میلاد حضرت مسیح.mp3
797.4K
اولا میلاد مسیح (علیهالسّلام) پیغمبر بزرگ الهی را به همه مؤمنان عالم، به همه مسیحیان و مسلمانان صمیمانه تبریک عرض میکنم.
ارزش حضرت مسیح (علیهالسّلام)
از نظر مسلمانان بلا شک کمتر از ارزش آن حضرت و قدر و قیمت آن حضرت در چشم مسیحیان مؤمن به مسیحیّت نیست.
رنجهایی که این پیغمبر بزرگ از آغاز حیات خود از دوران کودکی که نبوّت را از دوران کودکی خدا به او داد متحمّل شد، همه در این راه بوده است.
۱۳۷۹/۱۰/۷
#میلاد_حضرت_مسیح_علیهالسّلام
#آغاز_سال_میلادی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#طرح #پلاک #شهید_سلیمانی👆 طرح#بنر پلاک شهید حاج قاسم سلیمانی مخصوص فضا سازی در اندازه 80.140
🌴 راه شهیدان ادامه دارد 🌴
#سردار_عزیز_دلها
@Zyarate_ba_maarefat99
🎯نفوذ رسانههای جمعی در مردم چگونه انجام میشود؟
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانهای
▫️امروز عرصه، عرصه تنازع برای بقا از طریق نفوذ هر چه بیشتر در افکار عمومی است. در این میان صاحبان و مدیران کلان رسانههای جهان بهخوبی دریافتند برای تاثیرگذاری عمیقتر و ماندگارتر بر افکار عمومی باید آنها را در «خواب عدم هوشیاری» نگه دارند؛ یعنی چه؟ یعنی نباید هوشیاری مخاطب را تحریک کنند البته این موضوع در پوستهی ظاهری تلاش برای آگاهسازی انجام میشود.
▫️ملوین دفلورکه سالها درباره ارتباطات جمعی و شناخت آن فعالیت کرده است، معتقد است: تأثیرات و نفوذ رسانههای جمعی بر مردم را در سه سطح #شناختی، #عاطفی و #رفتاری باید طبقهبندی کرد. او بر این باور است که در جنگ رسانهای، دو بُعد بینش و گرایش مورد هدف قرار میگیرد اما درنهایت به کنش و رفتار مخاطب ختم میشود.
▫️با این تعریف باید گفت «ایجاد ابهام در مخاطب»، «برخورد اطلاعات متناقض»، «برجستهسازی اخبار»، «شکلدهی به نگرشها» و ... تاثیرات بینشی یا شناختی هستند. «ایجاد انفعال در افراد»، «افزایش نفوذپذیری»، «افزایش حس نگرانی»، «افزایش عدم امنیت اجتماعی» و... از تاثیرات گرایشی بوده و «ایجاد نگرشهای جدید»، «مبهم جلوه دادن شرایط»، «منفعل ساختن مخاطب» و... نیز از تاثیرات کنشی یا رفتاری قلمداد میشوند.
▫️امروز رسانهها با بزرگنمایی، کوچکسازی، تکرار و تعمیم و... هم به مخاطبان میگویند چگونه فکر کنند و هم میگویند به چه چیزی با چه عمقی و از چه زاویهای فکر کنند. رسانه این توان را دارد که ذهن شما را به دورترین نقطه از واقعیت برده یا یک فریب را پیش چشم واقعی جلوه دهد و شما توان انکار آن را نداشته باشید.
▫️از سوی دیگر امروز این جمله را نباید فراموش کرد که مخاطبان دیگر سرکوب نمیشوند بلکه سرگرم میشوند. پس سرگرمی یکی دیگر از روشهای رسانهها برای نفوذ در افکار عمومی برای انتقال معناست که با تصویرسازی رخ میدهد. تصاویر از آن جهت مهم هستند که مردم آنچه میبینند را باور میکنند پس تصاویر دستکاری شده یا صحنهسازی شده یا دارای جهت مشخص بر فکر مردم اثرمیگذارد.
▫️امروز نزاع میان رسانهها بر سر مهندسی توجه، تصاحب افکار و جهتدهی به ترجیحات و سلایق مردم جوامع برای تربیت شهروندانی یکدست و بیدردسر است. شهروندانی که رسانه و کارکرد آن را میشناسند و در عین حال دانش و مهارت مواجه با آن را (#سواد_رسانهای) کسب کردهاند، پیروزان واقعی این عرصه هستند. آنها فراگرفتهاند رسانه را مدیریت کنند و نه رسانه آنها را.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
▪️قرآن بخوانید
مرحومه مرضیه حدیده چی:
🔹وقتی غذای امام را داخل اتاق می بردم وارد اتاق که می شدم می دیدم قرآن را باز کرده اند و مشغول قرائت قرآن هستند مدتی این مسئله (کثرت قرائت قرآن) ذهنم را مشغول کرده بود تا اینکه روزی به امام عرض کردم: حاج آقا شما سراپای وجودتان قرآن عملی است دیگر چرا اینقدر قرآن می خوانید؟ امام مکثی کردند و فرمودند: هر کس بخواهد از آدمیت سر در بیاورد و آدم بشود باید دائم قرآن بخواند.
📝 برداشت هایی از سیره امام خمینی(ره) جلد ۳ ،صفحه ۱۱
🔶 دعوى اخلاص
🔻 گر تو #آدم زاده هستى، عَلّم الَاسما چه شد؟
«قابَ قَوْسَينت» كُجا رفته است، «أَوْ أَدْنى» چه شد؟
بر فراز دار فرياد «أَنَا الحَق» مىزنى،
#مُدّعى حقطلب! انيَّت و انّا چه شد؟
#صوفى_صافى اگر هستى، بكَن اين #خِرقه را،
دم زدن از خويشتن با بوق و با كرنا چه شد؟
زُهد مفروش اى قلندر! آبروى خود مريز،
زاهد ار هستى تو، پس اقبال بر #دنيا چه شد؟
اين عبادتها كه ما كرديم خوبش #كاسبى است،
دعوى اخلاص با اين #خودپرستي ها چه شد؟
مُرشد! از دعوت بسوى خويشتن بردار دست،
«لا الهت» را شنيدستم ولى «الّا» چه شد؟
ماعر بىمايه! بشكن خامِه آلودهات،
كم دلآزارى نما، پس از #خدا پروا چه شد؟
📗 ديوان امام (ره)؛ ص94
#دیوان
#عرفان
#امام_خمینی(ره)
#خانه_طلاب_جوان
📚📚 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f