اِند درایت، پیک تدبیر!
♦️در شبانه روز گذشته ۲۰۹۵۴ نفر به شمار مبتلایان کرونا افزوده شدو ۱۹۳ شهروند هم جان خود را از دست دادند. به عبارت دیگر ظرف دو هفته، شمار مبتلایان و جان باختگان، ابتدا دو برابر و سپس سه برابر شد؛ صعود تقریبا ۳۰۰ درصدی.
🔹از آقای روحانی متشکریم که با تشخیص بهنگام، بر دهان متخصصان امر و وزارت بهداشت زد و آن جمله قصار را گفت که اقتضائش، برداشتن محدودیت های سفر بود: "به نظر بنده، از پیک کرونا عبور کرده ایم"!
♦️با این تشخیص مدبرانه، حالا ۸۶ درصد شهرها قرمز و نارنجی شده اند. ۲۵۷ شهرستان در وضعیت قرمز و ۱۲۹ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار گرفته ان. باز هم متشکریم آقای روحانی که معنای پیش بینی و تدبیر را برای چندمین به مردم ما نشان دادی.
🔹حالا حالا ها جا دارد با منطق ادب آموزی لقمان حکیم (ادب از که آموختی؟)، رویکرد های آقای روحانی به عنوان "پیک درایت" و "اِند تدبیر"، در دانشکده های مدیریت تدریس شود.
♦️بعد التحریر: دوستی به طنز نوشته "متاسفانه تحمل مشاهده دستاوردهای مسئولان خدوم را ندارید". عرض می کنم "ما داریم. یعنی مجبوریم تحمل کنیم. متاسفانه آن قربانیان (اغلب بی تقصیر) نتوانستند تحمل کنند. ما این بی تدبیری ها را از سر می گذرانیم یا می گوییم و می گذریم. اما هر روز هزاران خانواده عزاداران می شوند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⛔ مجلس اینبار فریب نخورد.....⛔
✍ آنچه در جلسه اخیر دولت و غربی ها رخ داده نشان می دهد که متأسفانه ، نقش مجلس برای نظارت بر توافق به حاشیه رفته است (در حالی که حسنِ روحانی، علی اردشیر لاریجانی را در مجلس ندارد تا مسیر را برایش هموار کند، به نظر میرسد که تلاش هایی در حال گرفتنِ نقش نظارتی از مجلس در حال انجام شدن است).
✍ تیم مذاکره کننده در حال بازگرداندن آمریکا به میز مذاکره است.
✍ خطوط قرمز ایران در مذاکرات اخیر رعایت نشده است.
✍ نگاه تیم مذاکره کننده به مذاکرات، انتخاباتی است.
✍ دولت روحانی در ماه های نهایی به مذاکره و گشایش محدود فکر می کند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#خیانت_غربزدهها
#نفاق_سیاسی
#لیبرالهای_ایرانی
#برجام #مذاکره_با_شیطان
آیا نمایندگان مجلس بیدارند؟؟؟
☝☝☝☝
🔴 تردیدها درباره احتمال عدم تأیید صلاحیت معاون اول روحانی
💬 #مشرق
🔹 اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از سیاستمدارانی شناخته میشود که به نظر میرسد مورد وثوق دولت و اصلاحطلبان است و همین امر موجب شده رسانهها از احتمال نامزدی وی در انتخابات 1400 سخن بگویند.
🔸 تا جایی که گفته شده درصورت کاندیداتوری جهانگیری، علی لاریجانی وارد رقابتهای انتخاباتی نخواهد شد و اساساً محمدجواد ظریف ترجیح میدهد که جهانگیری سکاندار دولت بعدی باشد نه لاریجانی.
✅ چنانچه پیداست، خط تطهیر کارنامهٔ ضعیف جهانگیری آغاز شده و اظهارنظرهای اخیر دبیرکل حزب ندای ایرانیان در ماه جاری و با فاصله زمانی کمتر از یک هفته انتشار یافته و این مسئله در کنار سایر تحرکات مشابه از عزم برخی محافل و احزاب اصلاحطلب برای بازسازی جایگاه سیاسی جهانگیری حکایت دارد؛
🔹 اما به هر حال نباید فراموش کرد چرخش احتمالی به سمت جهانگیری در حالی انجام میگیرد که در طول سالیان گذشته حذف هوشمندانه و گام به گام وی از سوی اصلاحطلبان و جریان اعتدال در دستور کار قرار گرفته بود.
✅ جهانگیری در سال 1396 لگد به بخت سیاسی خود زد و به عنوان کاندیدای پوششی در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری حضور یافت.
🔹 نتیجه آنکه وعدههای توخالی دولت به نام وی نوشته شد و به کام روحانی تمام شد.
💢 در شرایط حاضر، مرور گفتارهای تبلیغاتی و بازنشر بغض و اشک نمایشی جهانگیری خود یک ضدتبلیغ است. خودکشی سیاسی جهانگیری در حالی صورت میگرفت که با وجود فداکاری وی، در همان ایام برخی از نزدیکان روحانی به او اطمینان نداشتند و حتی در گوشه و کنار شنیدههایی منتشر میشد که جهانگیری ممکن است قصد دور زدن روحانی را داشته باشد و باید یک مرامنامهٔ کتبی مبنی بر کنارهگیری از انتخابات را امضا کند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 #روایت_سیاسی_روز ۱۴۰۰/۱/۱۹
🎁 موضوع امروز :
اتفاقات عجیب و غریب #کرونا
و برخوردهای دوگانهی دولتیها با این موضوع ...
طرح یک سوال بسیار مهم :
آیا شاهراه رفتوآمدهای #نفوذی ها و ... از ترکیهاست؟!
🎧 #استاد_امیدیان
✅ در دنیای جنگ رسانهای، درگیری اصلی ،جنگ روایتهاست ...
🛑 #دومینوی_حقیقت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴آقای روحانی! بر سر گرگ آب توبه نریزید!(نکته)
حسین شریعتمداری :
🔹دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت ضمن اشاره به برخی از مسائل این روزها، درباره چالش هستهای کشورمان فرمودند: «آمریکا آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم. حالا چقدر راست میگوید و در عمل به حرف خود وفادار هست، باید ببینیم. ما قضاوت نهایی نمیکنیم، تا اکنون داریم قضاوت میکنیم. آنچه امروز ایران میگوید مورد قبول افکار جهانیان است. ما میگوییم به تمام تعهدات برجامیمان برمیگردیم در صورتی که آمریکا برگشته باشد و ببینیم که در عمل دارد اجرا میکند»!
🔹رئیسجمهور محترم این پرسش را بیپاسخ گذاشتند و توضیح ندادند که آمریکا، کِی و کجا اعلام کرده است که قصد توبه دارد؟! آنچه تاکنون رئیسجمهور آمریکا و سایر مقامات این کشور به صراحت اعلام کرده و بر آن اصرار ورزیدهاند این است که اگر ایران انجام تعهدات کاهش داده خود را از سر بگیرد، آمریکا هم که از برجام خارج شده بود، دوباره به برجام وارد میشود و تاکید کردهاند که اولاً تحریمها را لغو نخواهند کرد و ثانیاً باید توان موشکی ایران و حضورش در منطقه نیز به برجام اضافه شود! اینکه نه فقط ادامه همان حرکت باجخواهانه آمریکاست، بلکه موارد باجخواهانه دیگری نیز به آن اضافه شده است و معلوم نیست رئیسجمهور محترم از کدام موضع آمریکا احساس کردهاند که آمریکا قصد توبه دارد؟! و میفرمایند «آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم»! بازگشت آمریکا به برجام بدون لغو کامل تحریمها، آرزوی بارها اعلام شده این کشور است و اصلیترین مانع آن تاکید ایران بر لغو تحریمها و راستیآزمایی آن است. به بیان دیگر، آمریکا از یک طرف بر خواسته غیرقانونی خود تاکید کرده و از سوی دیگر طرح قانونی ایران را نفی کرده است. آیا این موضع آمریکا بوی توبه میدهد؟!
🔹آقای روحانی در جلسه دیروز هیئت دولت به مسائل دیگری نیز پرداختهاند که با عرض پوزش به سختی میتوان نشانی از واقعیت در آن دید! فرمودهاند برجام فعالیت هستهای را کاهش نداده است! و میگویند؛ «من به جرأت این ادعا را میکنم این را رئیس سازمان انرژی اتمی تأیید میکند که
🔹هیچ وقت در تاریخ ایران فناوری هستهای مانند امروز نبوده است، قویترین فناوری را ما امروز به نمایش جهانیان گذاشتهایم»! و توضیح نمیدهند که مگر بسیاری از فعالیت هستهای کشورمان را به تعطیلی نکشاندید؟! و مگر جیغ بنفش امروز آمریکا و اروپا به خاطر آن نیست که برای مقابله با بدعهدی حریف برخی از فعالیتهای تعطیلشده را از سر گرفتهایم؟! (البته با طرح هوشمندانه مجلس) اگر بسیاری از فعالیتهای هستهای را تعطیل نکرده بودید، از سرگیری آنها چه معنایی داشت؟! آقای روحانی برای این بخش از سخنان خود به تأیید رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اشاره میکنند و ظاهراً به خاطر نمیآورند که وقتی آقای صالحی گفته بود آمریکا در برجام دبه کرده است، جناب روحانی فرموده بودند این مسائل را باید از وزارت خارجه پرسید!
🔹و حال آنکه پیش از آن، وقتی آقای سیف گفته بود دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است جناب روحانی فرموده بودند
این موضوع را باید از آقای صالحی پرسید! و ...
جناب ایشان به تلاش دولت در پیشبرد صنایع موشکی و توان دفاعی اشاره کردهاند ولی نفرمودهاند وقتی توان موشکی سپاه به نمایش گذاشته شد، چه کسانی اعتراض داشتند که این اقدام مخالفت با برجام است؟! و یا درباره پیشرفتهای اقتصادی دولت سخن گفتهاند که به گفته خودشان در این زمینه، ملاک جیب مردم است و ...
🔹متاسفانه رئیسجمهور محترم طی ۸ سال گذشته درباره موفقیتهای دولت اظهاراتی داشتهاند که با واقعیتهای موجود و آنچه مردم میبینند و برایشان محسوس و ملموس است، همخوانی چندانی ندارد. از این روی پیشنهاد میشود که در چندماه باقیمانده از عمر دولت کنونی، جناب ایشان در یک نشست دو و یا چند جانبه با حضور منتقدان شرکت فرمایند و حاضران در این نشستِ دوستانه و خیرخواهانه، موفقیتها و ناکامیهای دولت محترم را به گونهای مستند و با ارائه شواهد و نشانههای موجود به ارزیابی بنشینند.
به یقین کسب تجربههای کارساز، خروجی این نشست خواهد بود که میتواند پرهیز از اشتباهات و تاکید بر موفقیتها را به دنبال داشته باشد.
حسین شریعتمداری ✍️https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بایدن بدنبال اجماعسازی علیه ایران
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 دولت بایدن در مقطع فعلی عجلهای برای بازگشت به برجام ندارد و به دنبال ازسرگیری سیاست فشار و مذاکره است در واقع آمريكا قصد ندارد با بازگشت به برجام در نظام تحریمی خود علیه ایران خدشهای وارد نماید.
🔸 راهبرد تحریم برای آمريكا همچنان اصالت دارد و قرار است دامنه موضوعی تحریمها و توافق برجام با ورود به مباحث دفاعی و موشکی و نیز نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی طی مذاکرات طولانی گسترش و مشروعیت یابد.
✅ در این راستا ممکن است دولت بایدن به ظاهر امتیازاتی در حوزه های فرعی و به شکل غیرمستقیم به ایران اعطا نماید تا بتواند باب مذاکراتی را بگشاید.
🔹 نكته بسيار مهم در اين مورد آنست كه به دليل گسترش دامنه موضوعی تحریمهای کشور به مسائلی نظیر تروریسم و عدم اشاعه و تبدیل تحریمهای مبتنی بر دستورات اجرایی به قوانین کنگره، برجام از قابلیت لازم برای رفع تحریمها برخوردار نيست؛
🔸 تاکید صرف بر بازگشت به برجام درحالیکه این توافق، روی کاغذ و نیز به شکل عملی ظرفیت تامین منافع ایران را ندارد مساله ای قابل تامل است.
✅ از سوی دیگر ارزيابي دولت آمريكا آنست که حفظ فشار و تحریم باعث خواهد شد ایران محدودیتهای جدید را بپذیرد لذا منطقاً کاهش تحریمها و امتیازدهی به ایران با هدف مذکور در تضاد بوده و لذا نباید به رفع یا کاهش تحریمها خوشبین بود.
💢 در مجموع سیاست بایدن در قبال ایران مداخله در امور داخلی کشور و تغییر ترجیحات مردم ایران و نیز بازگشت به برجام با هدف ورود به سایر حوزه ها و اجماع سازی علیه ایران در مذاکرات احتمالی جدید است و در این راستا وی سیاست تعامل مبتنی بر فشار و تحریم هوشمندانه را در دستور کار قرار میدهد همچنين پيشبيني ميشود دولت آمريكا جهت کارآمدسازی سیاست خود به زودی تهدید نظامی را - حداقل به شکل اعلامی- چاشنی سیاست خود نماید.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 مژدگانی که گربه عابد شد
💬 #فرهیختگان
🔹 حسن روحانی سادهسازی مسائل و چالشهای سیاستخارجی بهویژه در قبال تحریمها را در ماههای اخیر و در قبال دولت جو بایدن هم ادامه داده است، گویی که عقبگردهای چند سال اخیر و مصیبتهایی که برای مردم به بار آمده را هرگز ندیده و نشنیده است.
🔸 البته پس از خروج ترامپ از برجام، بهاصطلاح سر دولت به سنگ نخورد و آنها بازهم رفتار خود را ادامه دادند. حسن روحانی شامگاه 18 اردیبهشت 97 و دقایقی پس از امضای دستور اجرایی خروج از برجام در کاخسفید، پشت تریبون حاضر شد و سادهانگارانه آن اتفاق را کمشدن «شر یک مزاحم از برجام» خواند و گفت که برجام با همان قوت قبلی با کشورهای اروپایی و دیگران ادامه خواهد یافت که نتیجه این مساله هم طی حدودا 3 سال گذشته بهخوبی مشهود و ملموس است.
✅ در ادامه همین مسیر پرخطر، حسن روحانی سادهسازی مسائل و چالشهای سیاستخارجی بهویژه در قبال تحریمها را در ماههای اخیر و در قبال دولت جو بایدن هم ادامه داده است، گویی که عقبگردهای چند سال اخیر و مصیبتهایی که برای مردم به بار آمده را هرگز ندیده و نشنیده است.
🔹 وی پنجم آذرماه، در جلسه هیاتدولت به رئیسجمهور جدید آمریکا پیشنهاد داد اگر تهران و واشنگتن به شرایط 20 ژانویه 2017 بازگردند، حل مسائل بین دو کشور «بسیار آسان» است.
💢 این سادهسازی مسائل و نگاه سادهانگارانه به دموکراتهای پیچیده، البته از جنس همان اقداماتی است که در 8 سال گذشته یکی پس از دیگری برای کشور خسارت بهدنبال داشته، تحریم آورده و مشکلات را حل نکرده است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
📣 جملات شهید آوینی درباره عاشورا و کربلا👈 انتشار به مناسبت سالگرد شهید
🌹امت محمد را آن روز جز حسین ملجا و پناهی نبود. چه خود بدانند و چه ندانند. چه شکر نعمت بگذارند و چه نگذارند. واقعه عاشورا دروازه ای از نور است که آنان را از ظلم آباد یزیدیان به نورآباد عشق رهنمون می شود. اگر نبود خون حسین، خورشید سرد می شد و دیگر در آفاق جاوادنه شب نشانی از نور باقی نمی ماند. حسین چشمه خورشید است. فتح خون، ص46
🌹قافله عشق در سفر تاریخ است و این تفسیری است بر آنچه فرموده اند: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» این سخنی است که پشت شیطان را می لرزاند و یاران حق را به فیض دائم رحمت او امیدوار می سازد. فتح خون، ص51
🌹حیات قلب در گریه است و آن «قتیل العبرات» کشته شد تا ما بگرییم و خورشید عشق را به دیار مرده قلبهایمان دعوت کنیم و برفها آب شوند و فصل انجماد سپری شود. فتح خون، ص30
🌹در این دوران جاهلیت ثانی و عصر توبه بشریت ... نومید مشو که تو را نیز عاشورایی است و کربلایی که تشنه خون توست و انتظار می کشد تا تو زنجیر خاک از پای اراده ات بگشایی و از خود و دلبستگی هایت هجرت کنی... و فراتر از زمان و مکان، خود را به قافله سال شصت و یکم هجری برسانی و در رکاب امام عشق به شهادت رسی. فتح خون، ص51
🌹بچه های ما امروز در تظاهرات و هیئت ها و روضه خوانی ها بزرگ می شوند و شیر مادر را مخلوط با اشک های حسینی می مکند و عشق حسین (ع) به جانشان آمیخته می گردد، مادرانی که دامن پاکشان پرورشگاه مومنین مجاهدی است که تاریخ آینده ی کره زمین را با دست های توانمندشان می نویسند و آینده انقلاب و حکومت جهانی عدل در سراسر کره ی زمین استمرار می بخشند. بگذار دشمن خود را بفریبد و در انتظار از پا نشستن ما باشد و از پیوند تاریخی ما با عاشورا غافل بماند . آینده از آن ماست.
جمله شهید آوینی درباره امام حسین و عاشورا: بچه های ما امروز در تظاهرات و هیاتها و روضه خوانی ها بزرگ می شوند
🌹مردانگی و وفای انسان نیز به تمامی ظهور یافت. تا دستان ظاهر بریده نشود، بالهای بهشتی نخواهند رست. اگر آسمان دنیا بهشت است، آسمان بهشت کجاست که عباس بن علی پرنده ی آن آسمان باشد؟ فتح خون، ص103
🔰 #پیام_فرمانده | #شهیده
✍🏼 رهبر انقلاب:
"در همین زمان ما، یک زن جوان شجاع عالم متفکر هنرمندی به نام خانم «بنتالهدی» توانست تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهد، توانست در عراق مظلوم نقش ایفا کند؛ البته به شهادت هم رسید. عظمت زنی مثل بنتالهدی، از هیچیک از مردان شجاع و بزرگ کمتر نیست" ۷۶/۷/۳۰
📍نوزده فروردین سالگرد شهادت بنتالهدی صدر توسط حکومت بعث عراق است.