⭕️ زن زندگی آزادی به روایت تصویر
🔹دکتر #نرجس_آیتی
۱. کسب رتبه نخست بورد پزشکی هستی ای آسیا
۲. پژوهشگر برتر کشور فنلاند
۳. برندۀ جایزه ماری کوری انگلستان
۴. کارشناس و حافظ 18 جزء قرآن و حدیث
۵. نگارنده سه کتاب با عنوان ۴۰ هفته انتظار (با موضوع دوران بارداری، جنین شناسی و اخلاق)، آیینه تا پنجره (مجموعه مقالات) و طبیب عشق (ترجمه احادیث قدسی) است.
🔹الگوی #زنان_فهیم_ایران و عفیف و نمونه بارز #مادرایرانی
#زن_عفت_افتخار
@jahade_tabein1
رُوِی عَنْ رَسُول الله صلّی الله علیه و آله و سلّم قال:
الزُّهدُ فی الدُّنیا قَصرُالأَمَلِ و شُکرُ کُلِّ نِعمَةٍ و الوَرَعُ عَن کُلِّ ما حَرَّمَ اللهُ[1]
ترجمه روایت: زهد در دنیا عبارت از این سه چیز است؛ یکی کوتاه کردن آرزوها؛ دیگری سپاس و شکرگزاری نسبت به هر نعمتی که خداوند عنایت کرده است؛ و پرهیز و اجتناب از هر حرامی که خداوند متعال آنها را حرام کرده است.
شرح روایت: زهد به معنای عدم تعلّق و دلبستگی به دنیا میباشد که امری قلبی است. کوتاهی آرزو در مقابل طول امل که نکوهش شده است. کسی که آرزوی دراز دارد دل او میخواهد در دنیا زیاد بماند آن هم برای به دست آوردن دنیای بیشتر. چنین انسانی دستش به گناه آلوده میشود؛ زیرا اقتضای دنیاداری و دنیامداری این چنین است که حالا حالاها هستم.
درمقابل کوتاهی آرزو اثرش این است که همیشه در فکر کوچ کردن از این دنیا و رفتن به آخرت جاودانه است؛ آماده مرگ است. ممکن است مال، مقام و اموردنیایی داشته باشد ولی وابسته به آنها نیست و از آنها در راه خداوند استفاده میکند و اگر عمر طولانی بخواهد برای انجام اعمال صالح بیشتری است.
اما آنهایی که طول آرزو دارند از مرگ میترسند و ممکن است برای همین امور مادی طلب مرگ کنند که چرا کمتر به دست آوردهاند، ولی آماده مرگ نیستند و زاد و توشهای تهیه نکردهاند. هرچه را خداوند به آنها عنایت کرده نعمت میدانند؛ چه نعمتهای متّصله (اعضا و جوارح و قوا. مثل دست، پا، گوش، زبان و...) و چه نِعَم منفصله را (که نعمتهای زیادی است که حتی به ذهن انسان هم نمیآید) در راه رضای خدا مصرف کنند و شکر قلبی و عملی و زبانی به جا آورند. تقوای الهی ترک حرام است ولی ورع بالاتر از تقوا میباشد. هم ترک حرام و هم ترک شبهات است یعنی آن چیزهایی که حرام بودن آنها برما معلوم نیست. زهد عدم دلبستگی است. یعنی پرهیز از هرچه خداوند نهی کرده و محرماتی که دل میخواهد یا نه؛ اگر دلبسته و خواهان بود، کنارش هم معصیت و گناه میآید و...
ا.....................
[1]بحارالانوار، جلد74، صفحه 163
40 ـ احترام و بزرگداشت برادران
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : ما في اُمّتي عبدٌ ألْطَفَ أخاهُ في اللّه ِ بشيءٍ مِن لُطْفٍ إلّا أخْدَمَهُ اللّه ُ مِن خَدَمِ الجنّةِ . (1)
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : بنده اى از امّتم نيست كه به برادر دينى خود مهر و محبتى ورزد مگر آن كه خداوند از خدمتكاران بهشتى به خدمت او درمى آورد.
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : مَن أتاهُ أخوهُ المسلمُ فأكرَمَهُ فإنّما أكرَمَ اللّه َ عزّ وجلّ . (2)
امام صادق عليه السلام : كسى كه برادر مسلمانش بر او واردشود ووى گرامى اش بدارد، در حقيقت خداوند عز و جل را گرامى داشته است.
(1) الكافي : 2/206/4.
(2) بحار الأنوار : 74/298/32
اگر می خواهی یک تمدن را نابود کنی، باید سه کار انجام دهی :
@jahade_tabein1
کدام انتظار؟!
انتظاری که از آن سـخن گفتهاند،
فقط نشـستن و اشک ریختن نیست!
ما باید خود را برایِ سـربازیِ امـٰام زمان"عج" آماده کنیم!
رهبر معظم انقلاب 🌱
@jahade_tabein1
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا دشمن روی ذهن دهه هشتادیها کار میکند
خبرگزاری فارس
@jahade_tabein1
🌸🌸🌸
دهم #ربیعالاول سالروز ازدواج حضرت محمد صلی الله علیه و آله و حضرت #خدیجه سلام الله علیه مبارک باد
@jahade_tabein1
موضوع : #علل _بخشش_ گناهان
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
در روایاتی از امام رضا ( علیه السلام ) عواملی به عنوان علل بخشش گناهان نام برده شده است که ذکر میشود:
1. توبه:
امام رضـا علیه السلام از پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله و سلّم روایت کرده که فرمودند: توبه کننده ی گناه مانند کسی است که گناهی بر او نیست.( عیون اخبار الرضا،ص391)
2. صلوات فرستادن:
امام رضا ( علیه السلام ) می فرماید: کسی که توانایی بر چیزی که موجب محو و آمرزش گناهان شود را ندارد، پس بسیار بر محمّد و آلش صلوات بفرستد، چرا که صلوات گناهان را نابود و ریشه کن می کند.( سفینهالبحار، ج 2، ص 50)
3. زیارت امام حسین ( علیه السلام ):
امام رضا ( علیه السلام ):فرمو دند ای پسر شبیب ! اگر خوشحال می شوی که ملاقات کنی خداوند را و گناهی بر تو نباشد، پس حسین (علیه السلام ) را زیارت کن. (وسائل الشیعة ، ج ۱۴ ، ص ۴۱۷)
4. تشیع جنازه:
امام رضا ( علیه السلام ) : کسی که جنازه ولی از اولیای ما را تشییع کند از گناه خارج می شود مثل روزی که از مادر متولد گردیده که هیچ گناهی براو نیست. (مستدرک الوسائل ، ج ۲ ، ص ۲۹۴)
5. پنهان کردن گناه:
امام رضا (علیه السلام ) : پنهان کننده کار بد آمرزیده است ( این سخن دلالت بر این دارد که اگر کسی هم گناهی انجام داد برای کسی تعریف نکند و توبه واقعی کند ). ( کافی جلد 4 ص160)
6. استغفار:
امام رضا علیه السلام فرمودند: داستان استغفار داستان برگ درختی است که حرکت کند و برگها بریزد و کسی که از گناهی استغفار می کند ولی آن را انجام می دهد همانند کسی است که پروردگار خود را مسخره کرده است. (بحارالانوار،ج93،ص281)
7. بیماری:
امام رضا ( علیه السلام ) فرمود: بیماری انسان مؤمن مایه طهارت از گناه است و برای کفاره باعث کیفر و لعنت خواهد بود و البته بیماری به سراغ مؤمن خواهد آمد تا گناهی در نامه اعمال وی باقی نماند.( سفینة البحار، ماده ذنب)
خداوند گناهان ما را ببخشد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
@jahade_tabein1
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۷ روز #بیغیرتی
#سکوت_مرگبار_خواص
حتی بعد از اعلام رهبری
واکنش علیزاده به سخنان رهبر انقلاب
معلومه یونجه های یه عده کم شده
و از شلوغی ها استقبال می کنن تا چونه بزنن
هدایت شده از نیکا خبر
هرکه با خدا ارتباط ندارد نامحرم است .
شما هم می توانید جهت اطلاع از مطالب مفید آموزنده اخبار و نیز رخدادهای شرق استان مازندران با کلیک بر روی لینک نیکاخبر به ما بپیوندید
@nikakhabar