21.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بی احترامی ها و تهمت ها به شهید رئیسی از سوی اصلاح طلبان تمامی ندارد.
🔴 دکتر سعید جلیلی:
آن کسانی که پنجه به آفتاب میکشند و جسارت به شهید رئیسی میکنند، بدانند که امروز همین ملت، حافظ خون و آبرویِ شهید رئیسی است، در کنار عزتی که خدا به او داد.
@jahadf ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #استوری| اگر میشد چرا شما انجام ندادید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حالا که دارد دوباره کلیپ های تحمل ناپذیری های سیاسی خاتمی و روحانی بعد از اقدام خلاف اخلاق و ادب جناب فاضلی، در فضای رسانه ای وایرال و دست به دست می شود، یاد این کلیپ تاریخی دکتر سعید جلیلی در دانشگاه کرمانشاه افتادم. در این جلسه برخی دانشجویان با مقایسه آرای سال 92 وی با آرای یکی از طنزپردازان کشور قصد تمسخر او را داشتند، او بدون آنکه ذره ای از کوره در برود و عصبانی شود، اینگونه پاسخ آنان را داد
هدایت شده از راه دیالمه
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پاسخ جلیلی به سؤالی درباره نحوه جبران زیان مردم در بورس
🔹سال ۹۹ درباره مشکلات بورس به رئیسجمهور وقت نامه نوشتم و ۲۲ موضوع را گوشزد کردم و گفتم مردم به خاطر سیاست های اشتباهی که اعمال کرده اید متضرر شدهاند.
🔸در آن مقطع ایجاد شورای ثبات را پیشنهاد کردیم که بازار سرمایه، بیمه و بانک مرکزی با هم در جهت تثبیت بازار حرکت کنند.
🔹بازار سرمایه باید نمادی از اقتصاد واقعی مملکت باشد.
🔸اولویت بازار اولیه است و بازار ثانویه برای کمک به بازار اولیه است؛ نه اینکه به محملی برای سوداگری تبدیل شود.
🔹دولت باید از سهامداران خُرد حمایت کند؛ نه اینکه با تصمیمات خلق الساعه و دخالتهای بیمورد کاری کند که به خاک سیاه بنشیند.
🔸باید بیمه سهام ایجاد شود تا بتواند به حل این مشکلات کمک کند.
✅@Jalili_saeed
هدایت شده از راه دیالمه
⭕ حمایت علما و مجتهدان انقلابی قم از دکتر جلیلی
🔹حضرت آیت الله غلامرضا فیاضی، حضرت آیت الله محمود رجبی و حضرت آیت الله محسن اراکی از علما و مجتهدان تراز حوزه علمیه قم بر اصلح بودن دکتر سعید جلیلی تاکید کردند.
🔸این علما و برخی دیگر از علمای انقلابی به زودی به صورت رسمی حمایت خود را اعلام خواهند کرد.
✅ @jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پاسخ دکتر جلیلی به شبهه نداشتن کارنامه عملیاتی
🔹اتفاقا من از پایین ترین سطح وارد کار عملیاتی و اجرا شدم.
🔸از طریق آگهی برای ورود به دولت گزینش شدم؛ از کارشناسی معاون اداره، رئیس اداره، مدیر کل، معاون وزیر و دبیری شورایعالی امنیت ملی.
🔹اینها یک روزه یا دو روزه انجام نشد و همه ی آن ۱۸ سال طول کشید.
🔸شورای عالی امنیت ملی کار بسیار مهمی بود.
🔹زمانی که دبیر شعام شدم دور تا دور ایران تهدید بود ولی کاری شد که نه تنها تهدیدات رفع شد بلکه گفتگو های خودرا در کاخ صدام برگزار کردیم.
🔸اینها به این معنی است که این تهدیدات را پشت سر گذاشته و در آن فرصت و موفقیت ایجاد کردهایم حتی در زمینه های اقتصادی.
⭕️ #عکس_نوشت| حمایت حجتالاسلام قاسمیان از دکتر سعید جلیلی
🔹پس از تامل و بررسیهای فراوان برای حفظ دستاوردها و امتداد راه شهید رئیسی عزیز، با احترام و ارادات به همه نامزدهای جبهه انقلاب، خصوصا برادر مجاهد و بزرگوارم، مدیر اجرایی کمنظیر جناب آقای دکتر قالیباف، اعلام میدارم که انتخاب بنده، برادر عزیز و انقلابیام، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.
هدایت شده از راه دیالمه
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رئیسجمهور پیمانکار نیست
#تولیدی_هواداران
✅ @Jalili_saeed
🔸همهی ما یک دکتر فاضلی عصبی هستیم
📝محمد حسین تیرآور
۱)راستش را بخواهید همهی ما این روزها یک دکتر فاضلی عصبانی هستیم، فقط میکروفون نداریم که پرت کنیم.
چرا عصبی نباشیم؟
کسی آمده است برای سکان داری ریاست جمهوری یک کشور نود میلیونی با بیست وزارتخانه، که یک سرش فرهنگ است، یک سرش امنیت، یک سرش اقتصاد، یک سرش انرژی و...
اما صادقانه میگوید که: «نه ایده دارم و نه برنامه، نه کارشناس هستم و نه متخصص». طوری کلی پاسخ میدهد به سوالات تخصصی که هر آگاه منصفی میفهمد آقای نماینده اطلاع دقیقی از هیچ چیز ندارد.
مدام با خودمان کلنجار میرویم که: مرد حسابی اینکه میگویی «کار باید علمی و کارشناسی باشد» که نشد!
مگر ما یک نظر کارشناسی داریم و یک قرائت علمی؟
اقتصاد و فرهنگ پر از مکاتب متناقض با یکدیگرند، شما که کارشناس کلان نیستید، در مواجه با تضارب آرای کارشناسان و نسخه های علمی، چه میکنید؟
سنگ کاغذ قیچی میکنید که کدام را انتخاب کنید؟
کلی گویی، هم پرسشگران متخصص را کلافه میکند هم مخاطبان را و حتی خود آقای کاندید کلافه شده از سوالات تخصصی را.
۲) کارگردان استودیو نما را از بالا و باز میگیرد تا رفت و آمد عصبی مشاور فرهنگی دکتر پزشکیان واضح ثبت شود، روی آنتن زنده؛ اصرار آقای نامزد هم برای آرام کردن دکتر فاضلی عصبانی فایدهای ندارد، وقتی که مجبور است به مشاور هیئت علمی خود با صدای بلند روی انتن زنده تذکر بدهد: «آقای دکتر فاضلی عصبی نشو».
دست آخر کار به جایی رسید که مسعود پزشکیان مجبور شد در میز گرد فرهنگی، از مشاور خود انتقاد کند که: «ما فرهنگ گفتگو نداریم».
۳) گفتم، همهی ما یک دکتر فاضلی عصبانی هستیم، وقتی مسعود پزشکیان طوری به مردم میگوید «فقط چهل سال میگوییم درست میکنیم، چرا نکردید؟» و به روی خودش هم نمیآورد که دهها سال از این چهل سال ، خودش هم نماینده بوده و هم وزیر و فیالحال اکثریت تیم حاضرش نیز، یا وزیر این مملکت بودهاند یا مسئول. وقاحت همه را عصبی میکند.
⭕️ مروری بر روند پیشروی جلیلی در مذاکرات؛
چگونه سعید جلیلی، غرب را وادار به عقبنشینی در مذاکرات میکرد؟
🔹در مذاکرات بغداد در ۳ خرداد ۱۳۹۱، پیشنهادات غرب به ایران، تعطیلی فردو، توقف غنیسازی ۲۰٪ و خروج مواد ۲۰٪ از ایران بود. در مقابل نیز گروه ۱+۵ متعهد میشد تا تحریم جدیدی علیه ایران اعمال نکند که جلیلی به علت متوازن نبودن نپذیرفت. در مذاکرات مسکو در اواخر خرداد ۱۳۹۱ نیز غرب مجددا همین پیشنهادها را مطرح کرد و سعید جلیلی نپذیرفت.
🔸در این روزها، ایران اقدام به نصب ۳۰۰۰ سانتریفیوژ جدید کرد. وقتی غرب این پیشرفتها را دید در اسفند ۱۳۹۱ با عجله به مذاکرات آلماتی ١، آمد تا جلوی توسعه فناوری کشورمان را بگیرد. در این مذاکرات پیشنهادها عوض شد و غرب به وضوح عقب نشست.
افسار مذاکرات در دست ایران
🔹این بار آنها دیگر مانند مذاکرات بغداد از تعطیلی فردو سخن نگفتند بلکه فقط خواستار تزریق نشدن گاز به سانتریفیوژها بودند. همچنین از متوقف شدن غنی سازی ۲۰% ایران نیز سخن نگفتند بلکه تنها از تعلیق ۶ ماهه آن (البته با قابلیت تمدید) سخن گفتند. در نهایت درباره مواد ۲۰% ایران نیز عقبنشینی کرده و به جای اینکه مانند مذاکرات بغداد خواستار خروج آن از ایران شوند، به اکسید شدن آن در داخل کشور راضی شدند.
🔸در مقابل نیز علاوه بر اینکه تعهد دادند تحریم جدیدی وضع نکنند، اعلام کردند حاضرند تحریمهای طلا، فلزات و پتروشیمی را لغو کنند. سعید جلیلی باز هم زیر بار نرفت. چرا که معتقد بود در ازای تعلیق غنیسازی ۲۰٪ و دیگر تعهدات ایران، باید تحریمهای اصلی نفت و بانک مرکزی لغو شوند. همچنان این پیشنهادهای #غرب اگرچه نسبت به بغداد بهتر شده و آنها نسبت به موضعشان عقبنشینی کردهاند، اما با توجه به آنچه از ایران می خواهند «توازن» ندارد. لذا تیم ایرانی نپذیرفت و به ایران بازگشت.
🔹در این میان واکنش رهبر انقلاب به این عقبنشینی غربیها در ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ جالب است: «در این دیدار غربیها کار مهمی انجام ندادند که از آن تعبیر به دادن امتیاز شود بلکه آنها فقط به بخشی از حقوق ملت ایران، اعتراف کوچکی کردند.»
🔸در مذاکرات آلماتی ۲، غرب خواستار توقف برنامه هستهای ما در همین مرحله شده و از توسعه بیشتر آن نگران بود. در این مذاکرات پیشنهاد ایران این بود: تعلیق ۲۰% فقط برای ۶ ماه «غیرقابل تمدید»، فردو ۲۰% غنیسازی نمیکند ولی گاز برای غنی کردن ۵٪ تزریق خواهد شد، مواد موجود ۲۰ درصد به هر میزان که لازم داشته باشیم اکسید خواهد شد، در مقابل نیز ۵+۱ باید تحریمهای بانکی و نفتی را «لغو» کند.
روی کار آمدن روحانی، همه چیز را به هم ریخت
🔹بعد از پیشنهاد ایران، ۱+۵ جواب منفی نداد و اعلام کرد اختیار برای تصمیمگیری در این سطح ندارد و باید از پایتختهایشان اجازه بگیرند که جلیلی اعلام کرد تا ۱۰ ساعت دیگر هم مینشینیم، بروید و پاسخ بیاورید. در این میان برخلاف کاترین اشتون که معتقد بود تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران باید هر چه زودتر توافق کرد تا در صورت انتخاب جلیلی همین میزان دستاورد نیز از کف غرب نرود، انگلیس اعلام میکند که باید صبر کرد تا انتخابات ایران برگزار شود تا ادامه مذاکرات با توجه به رئیس جمهور بعدی ایران پیش برده شود. در نهایت با انتخاب حسن روحانی، توافق ژنو منعقد میشود و عملا به قبل از مذاکرات بغداد در خرداد ۱۳۹۱ باز میگردیم.
🔸نکتهی اصلی در این میان آنجاست که این عقبنشینیهای غرب و رسیدن به این مرحله، با بیانیه خواندن و صحبت جلیلی درباره تاریخ اسلام و ایران محقق نشده بود بلکه با مذاکره انجام شده بود. در آلماتی ۲، نه حرفی از غنیسازی ۵٪ ایران است و نه حرفی از تعلیق بالای ۵٪، نه حرف از تعطیلی اراک است و نه حرف از پروتکل الحاقی و بازرسیهای آنچنانی و نه حرف از اکسید کردن هر آنچه مواد ۵ درصدی که از این به بعد تولید میکنیم. فقط بحث روی ۲۰٪ میچرخد. مقابلش هم همهی تحریمها است که تعدیل شدهاش می شد برخی از آنها!
🔹سعید جلیلی هیچ گاه علاقهای به اجرای «شو» بر سر منافع ملی نداشت. او نمیخواست به هر قیمت از خودش «قهرمان» بسازد. لذا بر سر حقوق ملت با هیچ کس معامله نکرد و یک توافق خوب را قربانی انتخابات ریاست جمهوری و آینده سیاسی خودش نکرد. تاریخ در این باره بهتر قضاوت خواهد کرد.
✍ مبین صیادی