رئیس MI6 انگلیس
و ناله از اقتدار روز افزون ایران
رئیسسرویس جاسوسی انگلیس در اقدامی ناشیانه و گل درشت مدعی شد بر سر فروش سلاح به روسیه در راس حاکمیت ایران اختلاف افتاده است!
ریچارد مور گفته است: ارسال تسلیحات به روسیه به اختلاف در بالاترین سطح حکومت ایران دامن زده است. او ایران را به « دامن زدن به درگیریهای بیشتر در اوکراین از طریق ارسال پهپاد و دیگر تسلیحات به روسیه» متهم کرد و ضمن «خلاف وجدان» خواندن این کار گفت: این اقدام جمهوری اسلامی حتی مشاجرات داخلی در بالاترین سطح رژیم تهران را برانگیخته است. ایران خود را به شریک جرم متجاوز تقلیل داده است.
مور در ادامه این سخنرانی (عملیات روانی)، از روسهای ناراضی از جنگ اوکراین خواست برای پایان دادن به جنگ دست در دست این سرویس جاسوسی بگذارند و برای بریتانیا جاسوسی کنند(!)
ریچارد مور در ادامه جملات القایی گفت که برخی از روسها پیشتر با سازمان او تماس گرفته و برای توقف اقدامات ارتش روسیه همکاری میکنند.
او گفت: من از روسهایی که از تهاجم روسیه به اوکراین نگران هستند میخواهم با ما دست در دست هم دهند تا به خونریزیها در اوکراین پایان داده شود. من از آنها دعوت میکنم تا کاری را که دیگران در این ۱۸ ماه انجام دادهاند انجام دهند. درهای ما همیشه باز است. اسرار آنها نزد ما محفوظ خواهد بود.
سخنان رئیس سرویس جاسوسی انگلیس در حالی است که اولا دولت متبوع وی در نوع جنگهای دویست سال گذشته از جمله علیه ملت ایران، سمت متجاوزان و اشغالگران بوده است. ثانیا ایران اعلام کرده پهپادهای فروخته شده مربوط به قبل از آغاز جنگ اوکراین بوده؛ هرچند که کشورمان برای معاملات خود از دولتهای بیصلاحیت غربی اجازه نمیگیرد. ثالثا این همان ایرانی است که انگلیس خبیث به همراه آمریکا و دیگران تحریمش کرده بودند که نتواند سلاح ابتدایی بخرد اما حالا باید برای صادرات سلاحهای پیشرفته همان کشور حرص و جوش بخورند. رابعا جنگ اوکراین، به اعتراف مقامات بسیاری در آمریکا و اروپا، جنگی است که آمریکا به راهانداخت وحتی منافع متحدان اروپایی را هم قربانی مطامع خود کرد. با این حال غرب نگران است موفقیت روسیه از طریق جذب کمک کشورهایی مانند ایران و چین، روند فروپاشی نظم جهانی غربی را تسریع کند. خامسا در میان مسئولان جمهوری اسلامی هیچ اختلافی بر سر صادرات کشور وجود ندارد و متاسفانه یا خوشبختانه آقای مور آرزوی خود را به شکل خبر باسمهای و القایی عنوان کرده است. او البته نمیتواند بگوید که بر اساس رصدهای دقیق، کجایشان به درد آمده و سوخته، اما در عوض روزنامه تلگراف به بخشی از درد واقعی انگلیس اشاره کرده است.
این روزنامه از قول «جان جنکینز» سفیر پیشین انگلستان در عربستان اذعان کرد: « نفوذ منطقهای پیچیده ایران، به یکی از تهدیدات علیه منافع انگلیس تبدیل شده و تا دیر نشده باید جلوی جمهوری اسلامی را گرفت. ما درباره جنگ اوکراین، قدرت هدفمند خود را نشان دادهایم، اما در مورد خاورمیانه، آفریقای شمالی و در نزدیکی اروپا نیز منافع ملی و همتراز با بحران اوکراین وجود دارد. ایران، عامل اصلی بیثباتی و درگیریهای خاورمیانه است و این کشور، خواستار گسترش سیاستهای خود در سراسر جهان و حتی انگلیس است. نفوذ دیپلماتیک و سیاسی انگلیس در خاورمیانه و همکاری با کشورهای واقع در حوزه خلیجفارس، یکی از نیازمندیهای اساسی اهداف لندن در منطقه هند-آرام است. این مسئله، تقابل با ایران را الزامآور ساخته است. ایران از کشوری آزاردهنده، به عامل اصلی بیثباتی در خاورمیانه تبدیل شده و با نفوذ منطقهای و پیچیده خود، در حال ایجاد برنامه موشکی قدرتمندی است. ایران خواستار انقلابی در سطح جهان است. با رشد قدرت ایران، سیاستهای مخرب و اظهارات ستیزه جویانه این کشور آشکارتر و جسورانهتر از گذشته میشود.»
یادآور میشود رئیسسرویس جاسوسی MI6 دسامبر دو سال قبل هم گفته بود: سه کشور چین، روسیه و ایران در صدر تهدیدهایی هستند که انگلیس با آنها مواجه است. ایران از شبهنظامیان حزبالله برای دامن زدن به ناآرامیها در منطقه استفاده میکند. تهران این حزب را به«دولتی درون دولت» در لبنان تبدیل کرده است. ایران یک تهدید عمده است... چین توانایی به دست آوردن دادهها از سراسر جهان را دارد و همچنین تلاش میکند از نفوذ خود از طریق سیاستهای اقتصادیاش استفاده کند چین اولویت اصلی سازمان اطلاعاتی بریتانیا است. بریتانیا همچنان با تهدید جدی روسیه مواجه است..
💢 روزنامه کیهان
@jahadetabeen8
#⃣ #جهاد_تبیین
⚫️ ناشاد از امید و شادی مردم!
👤 #محمد_ایمانی
✔️ از "مردم" دم می زنند، اما هنگامی که امید و نشاط همین مردم -با وجود همه سختی ها- ظهور و بروز پیدا می کنند، بازتاب نمی دهند.
▪️ مشکلات را به رخ می کشند، اما وقتی خبر های خوب و امید بخش منتشر می شود، سانسور می کنند. مثل همین خبر ها:
✖️ استقبال گرم مردم یاسوج از رئیس جمهور.
✔️ بهره برداری از پتروشیمی گچساران، سد چمشیر، جاده پاتاوه-دهدشت، و احیای کارخانه قند پس از ۷ سال تعطیلی که موجب رونق تولید، ایجاد اشتغال و آبادانی بیشتر در کهکیلویه، خوزستان و بوشهر می شود.
▪️ این هم جزئیات خبر:
✖️ سد چمشیر، بلندترین سد بتنی غرب آسیا (با طول تاج ۶۸۰ متر و ارتفاع بدنه سد ۱۵۱ متر)، پس از ۲۸ سال انتظار به بهره برداری رسید؛
✔️ ۱۷۶ مگاوات برق تولید می کند و ضمن ذخیره سازی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب، ۱۴۰ هزار هکتار زمینکشاورزی را سیراب می کند.
▪️ این سدّ همچنین، آب شرب ۲/۵ میلیون نفر در ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا را تامین خواهد کردد.
✖️ پتروشیمی ایرانی گچساران، با اعتبار ۱۲هزار میلیارد تومانی ساخته شده، سالانه یکمیلیون تن اتیلن تولید می کند و برای ۳٠٠٠ نفر ایجاد شغل کرده است.
✔️ آزادراه پاتاوه-دهدشت، که با تعبیه ١٣ تونل و ١٨ پل ساخته شده، مسیر بندر امام خمینی تا اصفهان را ٢٧٠ کیلومتر (چهار ساعت) کاهش می دهد.
▪️ این طرح های بزرگ، تماما ایرانی است. نمونه ای از جوشش توانمندی ها زیر سایه اراده و امید برای تسهیل زندگی مردم. مردم هم با استقبال گرم، قدرشناسی خود را نشان می دهند.
✖️ اما این وسط، محافلی هستند که مثل دشمن رفتار می کنند؛ ناشاد از شادی و امید مردم و حرکت چرخ کار و خدمت.
🔚 جز تنگ نظری، حسادت و کینه، و کوچکی شخصیت، چه نام دیگری بر رفتار نشریاتی مثل اعتماد، هم میهن، سازندگی، آفتاب یزد، آرمان و...) می توان گذاشت؟!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
@jahadetabeen8
#جهاد_تبیین
تمام ماجرای واگذاریِ موقوفه گوهرشاد به آیتالله علمالهدی
🔸بهتازگی یکی از مدعیان عدالتخواهی، مدعیِ واگذاری موقوفه گوهرشاد با بیشاز ۱۰۰۰ هکتار زمین به آیتالله علمالهدی است. احمد صابری یکی از چهرههای عدالتخواه اهل مشهد که خود از منتقدان علمالهدی شناخته میشود، به بررسی این موضوع پرداخته.
🔹واگذاری به معنی اعطای یک چیز به یک شخص یا نهادی است. این درحالی است که علمالهدی، تولیت این موقوفه یا به عبارتی دیگر، مدیریت آن را برعهده دارد و موقوفه ملک شخصی او نشده که بخواهیم از لغت «واگذاری» استفاده کنیم. همچنین به گفته صابری، حدود ۴۰۰ هکتار است و در نتیجه، ادعای این فعال مجازی مبنیبر «بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین»، محل اشکال است.
🔹نکته اصلی که فعال مجازی بر آن مانور میدهد، «حق تولیت ۱۰ درصدی» است که مدعی شده این سهم، به علمالهدی میرسد.
🔹صابری در این خصوص گفته: «حدود ۲ سال ابتدای قبول تولیت، حق التولیه به حساب شخصی متولی(علمالهدی) واریز میشد و از آنجا به مصرف امور خیریه میرسید. لکن پسازآن برای اینکه شائبهای پیش نیاید، علمالهدی دستور داده وجوه حق تولیه در حسابی مجزا بهنام خود موقوفه گوهرشاد نگهداری و از همانجا هزینه و اسناد آن در محل دفتر تولیت موقوفه ثبت و ضبط شود.