزش و پرورش ربطی ندارد و فقط بر عهده روحانیت و نهاد دین است!
🔸روزنامه اعتماد به قلم یک محکوم امنیتی (پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) نوشت:
🔻«اخیرا وزیر آموزش و پرورش دولت جدید جملهای را گفته است که بسیار عجیب است. «مهمترین وظیفه ما در آموزش و پرورش، اقامه فرهنگ نماز، قرآن و ایثار و فداکاری در فضای تعلیم و تربیت است. اگر میخواهیم جامعه سعادتمندی داشته باشیم بنا بر راهبردهای قرآنی، راهی نداریم جز اقامه نماز و اقامه فرهنگ ایثار.»
🔻شاید گمان شود که این اهداف و وظایف خوب است، چرا بیان آن را باید عجیب دانست؟ به این علت ساده که مشکل با این اهداف نیست؛ مشکل با تناسب کارکرد نهاد آموزش و پرورش با این هدف است. دیندار کردن مردم جزو وظایف و کارکردهای روحانیت و نهاد دین است و نه نهادهای دیگر. به علاوه این کارکرد بیش از آنکه آموزشی باشد، تربیتی است. مگر آموزش و پرورش نیرو یا ساختار مناسب را برای این هدف دارد؟ به علاوه پس روحانیت چه کار باید کند؟
🔻مردم فرزندان خود را برای دیندار شدن و نمازخوان شدن به مدرسه نمیفرستند، آنجا وظایف دیگری دارد. این وظیفه برعهده مسجد و روحانیت و خانواده است؛ به همین علت است که شکست میخورند. پیش از انقلاب نهاد اصلی متولی دینداری یعنی روحانیت و مسجد وظیفه خود را انجام میدادند و جامعه هم دیندار میشد. حالا آن نهاد به کارهای دیگری مشغول شده است بار خود را میخواهند بیندازند روی دوش نهاد آموزش و رسانه رسمی و این پاسخ نمیدهد».
🔸اولا، تربیت دیندارانه، جزو وظایف ذاتی و قانونی آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی ایران است و روزنامه منسوب به یک مقام دولتی نمیتواند دوگانهسوز و دوزیستانه رفتار کند، چنان که نان دولت جمهوری اسلامی را بخورد اما سنگ نظامهای لائیک را به سینه بزند.
🔸ثانیا ترویج فرهنگ و ارزشهای دینی، منحصرا به عهده روحانیت نیست بلکه دیگر نهادها و دستگاهها نیز در این زمینه مسئولیت دارند و البته برای انتقال معارف دینی باید سراغ روحانیت بروند و از آنها بهرهمند شوند. در نظامهای لائیک و سکولار هم روشن است که ارزشهای مورد احترام آن نظامها، از سوی همه سازمانهای فرهنگی و اجتماعی و حتی غیر آنها -به ویژه از سوی نظام آموزشی- به عنوان یک ماموریت راهبردی عمومی ترویج میشود و مورد تاکید و پیگیری است.
🔸ثالثا فرض نیروی کافی نداشتن، توجیهی برای حذف مسئولیت قانونی نمیشود، بلکه در اینجا اگر اهتمام به ارزشهای اسلامی باشد، باید روزنامه مذکور خواستار تامین مورد نیاز شود و نه کنار گذاشتن ماموریت.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Eui
@Kayhan_online
⭕️ ترمز دفاع را کشیدند؟
🔹پزشکیان: اسرائیل با ترور شهید هنیه میخواست ما را به جنگ منطقهای بکشاند اما ما تا حالا خویشتنداری کردهایم.
🔹 طبیعی است که گوینده این جمله،درکی از مفهوم "جنگ منطقه ای" و افول قدرت رژیم نداشته باشد ( چون به گفته خودش غیر از بیماریهای قلب، تخصصی ندارد) و همانند دختران نویسنده روزنامه های شرق،اعتماد،هم میهن و سازندگی،از ترس جنگ منطقه ای،شبها خواب نرود و نسخه خویشتنداری و صبر استراتژیک بپیچد!
🔹اما قابل قبول نیست که این فرد با این سطح نازل از اطلاعات منطقه ای و تحلیل دفاعی،مانع پاسخ دفاعی ج.ا.ا به رژیم شود و یا عملیات بازدارنده رزمندگان اسلام علیه صهیونیستها را به تاخیر بیاندازد!
🔹اگر بنا به تحلیل پزشکیان و اطرافیانش باشد،نظام ج.ا باید با پژاک و کومله و اسرائیل و آمریکا و جیش العدل و قاتلین شهدای امنیت و سایر جنایتکاران علیه ملت ایران تعامل و ترک مخاصمه کند و بعد مشغول جنگ با افغانستان شود!
🔹رژیم صهیونیستی در مرداد ۱۴۰۳ علاوه بر تجاوز به خاک ج.ا ،
حاکمیت و امنیت ج.ا را نقض کرد
اقتدار ملی ج.ا را زیر سوال برد
و مهمان رسمی و بلند مرتبه ج.ا را به شهادت رساند!!!
خدا نکند که تاخیر بیش از حد در پاسخ به این حجم از آسیب،ناشی از تحلیلهای خاله زنکی خویشتنداری باشد!که اگر چنین باشد تاریخ، این خیانت را مخفی نخواهد کرد و آبروی انقلاب و حیثیت جمهوری اسلامی در برابر رزمندگان مومن فلسطینی ، لبنانی و یمنی خواهد رفت!( لا سمح الله)
✍دکتر کوشکی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔻 آقای پزشکیان گفت:
"نگاه من این است که همه کسانیکه در این کشور زندگی میکنند فارق از قومیت و نژاد، حق دارند و باید در جایگاهی قرار بگیرند که حق آنها است. رسول خدا وقتی به مدینه آمد اختلافات بین طوایف بسیار زیاد بود و هر قیبلهای اگر میتوانست از قبیله مقابل بیشتر آدم بکشد آن قیبله آزادهتر و جسورتر بود. رسول خدا اولین کاری که کرد بین این قبایل پیمان برادری بست اما اجرای این حرف ساده نیست... حال چرا ما باید در این کشور با هم اختلاف کنیم."
▪️ این جملات آقای پزشکیان بسیار دقیق و درست هست. چرا ما باید در کشور با هم اینقدر اختلاف داشته باشیم؟!! به قول معروف همه سایه همدیگه رو با تیر بزنن؟!!! چرا؟!!! اینا اونا رو قبول ندارن! اونا اینا رو قبول ندارن!! اینا چوب لای چرخ اونا میکنن تا موفق نشن! اونا چوب لای چرخ اینا میکنن تا موفق نشن!!! و ...
▪️ برطرف کردن اختلافات هم کار سختی هست. آقای پزشکیان هم تا حدودی نشون داده دنبال همین موضوع هم هست. هر چند به بعضی از انتصاباتش ایراد وارده ( به بعضیا مسئولیت داده که واقعا نباید مسئولیت میگرفتن ) اما در مجموع میشه گفت داره تلاش میکنه به یک وفاق و همدلی در عرصه سیاسی برسیم و حداقل اختلافات رو به حداقل برسونیم.
🔹 امیدواریم بتونه تا حدودی در این مسیر موفق بشه. ما هم باید کمکش کنیم. گاهی اوقات در خصوص #برخی از انتصابات که قابلیت چشم پوشی و گذشت داره رو عبور کنیم تا بشه این وضعیتِ درهم پیچیده و پر تنش و اختلاف رو به یک سکون نسبی برسونیم.
🔹 خیلی از اوقات باید برای رسیدن به وحدت خون دل خورد و بعضی از دیده ها رو ندید گرفت تا بشه وحدت و برادری رو در جامعه بسط داد