7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه کسی به ایران مأموریت داده که اسرائیل رو محو کنه؟!
🗣 شبهه صادق زیباکلام و پاسخ دقیق کوروش علیانی نویسنده کتابِ متاستاز اسرائیل
🌍 @jahad_org
پیگیری دوباره تبیان از خوشگوار درباره صهیونیستی بودن #کوکاکولا / خوشگوار: اینجا کسی نیست دراینباره جواب بدهد!
در راستای پویشی که برای تحریم کالاهای صهیونیستی راه افتاده، ۱۰ روز قبل بررسی کردیم و به خبرهایی در سال ۱۳۸۵ رسیدیم که شركت توليدكننده نوشابه كوكاكولا در ايران به واسطه یک شركت ایرلندی یک و نيم ميليارد تومان به حساب كوكاكولا واریز کرده است.
وقتی از شرکت خوشگوار پیگیری کردیم با این جواب که «شما نوشابهات رو بخور!» روبرور شدیم، بعد از تقریبا دو هفته مجددا امروز با شرکت خوشگوار تماس گرفتیم.
در پیگیری دوباره با مدیر فروش خوشگوار صحبت کردیم و از او هم این سوال را پرسیدیم که این طور به ما جواب داد: «شما مدرکی برای این حرف خودتون دارید؟ اگه رسانهها مدرکی داشتن تا الان باید شرکت بسته میشد!» در پاسخ به صحبت وقتی گفتیم پیش از این مدارک موضوع منتشر شده و طی سالها کسی از خوشگوار پاسخگو نبوده، ادامه نداد و شماره جدیدی برای پیگیری دادند.
شماره جدید مربوط به انبار مرکزی خوشگوار بود که به اپراتور وصل شد و فرد پاسخگو بعد از شنیدن سوال ما گفت: «شما چرا پیگیر این موضوع هستین؟ مشکلات دیگر جامعه را حل کنید! این مشکلات همیشه بوده، همه هم میدونیم، حالا هرچی هست! من سالهاست اینجا کار میکنم تماسهای این مدلی زیاد بوده. اینجا کسی نیست دراینباره جواب بدهد و حرف خاصی هم ندارند که بگویند.»
🌍 @jahad_org
🚫 افسانه سازی غربها برای استعمار بیشتر👇👇
به این قسمت داستان استعمار خوب نگاه کنید این همانند افسانه #هولوکاست نیست؟
برگی از داستان #استعمار
قسمت هشتاد و هشت:
افسانه حفره سیاه
سربازان سراج الدوله، صد و چهل و پنج مرد انگلیسی را به همراه ماری گری، همان زنی که به خاطر پوست اندکی تیره رنگش اجازه سوار شدن به کشتی را پیدا نکرده بود، به اسارت گرفتند.
هوول، فرمانده جدید انگلیسیها که اکنون در اسارت بود، ادامه ماجرا را به این شکل روایت میکند: « اتاق کوچکی در قلعه بود به طول شش و عرض سه متر.
این اتاق به عنوان زندان سربازان و دریانوردان خطا کار به کار میرفت.هنگامی که سراج الدوله با گروه اسیران روبه رو شد، دستور داد همه آنها را در این اتاق کوچک زندانی کنند.
با فشار و فریادهای سربازان و تهدید سرنیزه، ۱۴۵ مرد و یک زن وارد اتاقی شدند که مساحت آن فقط هجده متر بود.
دو پنجره کوچک روی دیوار غربی اتاق وجود داشت که نور اندکی از آنها به درون میتابید.
زندانیان به تدریج درهم فشرده تر میشدند، کسی نمی توانست بنشیند، آنها در حال ایستاده هم به سختی نفس میکشیدند، هنگامی که آخرین نفر در داخل اتاق جا داده شد، سربازان با فشار و به سختی در را بستند.
گرمای اتاق به هشتاد درجه سانتیگراد میرسید!
همه سعی میکردند با هر زحمتی هست خود را به پنجرهها نزدیک کنند.افراد ضعیف نفس های آخر خود را میکشیدند.
من همه را به آرامش دعوت کردم و از زندانیان خواستم با بازی«بشین و پاشو » خود را سرگرم کنند و برای لحظاتی هم از خنکی کف سلول لذت ببرند!
همه از این نظر استقبال کردند؛با اینکه گروهی از افراد در همان دقیقه های نخست از دنیا رفته بودند.
مدتی بعد تشنگی به جان زندانیان افتاد و شروع به التماس کردند، شاید سربازان سراج الدوله به آنها رحم کنند و ظرف آبی برایمان بیاورند؛اما هندیها کاملاً بیتفاوت بودند.»
روایت هوول بسیار طولانی و هولناک است؛آنها به مدت ده ساعت در این اتاق که آن را حفره سیاه نامیده بودند اسیر بودند، اما شرح درد و زجرآنها جزئیات دردناک فراوانی داشت.
صبح روز بعد سراج الدوله اجازه میدهد که زندانیها آزاد شوند اما صد و بیست و سه نفر جانشان را از دست داده بودند و تنها بیست و سه نفر به سختی از سلول خارج شدند.
سراج الدوله که احساس میکرد انگلیسیها را به خوبی تنبیه کرده است آنها را آزاد کرد تا سرنوشت تلخشان را برای بقیه اروپاییها تعریف کنند و در اندیشه تسخیر بنگال نباشند.
هوول به انگلستان رفت و خاطرات آن شب هولناک را به صورت کتابی منتشر کرد.
انتشار این کتاب غوغایی در انگلستان به پا کرد.
مردم به شدت هیجان زده شده بودند و از دولت انگلستان میخواستند به شکل زجرآوری از سراج الدوله انتقام بگیرد.
احساس همدردی مردم انگلستان با هموطنانشان در هند به شدت برانگیخته شده بود، همه از وحشیگری هندیها خشمگین بودند و بسیاری آماده میشدند برای به زنجیر کشیدن و کشتن این وحشیها راهی هند شوند.
گویا هیچکس نمی پرسید چگونه ۱۴۶ نفر در یک اتاق ۱۸ متری جا شده و بعد به بازی « بشین و پاشو » مشغول میشوند! آن هم در حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد!
جالب اینکه در چنان شرایط دشواری، هوول دماسنج نیز به همراه داشته است.
افسانه سرایی هوول مانند کابوسی فراموش نشدنی در ذهن مردم انگلیس باقی ماند.
پس از آن اخباری که از کشتار هندیها میرسید اعتراض های کمتری را برانگیخته میکرد.
کمپانی هند شرقی بیشترین بهره را از داستان حفره سیاه برده بود، اکنون آنها میتوانستند برای گسترش سرزمین های کمپانی هر قدر که میخواهند خشونت به خرج دهند.
سالها بعد پس از گسترش شهر کلکته و ویرانی قلعه ویلیام انگلیسیها همچنان یاد و خاطره این حادثه را زنده نگه داشتند.
اداره پست کلکته در محلی که زمانی قلعه برپا بود ساخته شد.
تابلویی روی دیوار اداره پست نصب شده بود:« این بنا برویرانه های حفره سیاه برپا شده است.»
انگلیسیها حتی پس از استقلال هند اصرار داشتند که دولت هند این تابلو را برندارد.
تابلو تا سال ۱۹۸۰ میلادی در این محل دیده میشد.
سرگذشت استعمار#مهدی_میرکیایی، ج7 ص84
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🌍 @jahad_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۹ آبان؛ سالگرد تیرباران وزیر خارجهای که جرمش مخالفت با دخالت انگلیس بود!
🔹۱۹ آبان ۱۳۳۳، «حسین فاطمی» وزیر خارجه دولت دکتر مصدق، در شرایط بیماری، به دستور محمدرضا شاه تیرباران شد و به شهادت رسید. حسین فاطمی از نزدیکان مصدق بود که در دولت اول وی معاون پارلمانی و در دولت دوم، وزیر امور خارجه شد. در سال ۱۳۳۱ بهدنبال کشف مدارک جاسوسی از سفارتخانه انگلیس، آنجا را تعطیل و کارمندان آن را اخراج کرد و از جدیترین مخالفان استعمار و دخالت انگلیس در امور ایران بود. وی بعد از کودتای ۲۸ مرداد، مجبور شد مدتی زندگی مخفیانه داشته باشد اما نهایتاً دستگیر و بعد از محاکمه اعدام شد.
🔹بهدلیل اقدامات فاطمی علیه انگلستان و هواداری وی از قطع ید انگلیس از نفت ایران، «سام فال» دبیر شرقی سفارت انگلیس در تهران، اعدام بیرحمانه را بهترین راهحل برای فاطمی میدانست!محمدرضا پهلوی نیز که از فاطمی بهدلیل مطرح کردن جمهوری بهجای سلطنت کینه داشت، با اعدام وی موافقت کرد. فیلم فوق اظهارات سلطنت فاطمی خواهر دکتر فاطمی از نحوه تیرباران و جلوگیری از خاکسپاری پیکر اوست.
#بزک_پهلوی
🌍 @jahad_org
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخچه پیمان بوداپست
🎥 قسمت چهل و دوم از "فصل دوم" تاریخچه رو تماشا میکنید.
🔰 تقریبا 30 سال پیش در چنین روزهایی جهان داشت یکی از عبرت آموزترین مذاکرات خودش رو تجربه میکرد.
📎 مذاکراتی که در نهایت به یکی از معروفترین و درس آموزترین توافقهای تاریخ تبدیل شد. توافقی که در روزگار سرخوشی مردم اوکراین بعد از فروپاشی شوروی امضا شد، ولی نتایج خودش رو چند دهه بعد بر اوکراین و کل نظام بین الملل گذاشت.
🔻بله درست حدس زدید! توافق بوداپست! توافقی که کشورهای غربی خیلی تلاش کردن تا الگویی بشه برای بقیه کشورها ولی متاسفانه درس عبرت شد.
🌍 @jahad_org
طوفان صدق و غبار کذب
✍️ علی مهدیان
🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مهم تاریخی نشان داد غرب چگونه به صورت سیستماتیک ذهن بشر را در اختیار خود گرفته بود و راه نفوذ به واقعیت را بسته بود.
🔺ساختارهای حقوقی و نظام تصمیم گیری در دنیا یک نوع مهندسی اجتماعی فرهنگی را رقم میزند و آنگاه این فرهنگ شکل یافته بر فرآیند فهم و معرفت بشر سایه میاندازد و به این ترتیب انسانها برای یافت حقیقت با یک پرده ضخیم به نام فرهنگ و تمدن غرب مواجه میشوند.
🔺بگذارید مثال بزنیم، گوترش رییس سازمان ملل در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، هیچ نامی از آمریکا نبرد، از این جالبتر آنکه سیاستمداران ژاپنی نیز نامی از آمریکا نبردند و بلکه فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در عوض نام روسیه را برد. همین خط را در انیمیشن مهم و پر بیننده «مدفن کرمهای شب تاب»، جناب ایسائو تاکاهاتا ببینید. او کارگردان انیمیشن های مهمی چون آنشرلی، باخانمان، هایدی و امثالهم است. او یک انیمیشن فوق العاده جذاب درباره جنگ ژاپن میسازد و جالب است در این فیلم احساسی، هیچ اشاره ای به کسانی که مردم را کشتند نمیکند بلکه کسانی را محکوم میکند که ابلهانه با دشمن جنگیدند.
🔺در همین ماجرای طوفان الاقصی نگاه کنید به استدلال نماینده اسراییل در سازمان ملل در مقابل همان جناب گوترش که حالا توضیح باید داد چرا اینجا کمی زبان به انتقاد گشوده. نماینده اسراییل میگوید ما یک کشور رسمیت یافته ایم و اینکه رفتار ما را ملامت میکنید نه حماس را یعنی لیاقت این سمت را ندارید.
🔺ساختار حقوقی و نظام تصمیم گیری غرب، یعنی قدرت، فرهنگ میسازد و زاویه نگاه میآفریند و اینگونه ذهنها را در اختیار میگیرد و حالا در این بستر، حقوق بشر را چه کسی معنی میکند، تفسیر میکند، عملیاتی میکند. لیبرالیسم را چه کسی ؟ دموکراسی را چه کسی؟ عدالت را ، اخلاق را، دین را چه کسی؟
🔺کارگردان فیلم آمریکایی «حرامزاده های لعنتی» فیلمی درباره جنگ نازیها درباره یهودیها میسازد که در انتهایش هیتلر به دست این جماعت با ظاهر آمریکایی کشته میشود، و دختر یهودی پشت پرده سینما میرود و بلند بلند میخندد و میگوید این قدرت ما است. ما تاریخ را هم تغییر میدهیم. این نه فقط تاریخ است بلکه تمام مفاهیم بنیادین اندیشه نیز هست که تغییر میکند.
🔺معرفت به جای آنکه کشف واقع باشد ساختن آن است و اینچنین اولا پای قدرت حاکمان وسط میآید. قدرت پول و بمب و رسانه. اومانیسم اصالت به حیوانیت انسان است و آزادی نیز آزادی همان حیوان، و روشن است که خروجیش عبودیت مقابل لویاتان بین المللی است که حاکم بر همه بشر است.
🔺طوفان الاقصی سیلی است که به این تمدن خورد. نکند این سیلی را ببینیم و عقبه تاریخی اش را نفهمیم. سیلی را قسام نزد، محمد الضیف نزد، کل بدنه تاریخی نوسلفی اخوان سیدقطب نزد، این سیلی محصول یک بیداری است که گستره اش را در یمن و لبنان و عراق و سوریه و کجا و کجا میبینید. طغیان فطرت ناب بشر که خمینی ره اثاره کرد و در حال گسترش است. تمام نمیشود.
🔺حالا مردم دنیا کمی باطن این تمدن را میبینند. باطنی به شدت وحشی، ظالم، خودبنیاد، کثیف ، این بروز باطن کفر مهمترین دستاورد طوفان است. پرده را کنار زد. قصه از این هم شدید تر است. غرب برای موجودیت و مسیرش آنقدر وحشی است که حدس نمیزنید.
🔺جبهه حق اساسا هدفی ندارد جز بیداری مردم، این گستره بیداری بستر مناسبی برای فهم و معرفت باز میکند. هم ذات کفر را بیشتر نشان میدهد و هم عمق حق را.
شهادت کودکان معصوم و زنان بی گناه در حالیکه ذکر میگویند، اینگونه تبر به ذات دشمن میزند.
🌍 @jahad_org
🔰مباحث استاد پناهیان برخاسته از یک نظام فکری منسجم است.
🔹مثلا در نگاه استاد پناهیان، استقلال انسان، یکی از اصول مهم و غیرقابل اغماض در تربیت دینی است؛ یعنی هیچ یکی از فعالیتهای ما نباید به قیمت از بین رفتن استقلال متربی تمام شود.
🔸 این اصل مهم در مباحث دوره «تربیت دینی» که خدمتتون تقدیم شده، توسط استاد مطرح شده است. مباحث دوره تربیت دینی مربوط به برنامه سمت خدا در سال 1388 است؛ با این وجود در طول سالهای مختلف این نکته در لابلای صحبتهای استاد به بیانهای مختلف دیده میشود و این نشان از یک نظام فکری منسجم دارد.
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جریان جالب شیعه شدن محافظ مولوی عبدالحمید
🌍 @jahad_org
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 جاسوسی به روش یک قوم مظلوم و سرگردان!
⬅️ اسنادی محرمانه از چگونگی نفوذ و جریانسازی یهودیان در کشورهای مختلف...
🌍 @jahad_org
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ پاسخ استاد پناهیان به تراوشات ذهنی جواد ظریف!
🔺 آقای ظریف کی جای مظلوم جنگیده؟! لطفا پاسخ بدید.
#مقاومت
🌍 @jahad_org