🔴 چرا کار فرهنگی به تنهایی در حوادث پس از وفات مهسا امینی کفایت نمیکند؟! چرا نباید از کار امنیتی و قضایی در این نوع حوادث غفلت کرد؟!
👤 #مهدی_جهان_تیغی
🔹 رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: اینکه برخی میگویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.
🔸 در اینباره بیشتر بخوانید:
1️⃣ حوادث پسا وفات مهسا امینی نشان میدهد که اینبار دشمن نه تنها بسیار گسترده و آشکارتر بلکه با روشهای امنیتی و اطلاعاتی پیچیدهتری نیز وارد عملیات شده است. حجم هماهنگیها و لایههای مختلف سازماندهی شده از رسانه تا کف خیابان نشان میدهد که نمیتوان از این سازمان شکل گرفته به راحتی گذشت.
✅ بدین معنا که این سازمان و ساختار شکل گرفته بر اساس طراحیهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته و همچنین خطر آفرینی آن برای امنیت کشور به اتمام نرسیده و برای مقابله و از بین بردن آن راهی جز اقدام امنیتی و اطلاعاتی نیست.
🔹 اساسا برای کور شدن چشم فتنهانگیزان و عوامل پشت صحنه راهی جز کار امنیتی نیست. باید در نظر گرفت که کار فرهنگی مربوط به محیط داخلی است و علاوه بر همه اقشار جامعه شامل بخشی از جمعیت فریب خورده، نوجوانان هیجانی شده و جوانان دچار خطا و اشتباه قابل تخفیف و اغماض نیز هست ولی مواجه کامل با این حوادث علاوه بر کار فرهنگی، خنثی سازی اقدامات دشمن و عوامل آن از طریق کار اطلاعاتی و امنیتی است.
2️⃣ در این نوع چالشهای فراگیر امنیتی و اجتماعی متاسفانه عدهای با ژست روشنفکری چنان جنبه کار فرهنگی در افکار عمومی را برجسته و علل بوجود آمدن حوادث را فقط به این موضوع و حل مسأله را هم تنها به آن ربط میدهند که نقش آفرینی دشمن در افکار عمومی کمرنگ میشود و حتی تقصیر کل ماجرا را به داخل برمیگردانند.
🔸 بالتبع پس از چنین خطاها و آدرسهای غلط مطالبه طبیعی و عاقلانه تنبیه عوامل دشمن توسط قوه قضاییه نه تنها در میان بخشی از مردم کاهش پیدا میکند بلکه برخی احکام صادر شده برای تنبیه کوچک برخی عوامل دشمن که حتی متناسب با بزرگی جرم آنها هم نیست، به راحتی در بخشی از افکار عمومی دچار خدشه و شبهه میشود.
✅ ضمن اینکه اقدام قضایی یک جنبهاش اجتماعی و فرهنگی است، یعنی تنبیه افراد به منظور غفلتزدایی به خصوص از قشر جوان جامعه هم است که عاقبت و تباه شدن افرادی که عامل یا همسو با دشمن شدهاند را مشاهده کرده و عبرت بگیرد.
3️⃣ تجربه فتنههای گذشته و حوادث مشابه نشان میدهد که غفلت و یا کوتاهی از تکمیل کامل پروسه و همه جانبه کار امنیتی و قضایی و یا عدم استمرار و جدیت در آنها سبب شده که در برخی حوادث جدید گاهی از همان غفلتها آرامش کشور ضربه بخورد.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
‼️ کدامیک؟ تکریم یا ظلم به زن در جمهوری اسلامی ایران!!
7⃣ فدراسیونهای ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
#عکس_نوشت
📌ادامه دارد....
✅ #بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
‼️ کدامیک؟ تکریم یا ظلم به زنان در جمهوری اسلامی ایران!!
6⃣ تعداد فضاهای ورزشی اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شده است.
#عکس_نوشت
📌ادامه دارد....
✅ #بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
شبنامه 995.mp3
13.13M
شبنامه قسمت 995
حضور استفانی القاق همزمان با #آشوبها در ایران
هدف حمله هوایی به #ایران بود که شکست خورد
استفانی القاق را میتوان از جمله فعالان سیاسی دانست که رابطه تنگاتنگی با سعودی و #اقلیم_کردستان دارد
او خردادماه در توئیتی گفته بود با رژیم صهیونیستی در خصوص مذاکرات جلسه داشتهام
این نمایندهی انگلیس همزمان با آشوبها در ایران بوده است
هدف حمله هوایی به مراکز حساس ایران بود که شکست خورد...
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🎥یکی از وظایف دختران و زنان غربی در ارتش کشورهاشون، ارضای میل جنسی مردان غربی در جنگهاست
🔹به گزارش پنتاگون، در سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۹۰۰۰ مورد تجاوز جنسی بین نظامیان آمریکایی ثبت شده
🔹کشورهای غربی بخصوص آمریکا اینطوری به دختران و زنانشون آزادی میدن
🔹تازه، زنازادگی در آمریکا ۴۰درصده
«سمیه جوان »
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
♨️ روز شکست بدخواهان عراق
🔻بالاخره ماراتن انتخاب رئیسجمهور و تشکیل دولت عراق به پایان رسید و عبداللطیف رشید نامزد اتحادیه میهنی کردستان عراق توسط مجلس با ۹۵ رأی در دور دوم انتخابات پارلمان به عنوان پنجمین رئیسجمهور عراق پس از فروپاشی نظام بعث برگزیده شد. وی از متحدین چارچوب هماهنگی گروههای شیعه و از مخالفان تجزیه عراق و تشکیل کشور جعلی کردستان به شمار میرود. اتفاقی که در مرحله اول برای مردم عراق و در مرحله دوم برای منطقه بخصوص محور مقاومت یک موفقیت بزرگ محسوب میشود.
⬅️ اهمیت این موضوع به اندازهایست که در چند سال گذشته دستهای نامرئی اجازه آرامش و امنیت و توسعه عراق را نمیداد. در واقع غرب و برخی از کشورهای منطقه، بیدولتی و یا دولت وابسته به غرب و در نتیجه هرج و مرج در عراق را دنبال میکردند تا با فشار آوردن به بیت شیعی، یک دولت ضعیف و با تفکر غربگرایی را در عراق مستقر کنند. به طوریکه براساس برخی از اطلاعات جریان عربیـ غربی برای تدوام وضعیت فعلی عراق، یک میلیارد دلار هزینه کردند. از طرفی آمریکاییها با ترور سردار سلیمانی تصور میکردند که موقعیت محور مقاومت در عراق متزلزل خواهد شد و این کشور بر اساس سیاستهای دیکته شده آمریکا در منطقه نقشآفرینی خواهد کرد. اما با در نظر گرفتن ترکیب پارلمان و انتخاب عبداللطیف رشید به عنوان رئیسجمهور، شکست سنگین دیگری را برای آمریکا در منطقه بعد از افغانستان رقم خورد.
⬅️ نکته بعدی؛ عبداللطیف رشید در حوزه آب دارای تخصص است و مسئله بحران آب در عراق به شدت جدی است، لذا با انتخاب او میتوان امیدوار به حل این مسئله و در گام دوم حل مشکل محیط زیست منطقه از جمله مهار ریزگردها بود.
⬅️نکته سوم؛ با معرفی محمد شیاعالسودانی به سمت نخستوزیر و موفقیت او در تشکیل کابینه، معادلات در عراق تغییر خواهد کرد و با این وضعیت عراق قدرتمندتر و جدیتر از قبل در کنار محور مقاومت خواهد بود.
👈جمله پایانی؛ از آنجایی که محور غربی تلاش میکرد فردی با مشخصات دیگری به عنوان رئیسجمهور برای عراق انتخاب شود، لذا ممکن است در آینده برای دولت عراق مشکلاتی را به وجود بیاورد و رفتاری که با عادل عبدالمهدی انجام دادند را تکرار کنند. این موضوع میتواند با انتخاب کابینه قوی و با حل مشکلات مردم بخصوص مبارزه اساسی با فساد، دستهای نامرئی در عراق برای ایجاد آشوب و ناامنی را خنثی کند.
✍#اکبر_معصومی
✅ #بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 به جای انکار، واقعیت تلخ «بیلبورد زنان سرزمین من» را بپذیریم!
⏪درباره حاشیه یک کار فرهنگی کف خیابانی
✍ بیلبورد زنان سرزمین من که در میدان ولیعصر نصب و بعد از حواشی ایجاد شده با پاک شدن تمام تصاویر زنان دوباره نصب شد، باطنی از ذهنیت بسیاری از فعالین فرهنگی و رسانهای و تصمیم گیران است.
🔸 صرفا برای طراحان و مجریان این بیلبورد نباید خرده گرفت و اگر کمی منصفانه به این تابلو نگاه کنیم، بسیاری از امثال من و شما نیز در چنین پازل ذهنی گرفتار هستیم و یا حداقل به افکار عمومی که میرسیم، خلاف حتی اعتقاد علمی و سواد هنری مان شبیه این بیلبورد را به عموم مردم عرضه میکنیم.
🔸 تعریف ما از مفاخر و مشاهیر سلبریتی زده شده و همین تصور سلبریتی زده را به مردم القا کردیم و به آنها هم ظلم کردهایم. بدتر آنکه در میان سلبریتیها و به خصوص هنرمندان، بازیگران را بیشتر از بقیه سهم دادهایم. دوباره به تعداد تصویر بازیگران زن در بیلبورد خبرساز نگاه کنیم، حتی میانگین کمی آنها هم بیشتر از بقیه اقشار زنان افتخار آفرین هست. در حالیکه همین الان ما زنانی داریم که در حوزه صنایع دستی در جهان بینظیر هستند و رتبههای واقعی هنری جهانی دارند و مثل برخی بازیگران سیاسی به آنها جایزه داده نشده است. سهم این هنرمندان واقعی از این تابلو کجاست؟
🔸 کشورهای غربی در برجسته سازی مفاخر خود از ابتدا سخت گیریهای دارند که ما کمتر از آن بهره مند هستیم. این سخت گیریها از ارزیابی پایبندی افراد به وطن و اصول فرهنگی تمدن غربی تا ارزیابی سخت گیرانه تخصصی در همان حوزه مورد فعالیت فرد را شامل میشود. آنها بیشتر سلبریتیها و یا بازیگران خود را به عنوان مفاخر فرهنگی خود معرفی نمیکنند بلکه نهایتا به عنوان یک ابزار تبلیغاتی و نفوذ نرم در جوامع دیگر استفاده میکنند. ضمن اینکه اگر بازیگران خود را به عنوان مفاخر فرهنگی هم معرفی کنند، متناسب با سطح سخیف و ضعیف پایههای فرهنگی خودشان هست و فرهنگی در حال حاضر فاخرتر از این برای عرصه به جهان ندارند.
🔸 اما ما نیز در کشور خودمان در به کار بردن واژه هنرمند نیز ولخرجی کردهایم و با آن سبک برخورد کردهایم. برای برجسته ترین نقاشان، مجسمه سازان، طراحان فرش، معماران، خلق کنندگان صنایع دستی و... تنها به اساتید آنها هنرمند گفتهایم ولی به بازیگران که رسیدهایم، همهشان را هنرمند خطاب کردهایم. به این هم بسنده نکردهایم، هنر بازیگری را هم سخیف کردهایم، سینمای که چند بازیگر زن و مرد جوان هم شکل و هم قیافه در آن قرب بیشتری از بازیگران بزرگی داشته باشند که دهها نقش تاریخی و پیچیده اجتماعی و فرهنگی را بازی کرده، قطعا هنر بازیگری نیز در آن سیر نزولی داشته است. اساسا به سینمای که سیاستزدهترین چهرهها در آن بیشتر برجسته شدند، باید به رتبه هنری آن به دیده شک نگاه کرد. اگر جامعه ایران از دو قطبیهای کاذب سیاسی و فرهنگی کمی بیرون میآمد، میدیدیم که نمره مردم نیز به بسیاری از بازیگران تغییر میکرد. اگر ساختار فرهنگی و هنری غرب در تقابل فرهنگی با ایران نبود، حتما بسیاری از جوایزی که به بازیگران ایرانی داده شده را نمیدادند و اگر قرار بود هم جایزه بدهند چه بسا به بازیگران دیگری در ایران و به خاطر بازی موفق در نقش های به مراتب فاخرتر و هنرمندانهتر داده میشد.
🔸🔸امروز اگر جامعه هنری را به بازیگران تقلیل بدهیم حتما به تاریخ و عظمت هنر ایران هم ضربه زدهایم و بدتر از آن اگر در معرفی مفاخر عوامزده عمل کنیم حتما به تمدن ایران زمین ضربه زدهایم.
#مهدی_جهان_تیغی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یادی کنیم از بازیگر خاله قزی که در مورد رهبری صحبت کرده بودند.
بازیگر باغیرت در کشور ما کم نبوده و نیست.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 یک تصویر ناقص از پدیده بسیار پیچیده
👤 #مهدی_محمدی
1️⃣ هیچ تحلیلی درباره وقایع اخیر، 'واقع نما' نخواهد بود اگر نتواند تلفیقی میان دو نگاه امنیتی و اجتماعی ایجاد کند. دیالکتیک دو حوزه امنیتی و اجتماعی، این پدیده را ساخته است. غفلت از هر کدام، چنان تحلیل را دچار سوگیری می کند که واقع نمایی آن تقریبا صفر خواهد شد.
2️⃣ از حیثامنیتی، طرف خارجی آخرین نسخه استراتژی براندازی را در ایران پیاده کرد که از برخی جهات واقعا خلاقانه بود. هدف، اکثریت نمایی اقلیت با یک جنگ آنلاین ویدئو محور پیشرفته، و سریع و آسان نشان دادن براندازی بود. اما نهایتا شکاف تصویر- واقعیت به مهم ترین باگ پروژه تبدیل شد.
3️⃣ امریکا به دلیل گرفتاری داخلی و با هدف حفظ شانس مذاکرات، یک قدم عقب ایستاد و اسراییل مسئول مستقیم پروژه شد. سعودی و برخی دیگر هم تمام قد وارد شدند. موساد گفته بود ایران در وضعیت انقلابی است. این تحلیل باعث شد یک پروژه نارس را زودتر از موعد سزارین کنند.
4️⃣ وجه ممیزه نسخه جدید پروژه براندازی، خشونت بی سابقه کلامی و فیزیکی آن بود. وادار کردن نیروهای امنیتی و انتظامی به خشونت متقابل و بالا بردن احتمال خطا، تحریک جامعه از طریق تولید مظلومیت و زدن زخم های عمیق با هدف تمام شده نشان دادن کار، اهداف این خشونت بی سابقه بود.
5️⃣ این حجم از خشونت، تصویری از ماهیت آشوب و آینده تداوم آن به مردم داد و همین تصویر، به تفکیک اعتراض از آشوب، سرعت بی سابقه ای بخشید. موساد بار دیگر نشان داد چیز زیادی از جامعه ایران نمی داند. از جمله نمی دانست که در جایی مثل ایران، چرخه خشونت، خودویرانگر است.
6️⃣ اما از جنبه اجتماعی، مسئله اصلی حس ابهام در آینده، در ذهن طبقاتی از جمعیت جوان ایرانی، به اضافه ناکامی تقریبا مستمر در حل مشکلات اقتصادی، زمینه و بستری ایجاد کرد که طرف خارجی بتواند -تاحدی- پروژه خود را بر آن سوار کند. فراموش نکنید: تهدید، همیشه روی آسیب می نشیند.
7️⃣ این یک تصویر ناقص از پدیده بسیار پیچیده ای است که با آن مواجهیم. ساده دلی محض است که با خروج نسبی از فضای امنیتی مسئله را حل شده بدانیم. برنامه دشمن مزمن کردن ناآرامی وخلق پیک های نوبه ای است.به چنین برنامه ای نمی توان صرفا پاسخ های امنیتی یا کوتاه مدت داد. هر چیزی به جای خود!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب منطقی
وزیبا
به منافقین....
زن . زندگی آزادی 🌺🌺🌺
🌸🌸🌸🌸🙏🙏🙏
7 دقیقه صحبت این بزرگوار شاید بشود گفت بیش از 700 ساعت مطلب ور وشنگری دارد.. گروهها واشخاص مختلفی را که در این فتنه دست داشتند(بهاییان یهودی. منافقین خلق. کومله. سلطنت طلبها ومحمدر ضا پهلوی ملعون. عربستان سعودی. و...) بابیان منطقی ومستدل به افتضاح کشیده و رسوا نموده است..
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
حتما ببنید وهرچه می توانید منتشر کنید
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
‼️ کدامیک؟ تکریم و یا ظلم به زن در جمهوری اسلامی ایران!!
8⃣ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
#عکس_نوشت
📌ادامه دارد....
✅ #بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3