هدایت شده از جینگیلی ها👶🏻❤
#پرسش_و_پاسخ
❓در غربالگری متوجه شدم که فرزندم مبتلا به سندروم داون هست.میخواهم سقط کنم.چون این بچه ها هیچ سودی ندارند و به دنیا اومدن اونها هم برای خودشون سختی داره و هم برای دیگران.
✳️ پاسخ:اولا خیلی از نتایج غربالگری نادرست بوده و نمیشود به اطمینان غربالگری،بچه را سقط کرد.
ثانیا ما مالک اون بچه نیستیم،که بخواهیم درباره سقط و یا نگه داشتن اون تصمیم بگیریم.
مالک اون بچه خداست،و روزی اون هم دست خداست و ما فقط واسطه فیض هستیم و خدا این بچه رو به صورت امانت به ما سپرده.پس ما حق از بین بردن اون رو نداریم.
از نظر فلسفی هم،به هرحال وجود برتر از عدم هست و اینکه موجودی با هر شرایطی که داشته باشه،اگر پا به عرصه وجود بذاره،هم برای خودش و هم برای عالم،بهتر از عدم هست.
شاید همین بچه ای که سندروم داون داره،با وجودش بلایی رو از پدر و مادر دفع کنه و نگهداری از اون و صبر بر سختیهاش،کفاره گناهان پدر و مادر باشه و یا باعث ارتقاء درجه پدر و مادر بشه و..... و طبق نظام احسن و حکمت خداوند،اگر موجودي هیچ خیری نداشته باشه،اصلا به وجود نمیاد.
و درسته که این بچه قوه تعقل در حد انسان رو نداره،ولی حداقل در حد فهم حیوان هست و با زبان تکوین،ذکر خداوند رو میگه.چون طبق آیات قرآن،تمام موجودات تسبیح خداوند رو میگن.
و چه بسا این بچه به دلیل اینکه سرکشیهای انسان عاقل رو نداره،دلش پاک تر باشه و نزد خدا محبوب تر.و اینکه این بچه ها قطعا دوزخ هم نمیرند.پس قطعا در آخرت،اون بچه خوشحال هست از اینکه به وجود اومده و از بین نرفته.و حتما خدا براش جبران میکنه.
البته قطعا پدر و مادر قبل از بارداری،باید رعایت مسائل مختلف رو بکنند تا بچه سالم به دنیا بیاد،ولی حالا که به هر دلیلی،فرزندشون این مشکل رو داره،حق کشتن رو ندارند و در صورت سقط،قاتل محسوب میشن و علاوه بر عذاب آخرت،پیامدهای ناگواری هم در دنیا دامنگیر آنها خواهد شد که از ترس آن پیامدها هم که شده،نباید سقط کنند.
#کارشناس_اعتقادی
👶🏻جینگیلی ها 👶🏻👇
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
هدایت شده از جینگیلی ها👶🏻❤
عروسکها، هیچگاه جای خواهر و برادرها و محبت آنها را پر نمی کنند.😐
👶🏻جینگیلی ها 👶🏻👇
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
امیر مؤمنان (علیه السلام): اگر از خدا فرزند می خواهی وضوی کاملی بگیر و دو رکعت نماز خوب بخوان و بعد از آن به سجده رو و 71 بار بگو: (استغفر الله) بعد با همسرت آمیزش کن، و بگو: (خداوندا! فرزندی به من ده که نام پیغمبر تو محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) را بر وی نهم )، خداوند به او فرزندی خواهم داد.[1]
پی نوشت:
[1] مکارم الاخلاق، ص 339.
#گشایش_بخت
🌸✨جهت گشایش بخت آیہ ۱۳
《سوره یس》را بر ڪاغذ بنویسد
و با گلاب بشوید و بخورد✨
✺《 و اضرب لهم ... ➣
📚 تفسیرجامع ۲۷۵/۴