4_5974098615935700582.opus
1.8M
معرفی #رشتهIT📚
«به این نکته هم توجه داشته باشید که رشته کامپیوتر هم فرصت های خودشو داره
اول خودتون باید ببینید چی می خواید
اینطور نیست که با انتخاب کامپیوتر کلا فرصت های شغلی IT رو از دست بدید
این دو رشته بهم مرتبطند»
سرکار خانم رزم آرا
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید:
https://t.me/antizion_313
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍 @jahadelmi_313 📍
introduction_to_computer_science_from_a_graduate_language_bodwap4lsohh.pdf
414.5K
اطلاعاتی درمورد تفاوت #مهندسی_کامپیوتر گرایش نرم افزار و سخت افزار با #علوم_کامپیوتر
#انتخاب_رشته
#معرفی_رشته
📍@jahadelmi_313📍
4_5976564004473015848.mp3
5.79M
توضیحاتی درباره تفاوت رشته های
#روانشناسی _ #مشاوره و #علوم_تربیتی📚
سرکار خانم مهدوی دانشجوی علوم تربیتی دانشگاه تهران
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍@jahadelmi_313📍
معرفی رشته #علوم_تربیتی
خانم بادامه دانشجوی ترم 6 علوم تربیتی دانشگاه تهران
هدف و ماهیت رشته: هدف و ماهیت رشته اینه که قراره ما معلم یا مربی باشیم که کار تربیتی انجام میده اما مربی یا معلمی که درست و اصولی، جوری که اسلام میخاد و خیلی کاربردی، نه جوری که همیشه باهاش مارو آموزش دادن توی مدارس.
_توانایی های لازم برای رشته تون: تو این رشته اینکه بتونی با کودک نوجوان ارتباط برقرار کنی خیلی اهمیت داره (این بستگی به گرایش و مخاطبیه که خودت انتخاب میکنی)، اعتماد به نفس بالا و فن بیان خوب تاثیر گذاره (ما بعضا میبینیم توی دانشگاهمون بچه هایی که فن بیان و اعتماد به نفس بالایی دارن بهشون پیشنهاد کار میشه از سمت خود دانشگاه)
_توضیح کلی در مورد رشته تون: رشته ی سختی نیست اما جوری هم نیست که بشه دروس رو حفظ کرد و همونو سر جلسه ی امتحان پیاده کرد، چون رشته رشته ی مهمیه و دقیقا مرتبط با کاریه که قراره انجام بدی ینی یاد میگیری و همونو باید سر بچه مردم پیاده کنی فلذا باید واقعا یاد گرفت درسارو انواع روش های تدریس انواع سنجش و اندازه گیری و.... از طرفی چون اکثریت دروس خیلی غربی هست باید مطالعه ی غیر درسی هم تو زمینه تربیتی داشته باشی تا بتونی به طور تطبیقی پیش ببری و تربیت اسلامی رو واقعا یاد بگیری.
_ چارت درسی و مدت زمان تحصیل: چارت درسی که یه سری دروس عمومیه که توی اکثریت دروس باید بخونی مثل فارسی اندیشه اسلامی و... توی دروس تخصصی درسای خیلی شیرینی هست مثل روش تدریس، برنامه ریزی درسی، برنامه ریزی آموزشی، تولید محتوا، مدیریت آموزشی، طراحی و برنامه ریزی آموزشی، آموزش پیش دبستان و دبستان و متوسطه، فلسفه، تعلیم و تربیت اسلامی، روانشناسی عمومی، روانشناسی سلامت، روانشناسی کودکان استثنایی،جامعه شناسی،سیر تحولی آموزش و پرورش، و.... . مدت زمان تحصیل هم مثل اکثریت رشته ها هشت ترم یعنی ۴ سال هست.
_بازار کار و موقعیت شغلی: بازار کار بستگی داره اگر دانشگاه تربیت مدرس یا دانشگاهایی قبول بشید که زیر نظر آموزش پرورش هست که اصلا از بدو ورود حقوق میدن بهتون و بعد از لیسانس سریع مشغول به کار میشید اما اگر توی دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی مشغول به تحصیل این رشته بشید بعد از لیسانس میتونید آزمون استخدامی آموزش پرورش رو شرکت کنید و جذب آموزش پرورش بشید اگر بخاید زودتر وارد دنیای کار بشید هم میشه. هستن بچه هایی توی دانشگاه ما که جذب مدارس غیر انتفاعی شدن یا توی موسسات یا مهد کودکا دارن کار تربیتی انجام میدن یا بچه هایی که فوکوس کردن روی انتخاب رشته و کنکور و اینا و دارن روی این شاخه مهارت کسب میکنن و شاگرد خصوصی برای کنکور میگیرن یا توی مدارس کار جذب انجام میدن خیلی بستگی به توانایی افراد داره.
_گرایش ها برای ادامه تحصیل: ترم ۶ رشته علوم تربیتی باید انتخاب گرایش انجام بدید. گرایش های متنوعی توی این رشته هست اما دوتا از این گرایش ها از لحاظ بازار کار و اینا خیلی پر طرفداره و اکثریت دانشگاهای آزاد و غیر انتفاعی فقط همین دوتا گرایش رو دارن که اگر کسی مایل باشه بقیه ی گرایش هارو بره باید برای ارشد برنامه ریزی کنه و اون گرایش و بخونه. دوتا گرایشی که خیلی پر طرفداره ۱-آموزش پیش دبستان و دبستان: برای کار توی مدارس ابتدایی و دبستان و مهد کودک و... به کار میاد و کلا کسایی که کار با بچه هارو دوست دارن وارد این شاخه میشن ۲- مدیریت آموزشی: برای کار توی مدارس متوسطه و دبیرستان یا کارای مدیریتی و اداری و معاونت به کار میاد و کلا کسایی که کار با بچه هارو علاقه ندارن و بیشتر دوست دارن مخاطبشون از قشر نوجوان باشه وارد این شاخه میشن و بازار کار هر دوی اینا خوبه اما با اختلاف شاید چند درصد مدیریت آموزشی بهتره چون خیلی بسط گسترده تری داره.
_چه طور میشه در این رشته فرد موفقی شد؟ این رشته جوریه که برای موفق شدن باید مهارت یادگرفت بعضا میبینیم که بچه هایی که همزمان با تحصیل وارد فضای کار میشن خیلی بهتر مطالب و یاد میگیرن چون میرن به صورت عملی توی کار پیاده میکنن و زود یاد میگیرن البته به هدف و علاقه هم بستگی داره اگر هدفت از اول مشخص باشه که برای چی وارد این رشته شدی و میخای که مخاطبت کیا باشن دروس مرتبط با اون حوزه رو بیشتر میتونی براش وقت بزاری بیشتر کارکنی و... و علاقه، یه سری از دروس به نظر خیلی مسخره و چرت هستن ولی بعضا میبینیم که بچه هایی که علاقه دارن همون دروس رو خیلی اتفاقا با انگیزه میخونن.
_باید به چه چیز هایی علاقه مند بود تا وارد این رشته شد؟ به کار تربیتی و کار با بچه ها باید علاقه مند بود وگرنه خیلی سخت میشه درس خوندن تقریبا ۷۰ درصد دروس تخصصی مرتبط با کودکه و یه بخشی هم مرتبط با روش تدریس و نحوه کلاس داری و... ، کسایی که علاقه نداشته باشن واقعا به مشکل برمیخورن فکر کن ۴ سال باید درسایی رو بخونی که برات خیلی خسته کننده است از طرفی وقتی ترم ۶
انتخاب میکنی دروس تفکیک میشن و هرکسی تخصصی میره دنبال علاقه اش ولی قبلش شیش ترم باید دروسی رو بخونی که تقریبا همش با کودک مرتبطه
_این رشته برای خانم ها تا چه اندازه مناسب هست؟ و خانم ها در اون با چه چالش هایی رو به رو هستند؟ اتفاقا از رشته هایی که خیلی برای خانم ها مناسبه علوم تربیتی هست، چونکه محیط کار کاملا مناسبه حتی اگر کسی نخاد وارد بازار کار بشه این رشته به درد خودش خیلی میخوره در واقع از رشته های به شدت کاربردی توی زندگیه، چالش هایی که ممکنه برای خانم ها پیش بیاد نسبت به چالش هایی که توی بقیه ی رشته ها هست به نسبت خیلی کمتر هست و اگر چالشی هم باشه برای بچه انقلابی هایی هست که میخان کار تربیتی اسلامی انجام بدن و تقریبا توی دانشگاه توی محدودیت هستن و باید خودشون مطالعه ی آزاد داشته باشن تا یه سری چیز هارو یاد بگیرن
_چالش ها و سختی های موجود در این رشته؟ یکی از چالشایی که شاید تو بقیه ی رشته ها کمتر بهش توجه میشه روش تدریس و اداره کردن کلاس هست. توی دانشگاه اساتید خیلی روی این موضوع تاکید دارن که همه ی بچه ها باید کنفرانس و ارائه داشته باشن حتما و خیلی این براشون مهمه و حتی بعضی اساتید خیلی نمره برای تدریس دانشجو در نظر میگیرن و توی دانشگاه روی این مهارت خیلی کار میشه چون خیلی به کار دانشجو میاد و بعدا دانشجو باید برای ورود به بازار کار این مهارت رو بلد باشه حتی برای استخدام هر موسسه یا آموزشگاه و مدرسه ای روی این مسئله خیلی تاکید میکنن.
_این رشته رو برای چه افرادی مناسب می دونید؟ برای کسایی که علاقه به کارای تربیتی دارن ، برای کسایی که میخان تاثیر گذار باشن و نسل بعدی رو درست تربیت کنن، برای کسایی که دغدغه ی اصلاح جامعه رو دارن، و کسایی که بعد از لیسانس نمیخان درسشونو ادامه بدن و نمیخان وارد بازار کار بشن چون برای خودشون این رشته کاربردیه
_به چه افرادی توصیه می کنید وارد این رشته نشن؟ کسایی که صبور نیستن، عصبی و کم حوصله هستن، کسایی که تحمل کار و سر و کله زدن با کودک و نوجوان رو ندارن و علاقه ای به اینکه بخان یه آدم و از پایه تربیت کنن ندارن (البته کسایی که علاقه دارن ولی حالا عصبی یا زودرنج و.. هستن در حین تحصیل میتونن با خودسازی روی این مسائل کار کنن و از این بابت مشکلشون رو حل کنن)
_تصورتون از این رشته با واقعیت هایی که دیدید تا چه اندازه منطبق بود؟ تقریبا همونجوری که فکر میکردم بود فقط: ۱-من بیشتر کار با نوجوان رو دوست دارم اما اکثریت دروس قبل از انتخاب گرایش مرتبط با کودکه لذا من از این بابت از واقعیت دور بودم ۲- من فکر میردم فقط باید بعد از لیسانس جذب آموزش پرورش شد و دیگه هیچ کاری از دست آدم بر نمیاد و نمیشه بازار کار دیگه ای ادم پیدا کنه در صورتی که کاملا اشتباه میکردم و بازار کارش زیاده مخصوصا اگر آشنا داشته باشی
_نیاز کشور به این رشته: الان کشور به شدت نیاز به نیرو داره توی آموزش پرورش مخصوصا نیروی تربیتی جوانِ انقلابی و درست کار.
_اگر تجربه خوابگاه رو هم دارید برامون بگید: من تجربه ی خوابگاه ندارم ولی برای زندگی توی خوابگاه شما باید با چندین نفر هم سن و سال خودتون با علایق و سلیقه ها و شخصیت های متفاوت ۴ سال زندگی کنید و این نیاز به مهارت های متفاوت داره و سازگاری شما با اونا بسته به مهارت هاییه که دارید مهارت برقراری ارتباط و... خیلی تاثیر گذاره.
و هرچیزی که بنظرتون لازم هست بچه ها بدونند: از اولش که وارد این رشته میشید سعی کنید تمامی دروس رو مهارتی یاد بگیرید. این رشته خیلی حیاتی و مهمه و شما تربیت نسل بعدی رو قراره رقم بزنید با توجه به اینکه الان کشور نیرو میخاد این خیلی مهمه که شما به عنوان یه آدم انقلابی و درست وارد کار به این مهمی بشید و این بخش و به عهده بگیرید که انشالله بتونیم با هم زیر ساخت های آموزش پرورش رو اصلاح کنیم...
موفق باشید...🌹
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید:
vesal_213 (اینستاگرام)
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍@jahadelmi_313📍
4_5978815804286701119.m4a
11.33M
معرفی رشته #زیست_شناسی📚
قسمت اول
جناب آقای نیکخواه
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید:
@ali91tiz
ایتا و تلگرام
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍@jahadelmi_313📍
4_5978815804286701120.m4a
6.22M
معرفی رشته #زیست_شناسی📚
قسمت دوم
جناب آقای نیکخواه
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید:
@ali91tiz
ایتا و تلگرام
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍@jahadelmi_313📍
4_5979061235897863756.opus
361K
💠نکات ویژه #انتخاب_رشته_کنکوریها
✍انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی
صوت #استاد_آقای_ممشلی 🎧
بشنو وسوالاتت رو ازمشاورین مابپرس😉
@Mezmar_nojavan_tarahi
مضمار_نوجوان🇮🇷🍃⊱━═━
@mezmar_nojavan
4_5976564004473015844.aac
11.13M
معرفی رشته #دبیری_الهیات📚
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید: @yafateme1381
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍@jahadelmi_313📍
4_5981162737625992380.m4a
4.2M
💠نکات ویژه #انتخاب_رشته_کنکوریها
✍معرفی رشته های متمرکز ونیمه متمرکز۱
صوت مشاور #خانم_کیومرثی 🎧
بشنو وسوالاتت رو ازمشاورین مابپرس😉
مضمار_نوجوان🇮🇷🍃⊱━═━
@mezmar_nojavan
4_5978670406758829535.opus
815.7K
معرفی رشته #مدیریت_بازرگانی 📚
سرکار خانم بهروش دانشجوی مدیریت بازرگانی
جهت ارتباط با ایشان در فضای مجازی به این آیدی مراجعه بفرمائید:
@Yasminbehravesh
#معرفی_رشته
#انتخاب_رشته
📍 @jahadelmi_313📍
4_5981162737625992405.m4a
3.58M
💠نکات ویژه #انتخاب_رشته_کنکوریها
✍معرفی رشته های متمرکز ونیمه متمرکز۲
صوت مشاور #خانم_کیومرثی 🎧
بشنو وسوالاتت رو ازمشاورین مابپرس😉
@Mezmar_nojavan_tarahi
مضمار_نوجوان🇮🇷🍃⊱━═━
@mezmar_nojavan