🔴 روحانی و سندروم برجام!
🔹وضع رقتبار روحانی که رسما به هذیانگویی افتاده، نگرانکننده است. همین دیروز گفت: ما در صد روز اول یعنی قبل از مذاکرات برجام، تحریمها را برداشتیم، در صد روز آخر هم تحریمها را برمیداریم.
🔹پارکینسون یا آلزایمر؟ نمیدانم! اما این هذیانگویی رقتبار روزانه شاید معلول سندرم برجام و فشارهای روحی ناشی از عدم تحقق وعدههاست. اطرافیان مراقب استراحت وی باشند.
🔹 اساسا وجود حسن روحانی در جمهوری اسلامی، در بدبینانهترین حالت مشکوک و در خوشبینانهترین حالت یک سوء تفاهم بوده است، که نیاز به بررسی جدی دارد.
🔹 دولت هشت ساله روحانی یک کابوس وحشتناک بود که نفسهای مردم برای گذران روزهای پایانی آن به شماره افتاده است.
🔹اما علیأیحال مجبوریم شاذگویی های رقتبار وی را تحمل کنیم. مردم! لطفا در شصت روز آینده دندان بر جگر گذارده و واگویههای ایشان را نشنیده بگیرید و تحمل کنید، ممنون.
🔹وضعیت روحی ایشان مانند وضع روحی قهرمان داستان پیرمرد و دریا نوشتهی همینگوی است، هنگامی که پیرمرد فقط توانست اسکلت ماهی بزرگی که صید کرده بود را به ساحل بیاورد زیرا کوسهها گوشت آن را خوردند. او دلبسته اسکلت آن ماهی بود.
🔹 اکنون سندرم برجام برای روحانی کارکرد سندرم اسکلت ماهی برای آن پیرمرد را دارد. دلخوش به اسکلت صیدی که گوشت آن را کوسهها خوردند؛ اسکلتی تزیینی و نصب شده بر دیوار.
🔹 تاسالها بایدبا وضع روحی حاملان سندرم برجام کنارآمد وآنها را درک وتحمل نمود. راه درمان التهابات روحی آلودگان به این سندرم فقط تایید آنهاست؛مدام باید موفقیتهای برجام رابرای روحانی تایید کرد؛ بله! بله! ایسا، یوترن و کاتسا هر سه رفع شدهاندو هیچ تحریمی نمانده،بله صحیح میفرمایید.
🔹 البته سندرم برجام به فهرست سندرمهای بیماری پلیتیکال دپرشن اضافه شده، و از دید متخصصان، موج افسردگی سیاسی ناشی از این سندرم، تا پنج سال آینده نیز استمرار مییابد. باید اینان را درمان کرد.
🔹شادخواری سندرم برجام از یکسو، و سرخوردگی ناشی از عدم تحقق وعدهها از سوی دیگر، لیبرال ها را در وضعیت دو قطبی حاد روانی قرار داده است. لطفا احوال این گروه را مراعات کنید.
✍️ حسن عباسی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔺کیهان: تاسیسات هسته ای"دیمونا" در اسرائیل را بزنید/ غنی سازی ۶۰ درصدی که جواب آنها نیست
کیهان نوشت:
🔹پاسخ اقدام عملی علیه تأسیسات اتمی ایران، انجام اقدام عملی علیه تأسیسات اتمی رژیم صهیونیستی است. نه اینکه ما استفاده از حقوق و صلاحیتهای داخلی را به عنوان واکنش ایران به اعمال دشمنی اسرائیل سند بزنیم.
🔹متأسفانه رئیسجمهور با طرح این مسئله که پاسخ ما نصب موتورهای نسل ۶ و آغاز غنیسازی ۶۰ درصد است، در واقع اعلام کرد اقدام متقابلی علیه اسرائیل در کار نخواهد بود! این پالس غلط میتواند منشأ اقدامات ضدامنیتی جدید دشمنان علیه تأسیسات حساس و افراد متخصص ایرانی باشد.
🔹براساس فرمول «چشم در برابر چشم» و «تهدید متقابل و همطراز»، در پاسخ به حادثه نطنز، ایران باید اقداماتی را علیه تأسیسات «دیمونا» اسرائیل به اجرا بگذارد چرا که واکنش در هیچ سطح دیگری همطراز و بازدارنده نخواهد بود.
#خبر_ویژه
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 دولت فعال، مجلس بیحال و قانون لگد مال
✍️ #محمدصادق_کوشکی
🔹 دولت روحانی با تمام قدرت به تخریب بنیانهای کشور و تکمیل پروژه نفوذ مشغول است و تا آخرین روز هم دست از کار بر نخواهد داشت، مثلا :
🔸 داروی ویژه انجام ام. آر. آی بیماران در کشور نایاب شده و انجام ام. آر. آی بیماران انجام نمی شود. آن هم در حالی که این دارو در گمرک مانده و ترخیص نمی شود!
✅ یک نفوذی انگلیس که سابقه همکاری با شبکه های ضدانقلاب فارسی زبان لندنی را داشته و مدتها به حمایت از گروههای تکفیری سوریه مشغول بوده با حمایت عوامل جبهه مشارکت و با زیر پا گذاشتن همه قوانین در همین روزها به عنوان هیات علمی در دانشگاه تهران استخدام شده است!
🔹 در طول 3 سال اخیر، رژیم صهیونیستی، در 4 نوبت به برنامه هسته ای ما ضربه زده و در هیچ یک از موارد وزارت اطلاعات موفق به کشف و خنثی کردن این عملیاتها نشده است!
🔸 و در تمام این احوال مجلس محترم مشغول تماشاست و انگار نه انگار که در قبال این خیانتها و جنایتها مسئولیتی دارد. و بماند که «جنابان قالیباف و زاکانی و سایر پدر خوانده های اصول گرایی» که مانع استیضاح روحانی شده و عملا دست اورا برای تکمیل خیانتها و جنایتها باز گذاشتند، شریک جرائم روحانی اند و بی حالی و خنثی شدن مجلس در این روزهای بحرانی، دستپخت همین دوستان است!
💢 دوستانی که حال و حوصله سوال از وزیر اطلاعات بابت ضربه های پی در پی به برنامه هسته ای را هم ندارند و زورشان نمی رسد تا در برابر استخدام غيرقانونی مزدور سعودیها در دانشگاه تهران بایستند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 غنی سازی 60 درصد، تاریخی که تکرار می شود، اما از آن درس گرفته نمی شود.
✍️ #سیدمحسن_هاشمی
🔹 با شنیدن آغاز غنی سازی 60 درصد توسط ایران و عکس گرفتن مسئولان با خبر آن، یاد این مطلب افتادم که می گویند تاریخ تکرار می شود و ما از آنچه باید درس بگیریم، درس نگرفته و دوره ای اشتباهات و سیاست های غلط خود را تکرار می کنیم.
🔸 آری انگار همین 16 سال پیش و در روزهای آخر ریاست جمهوری سید محمد خاتمی در سال1384 بود که بعد از سال ها مذاکره و قرارداد، تلاش های دیپلماتیک و در نهایت پلمپ تاسیسات هسته ای، غرب همچون اکنون به آنچه وعده کرده بود، عمل ننمود و ما مجبور شدیم، پلمپ تاسیسات هسته ای خود را باز کرده و دوباره از نو باید به همان جایی برگردیم که اصلا نباید از آنجا حرکت می کردیم.
✅ در آن زمان نیز مسئولان با این خبر پلمپ هسته ای شوآف کرده، تبریک گفتند و حتی سرود پیروزی سر می دادند، دریغ از اینکه بدانند بعد از سال ها حرکت اشتباه در راهی که رهبری بارها به خوشبین نبودن به آن هشدار داده بودند، به جای قبلی باز بازگشته اند.
🔹 سالها از این تجربه تلخ و بد قولی غرب گذشت و دولتی با همان مشی اصلاح طلبانه و با شعار تکرار می کنیم سید محمد خاتمی روی کار آمد و بدون آنکه از آنچه خود نیز در آن شریک بوده درس بگیرد، رفت به راهی که برجام نافرجام انتهای آن بود، انتهایی که هر چقدر توانست در انتهای روزهای ریاست جمهوری خود تلاش کرد، روی ندهد، اما تاریخ برای آنانکه از او عبرت نگیرند، شکست رقم می زند.
🔸 تاریخ می گوید که اعتماد به غرب و جلب رضایت او با تعلیق و پلمپ آنچه داریم، عقلانی و شدنی نیست اما کدام عاقلی است که این درس تاریخ را، درس بگیرد و دوباره تکرار نکند. تکراری که تا در این مملکت شیفتگان غرب و نا امیدان از توان داخلی هستند، به صورت دوره ای تکرار خواهد شد.
💢 و این تکرار نیز از طرف غربی ها برای خود فلسفه ای دارد که مهمترین آن تأثیرگذاری بر افکار ایرانیان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است، می خواهند از عدم فهم تاریخی و عبرت گیری ما، فرجه ای بگیرند که یا با آن نامزد نزدیک به خود راهی پاستور شود یا از اکنون پوست موزی بر راه رئیس جمهور آینده مخالف خود بیندازند، دریغ از اینکه اینجا قافله سالاری دارد که هر چند تابع نظر جمهور مردم است اما خود گفته که اگر این مطالبه گری ها ادامه یابد، خود وارد میدان می شود.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⛔ مشکلات کشور فقط بخاطر عدم نظارت است. ⛔
مسئولین عادت کردند همه چیز را گردن تحریم بگذارند ، اما این خلاف واقع است . مشکل اصلی در این کشور بی نظارتی مسئولین است. کار رها شده و کسی هم پاسخگو نیست. نمونه آن موضوع : جوجه یکروزه ، تخم مرغ و مرغ !!!!
⚠ جوجه یکروزه کمیاب و گران شده است.
🔹تولیدکنندگان مرغ میگویند علیرغم قیمت مصوب ۴۲۰۰ تومان، جوجه به قیمت ۶ هزار تومان هم پیدا نمیشود و این زنگ هشداری برای افزایش دوباره قیمت مرغ در بازار است.
🔹در این زمینه مشایخی، یکی از تولیدکنندگان میگوید در ماههای گذشته بسیاری از مرغداران نهادهها را تحویل گرفتند اما جوجه تولید نکردند!!!! مثلا در اصفهان تولید جوجه در فروردین، نسبت به اسفند تقریبا نصف شده و تبعات آن اکنون نمایان شده است.
⚠ سال گذشته متأسفانه با بی رحمی تعدادی از جوجه های یکروزه را کشتند. همچنین در سال گذشته جوجه های یکروزه و تخم مرغهای نطفه دار را صادر می کردند . عده ای از مرغداریها نهاده با ارز جهانگیری گرفتن و در بازار سیاه فروختند ، جوجه هم بزرگ نکردن.
⛔ این موضوع هیچ ربطی به تحریم آمریکا ندارد ، فقط بیعرضگی مسئولین مربوطه و عدم نظارت بر امور محوله آنهاست. مدیران اتو کشیده که فقط دنبال حق جلسه و حق کمیسیون و حقوق خود هستند ، برای مردم کار نخواهند کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 مذاکرات فرسایشی
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 هدف کلان آمریکا از ورود به مذاکره با ایران تحمیل شرایط حداکثری خود است اما در صورت عدم تحقق این امر، نفس مذاکرات و فرسایشی شدن آن برای واشنگتن منافعی خواهد داشت.
🔸 مذاکره برای آمریکا تبدیل به عامل مهار و کنترل رفتار ایران شده است.
✅ تداوم فضای مذاکرات در یک سطح باعث شرطی شدن مردم ایران به نتیجه مذاکرات شده و عملاً آمریکا میتواند از این طریق در محیط داخلی ایران اثرگذاری نماید و بر تصمیمات و ترجیحات تصمیمگیرندگان داخلی اثرگذار باشد.
🔹 همچنین مذاکرات فرسایشی بخشی از پازل عقب راندن پیشرفتهای فنی ایران است.
🔸 آمریکا در انجام مذاکرات عجلهای ندارد و گذشت زمان را به سود خود میداند از وی دیگر پیچیدگیهای سیاست داخلی آمریکا و نیز انتخابات ریاست جمهوری ایران سبب احتیاط بیشتر واشنگتن و تلاش بر فرسایشی نمودن مذاکرات دارد.
✅ اما باید دقت کرد مسئله فرسایشی نشدن مذاکرات نباید مانع تحقق «سیاست حرف قطعی» نظام شود به عبارت بهتر این دو سیاست اصولی، باید همزمان لحاظ شود بدین معنا که نباید به بهانه عدم ورود به مذاکرات فرسایشی، منافع کلان ملی را نادیده بگیریم و به سمت توافق ناقص برویم.
💢 سیاست رفع تحریم مبتنی بر راستی آزمایی کامل و مستمر، مکمل سیاست عدم ورود به مذاکرات طولانی و ممانعت از فرسایشی شدن آن است و نباید یکی بدون دیگری لحاظ شود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
با دقت بخونید.👇👇
✍نعل وارونه صهیونیستها در مذاکرات وین! (یادداشت روز)📚
۱- برخلاف برخی از گمانهها که هدف از خرابکاری اخیر در تاسیسات نطنز را، اخلال در مذاکرات وین میدانند، شواهد بسیاری حاکی از آن است که این خرابکاری با هدف ادامه روال کنونی مذاکرات در وین صورت گرفته است و نه اخلال و یا مخالفت با آن!
اخبار و گزارشهایی که از مذاکرات وین میرسد، این تردید جدی را پدید آورده است که مذاکرهکنندگان کشورمان اصرار چندانی به رعایت خطوط قرمز نظام ندارند و مفهوم
«لغو کامل همه تحریمها» که نظر رسماً اعلام شده نظام است را به میل خود و در جهتی که با مفهوم و مقصود اصلی آن فاصله فراوانی دارد تفسیر میکنند! توضیح آنکه، در دستورالعمل رهبر معظم انقلاب و مصوبه مجلس که برگرفته از نظر
حضرت ایشان است، روی لغو کامل همه تحریمها، اعم از تحریمهای هستهای و تحریمهایی که به بهانههای مضحکِ نقض حقوق بشر! و یا حمایت از تروریسم وضع شده تاکید دارند ولی آقایان ظریف و عراقچی از لغو تحریمهایي که در دوران ترامپ وضع شده است سخن میگویند که همسو با نظر مقامات آمریکایی است و نتیجه آن ادامه تحریمها خواهد بود!
۲- نگاهی هرچند گذرا به روند مذاکرات هستهای که برجام نتیجه آن بود به وضوح نشان میدهد که تیم مذاکرهکننده کشورمان در چندین مورد (نزدیک به ۱۰ مورد) از خطوط قرمز اعلام شده نظام عبور کرده است که تحمیل فاجعه برجام و خسارتهای سنگین به ملت و نظام نتیجه این بیتوجهی بوده و هست. در مذاکرات وین نیز نشانههای روشنی از نادیدهگرفتن خطوط قرمز و رسماً اعلام شده نظام دیده میشود که تحریف مصوبه «لغو همه تحریمها» به
«لغو تحریمهای دوران ترامپ»! بارزترین نمونه آن است.
۳- و اما، درباره خرابکاری اخیر رژیم صهیونیستی در تاسیسات نطنز گفتنی است که؛ بعد از تاکید ایران بر لغو همه تحریمها که موضوع مصوبه مجلس شورای اسلامی است و حضرت آقا نیز آن را قاطع و غیرقابل تغییر معرفی کرده بودند، آمریکا و اروپا و اسرائیل خود را در مقابل دو گزینه میدیدند که هر دو شکست سنگینی برای آنان در پی داشت چرا که اگر تحریمها لغو میشد، یکی از اصلیترین اهرمهای خود علیه کشورمان را از دست داده بودند و اگر تحریمها را لغو نمیکردند، باید مطابق وعدهای که داده بودند به گزینه بعدی (SECOND PLAN) که اقدام نظامی بود، روی میآوردند که توان و موقعیت آن را نداشته و ندارند. در این حالت اگر رژیم صهیونیستی -بخوانید مجموعه آمریکا و اروپا و اسرائیل- دست به عملیات تخریبی میزد نشانه آن بود که روند امور را به نفع خود نمیداند و از این روی به اقدام تروریستی روی آورده است.
این اقدام در آن حالت نشانه آن بود که ایران مسیر خود را دقیق انتخاب کرده و دشمن را به بنبست کشانده است و بدیهی است که ادامه آن را به سود خود ارزیابی میکرد. اما اکنون که نشانههایی از نادیده گرفتن خطوط قرمز جمهوری اسلامی از سوی تیم مذاکرهکننده دیده میشود، حریف احساس میکند که ورق به نفع او در حال رقمخوردن است، بنابراین برای تشویق ایران به ادامه این مسیر انحرافی باید دست به اقدامی بزند که انگار از روال کنونی مذاکرات ناراضی است! و این توهم را به طرف مقابل، یعنی جمهوری اسلامی ایران القاء کند که ادامه کنونی مذاکرات را به نفع خود نمیداند! عملیات تروریستی و تخریبی رژیم صهیونیستی در نطنز با این انگیزه صورت گرفته است. وقتی آقایان ظریف و عراقچی به جای تاکید بر لغو همه تحریمها، از لغو تحریمهای دوران ترامپ که خواسته اعلام شده آمریکاست، سخن میگویند، چگونه میتوان تصور کرد که حرکت روی این ریل به زیان رژیم صهیونیستی است؟! مگر خواست آمریکا و اروپا با آنچه اسرائیل در پی آن است تفاوتی دارد؟!
اسرائیل در این میان نعل وارونه میزند!
۴- تاسفآور در این میان -و البته قابل بررسی امنیتی و اطلاعاتی- موضع جریان سیاسی آلوده و بدسابقهای است که وقتی تاکید ایران بر لغو تمامی تحریمها بود، مُهر سکوت بر لب زده و کمترین اظهار نظری در تاييد آن بر زبان و قلم نمیآوردند ولی بعد از آنکه نشانههای انحراف از
«لغو همه تحریمها» به «لغو تحریمهای دوران ترامپ»! پدیدار شد (یعنی باقیماندن تحریمها) بَه بَه و چَه چَه آغاز کردند و عملیات تخریبی اسرائیل در نطنز را دقیقاً همانگونه که خواست مثلث آمریکا و اروپا و اسرائیل بود، نشانه عصبانیت دشمن از روند کنونی مذاکرات وین، یعنی روند منحرف شده آن تفسیر و تحلیل کردند! و این پرسش را بیپاسخ گذاشتند که چرا باید اسرائیل از لغو همه تحریمها (نظر رسماً اعلام شده ایران) خشنود باشد! ولی با لغو تحریمهای دوران ترامپ (نظر آمریکا و متحدانش) ابراز ناخشنودی کند؟! این نکته نیز خواندنی است که دیروز،
روزنامه صهیونیستی جروزالمپست نوشت «هدف از حمله نطنز، جلوگیری از فشار ایران روی آمریکا در مذاکرات بود»! 👇👇
۵_ جریان سیاسی یاد شده که سابقه آلودهای در کارنامه خود دارد، بعد از اقدام تروریستی اسرائیل در نطنز، نیروهای مسلح ایران را از واکنش متقابل و انتقام از دشمن صهیونیستی که حق طبیعی و قانونی ایران است منع کرده و برحذر میداشتند! و برای توجیه این حرکت خود که حمایت و همراهی با رژیم وحشی اسرائیل بود، اظهار میداشتند که عملیات تروریستی اسرائيل در نطنز یک «تله»! است و بازهم دقیقاً مانند آمریکا و اروپا، ایران را به خویشتنداری توصیه میکردند! به بیان دیگر، این طیف آلوده که مقامات اسرائیلی در جریان فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ از آنها با عنوان سرمایه بزرگ اسرائیل در ایران یاد کرده بودند، همه توان تبلیغاتی خود را به کار گرفته بودند تا اولاً مذاکرات وین با روال به انحراف افتاده ادامه پیدا کند و ثانیاً رژیم کودککش اسرائیل را از انتقام ایران که سخت و پشیمانکننده خواهد بود نجات بدهند! فاعتبروا یا اولیالابصار!
۶- و در خاتمه با توجه به نمونههای فراوان عبور تیم مذاکرهکننده کشورمان از خط قرمزها در مذاکرات هستهای منجر به برجام، خسارتبار بودن روند کنونی مذاکرات وین دور از انتظار نیست. بنابراین *فقط دو گزینه پیشروی داریم. گزینه اول پایان دادن به مذاکرات وین و باز گرداندن تیم کشورمان از وین است و گزینه دوم اینکه دو تن از نمایندگان مجلس، ترجیحاً از اعضای کمیسیون خارجی نیز برای کمک به تیم مذاکرهکننده، در مذاکرات حضور پیدا کنند تا از نزدیک بر انطباق مذاکرات با مصوبه لغو تحریمها نظارت
داشته باشند.*
گفتنی است که آمریکا در مذاکرات هستهای با یکصدوچند کارشناس حضور پیدا میکند و ایران تنها با ۱۶ نفر و اکنون نیز «ریچارد نفیو» که با عنوان معمار تحریمهای ضد ایرانی شناخته میشود، همراه تیم آمریکا در وین حضور دارد و ...
✍نگارش:حسین شریعتمداری / کیهان
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🚨در وین چه خبر است/ تله آمریکا برای «تقسیمبندی تحریمها»
🔻چرا طرح دولت بایدن خلاف منافع ایران است؟
🔹عباس عراقچی مذاکره کننده کشورمان که به وین رفته تا خبر رفع تحریمها و اجرای تعهدات برجامی آمریکا را بیاورد در صحبتی عجیب گفته است: تفاهم جدیدی در حال شکل گیری است!
🔹وی با ذکر این نکته که اختلاف نظرهای جدی بین ایران و آمریکا وجود دارد گفته است: مذاکرات به جایی رسیده است که امکان کار کردن روی یک متن مشترک وجود دارد!
🔹این درحالی است که نوشته شدن توافقی جدید، در شرایطی که آمریکا به تعهدات پیشین خودش هم پایبند نبوده بر خلاف خطوط قرمز و منافع ملی است.
🚨یک منبع آگاه در تیم ایرانی اعلام کرده که آمریکا تحریمهای دوران ترامپ را به سه بخش «قابل رفع، قابل مذاکره و غیرقابل رفع» تقسیم کرده و این طرح را مبنای توافق جدید خود با ایران میداند.
🔹اما آنچه برای ایران اهمیت دارد بازگشت آمریکا به تعهدات، رفع کامل تحریمها و سپس راستی آزمایی ایران از این اقدامات است تا پس از آن محدودیتهای برجامی برای کشورمان از سرگرفته شود.
🔹 در کمال تعجب اما وزارت خارجه خبر از نوشتن متنی جدید میدهد که مشخص نیست چه تعهدات مازاد بر برجامی قرار است به ایران تحمیل شود و آمریکا دوباره با لطایف الحیلی از زیر رفع همه تحریمها شانه خالی کند.
🔹به نظر میرسد نزدیکی انتخابات ۱۴۰۰ باعث شده تا دولتمردان بار دیگر با راهبرد «هر توافقی بهتر از بیتوافقی است» منافع ملی را قربانی منافع جناحی خود کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#شهدای_ارتش_(1)
سلام خدمت دوستان عزیز, به مناسبت فرا رسیدن 29 فروردین روز ارتش, چند روزی در خدمت شهدای عزیز ارتش جمهوری اسلامی ایران هستیم👇
🎈پس از پیروزی انقلاب، در شرایطی که دشمنان کمین کرده انقلاب و به تبعیت از آنان دوستان نا آگاه، نغمه شوم و خطرناک انحلال ارتش را سرداده بودند و ارتش در حساسترین شرایط حیات خود قرار گرفته بود، امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین حامی ارتش پای در میدان نهاد و نقشه شوم دشمنان انقلاب را نقش بر آب نمود و طی پیامی، با قاطعیت هرچه تمامتر، ضرورت حفظ ارتش را اعلام و در جهت انسجام، یکپارچگی و وحدت ارتش، فرمان تاریخی و مهمی را صادر فرمودند و روز 29 فروردین را روز ارتش نامگذاری کردند...
🌹 سید علی اقبالی دوگاهه در یکم آبانماه 1359 در یک ماموریت برونمرزی با عملیات موفقیت آمیز در راه برگشت، رادار راهبردی دشمن پرنده آهنین او را نشانه رفت و هواپیمای وی مورد اصابت موشک قرار گرفت. پرنده زخمی که خلبان جوان آن را به زحمت به 30 کیلومتری شرق موصل نزدیک مرز ایران رسانده بود، سقوط کرد و اقبالی با چتر نجات هواپیما را ترک کرد و به اسارت دشمن بعثی درآمد. خلبان دلیر ایران زمین بیشتر تلمبهخانهها و نیروگاههای برق عراق را از کار انداخته بود و طرحهای عملیاتی وی موجب شده بود تا صادرات 350 میلیون بشکه نفت عراق از کار بیفتد... صدام به خون این شهید تشنه بود و صدام دستور داد پس از دستگیری اقبالی بدنش را دو نیمه کردند. نیمی از پیکر مطهرش در نینوا و نیمی دیگر در موصل عراق مدفون شد...
کتاب خاطرات دردناک، ناصرکاوه
برشی از زندگی سرلشگر خلبان، شهید سید علی اقبالی دوگاهه
🌹جنگاور بود، چترباز بود، دورههایی که یک رنجر باید ببیند را گذرانده بود، کلاه سبز بود. از خیلی سال قبلتر مسوول حوزه بسیج و مسوول آموزش ناصحین شد و همیشه خودش را سرباز رهبر میدانست. قبلا یکبار به عراق رفته بود، اما آن موقع ماموریتش طولانی نبود. محسن درست است که پسرم بود، اما پشت و پناهم بود، روزی هم که آمد و گفت میخواهد به سوریه برود میدانستم این راه، شهادت دارد، خودم هم در دوران دفاع مقدس جبهه بودم، میدانستم شرایط جنگ چگونه است. البته این را هم قبول داشتم که شهادت نصیب هر کسی نمیشود و اینهایی که امروز میبینید شهید شدهاند، برگزیده هستند. محسن خیلی دوست داشت حضرت آقا را از نزدیک ببیند و حتی در وصیتنامهاش هم نوشته بود که آرزو دارم آقا دست مبارکشان را روی سرم بکشند که قسمت نشد و البته آقا بعد از شهادتش سر مزار محسن آمد و چند دقیقهای ایستادند.
کتاب مدافعان حرم, ناصر کاوه
برشی از زندگی شهید محسن قوطاسلو
🌹وقتي برای آخرین بار دیدمش سفيد مثل مهتابي شده بود. تازه اصلاح كرده بود. چشمهايش باز بود. تفنگ را به زور از دستش در آورده بودند. اگر سوراخ روي قلبش نبود ميگفتم خوابيده... گوشهي لبهايش چين خورده بود... درد داشت. آنقدر به خطوط صورتش، حالت لبهايش دقت كرده بودم كه فهميدم چه معنايي دارد. به پسرها گفتم: "كف پاي بابا را ببوسيد. پاي بابا خيلي خسته است"... بعد هم يك پروانه آمد نشست روي پيكر حسن. بعد پرواز كرد و با حسن آمد تا قبر. لباسهاي خونياش را پسرها شستند و من همهي آنها را تميز و مرتّب در كمد نگه داشتهام. حالا سالهاست كه از رفتن حسن ميگذرد؛ مينشينم و عكسها را جلويم ميچينم و نگاه شان ميكنم و بر تنهائيم فكر ميكنم. بچهها هستند اما حسن نيست...
کتاب خاطرات دردناک، ناصرکاوه
روایتی از همسر سرلشگر شهید, آبشناسان
🌹 یکی از تکاورانی که در حماسه خرمشهر در ابتدای جنگ حضور داشتند، خاطره ای فراموش نشدنی در تاریخ این سرزمین را از آن روزها چنین بیان کردند: "پس از این که خرمشهر سقوط کرد و به دست دشمن افتاد، بین ما و دشمن پل خرمشهر حایل شد که با تخریب آن مانع از ادامه پیشروی دشمن شده بودیم. دشمن برای تضعیف روحیه ما، جنازه یکی از دخترانی را که در طول محاصره به شهادت رسیده بود و در شهر جای مانده بود را در آن سوی پل به یکی از تیرهای برق کنار پل در سمتی که ما ببینیم، بسته بود. تکاوران دلیر ما که این صحنه را دیدند، به خاطر حفظ ناموس وطن، برای برگرداندن جنازه آن دختر ایرانی، به آن سوی رودخانه رفته، سه نفر از تکاوران شهید شدند و پیکرشان همانجا ماند، اما توانستند جنازه آن دختر ایرانی یعنی ناموس وطن را از چنگ دشمن آزاد کرده و به این سمت پل بیاورند...."
کتاب خاطرات دردناک، ناصرکاوه