eitaa logo
جـهـاد تـبـیـیــن
461 دنبال‌کننده
12 عکس
85 ویدیو
0 فایل
((کـانال جـهاد تـبـیـیــن)) @jahad_tabine آی دی جهت ارتباط با ادمین. @AliShahhoseini313
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 در پی کشف حجاب رضاخانی؛ 🔹  مردان باغیرت و مدافع نوامیس زندانی می‌شدند 🔹 تاریخ‌نگار گلستانی گفت: بعد از اعلام کشف حجاب توسط رضاخان کوچکترین مخالفت برابر توطئه بدحجابی بالاترین مجازات را داشت و مردان باغیرت زندانی می‌شدند. 🔹 ۱۷ دی ۱۳۱۴ سالروز کشف حجاب رضاخانی است پس از بازگشت رضاخان از ترکیه فرمان ممنوعیت حجاب برای زنان اعلام شد، او بی‌حجابی را با عنوان اعطای آزادی به بانوان نام برد و با اقدام به ممنوعیت حجاب فصل جدیدی را در زندگی زن ایرانی اعلام کرد، برای رواج دادن هر چه بیشتر بی‌حجابی برنامه‌های گسترده‌ای از سوی مسئولان شهرها به اجرا درآمد که اجرای جشن‌های بی‌حجابی از جمله این برنامه‌ها بود، «غلامرضا خارکوهی» تاریخ نگار انقلاب اسلامی در استان گلستان درباره این واقعه تلخ تاریخی بیشتر توضیح می‌دهد.
📌تمام عوامل دخیل در انفجار کرمان بازداشت شدند/ ۱۶ بمب قبل از مراسم کشف شد 🔹️دادستان کرمان: از چند ماه قبل از مراسم سالگرد حاج قاسم، کار امنیتی در ارتباط با تامین امنیت برگزاری این مراسم آغاز و دلیل قبل از مراسم کشفیاتی داشتیم که ۱۶ بمب در کرمان کشف شد. 🔹شب قبل از حادثه تروریستی تمام منطقه محدوده مراسم با وسایل الکترونیکی و سگ‌های مواد منفجره یاب رصد و بررسی شد و هیچ چیز کشف نشده است. 🔹ظرف ۲۴ ساعت تمام عوامل دخیل در این انفجار تروریستی دستگیر و بازداشت شدند. 🔹‌عصر حادثه، محل ساخت جلیقه‌های انفجاری در حاشیه شهر کشف شد که قرار بود در صبح روز بعد استفاده شود. 🔹تاکنون ۳۲ نفر در این پرونده از افرادی که پشتیبانی می‌کردند، دستگیر شدند و در حال بازجویی و مراحل مقدماتی بازجویی هستند. 🔹به این نتیجه نرسیدیم که بسته انفجاری در آن نقطه تعبیه شده بوده و در هر دو انفجار توسط عامل انتحاری بوده که به درک واصل شده‌اند. 🔹نفری که انتحاری تخت دریاقلی بیگ را انجام داده بود شناسایی شده و دیگری نیز در حال شناسایی است.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 دست مقاومت به آن‌سوی حیفا هم می‌رسد 🍃🌹🍃 🔻دکتر «حسین الموسوی» سخنگوی رسانه‌ای جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء: پیام واضح مقاومت این است که هرگز از اهداف راهبردی خود در منطقه دست برنخواهیم داشت و با تکیه به توانمندی‌هایمان در محور، قادریم این نبرد را برای مدتی طولانی مدیریت کنیم. 🔸مقاومت عراق با هدف گرفتن حیفا پیام داد که به نقاط دورتر از آن نیز دسترسی دارد. 🔹برنامه ما مقابله با پروژه منطقه‌ای آمریکا و همچنین عملیات صهیونیست‌ها در غزه است. صحبت از حملات گاه و بیگاه نیست، بلکه منظومه‌ای از اقدامات برای تقابل با دشمنان طراحی کرده‌ایم. 🔺گفتنی است در ادامه مسیر مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و حمایت از غزه و در پاسخ به جنایات رژیم غاصب علیه غیرنظامیان فلسطینی، مقاومت عراق طی روزهای گذشته با یک موشک دور برد الارقب(کروز پیشرفته) یک هدف حیاتی را در حیفای اشغالی مورد هدف قرار داد. |
👆👆👆👆 🎥 چرا آمریکا طرح ۲ دولتی را در فلسطین دنبال می‌کند 🔹دولت آمریکا می‌گوید حامی ایجاد یک دولت فلسطینی در کنار دولت اشغالگر است. اما آخرین باری که با مذاکره قرار شد فلسطینی‌ها بر برخی مناطق کشور خودشان حاکم شوند به اشغال‌گری صهیونیست‌ها بر کرانه باختری منجر شد. 🔹تجربه نشان داده کشورهای حامی ۲ دولتی در واقع به دنبال طرح‌ریزی برای نابودی فلسطین هستند.
👆👆👆👆موشن گرافیک | انتخابات کلید حل مشکلات
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ رفراندوم برگزار کنید (چرا ۴۴ سال پیش در ۱۲فروردین همه‌پرسی برگزار کرده؛ هنوز به همان همه‌پرسی باقی بمانیم) ⁉️ چرا نظام خودش را به رفراندوم نمیگذارد ✅ آیا این نظام امکان دارد ، تغییر کند؟ @jahad_tabine
⛔️ آیا جمهوری_اسلامی بر اساس دور باطله؟ 📛 رهبری، شورای نگهبان را مشخص میکنه: و شورای نگهبان، خبرگان را ؛ و دوباره خبرگان ، رهبر را مشخص می‌کنند (پاسخ به شبهه دور انتخاب رهبری) @jahad_tabine