🎞 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا : من این را میخواهم عرض بکنم ــ که این هم یک مطالبهی جدّی و یک آرزو است، انشاءاللّه این آرزو برآورده بشود ــ کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی روایت کنند این جهاد عظیم و عمومی را؛ همچنان که شهید آوینی با آن بیانِ شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند، کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند، هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری.
-316596477_-210017.mp3
809.1K
🎙 بشنوید | خداقوت رهبر انقلاب به دستاندرکاران مبارزه با کرونا و تسلیت به مصیبتدیدگان، در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا ۹۹/۲/۲۹
💻 @Khamenei_ir
990221_جهاد عظیم مبارزه با کرونا.mp3
1.84M
🎙 بشنوید | رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا
🔻جهاد عظیم و متنوع مردم در مقابله با کرونا حقیقتا افتخارآمیز و حیرتانگیز است ۹۹/۲/۲۱
💻 @Khamenei_ir
⛔️ گونهشناسی مردم کوفه در زمان امام حسن(ع) و تطبیق آنها بر جامعه ما
🔺 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد :
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاکها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند .
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
♦️نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
🔸شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔸و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
حاج_اسماعیل_دولابی
هر وقت در زندگيات گيري پيش آمد و راهبندان شد، بدان خدا كرده است؛
زود برو و با او خلوت كن و بگو با من چه كار داشتي كه راهم را بستي؟
هر كس گرفتار است در واقع گرفتهي يار است.
┏━✨🕊✨🕊✨┓
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🔷جنگ نرم چیست؟
🌀جنگ نرم، جنگی است نامحسوس، بدون درگیری مستقیم و بدون استفاده از ابزارهای خشونتآمیز ولی تأثیرگذار که ممکن است به صورت تدریجی یا سریع باشد، البته آثار و پیامدهای آن ماندگارتر است.
🌐در این جنگ، افکار و رفتارِ افراد جامعه، هدف اصلی است؛ زیرا با تغییر افکار و رفتار یک جامعه، شهروندان آن به منزلهی سربازان خودی با هزینه و تلفات بسیار ناچیز اقدام به تغییر نظام سیاسی میکنند و سرزمین خود را در اختیار دشمن قرار میدهند.
شیوههای خشن آمریکا برای نفوذ در ساختار عراق :
🔹گردهم آمدن ملت حول محور مرجعیت یک اصل ثابت است.
🔹آمریکا با حضورش در عراق شیوههای خشنی را برای نفوذ در ساختار این کشور از حذف فیزیکی اندیشمندان و صاحبان علم گرفته تا به راه انداختن جنگ بین عراق و ایران و جنگ دوم و سپس جنگ سوم خلیج فارس دنبال کرده است.
🔹می توانیم پایگاه الاسد در عراق و اکثر پایگاهها در این منطقه را یک پایگاه هجومی در دو سوی عراق و سوریه برای ضربه زدن به محور مقاومت توصیف کنیم.
🔹پایگاهها هیچ نفع و سودی برای عراق ندارد اما به نفع آینده حضور صهیونیستی - آمریکایی و ایدئولوژی صهیونیستی در نزدیک مرکز و اصل تشیع و مرکز اتصال عربی – اسلامی است.
💥 آیتالله میرباقری
🔍 موضوع: تحلیل شرایط کرونایی ایران و غرب و روایتی از پساکرونا
🔴 عناوین اصلی:
🔹کرونا اگر #دستساز باشد نشانۀ ضعف دشمن در #مواجهه_تمدّنی است.
🔹اگر جمهوری اسلامی از طراحی دشمن غافل نشود، در مواجهه با کرونا پیروز خواهد شد.
🔹مهمترین وجه مسئله کرونا برخورد تمدّنیِ غرب با اسلام است.
🔹چین اساساً نمیتواند رقیب تمدنی غرب باشد.
🔹 #رزمایش_مواسات، عقبه تربیتی و پرورشی دارد.
🔹 مدلهای اداره جامعه مبتنی بر تمدن غرب، انگیزه #انفاق را صفر میکند.
🔹 وقتی ساختارهای غربی معضلات را حل نمیکنند، #نیروهای_جهادگر وارد میشوند.
🔹 #مواسات_مؤمنانه باید به الگوهای بزرگ اجتماعی تبدیل شود.
🔹 #جهادگران_سلامت، از نجات کروناییها، بهسمت ایجاد #عدالت_در_سلامت حرکت کنند.
🔹 #رزمایش_مواسات میتواند کاتالیزور دینیتر شدن جامعه باشد.
🔹 #موازنه_قدرت در #فضای_مجازی را باید تغییر دهیم.
🔹 خیزشِ تمدّنی اسلام مرحله به مرحله پیش میرود.
🔹اگر رو به پیش نیستیم، چرا طرحهای غربیها به سبد ما میریزد؟
🔹 وزارت بهداشت تسلیم #نسخههای_غیرعلمی سازمان بهداشت جهانی نشود.
🔹 #علم و #توطئه را باید از هم تفکیک کرد.
🔹 استفاده سیاسی از بهداشت، بیاعتمادی به جامعه پزشکی را بهدنبال دارد.
sedayeenghelab146.mp3
2.85M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 146
💠 انقلاب اسلامی آغازگر عصری جدید
🔘 کارشناس برنامه: علی بیگدلی
#انقلاب_اسلام
#عصر_جدید
🆔 @sedayeenghelab_ir
🔴 سرخط_تحلیلے l فرامتن فرمایشات رهبرانقلاب
🔻 سخنان رهبر انقلاب در جمع اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا حاوی نکات بسیار مهم بود. اما آنچه در این سخنان بیشتر از همه برجسته شد و مسوولین ذی ربط را مجبور به تصمیم گیری فوری کرد مربوط به چگونگی بازگشایی اماکن مذهبی بود
🔹 معظم له در قالب یک اعتراض مدنی، ضمن حمایت حکیمانه از نظرات کارشناسی ستاد مبارزه با کرونا ضمن پاسداشت قانون، با چاشنی هدایتگری ، منصفانه نقد کردند. الگویی که میتواند برای همه کسانی که به نحوی در این موضوع و سایر موضوعات به دولت معترض و منتقد بوده و هستند درس آموز باشد.
1⃣ #اعتراض_مدنی : " یک سوال بی پاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت . باید توجه داشت که عبادات و توسل به خصوص در ماه رمضان و شبهای قدر جزو نیازهای اساسی و حتمی مردم است"
در حقیقت فرمایشات فوق ناظر به اعتراض مردم متدین به طولانی شدن تعطیلی اماکن مقدسه بود.
2⃣ #هدایتگری: رهبری برای حل مشکل دستور ندادند بلکه راهنمایی فرمودند. "این بررسی را باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک می کنند"
3⃣ #قانونمداری: بخشی دیگر از فرمایشات ایشان مربوط به پاسداشت قانون و تصمیمات کارشناسی بود ؛ " تابع تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم و هر آنچه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد. "
🔹 فرامتن فرمایشات رهبرانقلاب آموزش برای نسل جوان؛ تحلیلگران و جامعه نخبگانی بود تا بیاموزیم چگونه در عین پاسداشت قانون و رصدهوشمندانه ، نقدمنصفانه و حمایت حکیمانه، مطالبه گری عالمانه داشته باشیم!!.
احمد_برزگر_بفرویی
نخست وزیر جدید عراق در نخستین موضعگیری ضد آمریکایی خود، اعلام کرد که دولت وی در توافقنامه امنیتی بغداد- و اشنگتن، تجدید نظر خواهد کرد.
«مصطفی کاظمی» اعلام کرد، دولت وی برای گفتوگو با آمریکا جهت تجدید نظر در توافقنامه راهبردی واشنگتن-بغداد به منظور حفظ وحدت و حاکمیت عراق، ستاد بحران تشکیل میدهد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نخست وزیر عراق گفت: «تصمیم گرفتیم که یک هسته [ستاد] بحران برای انجام گفتوگو با طرف آمریکایی تشکیل دهیم». وی افزود:« این ستاد با آمریکاییها درباره تجدید نظر در توافق ر اهبردی میان واشنگتن-بغداد در راستای حفاظت از وحدت و حاکمیت کشور عراق گفتوگو خواهد کرد.»
توافقنامه بغداد –واشنگتن سال 2008 میان طرفین به امضاء رسیده است.
پارلمان عراق 15 دی ماه گذشته طرح خروج نیروهای خارجی ، از جمله نظامیان آمریکایی، از خاک عراق را امضاء کرده است.
کاظمی دیروز در دیدار با سفیر آمریکا نیز تاکید کرد که عراق هرگز نقطه شروع تهدید برای کشورهای همسایه یا دوست، نخواهد بود. به گزارش خبرگزاری فارس، نخست وزیر عراق در این دیدار، بر ضرورت حفظ امنیت منطقه و دور نگه داشتن آن از خطرها تاکید کرد.
اعتراضات خیابانی در چند استان عراق
اعتراضات خیابانی بار دیگر به تعدادی از استانهای عراق بازگشت. روز شنبه مردم استان «واسط» به خیابانها آمده و کنارهگیری مقامات محلی این استان را خواستار شده بودند.
به گزارش خبرگزاری فارس، این اعتراضات شب یکشنبه به چند استان جنوبی دیگر نیز سرایت کرد و حتی پیشبینی میشود که طی روزهای آینده گستردهتر هم بشود. شعار معترضان همچون گذشته ،دستگیری و محاکمه سریع مسئولان فاسد و بهبود وضعیت معیشتی است. در همین حال، عدهای نیز همچون گذشته دست به اقدامات خرابکارانه زده و تعدادی از ساختمانهای احزاب را به آتش کشیدند.
در استان واسط، برخی از معترضان ساختمان سابق سازمان «بدر» را به آتش کشیدند. برخی نیز جاده الدیوانیه به نجف را مسدود کردند. در استان کربلا نیز، معترضان در میدان «التربیه» که محل همیشگی اعتراضات است، تجمع کردند. اتحادیه دانشجویان کربلا در بیانیهای اعلام کرد، به دولت تا ماه ژوئن(خرداد) برای اصلاح امور فرصت میدهد.
در بغداد هم دیروز اعتراضات آغاز شد و برخی معترضان پل «الجمهوریه» در مرکز بغداد را کاملا مسدود کردند.
در استان بابل هم دهها نفر از معترضان از صبح دیروز در خیابانها حضور یافتهاند. در استان «کوت» نیز معترضان شعار میدادند که مقر تمامی «احزاب سیاسی فاسد» را به آتش خواهند کشید.
در شهر «سماوه» مرکز استان «المثنی»، معترضان به خیابان آمده و در میدان «الغدیر» تجمع کردند و تعدادی لاستیک را در اطراف میدان آتش زدند.
اعتراضات در شهر الناصریه، مرکز استان ذی قار به درگیری با مأموران امنیتی انجامید و نیروهای پلیس مجبور به استفاده از گاز اشکآور برای متفرق کردن معترضان شدند.
«عدنان الزرفی» نامزد سابق نخستوزیری عراق، در واکنش به آتش کشیده شدن مقر احزاب ، در صفحه توئیتر خود نوشت که «برخی احزاب با اهداف مشکوک» در پشت پرده این اقدامات هستند.
شهر بغداد و ۱۴ استان عراق از اکتبر سال ۲۰۱۹ (مهر گذشته) شاهد اعتراضات علیه ناکارآمدی و فساد بوده و به استعفای «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر وقت عراق انجامیده است. به گفته کمیساریای حقوق بشر عراق (وابسته به پارلمان)، در جریان این اعتراضات، نزدیک به ۵۵۰ نفرکشته شده اند.
واکنش نخست وزیر
رسانههای عراقی اعلام کردند که نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور دیروز طی فرمانی، به دستگاههای امنیتی دستور داد، تحت هیچ شرایطی به سمت معترضان تیراندازی نکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، یک مسئول نظامی آگاه در این رابطه به خبرنگاران گفت: «به همه دستگاههای امنیت ملی و کشور تاکید شده است که به منظور احترام به حقوق بشر، به دستور مستقیم فرمانده کل، تیراندازی ممنوع است.» این منبع افزود: «این دستور شامل خودداری از تیراندازی تحت هر شرایطی است».
نخست وزیر عراق همچنین، دستور داد تمامی تظاهرکنندگانی که در بازداشت به سر میبرند و جنایتی مرتکب نشدهاند، آزاد شوند. علاوه بر آن، ژنرال «عبدالوهاب الساعدی» که برکناری وی یکی از دلایل آغاز اعتراضات در عراق بوده، دوباره با حکم کاظمی، به ریاست سازمان مبارزه با تروریسم عراق منصوب شده است.
sedayeenghelab147.mp3
2.64M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 147
💠 مدیریت بحران به روش رهبری
🔘 کارشناس برنامه: فرهاد مهدوی
#رهبری
#مدیریت_بحران
🆔 @sedayeenghelab_ir