#آیا_آمریکا_میتواند_فروش_نفت_ایران_را_به _#صفر_برساند؟
یک سال قبل بود که دولت آمریکا با خروج از برجام، وعده داد صادرات نفت ایران را به صفر خواهد رساند اما در انتها نه تنها نتوانست صادرات را به صفر برساند که محبور شد برای جلوگیری از وقوع بحران بحران نفتی و افزایش قیمت آن، هشت کشور را از تحریمهای نفتی ایران به مدت شش ماه معاف کند.
دوشنبه گذشته دولت آمریکا بار دیگر به طور رسمی اعلام کرد که «دیگر معافیتهای تحریمی مشتریان نفتی ایران را تمدید نخواهد کرد.»
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت واشنگتن در راستای کمپین فشار حداکثری همچنان تلاش میکند صادرات نفت ایران را به صفر رسانده و این کشور را از درآمد اصلی خود محروم کند و از همین رو هیچ معافیتی برای خرید نفت ایران صادر نخواهد کرد.
آیا آمریکا میتواند فروش و صادرات نفت ایران به صفر برساند؟
یکی از پشتوانه های آمریکا برای به صفر رساندن بدون مشکل فروش نفت ایران، تولید نفت توسط عربستان است. به عبارتی، دولت ایالات متحده برای به صفر رساندن بی درد سر تولید و عرضه نفت ایران به کشور های مختلف، حساب ویژهای روی سعودیها باز کرده است.
هرچند عربستان از تولید کننده های بزرگ نفت در جهان به شمار میرود، اما نکتهای که ترامپ در این باره باید به آن توجه کند این است که بنا به اظهارات خود سعودی ها، عربستان نمیتواند کاهش عرضه نفت ایران را جبران کند.
سال گذشته چند روز پس از آنکه محمد بن سلمان ولیعهد سعودی مدعی شد عربستان میتواند 12 میلیون بشکه نفت به بازار صادر کند، خالد الفالح وزیر انرژی عربستان به صراحت اعلام کرد که کشورش نمیتواند کاهش عرضه نفت ایران را جبران کند.
#عدم صادرات ایران، مساوی است با افزایش قیمت نفت
بلوف اخیر آمریکایی ها مبنی بر اینکه صادرات نفت ایران را به صفر خواهند رساند، درحالی است که عدم پمپاژ نفت از سوی ایران به بازار، کشور های وارد کننده نفت را با مشکلات متعددی روبرو خواهد کرد.
با توجه به این که دو کشور بزرگ تولید کننده نفت، ونزوئلا و لیبی با بحران های مختلفی مواجه هستند و این بحران بر تولید نفتشان نیز تاثیر گذار بوده است، جلوگیری از صادرات نفت ایران، به نفع کشور های وارد کننده نخواهد بود. چرا که در این صورت، کمبود نفت در بازار های جهانی [که ناشی از عدم تولید نفت در ایران خواهد بود]، منجر به افزایش قیمت نفت خواهد شد.
به عبارتی، کشور هایی که وارد کننده نفت هستند، افزایش قیمت نفت را بر نمیتابند و پیش بینی میشود که در مقابل تصمیم آمریکایی ها مقاومت کنند.
تغییر نوع نفت برای کشور ها هزینه بر خواهد بود.
از طرفی دیگر این نکته نیز باید مورد توجه قرار گیرد که پالایشگاههای کشور های وارد کننده نفت، بر اساس نوع نفتی که وارد میکنند تنظیم میشود. یعنی کشوری که مشتری نفت ایران بوده است، پالایشگاه های خود را بر اساس نوع نفت ایران تنظیم کرده است و به یکباره نمیتواند نوع دیگری را جایگزین نفت ایران کند. چرا که تغییر سیستم پالایشگاه ها، هزینه های گزافی را برای کشور ها به بار خواهد آورد. کما اینکه چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه نیز پس از تمدید نشدن معافیتهای نفتی ایران از سوی آمریکا اعلام کرد، "تغيير منبع خريد نفت كار سادهاى نيست و [به دليل تفاوت نفت كشورها] نيازمند تغيير فناورى پالايشگاه است كه هزينه سنگينى برای کشور واردکننده در پى دارد."
جا دارد یادی کنیم از لیبرالهای غرب زده که هر چه میگفتیم فروش نفت در بدترین شرایط به صفر نمیرسد ولی با دروغ پراکنی و شایعه به مردم القا میکردند که اگر ما نباشیم فروش نفت به صفر میرسد ما میآییم چرخ هسته ای و چرخ اقتصاد را میچرخانیم اما امروز خود آنها اعتراف میکنند که فروش نفت به صفر نمیرسد. 8 سال است آمریکا میخواهد فروش نفت را به صفر برساند اما هنوز ناتوان از این کار است.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب در دیدار با کارگران 4 اردیبهشت 1398: هر قدر خودمان اراده کنیم نفت صادر میکنیم.
دشمنیهای آمریکا بی پاسخ نخواهند ماند.
اگر مسولین کمر همت ببندند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
🔻تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا هفته آینده به روزانه ۴۷ میلیون لیتر میرسد
🔹مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس: با تغییرات ایجادشده و تولید روزانه ۲۰ هزار بشکه نفتای شیرین، ظرفیت واحد بنزینسازی پالایشگاه نیز ارتقا مییابد و مقدار بنزین تولیدی تا یک هفته آینده به روزانه ۴۷ میلیون لیتر میرسد.
🔻تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا هفته آینده به روزانه ۴۷ میلیون لیتر میرسد
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر فواد ایزدی در جلسه شورای راهبردی سیاست خارجی از ظریف سوال میکند که نامزدهای انتخاباتی آمریکا تهدید میکنند که برجام را پاره میکنند.
ظریف پاسخ میدهد آمریکا نمیتواند این کار را کند و به فرض اینکه این کار را بکند کیه که اجرا کند.
و به همین راحتی و با ساده لوحی تمام صنعت هسته ای کشور 6 سال است محدود شده است در حالی دنیا در حال پیشرفت است و این یعنی عقب افتادگی. حال پاسخگوی وضع موجود چه کسی است هسته ای محدود و بی سابقه ترین تحریم ها در کنار دولت بی حال و وزارت خارجه ای که هنوز چشم امید به غرب دارد و همه چیز را متوقف کانال مالی و پیشنهادات اروپایی ها کرده است.
#مطالبه_گری_از_وزارت_خارجه
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
بخشی از بیانیه گام دوم راه حل مشکلات اقتصادی.
#اقتصاد_مقاومتی
#مقاومت_در_برابر_دشمن
#تسلیم_شدن_در_برابر_دشمن
#تحلیلهای_سرا_پا_غلط
#اقتصاد: اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ #سلطهناپذیری و #نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر #تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع #عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
#انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و #وسوسههای #دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و #ضعفهای #مدیریّتی است.
مهمترین عیوب، #وابستگی اقتصاد به #نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطهی وظایف دولت نیست، #نگاه به #خارج و نه به توان و #ظرفیّت #داخلی، استفادهی اندک از ظرفیّت نیروی انسانی کشور، بودجهبندی معیوب و نامتوازن، و سرانجام عدم ثبات سیاستهای اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویّتها و وجود هزینههای زائد و حتّی مسرفانه در بخشهایی از دستگاههای حکومتی است. نتیجهی اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقهی ضعیف و امثال آن است.
راهحلّ این مشکلات، سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همهی بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود. درونزایی اقتصاد کشور، مولّد شدن و دانشبنیان شدن آن، مردمی کردن اقتصاد و تصدّیگری نکردن دولت، برونگرایی با استفاده از ظرفیّتهایی که قبلاً به آن اشاره شد، بخشهای مهمّ این راهحلها است. بیگمان یک مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت خواهند توانست به این مقاصد برسند. دوران پیشِرو باید میدان فعّالیّت چنین مجموعهای باشد.
#جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همهی راهحلها در داخل کشور است. اینکه کسی گمان کند که «مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علّت #تحریم هم #مقاومت ضدّ استکباری و #تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راهحل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسه زدن بر پنجهی گرگ است» #خطایی #نابخشودنی است. این #تحلیل #سراپا #غلط، هرچند گاه از زبان و قلم برخی غفلتزدگان داخلی صادر میشود، امّا منشأ آن، کانونهای فکر و توطئهی خارجی است که با صد زبان به تصمیمسازان و تصمیمگیران و افکار عمومی داخلی القاء میشود.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
جهاد فکری
بخشی از بیانیه گام دوم راه حل مشکلات اقتصادی. #اقتصاد_مقاومتی #مقاومت_در_برابر_دشمن #تسلیم_شدن_در_ب
در این بخش از بیانیه گام دوم که در مورد اقتصاد است حضرت آقا یک نکته مهم میفرمایند ایشان میفرمایند اینکه تصور شود راه حل مشکلات اقتصادی تسلیم در برابر دشمن است تحلیلی سراپا غلط است. چرا حضرت آقا میفرمایند این تحلیل سراپا غلط است؟
پاسخ بخش اول: این که حضرت آقا میفرمایند راه حل مشکلات کشور تسلیم در برابر استکبار نیست بارها تجربه شده است. در دولت سازندگی رابطه با اروپا نتیجه اش چه شد؟ این شد در نهایت آلمان برای ایران شرط گذاشتن و برای رئیس جمهور وقت و عده ای از مسئولان کشور در آن زمان حکم جلب صادر کردند و بازار ایران پر شده بود از کالاهای آلمانی که موجب افزایش تورم بیکاری و تعطیلی کارخانه ها شد. در دولت اصلاحات نتیجه خوش خدمتی به امریکا و گذشتن از مبانی اسلام و انقلاب این شد که به ایران گفتند محور شرارت و در مذاکرات هسته ای با این که تمام تاسیسات هستهای را تعطیل و تعلیق کردند تنیجهاش این شد 5 ، 6 قطعنامه علیه ایران در شورای حکام تصویب کردند لذا با کوتاه آمدن و تسلیم شدن مشکلات حل نمیشود.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
بخش دوم پاسخ: در هیمن برجام هم این موضوع تجربه شد برجام مصداق کوتاه آمدن در برابر استکبار بود نتیجه این کوتاه آمدن چه شد؟ گستاختر شدن دشمن نتیجه دلار 19 هزار تومنی و گوشت 120 هزار تومنی شد اما در هر جایی به جوانان اعتماد کردیم پیشرفت کردیم در عرصه نظامی در هسته ای، سلولهای بنیادی ، هوا فضا وغیره این پیشترفتها در شرایطی بدست آمد که در مراکز مهم علمی جهان به روی جوان ایرانی بسته بود یعنی تحریم علم بودیم ولی پیشرفتهای خیره کننده ای داشتیم چرا در اقتصاد نتوانیم پیشرفت کنیم در اقتصاد هم اگر به جوانان و ظرفیتهای داخل رو بیاوریم پیشرفت خواهیم کرد لذا حل مشکلات در داخل کشور است که حضرت اقا هم به این نکته اشاره کردند متاسفانه امروز عده ای از برجام عبرت نگرفتند و به دنبال ننگی دیگر به نامFATF هستند.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی سال 95: یه عده میگفتند تحریم مهم نیست ما تحریم را دور میزنیم خب از جیب کی مهم نیست از جیب مرد مهم نیست؟
روحانی سال 97: ما با افتخار تحریم را دور میزنیم.
#به_نرخ_روز_نون_خوردن
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
#آیا_ظریف_به_دنبال_مذاکره_با_آمریکا_است؟
مطلب زیر تحلیلی از اتفاقات اخیر است بسیار مهم و حیاتی است.
#فقط_دو_دقیقه_وقت_بزارید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 محمدجواد ظریف
وزیر امور خارجه ایران در نیویورک گفت: «آنچه که من میتوانم به عنوان وزیر خارجه انجام دهم، این است که این پیشنهاد را علنا روی میز مذاکرات بگذارم. بیایید آنها را تبادل کنیم...ما شش ماه پیش به دولت آمریکا اطلاع دادیم که آمادگی این کار را داریم و هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردهایم.»
اینکه در میانه #جنگ تمام عیار #اقتصادی و امنیتی آمریکا علیه ایران ، جواد ظریف چگونه و با چه مبنایی دَم از مذاکره مجدد آن هم بر سر جاسوس های آمریکایی می زند بحثی درخور تامل است و این پالس های آشکار علی رغم نهی صریح رهبرمعظم انقلاب چه پیامی متبادر خواهد کرد در جای خود قابل بررسی و سئوال است. اما تمام ماجرا به همین جا ختم نمی شود و ظریف پرده از ماجرای دیگری هم برمی دارد، آنجا که اعلام می کند شش ماه پیش یعنی پس از بازگشت تحریم های آمریکا، بصورت مخفیانه پیشنهاد تبادل زندانیان را داده و کانال محرمانه ای برای ارتباط با آمریکا باز کرده است که گویا آمریکا تا امروز اعتنایی نکرده و در این مدت فشارها را بیشتر هم کرده است تا اینکه دیروز و بعد از اعلام علنی این موضوع توسط ظریف ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا لیستی از جاسوسان و شاه مهره های خود را اعلام کرد و درخواست آزادی آنها را داد : «ما از ایران میخواهیم همه اشخاص آمریکایی که به طرز غیرمنصفانه بازداشت یا مفقود شدهاند از جمله ژیو وانگ، رابرت لوینسون، سیامک نمازی، نزار زاکا و دیگران را آزاد کنند.»
اما روی دیگر ماجرا آنجاست که گروه بین المللی بحران که تاثیرات جدی در سیاست خارجی آمریکا بخصوص در جناح دموکرات ها دارد و همچنین رابطه ای با تیم سیاست خارجی جناب ظریف دارد، در آخرین گزارش خود در تاریخ 26دی97 به نام «On Thin Ice: The Iran Nuclear Deal at Three » در قسمتی به دولت آمریکا توصیه هایی می کند و می نویسد: «بهترين گزينه برای ايالات متحده اين است که پيشنهاد مذاکرات محرمانه و خصوصی به ايران بدهد که تمرکز آن بر رهايی شهروندان آمريکايی زندانی در ايران _ولی نه محدود به اين مسئله_ باشد.» و حالا این پیشنهاد که شش ماه پیش توسط ظریف به آمریکایی ها داده شده بود، امروز علنی می شود.
در همین گزارش مساله دیگری هم روشن می شود و آن هم نه تنها مذاکرات #ظریف و #جان #بولتون در سال 2005 بلکه به حضور ظریف در جلسه گروه بین المللی بحران در اکتبر2018 نیز اشاره می شود امری که در همان زمان ، بدون اعلام جزئیات در رسانه های خبری رسمی از جمله خبرگزاری ایسنا با اعلام استقبال «رابرت مالی» رئیس گروه بین المللی بحران از ظریف ، منتشر می شود. امری که البته گویا مسبوق به سابقه بوده و برای نمونه خبرگزاری ایسنا مجددا بدون انتشار جزئیات ، به جلسه ظریف با این گروه در4 مهر 96 در نیویورک اشاره می کند.
گروه بینالمللی بحران(International Crisis Group)، یک سازمان ظاهرا غیردولتی و غیرانتفاعی است که در سال ۱۹۹۵ با هدف فعالیت در زمینه مطالعه مناقشات خشونتبار و تدوین راه حل برای آنها تشکیل شد. رئیس گروه بین المللی بحران ، «رابرت مالی» است ، که در دولت باراک اوباما، به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهوری و هماهنگ کننده کاخ سفید در امور خاورمیانه فعال بود. این اندیشکده نفوذ بسیار عمیقی در ساختار حکومتی آمریکا دارد و به عنوان بازوی اثرگذار وزارت خارجه آمریکا و سازمان سیا شناخته می شود.
چهره اصلی و تامینکننده مالی اصلی این سازمان جورج سوروس معمار انقلاب های رنگی در دنیا است. که همراه با پسرش عضو هیئت مدیره این اندیشکده می باشد. جورج سوروس و بنیادهای وابسته به او در فتنه 88 نقش بسزایی داشتند، بهطوری که فارنپالیسی در گزارشی با اشاره به نقش بنیادهای سوروس در در فتنه 88 نوشت: بنیادهای وابسته به جورج سوروس، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 88 در ایران، دلارهای زیادی صرف آموزش عاملان سیاسی در تکنیکهای ارتباطی و سازماندهی کردند. هم اکنون هم در فهرست «هیات امنای» گروه بین المللی بحران، هم نام جرج سوروس و هم نام پسر او الکساندر، دیده می شود:
اما یکی از اعضای اصلی هیئت مشاورین گروه بین المللی بحران کسی نبود جز شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی!
در بخشی از برجام هیئت ایرانی پیشنهاد میدهد این مذاکرات به عنوان نقشه راه جامع برای مذاکرات بعدی بین طرفین باشد به نظر میرسد با شکست برجام راه مذاکره بیشتر بسته شده و امروز آقای ظریف از تبادل زندانیان برای باز کردن این مذاکرات قصد دارد بهره ببرد.
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
🚨رهبر انقلاب: میخواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹️شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
🔸️دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق تفکر غربی باشد. یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همینهایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم. حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها #سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
@jahadf
@Khamenei_ir
#کتاب
نقد علمی بر سند2030
فروش در سراسر کشور
و به طور مشخص
#شیراز کتابفروشی شهید مطهری
#مشهد پاتوق کتاب
برای اینکه متوجه محتوای ضد اسلامی و ضد انسانی سند 2030 شوید این کتاب را مطالعه کنید.
نویسنده حجت الاسلام سید محمدحسین راجی به اهتمام سید محمدرضا خاتمی و جمعی از دانشجویان
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf
25.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند 8 دقیقه ای خیانت یا بلاهت
روایاتی از بدعهدی های آمریکا
آیا بعد از این همه بدعهدی باز پیشنهاد مذاکره با آمریکا میدهید؟
به تازگی #ظریف پیشنهاد مذاکره با آمریکا داده است آن هم در دولتی که ترامپ رییس جمهور آن است!!!
https://eitaa.com/jahadf
@jahadf