آیا اسرائیل به صورت زمینی وارد غزه خواهد شد ؟
🔸️حدود یک هفته از آغاز نبرد میان گروههای مقاومت فلسطینی ساکن در غزه و رژیم صهیونیستی می گذرد .
🔸️در این مدت فلسطینی ها از تسلیحات دور برد و قدرتمندی رونمایی کرده اند که ضربات سنگینی به جبهه داخلی اسرائیل وارد نموده و آن را تحت فشار قرار داده است.
🔸️سیاسیون و نظامیان این رژیم که همواره با تکیه بر قابلیت های نیروی هوایی می توانستند تا حد زیادی بر تهدیدها غلبه کنند، تاکنون از مقابله با شلیک راکت های پرشمار فلسطینیان عاجز مانده اند و سامانه پدافندی گنبد آهنین نیز مانع از اصابت این تسلیحات به شهرهای اشغالی نشده است.
🔸️نکته مهم اینجاست که نیروی هوایی بسیار قدرتمند اسرائیل تاکنون نتوانسته است با آتش گسترده هوا به زمین، از شلیک راکت های مقاومت در جغرافیای ۳۶۰ کیلومتر مربعی غزه جلوگیری کند .
🔸️برای این که اهمیت این گزاره بیشتر درک شود باید دانست مساحت تمام نوار غزه به اندازه نصف شهر تهران بوده و ناتوانی اسرائیل در توقف راکت پرانی ها نشان دهنده شکست راهبردهای کلاسیک جنگی در نبردهای نوین و استراتژی های نامتقارن است که می طلبد مراکز تحقیقاتی نظامی در خصوص آن تحقیقات جدی انجام دهند .
🔸️با ناکامی های اخیر نیروی هوایی اسرائیل برای ایجاد مانع در شلیک تسلیحات فلسطینی ، بسیاری از رسانه ها و افکار عمومی درون سرزمین های اشغالی، ارتش را برای ورود زمینی به باریکه غزه و نابود سازی سکوهای آتشباری مقاومت تحت فشار قرار دادند و نخست وزیر و وزیر دفاع نیز به صورت ظاهری بر آن صحه گذاشتند .
🔸️اما هنگامی که اعلام شد نظامیان اسرائیلی تهاجم به غزه را آغاز کرده اند هیچ نشانه از وقوع رزم زمینی مشاهده نشد و مشخص گشت اعلان فوق دامی برای حماس و سایر گروههای شبه نظامی بوده تا نیروهایشان را به نقاط مرزی اعزام کرده و زمینه را برای هدف قرار دادن آنها مهیا سازند که البته با هوشیاری آنان این حیله به نتیجه ای نرسید.
🔸️با رونمایی از راکت های قسام در سال ۲۰۰۱ که با تلاش های "نضال فرحات" مهندس فلسطینی عضو حماس صورت گرفته بود ، سران حاکم بر اسرائیل، احساس خطر جدی کرده و در سال ۲۰۰۲ در دوران ریاست آریل شارون بر دولت ، نوار غزه را مورد تهاجم زمینی قرار دادند.
🔸️بر اساس طرح نخست وزیر وقت که یک نظامی بسیار موفق و با تجربه بود ، ارتش صهیونیست از دو محور وارد غزه شده و این باریکه را به ۳ قسمت تقسیم می کرد .
🔸️قسمت شمال که بیت لاهیا ، جبالیا و شهر غزه را تشکیل می داد، مرکز که شامل دیرالبلح و مناطق اطراف آن می شد و جنوب که به شهرهای خان یونس و رفح تقسیم می گشت.
🔸️راهبرد شارون این بود که با قطع ارتباط مناطق شمال ، مرکز و جنوب بتواند به راحتی مقاومت را از طریق نیروی زمینی سرکوب کند .
🔸️اما با وجود این که هنوز اسرائیلی ها از غزه عقب نشینی نکرده بودند و نیروهای حماس و جهاد اسلامی از سلاح های بسیار ابتدایی ( حداکثر تیربارهای سبک روسی و آرپی جی ۷ ) بهره می بردند ، ارتش صهیونیست نتوانست هسته های آنان را از بین ببرد.
🔸️در اوایل سال ۲۰۰۹ نیز در دولت ایهود اولمرت حمله همه جانبه ای از زمین ، دریا و هوا علیه غزه صورت گرفت اما ناکام ماند، زیرا مقاومت غزه علاوه بر بالا بردن توانایی های راکتی خود ، در بحث ضد زره نیز بیش از پیش مجهز شده بود و چند تانک مرکاوا را نیز منهدم ساخت.
🔸️اما شرایط امروز مقاومت در غزه کاملا با گذشته متفاوت است زیر مقاومت علاوه بر اضافه کردن بر کیفیت و کمیت راکت های خود برای فشار بر جبهه داخلی اسرائیل ، قابلیت رزم زمینی و ضد زره اش را نیز به شدت بالا برده و به موشک های بسیار پیشرفته کورنت روسی و تاو ۲ مجهز شده است که می تواند به تانک های ارتش صهیونیست آسیب جدی وارد آورد .
🔸️نباید فراموش کرد یکی از علل تعجیل دولت اولمرت در پذیرش آتش بس در جنگ ۳۳ روزه ، ورود کورنت های روسی به معادله جنگ زمینی بود که در روزهای پایانی نبرد تموز ، ضرباتی بسیار موثر به تانک های مرکاوا ۴ اسرائیلی وارد ساخت.
📌درنتیجه با توجه به حساس بودن افکار عمومی اسرائیل بر روی تلفات انسانی و آسیب پذیر بودن ارتش صهیونیست در نبردهای چریکی ، دور از انتظار است که نخست وزیر این رژیم ، مجوز حمله گسترده زمینی به غزه را صادر نماید زیرا عواقب آن قابل پیش بینی نبوده و احتمالا وضعیت شکننده نتانیاهو را نزد افکار عمومی و نمایندگان کنست بیش از گذشته تضعیف کرده و قابلیت های رهبری وی را زیر سوال خواهد برد .
@taghaviniaa
چند نکتهی #انتخاباتی
۱. در روزهای آتی، #شورای_نگهبان بیشتر از قبل به حمایت و تبیین نیاز دارد. انتقاد به عملکرد این شورا ایرادی ندارد، اما زیر سوال بردن قانونیت و مشروعیت این شورا نابخشودنی است.
تنها مرجع قانونی و شرعیِ ردّ یا تایید صلاحیت نامزدها، همین شوراست.
۲. نگاه #کلان به مسالهی انتخابات داشته باشیم. اولویت اول، حضور حداکثریِ آگاهانه است. رای مردم، پشتوانهی نظام است.
۳. نگاه #جبههای به نامزدها داشته باشیم. یعنی در انتخابات پیش رو، در جبههی انقلاب، ما با جمعی از نیرویهای ارزشی، انقلابی و توانمند مواجه هستیم. نباید میان نامزدهای جبههی انقلاب اختلافِ تفرقهزا بوجود آید. نه نامزدهای این جبهه حق دارند اختلاف ایجاد کنند و نه طرفدارانشان.
۴. #اصلح را بر اساس معیارهای رهبر انقلاب تشخیص دهیم و معرفی کنیم و تبلیغ، اما معرفی اصلح همراه با تخریب نباشد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔰 #اثر_انگشت | #انتخابات
🔅 گفت «من که به بنیصدر رأی نمیدهم.» تعجب کردم. خیلیها قبولش داشتند. بعد ادامه داد «اگه یادت باشه بنیصدر تا یه روز مونده به پایان مهلت نامنویسی، ثبتنام نکرد. گذاشت تا وقتی که از ملاقات امام برگشت.
🚩 همین که از در اومد بیرون اعلام کاندیداتوری کرد. به نظرم کاسهای زیر نیم کاسهست. این آدم داره از ملاقات با امام سوء استفاده میکنه. میخواد به مردم وانمود کنه برنامههایی داشته که حضرت امام تایید کرده.» آن روز چیزهایی فهمیده بود که خیلیها ماهها بعد فهمیدند.
🌷 قائممقام سپاه پاسداران
شهید سرلشکر یوسف کلاهدوز
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
☜【 روایتگری_شهدا】
✅ @shahidabad313
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
#پامنبری🌱
هرکی آرزوداشتهباشه خیلی خدمتکنه
#شهیدمیشه..!
یه گوشه دلت پا بده، شهدا بغلِت میکنن..
از این شهدا مدد بگیرید..
مددگرفتناز شهدا رسمه..!
👤استاد پناهیان
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
☜【 روایتگری_شهدا】
✅ @shahidabad313
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
▪️۱۰ اثرماندگار جهانگیری
🔻جهانگیری در بخشی از مناظرههای انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان میکند که بسیار قابل تامل است.
۱- مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟
۲- مردم عزیز، یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟
۳- مردم عزیز ایران هوشیار باشید. میخواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه میخواهید یا آشفتگی؟
۴- مردم عزیز بدانید که وعدههای توخالی سبب میشود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند.
۵- من مطمئنم ما میتوانیم بزرگترین چالشهای سیاسی و اقتصادی پیش روی کشور را حل کنیم.
۶- امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند. چون کاری شد کارستان رونق شروع شده. رشد اقتصادی در سالجاری بالا رفته. فضای بینالمللی مثبت شده است.
۷- ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم. دنیا عاشق کار کردن با ایران شده. هجوم شرکتهای غربی و شرقی به ایران برای کار کردن آغاز شده است.
۸- مردم یادتان هست در دوران دولتهای نهم و دهم (احمدینژاد) قیمت ارز لحظهای بالا میرفت.
۹- واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده و اقتصاد را راه انداختیم.
۱۰- ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔰 لوح | نیروی قدس بزرگترین عامل مؤثّر در جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در منطقهی غرب آسیا است.
#پیشکسوتان
https://rubika.ir/ppishkesvatan
eitaa.com/ppishkesvatan
https://sapp.ir/ppishkesvatan
نشست تحلیلی پیرامون حملهی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حجهالاسلام و المسلمین محمدعلی رنجبر.mp3
12.44M
🔉 #صوت_کامل
#نشست_تحلیلی_تبیینی
🔸نشست تحلیلی پیرامون حملهی رژیم صهیونیستی به نوار غزه و توانمندیهای کم نظیر فلسطینیان و جبههی مقاومت
🔹توسط استاد: حجهالاسلام و المسلمین محمدعلی رنجبر
[دکترای علوم سیاسی از موسسه امام خمینی
کارشناس علوم استراتژیک
نویسنده کتاب جنگ سرد ایران و آمریکا]
🔸زمان: شنبه ۲۵ اردیبهشت
[واحد روابط عمومی و گفتمانسازی مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
22 (online-audio-converter.com).mp3
29.86M
🎙 #صوت جلسه دوم #دوره آموزش مجازی تربیت مبلغ روشنگری انتخابات #1400
👤 مدرس: حجت الاسلام #راجی
🌓 روشنا خراسان رضوی
🆔https://rubika.ir/roshanakhrazavi
🆔https://eitaa.com/roshanarazavi
راجی جلسه اول.mp3
26.35M
🔴 فایل صوتی اولین جلسه دوره آموزشی تربیت مبلغ روشنگری انتخابات ۱۴۰۰ با ارائه حجت الاسلام راجی نوینده کتابهای " صعود چهل ساله"، " جعبه سیاه" و " انتخابات؛ تکرار یا تغییر"
سرورانی که در وبینار حضور نداشتند این صوت ارزشمند را گوش بدهند و نکات را یادداشت کنند.
موضوع: در جواب کسانی که می گویند چرا در انتخابات شرکت کنیم در حالی که آزادی نیست، شورای نگهبان از اول افراد را تعیین می کند و ...
یا صاحب الزمان عج الله
ان شاءالله مورد رضایتتون باشه
3590063310.mp3
23.32M
#صوت
🎯 دوره آموزش مجازی تربیت مبلغ انتخابات ۱۴۰۰
1⃣🔹جلسه اول
تحلیلگر | حجت الاسلام راجی
🆔 eitaa.com/ANALYSTS
🔸 اصلح و صالح مقبول
رئیسی آمد،
و به نظر میرسد این بار بسیار محبوبتر و پرقدرتتر از سال ۹۶ آمدهاست.
🔹 در روزهای انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶، عدهای با این پیشفرض که رییسی علیرغم اصلح بودن نسبت به قالیباف، رأی کمتری نسبت به او خواهد داشت، مصلحت را در این میدانستند که به جای اصلح، باید به کاندیدای صالحی رأی داد که اقبال عمومی بالاتری دارد،
و پس از انتخاب مجدد روحانی هم میگفتند اگر به جای رییسی، قالیباف را برمیگزیدیم، شاید او برنده انتخابات میشد.
🔹 تأمل در شرایط آن روزها، و جایگاه این روزهای جبهه انقلاب، نکاتی را پیش روی ما میگذارد؛
1⃣ اگر در سال ۹۶، به جای رییسی، قالیباف به عنوان کاندیدای جبهه انقلابی معرفی میشد، و رییسی کنار میرفت، قطعاً رییسی امروز به این حد شناخته شده و مورد توجه نبود.
▪️ با دوئل رییسی و روحانی در انتخابات دور قبل، و برگزیده شدن روحانی، در تمام این چهارسال، مردم به نوعی رییسی را به عنوان اولین گزینه آلترناتیو روحانی میشناختند،
▪️ و اکنون اینگونه به ذهن عموم متبادر میشود که اگر رییسی را (به عنوان گزینه متضاد روحانی) به جای روحانی انتخاب میکردیم، شاید شرایط ما بهتر بود.
▪️ در حالی که اگر قالیباف به جای رییسی میماند و رأی نمیآورد، اکنون شاید گزینه اول برای رجوع، قالیباف بود.
و امروز تازه برمیگشتیم به قالیباف،
و این در مقایسه با رییسی، خسارتی بزرگ بود.
2⃣ اگر به جای رییسی، قالیباف در انتخابات ۹۶ میماند، و رأی هم میآورد،
با توجه به برخی اظهارنظرهای ایشان، احتمالاً در زمینه سیاست خارجی ادامه راه دولت روحانی را پیش میگرفت،
و بنابراین وضع ما درباره برجام، و تبعات روانی و اقتصادی آن، تقریباً همینگونه بود،
(هرچند با مقیاسی کوچکتر)
▪️ این مسئله به علاوه برخی رفتارهای ویژه و تکروانهی قالیباف، که در این یک سال ریاست مجلس، بیشتر نمایان شد،
میتوانست اکنون، یعنی بعد از چهار سال، و یا حتی بعد از هشت سال ریاستجمهوری قالیباف، زمینه را برای بروز نتایج الاکلنگی در انتخابات،
و بازگشت اصلاحطلبان به قدرت فراهم کند،
و این یعنی برگشتن به منزل اول.
3⃣ رییسی خصوصیاتی چون ولایتمداری، تجربه بالاترین سطح مبارزه با فساد، مقبولیت نخبگانی، و مرجعیت تصمیمگیری، و پرهیز از شعارزدگی و عوامفریبی در عین مردمداری را به صورت یکجا در خود دارد.
و از همه مهمتر، پختگی و تثبیت مبانی اعتقادی،
چیزی که در احمدینژاد یا قالیباف، و بسیاری از چهرههای سیاسی انقلابی وجود نداشت و ندارد، و باعث لغزش و سقوط برخی شدهاست.
▪️ تجمیع این خصوصیات، رییسی را در میان نامزدهای بالقوه و بالفعل جریان انقلاب، شاخص و منحصر به فرد میکند.
▪️ اگر رییسی با این خصوصیات رییسجمهور شود، تراز رییسجمهور انقلابی در جبهه انقلاب، و تعریف رییسجمهور در عامه مردم عوض خواهد شد،
و این رشد نگاه انقلابی، باعث میشود که مسیر انتخاب اصلح، و مطالبه در جهت رییسجمهور انقلابی، برای بعد از رییسی هم هموار شود.
4⃣ به پشتوانه ۱۶میلیون رأی رییسی، حضرت آقا ریاست قوه قضائیه را به ایشان سپردند،
رییسی در این چهار سال در قوه قضائیه، هم آبدیده و پخته شد، و هم خودش را به همه اثبات کرد،
▪️ امروز جایگاه رییسی به گونهای است که تمام گروههای انقلابی، و حتی غیرانقلابی، حاضرند تحت مدیریت او و در تیم او کار کنند،
و این مسئله میتواند یک اجماع بزرگ ملی را برای رسیدن به اهداف بزرگ انقلابی محقق کند،
▪️ در حالی که اقبال به این همگرایی درباره قالیباف، هم در مرحله انتخابات، و هم در دولت احتمالی او، با قوت بسیار کمتری رخ خواهدداد
چه از سوی خود قالیباف، چه از سوی دیگر نخبگان انقلابی
همانگونه که امروز در مجلس اتفاق میافتد.
🔹 مجموع موارد گفته شده، ما را به این نتیجه میرساند که انتخاب رییسی به جای قالیباف در سال۹۶، و ترجیح اصلح به جای کسی که (به گمان ما!) صالح مقبول بود، به نفع جبهه انقلاب تمام شدهاست.
🔹 البته همه اینها حرف و تحلیل بر اساس دادههای موجود است،
و اینکه اینگونه تحلیلها درباره گذشته چقدر میتواند درست باشد،
یا در آینده چه اتفاقی میافتد، و در انتخابات پیش رو چه میشود را کسی جز خدا نمیداند،
▪️ و همین ندانستنهای ماست که تنها یک راه پیش روی ما میگذارد و آن همان است که آن نفس قدسیه، حضرت امام خمینی فرمودند
که ما مأمور به انجام وظیفهایم و پس از آن، حصول نتیجه را باید به خدا سپرد.
▪️ البته که تدبیر هم باید کرد، اما در جهت معرفی و افزایش مقبولیت اصلح،
و نه جایگزینی هر کسی به جای اصلح.
@valaadiyat
#اصلح_و_صالح_مقبول
03.mp3
25.42M
🎙 #صوت جلسه سوم
#دوره آموزش مجازی تربیت
مبلغ روشنگری
انتخابات #1400
👤 مدرس: حجت الاسلام #راجی
🌓 روشنا خراسان رضوی
🆔https://rubika.ir/roshanakhrazavi
🆔https://eitaa.com/roshanarazavi