⚡️استاوریدیس فرمانده سابق نیروهای مسلح ناتو در اروپا :
پوتین بر 20 درصد از خاک اوکراین کنترل دارد، اما اوکراین به اتحادیه اروپا میپیوندد و طی 3 تا 5 سال مجوز ناتو دریافت خواهد کرد. جنگ تمام خواهد شد
به عقیده وی، این معامله شامل "نوعی منطقه غیرنظامی بین دو طرف، مانند کره، خواهد بود. و شاید توسط سربازان ناتو، به عنوان مثال، نه آمریکایی ها، بلکه اروپایی ها" در آن گشت زنی کنند.
در عین حال، مذاکرات بر سر آتش بس و حل و فصل نهایی ماه ها به طول می انجامد و هیچ یک از طرفین را به طور کامل راضی نخواهد کرد. اما این یک مذاکره است.»
https://eitaa.com/joinchat/4178641656C89d7e2fbc
🔷️دغدغه دولت قبلی :
پیوستن به شانگهای
پیوستن به بریکس
حل مشکل آب سیستان و بلوچستان
حل مشکل کارخانه های از کار افتاده
حل مشکل برق کشور و خط ریل کشور
سبد غذایی خانوار
🔷️دغدغه دولت کنونی :
ریجستر آیفون
بازگشت دانشجویان اخراجی(با جرائم امنیتی و سیاسی)
رفع فیلترینگ
مازوت و...
#آنتی_فتنه
#نکته_بصیرتی
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
رژیم صهیونیستی در موضوع درگیری در هلند برنامه ریزی قبلی داشت!
المیادین از امستردام گزارش داد ۳هزار اسراییلی (بخوانید رزمجوی فعلا بدون سلاح) به پایتخت هلند آمدند تا درگیری ایجاد کنند.
پیامکهایی به طرفداران تیم اسراییلی رسید که از آنها میخواست در هنگام یک دقیقه سکوت برای قربانیان سیل اسپانیا، سروصدا کنند. آنها هم با بی احترامی به میزبان هلندی و اسپانیاییها به شعار دادن مشغول بودند.
همچنین در پیامکها از آنها خواسته شده بود تا فلسطینیها را تحریک کنند. برخی مقالات رسانههای هلندی نشان دهنده دست داشتن موساد در اتفاقات اخیر است.
رییس پلیس امستردام هم این موضوع را تایید کرده و آنها را عامل شورش و بلوا و آتش زدن پرچم فلسطین و حمله به تاکسی اعلام کرد.
از این افراد ده بیست نفر مجروح شدند اما موضوع را در سطح هلوکاست بالا بردند.
به نظر میرسد هدف رژیم صهیونیستی ادامه مظلوم نمایی و تروریست نامیدن دشمنان و مخالفانش است تا آنها جرات نکنند به جنایتهای این رژیم اعتراض کنند. به نظر میآید مشابه چنین اقداماتی در کشورهای دیگر اروپا هم انجام بدهند. هم اکنون مصریها در ایتالیا آماده پذیرایی از آدمکشان شدهاند.
@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧
سید مرتضی موسوی:
ایران
ترامپ معتقد است ایالات متحده باید از دستیابی ایران به سلاح هستهای و از اقدامات بیثباتکننده ایران در سراسر منطقه جلوگیری کند. پس از آخرین حمله تلافیجویانه اسرائیل علیه ایران در 26 اکتبر، ترامپ از حق اسرائیل برای دفاع از خود دربرابر تهدیدهای ایران حمایت کرد.
پنج موضع و بیانیه کلیدی:
1. اینکه حملات ایران علیه اسرائیل تحت نظارت او اتفاق نمیافتاد، روایت ثابتی است که ترامپ ارائه کرده و میگوید جهان امروز آشفتهتر از زمانی است که او در قدرت بود و او حملات ایران به اسرائیل را به عنوان یکی از چندین نمونه ذکر میکند.
ترامپ در بیانیهای که پس از حمله ایران به اسرائیل در اکانت Truth Social خود منتشر کرد، اعلام کرد که جهان در آتش است و از کنترل خارج میشود و در دولت او، ایران کاملا تحت کنترل بود. ترامپ تأکید کرد: این جنگ کاملا قابل پیشگیری بود و نباید هرگز اتفاق میافتاد. اگر من رئیسجمهور بودم این اتفاق نمیافتاد.
2. هم ترامپ و هم ونس استدلال کردهاند که ایران شرایط بسیار بهتری نسبت به فشار حداکثری ترامپ علیه ایران در سالهای 2021-2018 دارد. ترامپ در مصاحبهای با «فاکس اند فرندز» در 18 اکتبر تکرار کرد که در دوران ریاستجمهوری او تحریمهای شدید دولت او، ضربه مهلکی به فروش نفت ایران زده بود.
ونس در پاسخ به اینکه آیا از حمله پیشگیرانه اسرائیل به ایران حمایت میکند یا با آن مخالفت میکند، اظهار کرد که دونالد ترامپ با ایجاد بازدارندگی مؤثر، ثبات را در جهان به ارمغان آورد.
ونس بار دیگر بر مفهومی که ترامپ بیان کرد مبنیبر صلح از طریق قدرت تأکید کرد و اینکه چگونه این امر باعث شد کشورها برای ثبات و صلح به ایالات متحده روی بیاورند درحالیکه دیگران خارج از خط هستند.
3. جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای. ترامپ گفته است ایران هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد. او همچنین تأکید کرد سلاح هستهای بزرگترین خطری است که ما تجربه میکنیم.
4. او میتواند با ایران معامله کند و حتی آن را وارد پیمان ابراهیم کند. ترامپ بارها اعلام کرده است که میتواند در مدتزمان کوتاهی با ایران به توافق برسد و حتی ممکن است ایران را به پیمان ابراهیم با اسرائیل وارد کند، بدون اینکه جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه دهد.
ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت انتخاب مجدد برای توافق با ایران دوباره مذاکره خواهد کرد، گفت: مطمئنا این کار را انجام میدهم و ما باید توافق کنیم؛ زیرا عواقب آن غیرممکن است. در 19 سپتامبر، ترامپ درحالیکه در شورای اسرائیلی-آمریکایی صحبت میکرد، اظهار داشت که حتی ممکن بود ایران پیمان ابراهیم را امضا کند.
5. برجستهکردن تهدیدی که ایران برای آمریکا دارد، از جمله ترور. سازمانهای اطلاعاتی و مجری قانون آمریکا به ترامپ درباره توطئههای ایران علیه جانش هشدار دادند درحالیکه شواهد و اسنادی دراینباره وجود ندارد.
ترامپ در مورد دو سوءقصد اخیر علیه خود، در باتلر، ایالت پیویسی، و وستپالمبیچ، فلوریدا، گفتوگو کرد و گفت آنها ممکن است با ایران مرتبط باشند یا نباشند، درحالیکه فقدان مدارک برای اثبات دخالت ایران را تأیید کرد.
امور اسرائیل و فلسطین
ترامپ خواستار پایاندادن به جنگ در غزه شده است، اگرچه پیام اصلی او بر اطمینان از دستیابی اسرائیل به پیروزی متمرکز بود. او از تلاشها برای پیشبرد عادیسازی و توافقهای یکپارچهسازی منطقهای مانند توافق عادیسازی پیشنهادی اسرائیل و عربستان حمایت میکند.
1. ابراز حمایت قوی از اسرائیل. ترامپ مرتب خود را «بهترین دوست» اسرائیل معرفی میکرد. در جریان سخنرانی ترامپ در شورای اسرائیلی-آمریکایی در واشنگتن در 19 سپتامبر، او اظهار کرد ما اسرائیل را دوباره بزرگ خواهیم کرد و تأکید کرد که با رأی یهودیان آمریکایی او مدافع و محافظ آنها خواهد بود و بهترین دوست یهودی-آمریکایی خواهد بود که تابهحال در کاخ سفید داشتهاند.
او خاطرنشان کرد که این انتخابات آمریکا مهمترین انتخابات تاریخ است. در همان رویداد، ترامپ همچنین به نظر میرسد تا حدودی یهودیان آمریکایی را در صورت شکست احتمالی انتخابات مقصر میداند و میگوید:
«اگر من در این انتخابات پیروز نشوم و اگر این اتفاق بیفتد، یهودیان واقعا با آن کار زیادی خواهند داشت، زیرا اگر 40 درصد، یعنی 60 درصد مردم به دشمن رأی میدهند، به نظر من اسرائیل در عرض دو سال دیگر وجود نخواهد داشت. ترامپ بار دیگر تأکید کرد که پیوند آمریکا و اسرائیل قوی و پایدار است، اما در صورت پیروزی در انتخابات قویتر و نزدیکتر از همیشه خواهد بود.
ترامپ گفت ما باید از طریق رهبری تزلزلناپذیر آمریکا و قدرت بیچونوچرای آمریکا به طلوع خاورمیانه جدید و هماهنگتر حرکت کنیم تا درنهایت این لغزش خطرناک به سمت درگیری، نفرت و ویرانی را متوقف کنیم.
2. حمایت از حق دفاع از خودِ اسرائیل. ترامپ درباره دادن هرچیزی که اسرائیل برای دفاع از خود نیاز دارد و اجازهدادن به اسرائیل صحبت کرده است. ترامپ در تماس تلفنی با نتانیاهو در اوایل ماه جاری گفته است اسرائیل باید آنچه را که باید، برای محافظت از کشور انجام دهد.
در جریان مراسم یادبود هفتم اکتبر در فلوریدا، ترامپ قول داد که از حق اسرائیل برای پیروزی در جنگش حمایت خواهد کرد و افزود که این اسرائیل باید سریع پیروز شود، مهم نیست چه اتفاقی میافتد، باید سریع پیش برود.
این بازتاب اظهارات قبلی ترامپ بود که اسرائیل باید جنگ علیه حماس را در غزه به پایان برساند. ونس در سخنرانی خود در راهپیمایی «با اسرائیل بایستید» در هفتم اکتبر گفت: از آنجایی که ما بیش از هرچیز خواهان صلح هستیم و از آنجایی که میخواهیم از تبدیلشدن آن به یک درگیری منطقهای گستردهتر جلوگیری کنیم، از حق موجودیت اسرائیل حمایت میکنیم.
3. رویکرد بایدن- هریس جنگ را طولانی کرده است. هم ترامپ و هم ونس مرتب از رویکرد بایدن- هریس در جنگ اسرائیل و حماس انتقاد میکردند و آن را ضعیف و متزلزل میدانستند. ونس استدلال کرد که اقدامات متزلزل دولت فعلی موجب کشتار غیرنظامیان و مانع از دستیابی به صلح پایدار در منطقه شده است.
ونس خواستار رهبری قوی و باهوشتر آمریکا شد و استدلال کرد که هریس سیاستهایی را دنبال میکند که جنگ را طولانیتر میکند.
4. حمایت از حمله اسرائیل که رهبر حماس یعنی یحیی سنوار را شهید کرد که ترامپ و ونس از این موضوع استقبال کردند.
5. تبلیغ دستاورد خود در پیمان ابراهیم. ترامپ استدلال میکند که توافقنامه 2020 روابط عادی بین اسرائیل از یک سو و امارات متحده عربی، بحرین و مراکش از سوی دیگر را بهزودی گسترش خواهد داد. ترامپ در مصاحبهای با العربیه در 20 اکتبر تأکید کرد که واقعا مطمئن است صلح واقعی و پایدار بهزودی اتفاق خواهد افتاد؛ درحالیکه تکرار کرد که اگر او رئیسجمهور بود، جنگ اسرائیل و حماس آغاز نمیشد.
نتیجهگیری: چشمانداز بلندمدت احتمالی سیاست منطقهای ایالات متحده
این برای سیاست آمریکا در خاورمیانه در بلندمدت چه معنایی دارد؟ دو سناریو میتواند آشکار شود: یکی که در گذشته گیر کرده است و دیگری که آیندهنگرتر است. سناریوی اول، که محتملتر به نظر میرسد، این است که جمهوریخواهان و دموکراتها به استفاده از طیف گستردهای از موضوعات سیاست عمومی، از جمله سیاست خارجی خاورمیانه، به عنوان یک گروه حزبی و ایدئولوژیک ادامه خواهند داد.
این مدلی بوده که ایالات متحده در طول ربع قرن گذشته با آن عمل کرده است و این تقسیمبندیها از بسیاری جهات توانایی آمریکا را برای انجام کارها مختل میکند: ایجاد دیپلماتها و رهبران نظامی، تصویب بودجههای مورد نیاز برای اجرای برنامهها و برای پیشبرد یک استراتژی امنیت ملی منسجمتر در خاورمیانه.
سناریوی دوم که درحالحاضر کمتر محتمل به نظر میرسد، سناریویی است که در آن رهبران هر دو حزب تشخیص میدهند که دشمنان آمریکا، از جمله ایران، چین و روسیه به دنبال دامنزدن به اختلافات حزبی و ایدئولوژیک در داخل ایالات متحده بودهاند تا از تعقیب تعامل پایدارتر واشنگتن جلوگیری کنند.
منطقا قطعا میتوان به موارد اخیر در کنگره و دولتهای بایدن و ترامپ اشاره کرد که در آن قانونگذاران و مقامات دموکرات و جمهوریخواه از راهروها عبور کردند و روی جنبههای کلیدی سیاست خارجی ایالات متحده درباره چین و روسیه با هم کار کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اجرای کشتی کج واقعی بر روی صهیون ها در آمستردام
او خاطرنشان کرد که این انتخابات آمریکا مهمترین انتخابات تاریخ است. در همان رویداد، ترامپ همچنین به نظر میرسد تا حدودی یهودیان آمریکایی را در صورت شکست احتمالی انتخابات مقصر میداند و میگوید:
«اگر من در این انتخابات پیروز نشوم و اگر این اتفاق بیفتد، یهودیان واقعا با آن کار زیادی خواهند داشت، زیرا اگر 40 درصد، یعنی 60 درصد مردم به دشمن رأی میدهند، به نظر من اسرائیل در عرض دو سال دیگر وجود نخواهد داشت. ترامپ بار دیگر تأکید کرد که پیوند آمریکا و اسرائیل قوی و پایدار است، اما در صورت پیروزی در انتخابات قویتر و نزدیکتر از همیشه خواهد بود.
ترامپ گفت ما باید از طریق رهبری تزلزلناپذیر آمریکا و قدرت بیچونوچرای آمریکا به طلوع خاورمیانه جدید و هماهنگتر حرکت کنیم تا درنهایت این لغزش خطرناک به سمت درگیری، نفرت و ویرانی را متوقف کنیم.
2. حمایت از حق دفاع از خودِ اسرائیل. ترامپ درباره دادن هرچیزی که اسرائیل برای دفاع از خود نیاز دارد و اجازهدادن به اسرائیل صحبت کرده است. ترامپ در تماس تلفنی با نتانیاهو در اوایل ماه جاری گفته است اسرائیل باید آنچه را که باید، برای محافظت از کشور انجام دهد.
در جریان مراسم یادبود هفتم اکتبر در فلوریدا، ترامپ قول داد که از حق اسرائیل برای پیروزی در جنگش حمایت خواهد کرد و افزود که این اسرائیل باید سریع پیروز شود، مهم نیست چه اتفاقی میافتد، باید سریع پیش برود.
این بازتاب اظهارات قبلی ترامپ بود که اسرائیل باید جنگ علیه حماس را در غزه به پایان برساند. ونس در سخنرانی خود در راهپیمایی «با اسرائیل بایستید» در هفتم اکتبر گفت: از آنجایی که ما بیش از هرچیز خواهان صلح هستیم و از آنجایی که میخواهیم از تبدیلشدن آن به یک درگیری منطقهای گستردهتر جلوگیری کنیم، از حق موجودیت اسرائیل حمایت میکنیم.
3. رویکرد بایدن- هریس جنگ را طولانی کرده است. هم ترامپ و هم ونس مرتب از رویکرد بایدن- هریس در جنگ اسرائیل و حماس انتقاد میکردند و آن را ضعیف و متزلزل میدانستند. ونس استدلال کرد که اقدامات متزلزل دولت فعلی موجب کشتار غیرنظامیان و مانع از دستیابی به صلح پایدار در منطقه شده است.
ونس خواستار رهبری قوی و باهوشتر آمریکا شد و استدلال کرد که هریس سیاستهایی را دنبال میکند که جنگ را طولانیتر میکند.
4. حمایت از حمله اسرائیل که رهبر حماس یعنی یحیی سنوار را شهید کرد که ترامپ و ونس از این موضوع استقبال کردند.
5. تبلیغ دستاورد خود در پیمان ابراهیم. ترامپ استدلال میکند که توافقنامه 2020 روابط عادی بین اسرائیل از یک سو و امارات متحده عربی، بحرین و مراکش از سوی دیگر را بهزودی گسترش خواهد داد. ترامپ در مصاحبهای با العربیه در 20 اکتبر تأکید کرد که واقعا مطمئن است صلح واقعی و پایدار بهزودی اتفاق خواهد افتاد؛ درحالیکه تکرار کرد که اگر او رئیسجمهور بود، جنگ اسرائیل و حماس آغاز نمیشد.
نتیجهگیری: چشمانداز بلندمدت احتمالی سیاست منطقهای ایالات متحده
این برای سیاست آمریکا در خاورمیانه در بلندمدت چه معنایی دارد؟ دو سناریو میتواند آشکار شود: یکی که در گذشته گیر کرده است و دیگری که آیندهنگرتر است. سناریوی اول، که محتملتر به نظر میرسد، این است که جمهوریخواهان و دموکراتها به استفاده از طیف گستردهای از موضوعات سیاست عمومی، از جمله سیاست خارجی خاورمیانه، به عنوان یک گروه حزبی و ایدئولوژیک ادامه خواهند داد.
این مدلی بوده که ایالات متحده در طول ربع قرن گذشته با آن عمل کرده است و این تقسیمبندیها از بسیاری جهات توانایی آمریکا را برای انجام کارها مختل میکند: ایجاد دیپلماتها و رهبران نظامی، تصویب بودجههای مورد نیاز برای اجرای برنامهها و برای پیشبرد یک استراتژی امنیت ملی منسجمتر در خاورمیانه.
سناریوی دوم که درحالحاضر کمتر محتمل به نظر میرسد، سناریویی است که در آن رهبران هر دو حزب تشخیص میدهند که دشمنان آمریکا، از جمله ایران، چین و روسیه به دنبال دامنزدن به اختلافات حزبی و ایدئولوژیک در داخل ایالات متحده بودهاند تا از تعقیب تعامل پایدارتر واشنگتن جلوگیری کنند.
منطقا قطعا میتوان به موارد اخیر در کنگره و دولتهای بایدن و ترامپ اشاره کرد که در آن قانونگذاران و مقامات دموکرات و جمهوریخواه از راهروها عبور کردند و روی جنبههای کلیدی سیاست خارجی ایالات متحده درباره چین و روسیه با هم کار کردند.
سید مرتضی موسوی:
چالشهای جمهوریخواهان در منطقهای پرتنش/دولت «ترامپ - ونس»، خاورمیانه را چگونه می بیند؟
رئیسجمهور سابق دونالد جی. ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری 2024 آمریکا پیروز شد و در 20 ژانویه به کاخ سفید بازخواهد گشت. با بهدستگرفتن قدرت، دولت او احتمالا با خاورمیانه آشفته روبهرو میشود و جنگ در غزه و احتمالا لبنان نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش شرق، نگرانیهای اجتماعی و اقتصادی، بهجای مسائل سیاست خارجی، بر این کمپین غالب بود. با وجود این، میتوان با بررسی سوابق ریاستجمهوری ترامپ، آنچه او از آن زمان گفته است و همچنین بیانیههای عمومی درباره کاندیداتوریاش، نحوه واکنش دولت دوم ترامپ به وضعیت پیچیده خاورمیانه را بیان کرد. دراینباره موضوعاتی مثل ایران، ایران و امور اسرائیل و فلسطین مورد توجه دولت ترامپ است.
ایران
ترامپ معتقد است ایالات متحده باید از دستیابی ایران به سلاح هستهای و از اقدامات بیثباتکننده ایران در سراسر منطقه جلوگیری کند. پس از آخرین حمله تلافیجویانه اسرائیل علیه ایران در 26 اکتبر، ترامپ از حق اسرائیل برای دفاع از خود دربرابر تهدیدهای ایران حمایت کرد.
پنج موضع و بیانیه کلیدی:
1. اینکه حملات ایران علیه اسرائیل تحت نظارت او اتفاق نمیافتاد، روایت ثابتی است که ترامپ ارائه کرده و میگوید جهان امروز آشفتهتر از زمانی است که او در قدرت بود و او حملات ایران به اسرائیل را به عنوان یکی از چندین نمونه ذکر میکند.
ترامپ در بیانیهای که پس از حمله ایران به اسرائیل در اکانت Truth Social خود منتشر کرد، اعلام کرد که جهان در آتش است و از کنترل خارج میشود و در دولت او، ایران کاملا تحت کنترل بود. ترامپ تأکید کرد: این جنگ کاملا قابل پیشگیری بود و نباید هرگز اتفاق میافتاد. اگر من رئیسجمهور بودم این اتفاق نمیافتاد.
2. هم ترامپ و هم ونس استدلال کردهاند که ایران شرایط بسیار بهتری نسبت به فشار حداکثری ترامپ علیه ایران در سالهای 2021-2018 دارد. ترامپ در مصاحبهای با «فاکس اند فرندز» در 18 اکتبر تکرار کرد که در دوران ریاستجمهوری او تحریمهای شدید دولت او، ضربه مهلکی به فروش نفت ایران زده بود.
ونس در پاسخ به اینکه آیا از حمله پیشگیرانه اسرائیل به ایران حمایت میکند یا با آن مخالفت میکند، اظهار کرد که دونالد ترامپ با ایجاد بازدارندگی مؤثر، ثبات را در جهان به ارمغان آورد.
ونس بار دیگر بر مفهومی که ترامپ بیان کرد مبنیبر صلح از طریق قدرت تأکید کرد و اینکه چگونه این امر باعث شد کشورها برای ثبات و صلح به ایالات متحده روی بیاورند درحالیکه دیگران خارج از خط هستند.
3. جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای. ترامپ گفته است ایران هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد. او همچنین تأکید کرد سلاح هستهای بزرگترین خطری است که ما تجربه میکنیم.
4. او میتواند با ایران معامله کند و حتی آن را وارد پیمان ابراهیم کند. ترامپ بارها اعلام کرده است که میتواند در مدتزمان کوتاهی با ایران به توافق برسد و حتی ممکن است ایران را به پیمان ابراهیم با اسرائیل وارد کند، بدون اینکه جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه دهد.
ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت انتخاب مجدد برای توافق با ایران دوباره مذاکره خواهد کرد، گفت: مطمئنا این کار را انجام میدهم و ما باید توافق کنیم؛ زیرا عواقب آن غیرممکن است. در 19 سپتامبر، ترامپ درحالیکه در شورای اسرائیلی-آمریکایی صحبت میکرد، اظهار داشت که حتی ممکن بود ایران پیمان ابراهیم را امضا کند.
5. برجستهکردن تهدیدی که ایران برای آمریکا دارد، از جمله ترور. سازمانهای اطلاعاتی و مجری قانون آمریکا به ترامپ درباره توطئههای ایران علیه جانش هشدار دادند درحالیکه شواهد و اسنادی دراینباره وجود ندارد.
ترامپ در مورد دو سوءقصد اخیر علیه خود، در باتلر، ایالت پیویسی، و وستپالمبیچ، فلوریدا، گفتوگو کرد و گفت آنها ممکن است با ایران مرتبط باشند یا نباشند، درحالیکه فقدان مدارک برای اثبات دخالت ایران را تأیید کرد.
امور اسرائیل و فلسطین
ترامپ خواستار پایاندادن به جنگ در غزه شده است، اگرچه پیام اصلی او بر اطمینان از دستیابی اسرائیل به پیروزی متمرکز بود. او از تلاشها برای پیشبرد عادیسازی و توافقهای یکپارچهسازی منطقهای مانند توافق عادیسازی پیشنهادی اسرائیل و عربستان حمایت میکند.
1. ابراز حمایت قوی از اسرائیل. ترامپ مرتب خود را «بهترین دوست» اسرائیل معرفی میکرد. در جریان سخنرانی ترامپ در شورای اسرائیلی-آمریکایی در واشنگتن در 19 سپتامبر، او اظهار کرد ما اسرائیل را دوباره بزرگ خواهیم کرد و تأکید کرد که با رأی یهودیان آمریکایی او مدافع و محافظ آنها خواهد بود و بهترین دوست یهودی-آمریکایی خواهد بود که تابهحال در کاخ سفید داشتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷سلام، صبح شما بخیر
استراتژی اداره اطلاعات ملی ایالات متحده، 2024
شش هدف مشخص شده است:
1. همسو کردن منابع اطلاعاتی با اولویت های ملی؛
2. ارتقای تخصص، داده ها و نوآوری؛
3. تقویت مشارکت در جامعه اطلاعاتی؛
4. افزایش پایداری؛
5. ایجاد اعتماد و اطمینان؛
6. تقویت نهاد و کارکنان.
https://eitaa.com/amniatemeli
💫 22 کتابی که برای جهاد اقتصادی باید بخوانید
سالهاست که نائب امام زمان(عج) شعار سال را اقتصادی انتخاب میکنند. اما سالهاست که ایشان از وضعیت اقتصاد گلهمند هستند...
ریشه این وضعیت، در حاکم بودن تفکرات غلط و اجرا شدن برنامههای غلط اقتصادی در کشور است که عدهای قلیل را به ثروتهای افسانهای میرساند و اکثریت مردم را روز به روز فقیرتر میکند.
حضرت آقا در جایی میفرمایند «هر تلاش خوب و بجایی، جهاد نیست. جهاد یعنی تلاش برای هدفگیری دشمن، و در هر زمان باید عرصه جهاد را به درستی تشخیص داد».
امروز یک سوال اساسی که بچههای ولایی و انقلابی باید از خود بپرسند این است که در زمان حاضر، «عرصه جهاد» چیست؟ در این عرصه «دشمن» کیست؟
اگر این فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی را بپذیریم که امروز، مسئله اول کشور اقتصاد است، باید آستینها را برای جهاد بالا بزنیم. باید در عرصه اقتصاد، «دشمن» را هدف بگیریم؛ وگرنه در اصلیترین مسئله کشور، جزو مجاهدین نیستیم. و اگر در این جهت مجاهدت نکنیم، هیچ تفاوتی با آنانکه در جریان جنگ تحمیلی، در دسته قاعدین قرار گرفتند، نداریم.
اما آیا میشود بدون شناخت دشمن، او را هدف گرفت؟ هرگز! باید برای جهاد، هم خط امام را شناخت و هم خط دشمن را. اگر امام را بشناسیم اما دشمن را نشناسیم، چه بسا، فی سبیل الله، سنگر دشمن را در جبهه خودی بپا کنیم!
این است که یک جوان مومن انقلابی، باید در عرصه اقتصاد، مجاهدت کند؛ و این مجاهدت، بدون دشمنشناسی محال است.
مجموعه کتابهای زیر را میتوان «مجموعه امام شناسی و دشمنشناسی» اقتصادی دانست. به همین ترتیبی که در ادامه میآید، کتابها را تهیه و به صورت جمعی یا فردی مطالعه کنید. سپس اخبار کشور را دنبال کنید و ببینید نسخههای دشمن، در حال اجرا در کدام بخش است و دشمن را هدف بگیرید. امروز، در عرصه جنگ اقتصادی، هیچ کاری مهمتر و موثرتر از تبیین نقشه دشمن نیست. آگاه شوید و آگاهی ببخشید.
1- دکترین شوک؛ نوشته نائومی کلاین
2- اقتصاد ایران در دوره تعدیل ساختاری؛ نوشته فرشاد مومنی
3- اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی؛ بهمن احمدی امویی
4- طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ حضرت آیتالله خامنهای
5- جزوه اندیشه اقتصادی حضرت آیتالله خامنهای
6- 23 نکته مکتوم سرمایهداری؛ ها جون چانگ
7- نیکوکاران نابکار؛ ها جون چانگ
8- تاریخچه مختصر نئولیبرالیسم؛ دیوید هاروی
9- چین چگونه از شوکدرمانی گریخت؟؛ ایزابلا وبر
10- سرمایهداری و آزادی؛ میلتون فریدمن
11- عدالت؛ مایکل سندل
12- دولت و بازار؛ سید یاسر جبرائیلی
13- قدرت و پیشرفت؛ سید یاسر جبرائیلی
14- لیبرالیسم؛ لودویگ فون میزس
15- راه بردگی؛ فریدریش هایک
16- در سنگر آزادی؛ فریدریش هایک
17- لیبرالیسم غرب؛ ظهور و سقوط؛ آنتونی آربلاستر
18- هویت؛ فرانسیس فوکویاما
19- لیبرالیسم و انتقادات وارد بر آن؛ فرانسیس فوکویاما
20- بهای نابرابر؛ جوزف استیگلیتز
21- سرمایه در قرن بیست و یکم؛ توماس پیکتی
22- هنر تحریمها؛ ریچارد نفیو
@syjebraily
آمادگی صهیونیستها برای آتش بس یکطرفه
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
تسنیم : رسانههای رژیم اسرائیل از جمله شبکه ۱۲ این رژیم بامداد امروز یکشنبه گزارش دادند که تلآویو در حال بررسی امکان آتش بس در شمال فلسطین اشغالی (با حزب الله) است تا مجبور نشود به قطعنامه شورای امنیت علیه خود تن دهد.
همزمان با اعلام رسانههای رژیم اسرائیل مبنی بر اینکه این رژیم از ترس آتش بس تحمیلی، قصد اعلام آتش بس یکطرفه دارد، برخی رسانههای عبری از حصول پیشرفت در این راستا خبر دادند.
بنا به این گزارشها، برآورد سران رژیم اسرائیل این است که بعد از ناکامی در دست یابی به دستاورد میدانی و زمینی در برابر حزب الله، شورای امنیت سازمان ملل دست به کار شده و قطعنامهای علیه جنگ رژیم اسرائیل در لبنان صادر خواهد کرد.
روزنامه اسرائیل هیوم و شبکه کان اسرائیل از پیشرفت ملموس و واقعی در ارتباط با تماسها در جبهه شمال خبر دادند و مدعی شدند که گفتوگوها هم اکنون درباره توافق خوبی است که منافع اسرائیل را به شکل خیلی مناسب تأمین کند. حزب الله لبنان تا این لحظه به این ادعا واکنشی نشان نداده است.
این گزارشها بعد از آن منتشر میشود که وزارت خارجه قطر شب گذشته تلویحا اعلام کرد که به دلیل لجاجت رژیم اسرائیل به طرفهای مذاکرات اعلام کرده است که تلاشهای میانجیگرانه این کشور به حالت تعلیق درآمده است.
اخیرا رسانههای عبری فاش کردهاند که نتانیاهو با ایجاد تیمی قصد داشته هرگونه تلاش برای دست یابی به آتش بس و تبادل اسرا را ناکام بگذارد و نخست وزیر اسرائیل ادامه بقای سیاسی خود را در عدم دست یابی به آتش بس در غزه میبیند
بوی شکست اسرائیل استشمام می شود👆
طلایهداران عمار
کانال طلایه داران عمار 👇 👇
https://eitaa.com/talaydaran_ammar
لینک طلایه داران عمار در ایتا
https://splus.ir/takaydaran_ammar
لینک طلایه داران عمار در سروش