⌈حِـــــجــاب یَــــــعنیــــــــ...✨🌝⌋
#ریحانه
پاسخ علمی #حجت_الاسلام_راجی به شبهات آقای #سید_جواد_هاشمی
1⃣ آیا از لحاظ علمی امکان دارد یک زن برهنه شود و دیگران به چشمهای او نگاه کنند و نگاه جنسی نداشته باشند؟
منبع
2⃣ آیا وقتی زنی برهنه میشود، مردان با نگاه انسانی او را میبینند یا #نگاه_جنسی به او دارند؟
منبع
___________________
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم حجتالاسلام راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
🔸 اگر ویراستی دارید / اگر ندارید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
شاه کشتار نکرد!!!
آقای زیباکلام در کتاب «شاه کشتار نکرد» مدعی است که شاه آدمها را نکشتهاست...
اما تاریخ چیز دیگری را گواهی میدهد!!
🖋 ویلیام هیلی سالیوان، آخرین سفیر ایالات متحده در ایران در کتاب «مأموریت در ایران» مینویسد:
♨️ صبح روز جمعه ۸ سپتامبر [۱۹۷۸/ ۱۷شهریور ۱۳۵۷ شمسی]، طبق برنامهریزی و قرار قبلی، تظاهراتی در میدان ژاله تهران در مقابل مجلس، برای عزاداری کشتهشدگان تظاهرات قبلی در قم شکل گرفت و درگیری با نیروهای نظامی که برای متفرق کردن آنها آمده بودند، به وقوع پیوست.
💢 به دنبال این درگیری فرمانده نظامی به سربازان دستور آتش داد. بازهم این نکته که اولین تیرها هوایی بود یا مستقیماً بهطرف جمعیت شلیک شد روشن نیست. به هر حال آنچه مسلم است سربازان بهطرف تظاهرکنندگان شلیک کردند و پس از آنکه گرد و غبار فرونشست، بیش از دویست نفر از تظاهرکنندگان کشته شده بودند.
💢 به نظر میرسید حتی دولت -و مخصوصاً شاه- از کثرت کشتهشدگان متحیر شده است.
📚 برشی از کتاب #خدازاده به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
📸 آقای سید جواد هاشمی مدعی شدهاند اگر دخترم حجاب را رعایت نمیکرد چیزی نمیگفتم
▪️آقای هاشمی مزد سالها رعایت حجاب توسط محارمت این حرفهای روشنفکری نبود؛ کاش در همان رسانه از سالها زیست عفیفانهی آنها قدردانی میکردی
با این حرفهای روشنفکری نانی هم به دست بیارید برکت ندارد؛ برکت همین حیای پوشش زنان خانه شماست....
#سقوط اخلاقی
#جواد_هاشمی
#نبرد_روایت_ها
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 نالههای سرکرده گروهک تروریستی کومله از شدت ناراحتی برای خلع سلاح و تخلیه مقرهایشان در برنامه زنده بیبیسی!
#خبر_فوری_سراسری
#سقوط
#نبرد_روایت_ها
📌قفقاز و جنگ سخت
ق ۱
روس ها در صدد این هستند که قفقاز را به عنوان چهار راه انتقال انرژی برای دور زدن تحریم ها و شکستن انحصار مسیر اوکراین برای انتقال انرژی به اروپا مطرح کنند.مساله این است تمرکز چهار راه انتقال انرژی تهران نیست محور آذربایجان_ترکیه است و روس ها بر اساس این منطق از راه اندازی زنگزور حمایت پیچیده ای دارند و اگر فشارهای این کشور بر ارمنستان جواب بدهد عامل جدی بازدارنده ای از سوی ایران برای ممانعت در شکل گیری زنگزور وجود نخواهد داشت.
به نظر می رسد تنوع سازی مسیر انتقال انرژی به اروپا یک راهبرد بلندمدت روسیه برای کاهش وابستگی به مسیر اوکراین است.
دسامبر پیش رو توافقنامه گازی اوکراین و روسیه به پایان خواهد رسید و مساله تمدید یا لغو آن داستان جدیدی را در بازار انرژی خلق خواهد کرد و طرح تنوع سازی مسیر انتقال انرژی و نشان دادن بازار فعال برای گاز روسیه
تفاهمنامه های همکاری ایران و روسیه در زمینه واردات انرژی فرصت خوبی برای تبدیل شدن به هاب گازی منطقه به ویژه در آسیای جنوبی است موضوعی که با همکاری های روسیه_ترکمنستان_ایران_قطر در عسلویه می تواند مرکز سوآپ انرژی به بازار آسیای جنوبی و همسایگان غربی ایران شود.
باید اعتراف کرد که همکاری های روسیه با ایران و ترکیه در موضوع انرژی و امضای تفاهم نامه های مختلف همزمان در یک اولویت و اهمیت واحد برای مسکو قرار ندارد و روس ها با پیش کشیدن پرونده زنگزور نشان دادند انتقال انرژی روسیه از طریق آذربایجان و ترکیه به اروپا در اولویت آن ها قرار دارد.
یکی از شاخص های مهم تنش در قفقاز که به عنوان یک متغیر مورد توجه قرار گرفته است تعارض منافع اروپا و روسیه در حوزه انرژی است.
به همان اندازه که اروپا به انرژی روسیه نیاز دارد به همان اندازه نیز روسیه به صادرات آن وابسته است چراکه درآمد از صادرات نفت و گاز سهم بالایی در اقتصاد این کشور دارد.
چگونگی شکل گیری کریدور حمل و نقل و انرژی در قفقاز به یک مناقشه بسیار مهم تبدیل شد و هر لحظه استعداد یک جنگ بزرگ را دارد.
ابوقاسم
https://eitaa.com/westanews
📌قفقاز و جنگ سخت
ق۲
اروپا و روسیه تنش در اوکراین را به عنوان زمین جدیدی برای تنش به قفقاز منتقل کردند.
تنشی که ماهیت رقابت در موضوع انرژی دارد.
یک طرف ماجرا روسیه است و طرف دیگر ارمنستان و ناتو است،
مساله میان روسیه و اروپا چگونگی راه اندازی زنگزور و تسلط بر مسیر است نه تاسیس یا عدم تاسیس آن.
روسیه و اروپا و اوکراین در حال رقابت برسر چگونگی تاسیس این مسیر اند تا اهرم فشار مطلق برای یکی از دوطرف تنش تبدیل نشود.
اگر نقطه اختلاف را متوجه شده باشید نقش ترکیه به عنوان عضو ناتو که منافع ش با روسیه همسویی دارد را فهم می کنید و در نقطه اختلاف روسیه و اروپا برای تسلط بر مسیر مداخله ویژه ای نمی کند
اروپا تلاش می کند مسیر در اختیار ارمنستان باشد ، پاشینیان نخست وزیر این کشور تاکید دارد که با تاسیس مسیر مواصلاتی در سیونیک که در حاکمیت این کشور باشد مشکلی ندارد.
دقیقا چیزی که اروپا و اوکراین می خواهند تا شاهد شکل گیری اهرم فشار دیگری از سوی روسیه نباشد.
روسیه که فکر همه چیز را کرده بود در نوامبر ۲۰۲۰ توافقنامه سه جانبه ای را میان روسیه_ارمنستان_آذربایجان ترتیب داد،بند نهم این توافقنامه بر اتصال نخجوان به آذربایجان از طریق ارمنستان و با حضور نظامی های روسیه تاکید دارد.
این بزرگ ترین اشتباه ارمنستان بود و الان روسیه و آذربایجان با استناد به بند نهم خواستار شکل گیری کریدور زنگزور در استان سیونیک هستند
با این وجود که سایر بندهای این توافقنامه توسط ارمنستان با اعتراض روبه رو است چراکه معتقدند آذربایجان و روسیه به تعهدات خود نسبت به ۸ بند دیگر از جمله بازگشت مردم آرتساخ به خانه های خود پایبند نبود.
حمایت های پنهان روسیه از آذربایجان زمینه های فاصله گرفتن ارمنستان از روسیه و نزدیک شدن به اروپا را فراهم کرد
پاشینیان می گوید تنها درصورتی با کریدور مواصلاتی زنگزور موافقت خواهد کرد که در تسلط کامل این کشور باشد اما لاوروف وزیر خارجه روسیه اظهارات پاشینیان را خلاف توافقنامه نوامبر می داند.
بنابراین گمان می شود که تنها فرضیه پیش روی ارمنستان برای مناقشه قفقاز این است که پاشینیان به بهانه این که آذربایجان به تعهدات خود در توافقنامه نوامبر پایبند نبوده امضای خود را از توافقنامه پس بگیرد.
این اقدام جنگ جدیدی را در قفقاز ایجاد خواهد کرد و این منطقه را وارد فاز بسیار پیچیده ای می کند. هرچند اگر امضای خود را هم پس نگیرد همان آش پخته است چراکه آذربایجان به بهانه اجرای بند نهم وارد جنگ دیگری با ارمنستان می شود ،بنابراین هر دو کشور در حال تسلیح کامل خود از سوی قدرت های دیگر اند.
همان طور که بیان کردم مساله ناتو و روسیه به عنوان دو بازیگر موثر در قفقاز چگونگی راه اندازی زنگزور و تسلط بر آن می باشد اما مساله تهران این است که اصل شکل گیری زنگزور با منافع ژئوپلیتیکی ایران در تضاد است و خط قرمز محسوب می شود.
نمی دانم محاسبات تهران برای رهگذر ارس در شمال غرب کشور برای اتصال آذربایجان_نخجوان چگونه شکل گرفت و بر اساس کدام اهرم فشار پیگیری می شود
یعنی تهران به این فکر نمی کرد که چرا ارمنستان باید ابتکار ارس را قبول کند؟و اگر قرار بر راه اندازی کریدور باشد مسیر باید از ارمنستان عبورکند؟و بی خیال مسیر مواصلاتی پر سود زنگزور شود؟
ارمنستانی که حتی حاضر نیست امضای خود را از توافقنامه نوامبر پس بگیرد و همچنان در صدد این هست که مسیر زنگزور را از طریق سیونیک اما با تسلط خود انجام دهد و حمایت ناتو را با خود همراه دارد و تلاش دارد بجای از دست دادن زنگزور به چانه زنی ها بر سر آن ادامه دهد.
چراکه زنگزور نقش بسیار حیاتی میان شرق و غرب پیدا کرده است.
خلاصه کلام بنده این است که ابتکار تهران برای رهگذر ارس فاصله زیادی با ماهیت تنش ها میان قدرت ها در قفقاز دارد.
ابوقاسم
https://eitaa.com/westanews
فقدان فهم استراتژیک از مسائل محیطی این چنین آسیب دارد که می بینید
سال ۲۰۲۰ بعد از حمله آذربایجان به ارمنستان عرض کردم که مساله ما در قفقاز جنوبی تغییرات ژئوپلیتیکی و راه اندازی زنگزور است و با ترسیم سناریوهای مختلف نقشه آن را توضیح دادم
اما خب برخی حملات عجیبی به ما کردند
به یک باره موجی در شمال غرب کشور توسط برخی ائمه جمعه محترم و برخی عزیزان دیگر در لایه های سیاسی و امنیتی ایجاد شد و مساله جنگ در قفقاز را جنگ اسلام و کفر نامیدند و همه باید از باکو حمایت کنند.
وقتی تصورات غیر کارشناسی دور از تخصص جای فهم استراتژیک را می گیرد منافع ملی بازیچه سلیقه های شخصی این شخص و آن شخص قرار می گیرد و وضعیت را به اینجا می رساند
متاسف هستم به خاطر این همه اشتباه و این همه سهل انگاری درباره منافع این کشور که امانتی بر ذمه همه عزیزان است به ویژه آن هایی که حتی به روی خود نمی آورند که حرف ها و مواضع آن ها چه آسیب هایی به منافع ملی زد
ابوقاسم
https://eitaa.com/westanews
❌اشتباه بزرگ جریان انقلابی
⏪این مطلب مهمه حتما بازنشر بدهید
✍دولت پزشکیان با یکی از ضعیف ترین درصد های آرا هم نسبت به آراء ماخوذه (۵۳٪) و هم نسبت به کل واجدین شرایط(۳۳٪) و حدود ۲میلیون رای کمتر از دولت شهید رئیسی، رئیس جمهور شده است.
🔻از همه اینها مهمتر فاصله پزشکیان با نفر دوم کمترین فاصله در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری بوده است. این واقعیت آماری در کشورها عموما منشأ یک #اعتماد_به_نفس قدرتمند در جریان رقیب دولت مستقر است.
🔻متاسفانه جریان انقلابی پس از انتخابات به جای احساس اعتماد به نفس و تعامل متکی بر آن با دولت، به دلیل جنگ روانی جریان غربزده دچار انفعال و اختلاف شده است.
🔻سیاست جریان انقلابی می بایست همکاری با دولت در مسیر اصول انقلابی و کنش مدنی قدرتمند و بازدارنده و بی ملاحظه در هنگام تخطی دولت از اصول واضح انقلاب باشد.
🔻هیچ معنا ندارد وزیری که در فتنهها نقش داشته و هیچگونه اظهار ندامتی نمی کند با ریش گرو گذاشتن رئیس جمهور مورد اغماض قرار گیرد این تعامل نیست معامله یا ساده لوحی است.
🔻هیچ معنا ندارد رئیس جمهور، برای حجاب و عفت عمومی هیچ برنامهای نداشته باشد، طرح نور را طرح زور بداند و با پالس های اجتماعی خطرناک موجب تشدید بی حجابی و عریانی در کشور شود و جریانات مومن و انقلابی، سکوت کنند و عقب نشینی خود در برابر احکام الهی را با برچسب های عقلانیت و تاکتیک توجیه کنند.
🔻این عقب نشینی ها اگر تاکتیکی بود باید در این سالها که بارها عقب نشینی شده بود، پس از مدتی وضعیت حجاب و فرهنگ بهتر می شد ولی هر بار عقب نشینی فضا را برای عدهای عیاش و مطرب پولدار متصل به غرب بازتر کرده است.
🔻برادر و خواهر انقلابی؛ وظیفه امروز کمک به دولت در مسیر ارزشها و مقاومت موثر و هوشمندانه در برابر انحرافات از احکام الهی است.
🔻امروز از همیشه جریان انقلابی قویتر است باید فکر کرد و طراحی نمود و به صحنه آمد...
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | گلباران مزار مطهر شهدای
۱۷ شهریور ۵۷ بهشت زهرا تهران
۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳