🔴بررسی ظرفیت های تمدنی غرب و شرق
بخش دوم:
ابتدا برای پاسخ به سوال فوق باید گفته شود که
⭕️اولا چین از لحاظ اقتصادی و سبک زندگی کاملا غربی است و چیز جدیدی برای ارائه ندارد ثانیا زبان چینی مانع اصلی قدرت نفوذ این کشور برای ساخت یک تمدن در مقیاس جهانی است از طرفی هم روسیه که داعیه دار تفکر کمونیستی بود با شکست مواجه شد و اتفاقا شواهد نشان میدهد در حال سوق به سمت خدا باوری و معنویت است پس اصولا روسیه هم چیز جدید برای ارائه نخواهد داشت.
🔷اما در این میان ایران دارای ایدئولوژی است حال سوال اینجاست: آیا ایران این ظرفیت را دارد که بعد از تثبیت ایدئولوژی ، از نظر اقتصادی و نظامی خود را در سطح یک تمدن بالا بکشد؟
✅در بحث نظامی شواهد فراوانی مبنی بر وجود چنین پتانسیلی وجود دارد شما میتواتید نگاهی به بازوان محور مقاومت از لبنان ، سوریه ، افغانستان ، یمن ، عراق ، ...داشته باشید از لحاظ جمعیتی ایران دارای یک درصد جمعیت و ۷ درصد منابع معدنی جهان است و با اضافه کردن جغرافیای حساس به منابع خدادادی ، مشخص میشود این کشور میتواند از لحاظ اقتصادی خود را در حد یک تمدن بالا بکشد.
📌پس ایران ظرفیت ایدئولوژی بالفعلی دارد و تا حدود زیادی در بحث نظامی هم در اندازه ی یک تمدن زیرساخت ایجاد کرده است
حالا بعد از گفته های بالا باید یک سوال مجددا یاداوری کنیم:
🔷آیا ایران تحت استعمار چین و روسیه قرار دارد؟
♦️در این قسمت مثالی میزنیم از حضور روسیه در سوریه( البته پس از سفر حاج قاسم به روسیه) چرا که برای ایران به تنهایی مواجهه با تمام محور غربی ، عربی کار دشوار و پر هزینه ای بود. حال بعد از سالها مشخص شد که چه کسی در سوریه ماندگار است مخصوصا پس از خروج نیروهای روسی از سوریه ، بخاطر جنگ اوکراین. پس ایا هنوز هم کسی است که بگوید ایران ابزار روسیه در سوریه بود؟
⭕️دوستان در بحث چین هم دقیقا همین گونه است ایران میبیند که به تنهای امکان اخراج آمریکا از غرب آسیا یا وجود ندارد و یا هزینه بردار است پس سعی میکند گاهی در خلیج فارس و عمان با روسیه رزمایش برگزار کند تا قدرت نظامی محور غربی را به چالش بکشاند و گاهی هم با آمدن چین و استفاده از اقتصاد چین در منطقه میخواهد مقدمه شکست بخش اقتصادی غرب در منطقه را فراهم کند پس عملا چین و روسیه در بلند مدت در زمین ما و به نفع ما بازی میکنند و حضور آنها باعث کم شدن هزینه ی ایران در مقابل آمریکا خواهد بود در نتیجه آن چیزی که می ماند ایدئولوژی ایرانی اسلامی است و در حقیقت روسیه و چین جاده صاف کن این مسیراند.
🔷شما مشاهده کردید که روسیه بعد از کمک نظانی در سوریه حالا در حال باز گشت به داخل مرزهای خود می باشد و اتفاقا با توجه به چالش های آینده ای که از درون متوجه چین میشود در نهایت این کشور مجبور خواهد شد برای فرار از گرسنگی پاهایش را در شکم خود جمع کند و به درون مرزها باز گردد و یا حتی اگر ماندگار هم شود خطر آنچنانی برای ما نخواهد داشت .
در تحلیلی دیگری به بازی مشابه اسرائیل میپردازیم انشالله .
#هُدِسا
@hodesanews
🔰چهار مأموریت هیئت اعزامی رهبر انقلاب به سیستان و بلوچستان چه بود؟
🔻 حجتالاسلام حاج علیاکبری در گفتوگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
🔹در جلسه با علمای اهل سنت پس از شنیدن صحبتها، سلام و محبت رهبر انقلاب را به آقایان رساندم و تدابیرِ انجام شده و نظر معظمله را توضیح دادم: کسانی که اثبات شود بیگناه کشته شدهاند، شهید محسوب میشوند. آنهایی که جراحت خاص دارند، تحت پوشش بنیاد قرار گرفته و هر نوع جبرانی لازم است نسبت به این خانوادهها انجام میگیرد.
🔸 اصل مسئله سیستان، ارتباطی به اغتشاشات اخیر نداشت. در مسیر رسیدگی یک قتل خانوادگی در چابهار، ظاهراً اتّفاق بدی در مورد یکی از مطّلعین ــ که خانم بود ــ میافتد. رسیدگی در آنجا طولانی شد و قبل از اینکه به نهایت برسد در خطبه جمعه یکی از مولویها مطرح میشود و بازتاب پیدا میکند که اوجش آن چیزی است که ۸مهر در نماز جمعه زاهدان اتفاق میافتد.
🔹جلسه ما با علمای اهلسنت مقرر بود در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنّت سیستان و بلوچستان انجام شود، اطّلاع دادند که آقایان میگویند اگر میخواهید، برای دیدن ما به مسجد مکی بیاید. گفتیم دیدار باید اینجا باشد و تغییرپذیر نیست اما اینکه جهت سلام و تسلیت، چند دقیقهای آنجا بیاییم حرفی نداریم. نهایتاً پیشنهادی به ما رسید، که میگویند برویم یک محلّ ثالث.
🔸 خدمت امام جمعه مسجد مکی عرض کردم منتسب کردن بحث تبعیض شیعه و سنّی به حوادث اخیر را صحیح نمیدانم و آن را خطرناک میدانم؛ شما هم اینها را تکرار نکنید! نظام در تدابیرش چنین تفاوتهایی را قائل نیست. اتفاقاً خدمات زیربنایی (راهآهن، ابرپروژه توسعه سواحل مکران) عمدتاً در بخش سنی نشین است.
🔹جریانی دارد با بیانصافی یک روایت غلط و مغشوش از فضای آنجا مطرح میکند؛ بافت عمومی استان بشدت به نظام تعلق خاطر دارد. بدون استثناء همه میگفتند سلام ما را برسانید، ما اینجاییم و مرزها را نگهداری میکنیم، نگران نباشید.
📝 متن کامل گفتوگو: https://khl.ink/f/51496
🍃🌸✨ ﷽ ✨🌸🍃
💢 #حدیث_روز
✨پیامبر اکرم صل الله علیه و آله:
إنَّ فاطِمةَ بَضعَةٌ مِنّي و هِىَ نورُ عَيني و ثَمَرَةُ فُؤادي؛ يَسوؤُني ما ساءَها و يَسُرُّني ما سَرَّها و إنَّها أوَّلُ مَن يَلحَقُني مِن أهلِ بَيتي؛
✨فاطمه پاره تن من و روشنى ديده و ميوه دل من است. آنچه او را ناراحت كند مرا ناراحت مى كند و آنچه شادش كند، مرا شاد مى كند؛ او نخستين نفر از اهلبيت من است كه به من مى پيوندد.
📚الأمالى ، صدوق ، ص ۵۷۵
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَجْ
┏━━ °•🍃•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🍃•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سلام صبح پاییزیتون بخیر
نیایش صبحگاهی 🌺🍃
✨الهي...
🌺دستان خالي ما جز به لطف و
🍃 بخشش تو پر نخواهند گشت
🌺و دلهايمان جز به عنايت تو
🍃روشن نخواهند شد و راهمان
🌺جز به نظر تو هموار نخواهد گشت
🍃و عاقبتمان بدون محبت تو ،
🌺ختم بخير نخواهد شد
🍃و دنيا و آخرتمان بي خواست
🌺تو پوچ و تهي خواهد بود
🍃پس بنام اعظمت دستمان گير و
🌺به سر منزل مقصود رهنمون گردان
✨آمیــن...🙏
پاسخ به نامه رئیس جمهور پیرامون اختیارات حکومت اسلامی
بسمه تعالی جناب حجت الاسلام آقای خامنه ای رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی دامت افاضاته پس از اهداء سلام و تحیت، من میل نداشتم که در این موقع حساس به مناقشات پرداخته شود و عقیده دارم که در این مواقع، سکوت بهترین طریقه است. و البته نباید ماها گمان کنیم که هر چه می گوییم و می کنیم کسی را حق اشکال نیست. اشکال بلکه تخطئه یک هدیه الهی است برای رشد انسان ها، لکن صحیح ندانستم که جواب مرقوم شریف و تقاضایی که در آن شده بود را به سکوت برگزار کنم، لهذا آنچه را که در نظر دارم به طور فشرده عرض می کنم. از بیانات جناب عالی در نماز جمعه این طور ظاهر می شود که شما حکومت را که به معنای ولایت مطلقه ای که از جانب خدا به نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم واگذار شده و اهم احکام الهی است و بر جمیع احکام فرعیه الهیه تقدم دارد، صحیح نمی دانید و تعبیر به آن که این جانب گفته ام حکومت در چارچوب احکام الهی دارای اختیار است، بکلی بر خلاف گفته های این جانب است. اگر اختیارات حکومت در چارچوب احکام فرعیه الهیه است، باید عرض حکومت الهیه و ولایت مطلقه مفوضه به نبی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم یک پدیده بی معنی و محتوا باشد. اشاره می کنم به پیامدهای آن که هیچ کس نمی تواند ملتزم به آنها باشد. مثلاً خیابان کشی ها که مستلزم تصرف در منزلی است یا حریم آن است در چارچوب احکام فرعیه نیست، نظام وظیفه و اعزام الزامی به جبهه ها و جلوگیری از ورود و خروج ارز و جلوگیری از ورود یا خروج هر نحو کالا و منع احتکار در غیر دو سه مورد و گمرکات و مالیات و جلوگیری از گران فروشی، قیمت گذاری و جلوگیری از پخش مواد مخدر و منع اعتیاد به هر نحو غیر از مشروبات الکلی، حمل اسلحه به هر نوع که باشد و صدها امثال آن که از اختیارات دولت است بنابر تفسیر شما خارج است و صدها امثال اینها. باید عرض کنم حکومت که شعبه ای از ولایت مطلقه رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم است، یکی از احکام اولیه اسلام است و مقدم بر تمام احکام فرعیه حتی نماز و روزه و حج است. حاکم می تواند مسجد یا منزلی را که در مسیر خیابان است خراب کند و پول منزل را به صاحبش رد کند، حاکم می تواند مساجد را در موقع لزوم تعطیل کند و مسجدی که ضرار باشد در صورتی که رفع بدون تخریب نشود، خراب کند. حکومت می تواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است، در موقعی که آن قرارداد مخالف
صحیفه نور جلد 20 صفحه 171
مصالح کشور و اسلام باشد یک جانبه لغو کند و می تواند هر امری را چه عبادی و یا غیر عبادی /است/ که جریان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن، مادامی که چنین است جلوگیری کند. حکومت می تواند از حج که از فرایض مهم الهی است، در مواقعی که مخالف صلاح کشور اسلامی دانست موقتاً جلوگیری کند. آنچه گفته شده است تاکنون و یا گفته می شود، ناشی از عدم شناخت ولایت مطلقه الهی است آنچه گفته شده است که شایع است مزارعه و مضاربه و امثال آنها را با آن اختیارات از بین خواهد رفت، صریحاً عرض می کنم که فرضاً چنین باشد این از اختیارات حکومت است و بالاتر از آن هم مسائلی است که مزاحمت نمی کنم. انشاءالله تعالی خداوند امثال جناب عالی را که جز خدمت به اسلام نظری ندارید، در پناه خود حفظ فرماید. روح الله الموسوی الخمینی
‼️آمریکا در تلاش برای اوکراین سازی از تاجیکستان است
⬅️ سایت روسی «استانرادار» مصاحبه ای با دوسالیف، کارشناس مسائل امنیتی با عنوان فوق منتشر کرد. که در ادامه به بخش هایی از آن اشاره خواهیم کرد:
🔴دوسالیف در مورد درگیری های مسلحانه در مرز تاجیکستان با قرقیزستان اظهار داشت: این درگیری های مرزی، خود به خود ایجاد نشده و عادی نیست، بلکه به طور مصنوعی توسط نیروهای خارجی بوجود آمده و در عین حال به طرز ماهرانه ای از عوامل و شرایط محلی-سیاسی، اجتماعی-اقتصادی، ملی-روانی، نظامی و جغرافیایی و ... استفاده می شود.
🔺 این کارشناس با اشاره به خروج آمریکا از افغانستان اشاره کرده و گفت: در ماه اوت سال جاری، آمریکا رزمایشاتی نظامی را در تاجیکستان برگزار کرد، و این یک واقعیت شناخته شده است که برگزار کننده رزمایش، در حال بررسی عملیات احتمالی آینده در آن منطقه می باشد.
🔺 او افزود در دو سال اخیر همزمان با تشدید درگیری ها در قره باغ، تحرکات در مرز قرقیزستان و تاجیکستان نیز در جریان بوده است.
🟠 به گفته این کارشناس، تاجیکستان در سال های حضور ائتلاف غربی در افغانستان، همواره در کانون توجه آمریکا قرار داشته و اکنون مدت هاست به تاجیکستان به عنوان سکوی پرشی در مبارزه با طالبان تکیه کرده اند.
‼️ آمریکایی ها توانستند حاکمیت تاجیکستان را با ارائه طرح ایجاد "تاجیکستان بزرگ" با خود همراه کنند، این طرح بر اساس نقشه استراتژیست های غربی باید با ادغام مناطق شمالی افغانستان با تاجیکستان تشکیل بشود.
🔸 احمدمسعود در تاجیکستان حضور داشته و از حمایت کامل دوشنبه در برابر طالبان برخوردار است.
🔸 علاوه بر این، طی سالهای اخیر آمریکایی ها برای تامین امنیت تاجیکستان حدود 350 میلیون دلار هزینه انجام داده اند، همچنین آمریکا بیش از 40 دوره آموزشی برگزار کرده اند که در آن بیش از 10 هزار نظامی تاجیکستان آموزش دیدند و همینطور بیش از 2 هزار نیروی امنیتی تاجیک در ایالات متحده دوره های آموزشی ویژه را دریافت کردند.
⁉️ توجه ویژه ای از سوی آمریکا به امنیت مرزی و خدمات ویژه تاجیکستان می شود، آمریکا در سال جاری کمک های زیادی به تاجیکستان ارائه داده که ادعا می شود برای تامین امنیت مرزها بوده است. آیا این کمک های مالی و تجهیزاتی برای تدارک دیدن درگیری های اخیر با قرقیزستان استفاده نشده است؟؟
🔺 مقامات تاجیکستان بار ها در جلسات مختلف با ما (روسیه) قول می دهند که آتش بس ایجاد کرده و به آن مقید خواهند بود، اما بعد از مدتی دوباره تیراندازی ها از طرف تاجیکستان به سمت قرقیزستان از سر گرفته می شود، این اقدامات متناقض حاصل تصمیمات مقامات امنیتی تاجیکستان است، بر اساس اطلاعات موجود، بسیاری از مقامات عالی امنیتی- اطلاعاتی تاجیکستان توسط آمریکا بکار گیری شده اند.
🟠 در واقع این جنگ توسط آمریکا و غرب، علیه روسیه انجام می شود. عوامل آمریکایی در ساختار قدرتی و امنیتی تاجیکستان، تجهیزات و نیروهای نظامی را به سمت مرز فرستاده و درگیری ایجاد میکنند، همزمان محتواهای متنوعی با استفاده از تصاویر گذشته و بزرگنمایی موضوع و متجاوز نامیدن قرقیزستان، در اینترنت ظاهر میشود.
🔸 از طرفی مثلا در موردی، تاجیک ها هنگام صبح به منطقه "باتکن" قرقیزستان حمله میکنند و کمتر از چند ساعت بعد، فیلم هایی با صحنه های جنایت و سرقت این تاجیک ها در فضای مجازی قرقیزستان منتشر می گردد.
⬅️ متخصصان فناوری روس خاطرنشان می کنند که تاجیکستان به تنهایی چنین قدرت فناوری اطلاعاتی ندارد که بتواند چنین حجمی از محتوای انحرافی را بصورت برنامه ریزی شده و جهت دهی شده تولید و منتشر کند، و در پشت این فضاسازی نیز دستان غربی ها قرار دارد.
🔸 در اوکراین، مربیان آمریکایی به اوکرونازی ها می آموزند که پشت جمعیت غیرنظامی پنهان شده و زیرساخت های غیرنظامی را از بین ببرند. دقیقا مانند همان چیزی که در طول تهاجم شبه نظامیان به "باتکن" قرقیزستان مشاهده کردیم. آنها همان معلمان را دارند.
🔸در سپتامبر، ایالات متحده و متحدانش تصمیمی استراتژیک برای جدا کردن اقتصاد روسیه و آسیای مرکزی گرفتند و یک هفته بعد، قره باغ و باتکن شروع شد.
‼️این یک جنگ ترکیبی است و همه چیز توسط سرویس های اطلاعاتی ایالات متحده، بریتانیا و دیگر کشورهای غربی هزینه،طراحی و پیاده سازی می شود.
🔺 غربی ها در تلاش اند «جبهه دوم» را علیه روسیه در آسیای مرکزی فعال کنند، دولت تاجیکستان آماده و قادر به جنگ طولانی مدت با کسی نیست. اما قادر به انجام تحریکات مسلحانه کوتاه مدت هست. آمریکایی ها می توانند به سرعت کمک های خود را در زمینه مالی، تسلیحات و مزدوران افزایش دهند. آنها قبلاً به اوکراین دست یافته اند.
🔴 این احتمال وجود دارد که آنها سعی کنند اوکراین دومی را از تاجیکستان در اینجا در آسیای مرکزی بسازند.
🌐 کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
https://t.me/mavaraonnahr
✅ دورهی استعمار نو؛ تهدید نیمهسخت
🔹تحمیل اراده از طریق تهدیدات سخت، لشکرکشی نظامی و حضور مستقیم عوامل نظام سلطه در سرزمینها، از یک طرف، پرهزینه است و از طرفی دیگر، با بیداری تدریجی ملتها و ظهور جریان مقابله مواجهه شد و در نهایت، موازنهی قدرت را از بین برد. به این ترتیب، دورهی جدیدی شکل گرفت که در این دوره شیوهی تحمیل اراده پیچیدهتر شد و سلطه با روشهای پنهانی و کاربرد قدرت امنیتی اعمال میشد. بهطور کلی، از قرن پانزدهم میلادی که قدرتهای استعماری اروپا به قصد تصرف سایر سرزمینها و تسلط بر جهان، از این قاره خارج میشوند با روشهای مختلف به تحمیل اراده و حفظ منافع خود از جمله کاربرد غیرمستقیم زور پرداختهاند. نظامسلطه پس از چندین قرن حضور مستقیم در سرزمینهای مستعمره و مستملکات خود، به دلایلی که اشاره شد، شیوهی استعمار پنهان را تقریباً از قرن شانزدهم میلادی تا اواخر قرن بیستم اتخاذ میکند. این روش سلطه با بهرهگیری از سیستم اطلاعاتی- امنیتی و اعطای استقلال ظاهری به مستعمرات، اعمال میشود. حکومتهای دستنشانده در مستعمرات که گاه به صورت نظامهای پادشاهی و گاه به صورت نظامهای به ظاهر پارلمانی پدیدار شدند، از مهمترین اشکال استعمار غیرمستقیم از نظر سیاسی محسوب میشوند. در این دوره نظام سلطه با استفاده از قدرت سیاسی امنیتی به نفوذ خود در نظامهای سیاسی ادامه میدهد و اهداف و منافع خود را تأمین و ارادهی خود را تحمیل میکند.
🔸نمونههای فراوانی از کاربرد قدرت سیاسی- امنیتی در چند قرن اخیر، به ویژه در قرون شانزدهم و هفدهم توسط بریتانیای کبیر و در طول جنگ سرد توسط دو ابرقدرت در حوزههای نفوذ آنها وجود دارد؛ به طور مثال، موقعیت حساس و استراتژیک خاورمیانه، نظامسلطه را بر آن میدارد که پس از دورهی ادارهی کشورهای منطقه به صورت مستعمرات نظام سلطه، به برقراری حکومتهای دستنشانده و بهظاهر دارای استقلال از نوع پادشاهی اقدام کنند و در طی چندین دهه حاکمیت آنها را تضمین کنند. منابع و ذخایر عظیم نفتی در این دوره از یک طرف و از طرف دیگر، ترس از خطر اسلام سیاسی- انقلابی و پتانسیل آن در ایجاد همبستگی و مقاومت در برابر سلطهگری در منطقهی خاورمیانه، استعمارگران را بر آن میدارد که با لطایفالحیل و تا حد ممکن از شکلگیری حکومتهای بهظاهر دمکراتیک نیز جلوگیری کنند. از جمله نظامهای پادشاهی به وجودآمده بهدست استعمارگران انگلیسی و سپس آمریکاییها در خاورمیانه، نظام پادشاهی خاندان سعودی و پهلوی در عربستان و ایران است که این دو کشور را در یک دورهی طولانی به ملک خصوصی نظام سلطه تبدیل مینماید.
🔹در نیمه دوم قرن بیستم «دوران جنگسرد» که نظام سلطهی غرب به رهبری آمریکا با اتحاد جماهیر شوروی درگیر رقابتی سخت و دشوار است، بهرهگیری از ساختارهای دمکراتیک در کشورهای مستعمره برای جلب افکار عمومی حمایتهای مردمی و همچنین القای ناکارآمدی الگوی شرق در ادارهی کشورهای در دستور کار نظام سلطهی غرب قرار میگیرد. این ساختارهای نمایشی، تمایلات ناسیونالیستی و استقلالطلبانهی ملتها را کنترل و به مسیرهای موردنظر هدایت میکرد و موجب حفظ حوزههای نفوذ غرب میشد. به طور کلی، عملکرد نظام سلطه در ایجاد دمکراسیهای هدایتشده، شامل تلاش برای به قدرترسیدن نامزدهای موردنظر، نفوذ و جذب مخالفان و یا استحاله و در نهایت، سلب قدرت و مشروعیت از آنها است. به بیان دیگر، نظامسلطه با استفاده از سیستم امنیتی و عوامل سیاسی خود تلاش میکند مهرههای سیاسی خود را به قدرت رسانده و در صورت ناکامی با بهرهگیری از تطمیع و تهدید با تغییر رفتار مخالفانی که به قدرت رسیدهاند، ارادهی خود را تحمیل نماید. پرداخت هزینههای گزاف انتخاباتی، تشکیل و سازماندهی گروهها، احزاب، انجمنها، اتحادیهها و... با هدف تأثیرگذاری بر ساختار سیاسی و قدرت اجرای برنامههای آموزشی و تبلیغی برای گروههای مختلف و... توسط سازمانهای اطلاعاتی، بهویژه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، نمونههایی از ترفندهای پنهان نظامسلطه در راستای به قدرت رساندن مهرههای موردنظر است.
وستانیوز
@amniatemeli
✴️ آخرین شکل «جاسوسی» در جهان
🔸جاسوسی مهمترین، اصلیترین و راهبردیترین ابزار غرب و به ویژه غرب برای نفوذ در جهان امروز به شمار میرود و این دنیای کثیفی که آنها با جاسوسبازی در دوران جنگ شکل دادند و دنیا را به پستترین شکل ممکن به جولانگاه منافع خود تبدیل کردند، هنوز هم سلطهاش را حفظ کرده است، دستکم برای غرب که فکر میکند این حق را دارد که در زندگی همه جاسوسی کند، برای همه پروندهسازی کرده و در نهایت این حق را دارد که هر تصمیمی که دوست دارد برای دیگران بگیرد.
🔸هر چند با فروپاشی بلوک شرق بخشی از این بار برداشته شد، اما به کشورهای غربی سرمست از پیروزی انتظار داشتند دنیا را در چنگ خود گرفته، برای آن تعیین تکلیف کنند و سرانجام دیدگاهها و نظریات خود را به مردم جهان بقبولانند. این مهم اما به این سادگی روی نمیداد و بسیاری از کشورها حاضر نبودند سلطه و هژمونی غرب را پذیرفته و با آن کنار بیایند، کشورهای مستقل هنوز وجود داشتند و عرض اندام میکردند، افکار و افراد مستقلی در جهان پیدا میشدند که همچنان قصد مقاومت در برابر تمامیتخواهی و لیبرالیزم افسار گسیخته که قصد یکی کردن فکرها و ذهنها را داشت.
🔸این مسائل باعث شد تا غرب دوباره دست به دامان زشتترین و کثیفترین ابزار خود بزند، «جاسوسی» که شاید یک کلمه ساده برای یک نهاد یا دستگاه امنیتی و شاید هم یک عنوان «تمیز» و «اغواکننده» برای آنهایی باشد که فکر میکنند دارند کار درست را انجام میدهند اما در بطن ای «جاسوسی» هزاران مطلب آشکار و پنهان وجود دارد که هویتزایی آنها میتواند عمق نازیبا و کریهاش را روشن کند. با این حال، کشورهای غربی در قالب ناتو و به ویژه امریکا هر چه دستها و دندانهایشان را از دست میدهد، بیشتر به سمت مغزشان کشیده میشوند و این یعنی آنکه آنها ابزارهای قدیمی را از دست دادهاند.
🔸نگاهی به رفتارهای غیرانسانی سازمان جاسوسی آمریکا در چند دهه گذشته نشان میدهد که بر اساس آنچه رئیس اسبق آن یعنی مایک پمپئو گفته بود، چقدر میتوان حقیر و پست شد و پستی و رذالت را برای یک انسان به ارمغان آورد. اینکه امریکا برای سازمانهای جاسوسی چندگانه خود سالانه چقدر هم هزینه میکند خود موضوع دیگری است که دانستن آن خوب است و نشان میدهد که به اندازه بودجه سالانه چندین کشور به صورت رسمی، هزینه اقدامات جاسوسی کاخ سفید در جهان میشود، هزینهای که حالا به سمت و سوی دیگری رفته است.
🔸با این حال روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد که امریکا در جمعآوری اطلاعات از منابع آزاد (یا در دسترس عموم) از چین عقب است و همین مساله واشنگتن و متحدانش را در خطر «بیتوجهی به بحرانهای جهانی آتی، تهدید نظامی یا اقدام تهاجمی پکن» قرار میدهد. این فرایند شامل جایگزینی سریع اقدامات جاسوسی سنتی یعنی مزدوران در میدان و جمع آوری اطلاعات از منابع محرمانه با دادهها و اطلاعات در دسترس عموم میشود که با عنوان «اوسینت»Open Source INTelligence (OSINT) به معنی «جستجوی پیشرفته در منابع اطلاعاتی آزاد» شناخته شده است.
🔸این روزنامه انگلیسی در گزارش خود به این نتیجه رسیده است که نزدیک به ۸۰ درصد از اطلاعات سازمانهای اطلاعاتی مانند سیا اکنون ازOSINT تامین میشود. به عنوان مثال: «پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد و حاوی اطلاعات حساسی درباره استقرار نیروهای روس در اوکراین بود، تأثیر سریعتر و قویتری نسبت به تصاویر منتشر شده توسط شرکتهای ماهوارهای از تحرکات نیروهای روسی داشت».
🔸روزنامه مذکور در ادامه نوشت، ایالات متحده سالانه حدود ۹۰ میلیارد دلار برای جاسوسی هزینه میکند. از زمان انتخاب رئیس جمهور جو بایدن، تمرکز جامعه اطلاعاتی از دو دهه جنگ در خاورمیانه و افغانستان به رویارویی با جاه طلبیهای چین درباره قدرت و هژمونی جهانی تغییر کرده است. به نظر میرسد چین در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در اختیار دارد که در زمینه منابع اطلاعاتی آزاد کار میکنند. حتی شرکتهای خصوصی واحدهای خود را برای نظارت بر وبسایتهایی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب راهاندازی کردهاند تا از اولین کسانی باشند که از تغییرات مورد انتظار در وضعیت امنیت جهانی مطلع میشوند.
🔸سیاستگذاران آمریکایی اذعان دارند که کشورهایی مانند چین در زمینه OSINT پیشتاز هستند. موسسه آمریکایی METTER؛ یک موسسه غیرانتفاعی دفاعی و اطلاعاتی اعلام کرد: استفاده رقبای جهانی ایالات متحده از OSINT از نظر نیازهای امنیت ملی کاملاً از ما پیشی گرفته است. حجم اطلاعات دقیقی که از درگیریهایی مانند اوکراین به دست میآید، چالش بزرگی است؛ اما در عین حال فرصتی برای پیشبینی بهتر چگونگی پیشرفت رویدادهای جهانی است. از آنجایی که واشنگتن همچنان به نظارت بر درگیریها در سراسر جهان ادامه میدهد، نیاز به OSINT و ارزش آن در سالهای آتی بیشتر مشخص میشود.
@syriankhabar
#آموزش_سیاسی
✅استراتژی ، انواع استراتژی و استراتژی نظامی جنگ های آینده
قدیمی ترین موضوع در علوم و فنون نظامی استراتژی است که امروزه کاربردهای وسیعتری یافته و با عناوینی چون استراتژی ملی ، استراتژی بزرگ در کنار استراتژی فرهنگی و استراتژی اقتصادی ، مطرح می شود . مفهوم عام استراتژی را می توان اینگونه تعریف کرد که استراتژی به معنای فن هماهنگ کردن توانایی های سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی ، اعتقادی ، روانی و نظامی یک ملت یا کشور و کاربرد آن در جهت تحقق بخشیدن به اهداف ملی است . "سن تزو "قدیمی ترین استراتژیست جهان بوده و کتاب پر محتوایی تحت عنوان " هنر جنگ " نگاشته است . بعداز "سن تزو " از افرادی چون اسکندر ، ماکیاول ، اورانمین ، نارسز ، لئوی ششم ( لئوی خردمند ) ، فردریک ، ناپلئون بناپارت ، کلازویتس ، جومینی ، مائو ،و... می توان نام برد که هم در خصوص مفاهیم استراتژی و هم در خصوص تاکتیک ها تحولاتی ایجاد کردند . در تقسیم بندی استراتژی های مختلف نظامی ، اتفاق نظری میان عالمان روابط بین الملل و جامعه شناسان نظامی وجود ندارد ، با این وجود می توان با کمی اغماض سه دسته بندی مهم زیر را انجام داد :
الف - استراتژی های مختلف در ارتباط با جبهه های نبرد ( مثلا قاره ای یا زمینی ،دریایی ، هوایی ) که در این بخش با نظریه پردازان مهمی چون هالفورد مکیندر ( نظریه قلب زمین ) ، آلفرد تایر ماهان ( نظریه تسلط بر دریا ) ژنرال ترنچارد و ژنرال میچل و ژنرال دوهه ( نظریه تسلط بر آسمان ) سرو کار داریم .
ب - استراتژی جنگ های پارتیزانی ( چریکی ) که در آن از تعرض ، تمرکز نیرو ، صرفه جویی قوا ، تحرک ، غافلگیری و ارتباط استفاده می شود . با اینکه جنگ های چریکی قدمت تاریخی بسیار کهنی دارد ولی اصطلاح جنگ های چریکی از زمان جنگ های ناپلئون در سال 1807 به فرهنگ نظامی وارد شد . استراتژی چریکی را "مائو تسه تونگ "نظم و قاعده علمی بخشید او بزرگترین نظریه پرداز جنگ های تمام دورانهای مختلف تاریخ بوده و کتاب او با عنوان " نبرد دامنه دار " همچنان مورد کاربرد است .
ج - استراتژی بازدارندگی هسته ای . بازدارندگی به عنوان یک استراتژی در پی آن است که متخاصمان را به نحوی تشویق و ترغیب کند تا در پیگیری منافع خویش ، از انجام برخی اقدامات پرهیز کنند و درصدد کسب امتیازاتی خارج از حدود مشخص و متعارف نباشند . این نوع از بازدارندگی از اواسط دهه 1950 دوران تکاملی خودرا آغاز و تقریبا در دهه پایانی 1980 به اوج خود رسید . و بعداز آن بین قدرت های هسته ای ، مسئله پیشگیری از بروز جنگ اتمی و کنترل تسلیحات به عنوان یک مساله دائمی قابل بحث و گفتگو بود، که تا کنون ادامه دارد .
در بحث استراتژی نظامی جنگ های آینده ، استراتژیست ها و فرماندهان نظامی ملزم به ارائه طرح های جدیدی متناسب با تغییر و تحولات نظامی روز ، هستند که در این طرح ها می بایست اصول زیر حتما رعایت گردد :
1 - آمادگی رویارویی با نبردهای نامتقارن و سلاح های غیر متعارف
2 - طرح استراتژی دو وجهی یعنی برنامه ریزی بر اساس دو وضعیت کوتاه مدت و طویل المدت
3 - توجه بیش از حد به آراء و افکار عمومی
4 - آمادگی نبرد در هر منطقه و صحنه درگیری اعم از محیط شهری ، روستایی یا کوهستانی
5 - نیروهای مسلح ( رزمنده ) باید بالاترین قدرت انعطاف پذیری و سازگاری را با شرایط و تحولات داشته باشند
6 - استفاده از فناوری های جدید ، جنگ ترکیبی ، افزایش قدرت نظامی و مسلح شدن به پیشرفته ترین سلاح های روز
7 - افزایش دانش تولید تسلیحات و طراحی و تولید ابزارهای پیچیده
@amniatemeli
🔴 بزرگترین جنگ شناختی جهان علیه ایران
⬇️ گوشه ای از اتفاقاتی که علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دادند و پاسخ هایی که دریافت کردند :
🔹۱_حمایت از اغتشاش گران توسط :
بایدن ، وزیر خارجه و رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ، کلینتون، رابرت مالی ،
۳۱ نفر از سیاستمداران مطرح آمریکا و اروپا ، ۳۷ نفر از شخصیتهای موسیقی و ۶۲ نفر از هنرپیشگان مطرح غرب مانند آنجلیاجولی، ۱۵ نفر از فوتبالیست ها و باشگاههای مطرح دنیا، شخصیت های موسیقی ترکیه، هزار سینماگر فرانسوی که عده ای موهای خود را قیچی کردند و فیلم آن را میلیونها بار نشر دادند ، وزرای خارجه : کانادا ، سوئد، آلمان ، بلژیک ، اسپانیا، شیلی ، فرانسه ، نویسنده کتاب هری پاتر و یک نماینده زن ایرانی الاصل در بلژیک که در حمایت از آشوب گران موهای خود را کوتاه کرد.
🔹۲_ به میدان آمدن بارزانی برای حمله به ایران.
🔹 ۳_ فعالیت رسانه ای سلبریتی های وطن فروش داخلی.
🔹 ۴_ هشتک مهسا امینی ۳۲۰ میلیون بار توییت و ریت شد درحالی که فارسی زبانان توییتر ۳ میلیون نفر هستند.
🔹 ۵_ دستگیری یک تبعه خارجی که در کوله پشتی خود یک دست لباس بسیجی به همراه چند نارنجک و اسلحه ، ده ها گلوله و سر نیزه داشت ، که قرار بود در حین کشتن مردم عده ای از او فیلم بگیرند و بگویند که بسیجی ها مردم را میکشند .
🔹 ۶_در چند شهر کردستان از جمله
اشنویه که مهمترین شهر بود ، ۱۷ هزار نیرو در حالت آماده باش بودند برای شروع جنگ داخلی.
🔹۷_بمباران رسانه ای در چابهار با این تیتر که یکی از فرماندهان نیروی انتظامی به یک دختر ۱۴ ساله سنی تجاوز کرده و بعد از آن کشتار مسجد مکی اتفاق افتاد و انفجار و آتش زدن بازار و حمله به پاسگاه ها بطور همزمان شروع شد و ورود گروهک ریگی و جیش الظلم به کشور آغاز شد.
🔹۸_باز کردن ریل راه آهن تهران به تبریز در قزوین به طول یک کیلومتر که به لطف خدا با گزارش یک دامدار خنثی شد ، و از کشتار صد ها نفر جلوگیری شد ، این اتفاق همراه با اعتراضات تبریز قرار بود رخ دهد.
🔹 ۹_ در تهران از یک خانه ، مردم را با تفنگ لیزری میزدند ، خانه محاصره شد ، ناگهان یک زن جوان لخت مادرزاد از خانه خارج شد که آی مردم کمک کنید که اینها میخواهند به من تجاوز کنند ، این خانه مرکز هدایت عملیات بود و کلی سلاح و بیسیم پیشرفته کشف شد و این زن ۱۱ پایگاه موساد را در شهرهای مختلف ایران لو داد که همه دستگیر شدند ، فقط از یک پایگاه ۱۳۷ قبضه سلاح کشف شد که قرار بود آنشب عملیات مسلحانه انجام شود.(با توجه به حادثه شاهچراغ توسط یک نفر تروریست معلوم میشود که چه کشتار عظیمی قرار بود رخ دهد)
🔹۱۰_ کشف تعداد زیاد مسلسل یوزی از داخل صندلی های شش خودروی بدون پلاک.
🔹 ۱۱_ دستگیری یک خانم در اصفهان با ۵۲ کیلو مواد منفجره که قرار بود بازار تاریخی اصفهان را منفجر کند.
🔹 ۱۲_ دستگیری یک مهره ی یهودی در شیراز که به بیمارستان منتقل شد و عدهای از اغتشاش گران به بیمارستان حمله کردند که این مهره را یا فراری دهند یا بکشند که به دست نیروهای امنیتی نیفتد.
🔹 ۱۳_دستگیری راننده یک پراید که ۱۷ نفر از نیروهای انتظامی را زیر گرفت .
🔹 ۱۴_ دستگیری دو خودرو که با پلاک و آرم و لباس سپاه که به مردم حمله میکردند و زنان رو میزدند و عده ای هم فیلم میگرفتند.
🔹۱۵_ در منطقه دانشگاه شریف یک خودرو مگان تعدادی از نیروهای انتظامی رو زیر گرفت و بعد تعقیب و گریز به ماموران تیراندازی کرد که در آخر دستگیر شد .
🔹۱۶_ حمله به پاسگاه شهید مدرس جهت خلع سلاح کردن ماموران .
🔹۱۷_ ضرب و شتم شدید یک زن محجبه و کودک سه ساله اش به نیت ترساندن چادری ها که بترسند با چادر در جامعه حاضر شوند.
🔹۱۸_ چندین حمله در شهرهای مختلف به ماشین خانواده های مذهبی با مواد منفجره .
🔹 ۱۹_ زدن ۳۲ نقطه توسط سپاه در کردستان عراق و به درک رفتن ۵۰۰۰ نفر از منافقین و تجزیه طلبان.
🔹۲۰_انهدام یک جلسه سری در ترکیه با پهپاد انتحاری از ایران که در آن سران ۵ حزب از سلطنت طلبان ، منافقین، کومله، پژاک ، پاک و نماینده آمریکا و فرانسه حضور داشتند .
🔹۲۱_ برنامه بعدی هم در آذربایجان و ارمنستان بود که با تصرف منطقه زنگزور ارتباط ایران با ارمنستان قطع شود و به تبع آن راه ایران با اروپا قطع شود و از آنطریق تجزیه ایران را شروع کنند که به لطف خدا ناکام ماندند.
✍محمد ستوده
#معاونت_سیاسی_ناحیه_دهلران
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1