فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: باید برخورد با مراجعان در قوه قضائیه خوب باشد
🔹 اگر کسی که به دادگستری مراجعه میکند با اخم شما مواجه شود، ولو به کارش هم رسیدگی شود، با دلشکستگی از آنجا بیرون میرود و اثر سوء دارد
https://eitaa.com/jahad_tabbin
🔰صبح امروز (5 تیر) ایرنا، خبری را با این عنوان منتشر کرد: «دومینوی فوت ناشی از مصرف مشروبات الکلی به مازندران رسید».
❓سوال اصلی و مهم: چرا این دومینو، آغاز شد؟
❓آیا این که این روزها مدام خبر مسمومیت و مرگ عرقخورها، به گوش میرسد، طبیعی است؟ چی شده که به یکباره، شراب در جایجای کشور مسموم شده که عرقخورها با خوردنش، جان میدهند (و چه بد مرگی و بد عاقبتی!)
▪️چنین مواردی قبلاً هم بود، اما اینکه به یکباره، مرتب و پشت سر هم، در جای جای کشور، خبر مرگ، کوری و مصدومیت این گناهکاران به گوش میرسد، احتمالاً نشان از پروژهء بسیار شومی دارد! که باید پرسید چه کسانی، در پس پردهء احتمالی آن حاضرند؟ و چرا؟
🔸پایگاه خبری سلامت نیوز، با کمال وقاحت، در گزارشی که 4 تیرماه منتشر کرده، و نام نویسندهاش معلوم نیست، نوشته:
🔸«این افراد مادهای را به عنوان مشروبات الکلی خریداری، مصرف و سپس مسموم شدند. بنابراین مرتکب هیچ جرمی نشدند. چون آن چیزی که مصرف کردند اصلا مشروبات الکلی نبوده است. پس نمیتوان به عنوان شخص یا اشخاصی که مشروبات الکلی مصرف کردند آنها را تحت تعقیب قرار داد. هیچ پروندهای هم برای مسمومان تشکیل نمیشود... چون مرتکب هیچ جرمی نشدند.».
▪️اُسکار سفسطه رو باید به نویسندهء متن فوق داد، چرا که با توجه به حرفهای وی، ملت رفتند برای خرید مادهء مسموم پول دادند!
✔️همین قدر وقیح و پررو، گناه رو از گناه بودن میاندازن!
🔸و در ادامه به بحث مراقبتهای بیمارستانی از شرابخواران مسموم پرداخته، و برایشان در فحوای کلام، دلسوزی کرده.
💠بد نیست نگاهی به این حدیث پیامبر اسلام داشته باشیم: شرابخوار اگر بیمار شود به عیادتش نروید و اگر مرد بر جنازه اش حاضر نشوید (الکافی، ج 6، ص 397)
🔸حدود 3 ساعت بعد از مخابرهء خبر فوق، ایرنا خبر دیگری را منتشر کرد با این عنوان: «مرگ با مشروبات، هشدار به تصمیمگیران»
▪️خدا رحم کند به ما و تصمیمات احتمالیای که جنابان مسوول، برای سریال مسمومیت الکلی میخواهند بگیرند.
آقایان مسوول! اگر به حکم خدا عمل میشد و حد شرعی شرابخواری جاری میشد، بساطش جمع میشد. شمایی که به مسوولیتت عمل نمیکنی، عامل مرگ این گناهکارانیً
🔸بیایید نگذاریم شرابخواری هم از گناه و جرم بودن بیفته و فردا در کوی و برزن، با مجوز همین دولت و نشان سیب سلامت، مشروب به فروش برسه!
▪️پی نوشت تلخ: وقتی سنگر حجاب را از دست دادیم، یکی یکی، تمامی سنگرهای دینمان را باید واگذار کنیم....
https://eitaa.com/jahad_tabbin
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بُهت و حیرت اپوزیسیون از عقبنشینی غرب در برابر ایران و ایجاد موج رسانهای جهت توقف این راهبرد غربیها!!
https://eitaa.com/jahad_tabbin
🌹🌹🌹🌹🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ
انفال - ٢٤
ای کسانی که ایمان آوردهاید! دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید هنگامی که شما را به سوی چیزی میخواند که شما را حیات میبخشد! و بدانید خداوند میان انسان و قلب او حایل میشود، و همه شما (در قیامت) نزد او گردآوری میشوید!
نکته ها:
حیات، اقسام مختلفى دارد:
- حیات گیاهى. «انّ اللّه یحیى الارض بعد موتها» (حدید۱۷) خداوند زمین را زنده مى كند.
- حیات حیوانى. «لمحیى الموتى» (فصلت۳۹) خداوند مردگان را زنده مى كند.
- حیات فكرى. «مَن كان میّتاً فأحییناه» (انعام۱۲۲) آن كه مرده بود و زنده اش كردیم.
- حیات ابدى. «قدّمت لحیاتى» (فجر۲۴) كاش براى زندگیم چیزى از پیش فرستاده بودم.
مقصود از حیاتى كه با دعوت انبیا فراهم مى آید، حیات حیوانى نیست، چون بدون دعوت انبیا نیز این نوع حیات وجود دارد، بلكه مقصود حیات فكرى، عقلى ومعنوى، اخلاقى و اجتماعى و بالاخره حیات و زندگى در تمام زمینه ها مى باشد. البتّه ممكن است مراد از دعوت به حیات در اینجا (به دلیل آن كه آیه در كنار آیات جنگ بدر آمده است)، دعوت به جهاد باشد.
حیات انسان، در ایمان و عمل صالح است و خداوند و انبیا هم مردم را به همان دعوت كرده اند. «دعاكم لما یحییكم» اطاعت از فرامین آنان رمز رسیدن به زندگى پاك و طیّب است، چنانكه در جاى دیگر مى خوانیم: «مَن عمل صالحاً من ذكر أو أنثى و هو مؤمن فلنحیینّه حیاة طیّبة» نحل۹۷) و طبق روایات شیعه وسنّى، یكى از مصادیق حیات طیّبه، پذیرش نداى پیامبر اسلام صلى الله علیه وآله در مسأله ى ولایت علىّ بن أبى طالب علیهما السلام و اهل بیت اوست. (تفسیر فرقان)
حایل و فاصله شدن خدا میان انسان و قلبش، نشان دهنده ى حاضر و ناظر بودن خداوند در همه جا و احاطه ى او بر تمام موجودات است و اینكه قدرت و توفیق از اوست. از رگ گردن به ما نزدیك تر است، فعالیّت عقل و روح نیز به دست اوست و اگر لطف او نبود، هرگز انسان به حقّانیّت حقّ و بطلان باطل پى نمى برد.
از امام صادق علیه السلام روایت شده است كه یكى از مصادیق حایل بودن خدا بین انسان و دل او، مسأله ى محو و اثبات است؛ محو كفر و اثبات ایمان، محو غفلت و شك و تثبیت تذكّر و یقین. (تفسیر فرقان ) در جاى دیگر فرمودند: خداوند نمى گذارد انسان، باطل را حقّ ببیند. (تفسیر فرفان) همچنین فرمودند: گاهى انسان با گوش، چشم، زبان و دست خود به چیزى علاقه دارد، ولى اگر آن را انجام دهد، قلبش با آن همراه نیست و مى داند آنچه میل به آن داشته حقّ نیست. (بحار) و ممكن است حائل شدن، كنایه از مرگ باشد.
پیام ها:
- شرط ایمان واقعى، اجابت كردن دعوت خدا و رسول است. «یا ایها الّذین آمنوا استجیبوا للّه و للرّسول»
- دعوت خدا و رسول، داراى حقیقت و هویّتى واحد مى باشد. «دعاكم» و نفرمود: «دعواكم»
- حركت در مسیر خدا و انبیا، حیات واقعى است و كناره گیرى از آن، مرگ انسانیّت است. «دعاكم لما یحییكم»
- تمام دستورات دینى و فرامین انبیا، حتّى فرمان جنگ و جهاد، مایه ى حیات فرد و جامعه مى باشد. «دعاكم لما یحییكم»
- كسى كه به حضور و احاطه خداوند ایمان داشته باشد، از دعوت پیامبران سرپیچى نمى كند. «استجیبوا... یحول بین المرء و قلبه»
- تا از دنیا نرفته و فرصت داریم، حقّ را بپذیریم. (بنابراین كه حائل شدن خدا بین انسان و قلبش، كنایه از مرگ باشد). «استجیبوا... یحول بین المرء و قلبه»
- نه مؤمن مغرور شود ونه از كافر مأیوس گردید، چون دلها به دست خداست و او مقلّب القلوب است. «یحول بین المرء و قلبه»
- جاى هیچ عذرى براى نپذیرفتن توحید و یگانگى خداوند نیست؛«یحول بین المرء و قلبه» زیرا توحید، امرى فطرى است. (تفسير الميزان)
- هر فكر و اندیشه اى كه بر دل انسان بگذرد، خداوند بدان آگاه است. «یحول بین المرء و قلبه»
- خداوند از هر چیزى به انسان نزدیك تر است، حتّى از قلب او به خودش. «یحول بین المرء و قلبه»
- همه ى ما خواسته یا ناخواسته در قیامت محشور خواهیم شد، پس به رسولان الهى پاسخ مثبت دهیم. «استجیبوا للّه وللرّسول... الیه تحشرون» بر گرفته از تفسیر نور"
التماس دعا *موفق باشید.
#####
https://eitaa.com/jahad_tabbin
#قوه_قضاییه به عنوان یکی از #ارکان_نظام_مقدس_جمهوری_اسلامی، نقشی بی بدیل در #پاسداری از #ارزش ها، #کرامت_انسانی و #آزادی_های_مشروع شهروندان ایفا نموده است و در راستای #اجرای_عدالت در بیش از سه دهه گذشته یاران بسیاری را تقدیم انقلاب و تحقق حکومت عادلانه اسلامی نموده است که شهادت مظلومانه آیت الله دکتر #بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، گواهی روشن براین مدعاست.
🌷هفته قوه قضائیه مبارک🌷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان جالب "هوشنگ امیراحمدی" مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا در مورد سقوط هژمونی ایالات متحده:
🔺وضعیت آمریکا بسیار بدتر از آن چیزی است که تصور میشود/ آمریکا رو به افول است و دیگر حاکم دنیا نیست/ منتظر یک جنگ داخلی در این کشور باشید!
🇮🇷 https://eitaa.com/jahad_tabbin
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞انتشار نخستین بار | افشای جنایتهای تکاندهنده عبدالرحمان قاسملو دبیرکل سابق حزب دموکرات کردستان توسط فرمانده ارشد سابق حزب کریم کاکه سوری (معروف به کریم خالدار) از قتل عام اعضای این حزب برای رسیدن به قدرت
🔹یکی از اعضای حزب را همراه با خانمش که هفت ماهه باردار بود تیرباران کردند به طوری جنین از شکم مادر خارج شد
https://eitaa.com/jahad_tabbin
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عبودیت و بندگی
آستان بوسی و مناجات
دلدادگی و معراج
https://eitaa.com/jahad_tabbin
"مردم بیرون بیمارستان صف کشیده بودند برای اهدای خون. رادیو هم اعلام کرده بود جراحت به قلب آقا رسیده، عدهای توی محوطه جلوی اورژانس ایستاده بودند و میگفتند میخواهیم “قلبمان” را بدهیم… با هلیکوپتر، آقا را رساندیم بیمارستان قلب. لوله تنفس داشتند و تا بیمارستان دو بار مانیتور وضعیت نبض، خط ممتد نشان داد… عمل جراحی ۳ ساعت طول کشید و آقا به بخش “آی سی یو” منتقل شدند. شب برای چند لحظه به هوش آمدند… از تلویزیون آمدند تا گزارش تهیه کنند، معطل شدند تا آقا به هوش بیایند، وقتی پرسیدند که حالتان چطور است؟ این پاسخ را گرفتند:
بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت
سر خُمِّ می سلامت، شکند اگر سبویی..."
حادثهی ترور رهبر معظم انقلاب، ۶ تیر سال ۶۰
روایت دکتر منافی
#قهرمانان_وطن
#لبیک_یا_خامنه_ای
#شهدا_شر_منده_ایم ❤️
#الّلهُـمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَـــرَج🤲
https://eitaa.com/jahad_tabbin
منزلت و اعمال روز هشتم ذی الحجه
هشتم ذی الحجه روز ترویه است و این روزی است که حجاج نیت حج تمتع مینمایند و محرم شده از مکه سمت منی حرکت مینمایند و شب را در آنجا بیتوته میکنند و صبح عرفه به جانب عرفات رهسپار میگردند.
ترویه در لغت به معانی زیر آمده است: سیراب کردن، سیراب گردانیدن، کسی را بر روایت شعر داشتن، در کاری اندیشه کردن اندیشیدن، در کار و نگریستن پایان آن را و تعجیل نکردن در جواب (لغت نامه دهخدا)
در علل الشرایع در سر نامیدن این روز به ترویه حدیثی از امام صادق علیه السلام که راوی میگوید: از حضرت پرسیدم چرا روز ترویه را روز ترویه نامیده اند؟
حضرت فرمود:، زیرا در عرفات آب نبود و حاجیها روز هشتم ذی حجه از مکه آب برمی داشتند و به عرفات میبردند و برخی از ایشان به بعضی دیگر میگفتند: تروّیتم، تروّیتم (سیراب شدید، سیراب شدید) لذا به خاطر هیمن، روز هشتم را روز ترویه نامیدند.
باز نقلی دیگر آمده است که زمانی که ابراهیم علیه السلام مأمور شد خانه کعبه را بسازد مکان آنرا نمیدانست در نتیجه خداوند جبرئیل سلام الله علیه را نازل کرد تا مکان خانه را برای ابراهیم مشخص کند و خداوند تعالی پایههای کعبه را از بهشت نازل فرمود و حجرالاسود نیز نازل شد. سپس ابراهیم برای کعبه دو در قرار داد، دری در سمت مشرق و دری در سمت مغرب که مستجار نامیده میشود. وقتی ساخت کعبه به اتمام رسید ابراهیم و اسماعیل حج بجا آوردند و جبرئیل در روز هشتم ذی حجه (روز ترویه) بر آن دو نازل شد و گفت برخیزید و آب جمع آوری کنید، چون در زمین عرفات آبی وجود ندارد. بهمین دلیل این روز، روز ترویه (یعنی ذخیره کردن آب) نامیده شد. سپس ابراهیم گفت پروردگارا این شهر را محلی امن قرار بده و اهل آن را از میوهها بهرهمند کن... (سوره ابراهیم/۳۵)
امام صادق (علیه السلام) فرمود: منظور از بهره مندی از ثمرات، ثمره قلوب یعنی محبت مردم و تمایل آنها نسبت به مکه است تا بسوی آن بروند.
همانطور که آشکار گردید وجه تسمیه یوم الترویه یا روز ترویه در کلام امامان معصوم برداشتن و ذخیره نمودن آب در روز هشتم ذی حجه میباشد.
از ابن عباس نقل شده که حضرت ابراهیم علیه السلام در خواب دید که فرزندش را سر میبرند. فأصبح بروی یومه أجمع «پس صبح بیدار شده و همه آن روز را میاندیشید» که آیا خواب او امری است از جانب خدا یا نه؟ از این رو آن روز ترویه نامیده شد، پس لز آن در شب دوم در خواب دید فلّما أصبح عرف أنّه من الله «چون صبح شد دانست که آن از جانب خداست» از این رو آن روز عرفه نامیده شد.