بولتن 31 تیر.pdf
2.1M
✍رصد روزانه اهم اخبار
🔰۱. سفر مدیر حوزههای علمیه به روسیه
🔻۲. رئیس مجمع نمایندگان طلاب: سخنان نابجای ظریف خواسته دشمنان اسلام است/ افراطگرایان نباید زمام امور را در دست بگیرند
🔰۳. رهبرمعظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس:
هرچه زودتر دولت مشغول کار بشود برای کشور بهتر است/ معیارهای انتخاب کابینه
🔻۴. امام جمعه اردبیل:
اگر عزاداری به پارتی مختلط شبیه باشد، آیا میتوانیم بگوییم مراسم، مراسم دینی است؟/ منظور از مداحی شاد این است که اگر به آن گوش کنی فقط رقص کم دارد!
🔰۵. انتقاد حسینی قمی از بیمهری به مهاجران
🔻۶. سید جواد ورعی:
حکومت علوي را فداي جمهوري اسلامي نکنيد
🔰۷. نگار ذیلابی:
عقرب جراره، مار غاشیه، آنجا، اینجا، همهجا
🔻۸. محمدرضا یوسفی:
صدای گروهی اقلیت در حوزه بدلیل ارتباط با نهادهای انتصابی بسیار بلند است
🔰۹. اجتماع حجاب در ورزشگاه آزادی تهران با حضور همسر شهید رئیسی/ ۳۱۳ دختر کمحجاب به دست مادران شهدا چادری میشوند
🔻۱۰. آیتالله علمالهدی در دیدار رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی:
فرمان رهبری، خط قرمز سیاست خارجی باشد
🔰 ۱۱.حجت الاسلام مجتهد شبستری: کسانی که فهم صحیحی از عدالت خواهی ندارند، عدالت طلب شدند
🔻۱۲. یک بام و دو هوای سکولارهای حوزوی در برابر مواضع غلط ظریف
🔰۱۳. پست اینستاگرامی نفیسه آزاد عضو کارگروه معاونت زنان و خانواده! در حمایت از همجنسبازان
🔻۱۴. جوابیه حجتالاسلام عالی در پاسخ به اظهارات تند حجتالاسلام والمسلمین ناظمزاده قمی
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
✍ دکتر عبدالله گنجی
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 تحلیلی بر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳
🔵قسمت اول
👈مقام معظم رهبری در این دیدار هشت نکته کلیدی در باب وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح فرمودند.
🔵 اولویت اول :ضرورت پاسخگویی مجلس، مجلس بنا به ذات و ماهیت خود در قانونگذاری و تقنین و نظارت باید پاسخگوی نیازها و خواستههای آحاد مردم کشور جمهوری اسلامی ایران باشند.
🔵تعامل سازنده مجلس و دولت جدید ،مقام معظم رهبری از تعامل سازنده بین مجلس شورای اسلامی و دولت دکتر پزشکیان بعنوان یکی از اولویت های مجلس در این مقطع زمانی یاد می کنند.با توجه به دیرینه رئیس جمهور منتخب از نظر حزبی و تجمع جریان اصلاحات و اعتدال و...در ابتدای کار دولت بویژه شورای راهبری به ریاست دکتر ظریف جهت معرفی وزرای دولت چهاردهم از یکسو و مجلس شورای اسلامی با اکثریت جریان انقلابی و ارزشی از سوی دیگر ،احتمال اصطلک و چالشی شدن روابط وجود دارد! لذا آقا در این دیدار از واژه تعامل دوطرفه مجلس و دولت تاکید ویژه داشتند تا مشکلات کشور انبار نشده و امور جاری در مسیر خود استمرار باید.
🔵شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم،تاکید مهم رهبری معظم انقلاب همگرایی و وحدت و یکپارچگی و انسجام قوای بویژه دولت و مجلس در تصمیم گیری و تصمیم سازی و اجرای امور مختلف کشور،همگرایی و صدای واحد از قوای سه گانه بویژه دولت و مجلس باعث تسریع روند برنامه ریزی ها در جهت حل مشکلات و نارسایی های موجود و احساس آرامش در احاد مردم و اعتماد به مسئولان نظام در پیگیری معضلات جامعه و ناامیدی و یاس دشمنان داخلی و خارجی شده و حرکت نظام به سمت قله را تسریع می بخشد.اگر در قوای سه گانه واگرایی و عدم همدلی و انسجام رواج یابد امید در دل دشمنان قوت میگیرد تا در بزنگاه ها و گردنه های حساس حرکت قطار انقلاب چوب لای چرخ نظام گذاشته و حرکت کند شود.
🔵حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیت های نمایندگان،اخلاق محوری رمز ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد شد.انصاف و اخلاق و حلم و تعهد و تخصص و تشخیص ضرورت ها و تدوین قانون بهنگام میتوانند موتور پیشران حرکت مجلس شوند.اگر خدای ناخواسته بی اخلاقی در هر مجموعه ای حاکم شود سرنوشت نامطلوبی در انتظار آنها خواهد بود.انگشت اتهام ،اهانت ،بداخلاقی و بد زبانی و کینه ورزی و باندبازی و بی توجهی به مقتضیات زمانه و عدم تشخیص مصالح و مقتضیات و عدم تدوین قانون مناسب و...از بی اخلاقی هایی است که آسیب های آن همه مردم و مسئولان و زندگی آنها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
✍سهراب خلیلی
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
💢مسئولیت مشترک
🔹رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با تبیین هشت نکته مهم: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیتهای نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانونگذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیس جمهور منتخب و مجلس، کابینهای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را پیش ببرد.
🔸توصیههای راهبردی رهبر حکیم انقلاب به هر دو قوه مقننه و مجریه، اگر جامه عملیاتی بر تن کنند، بدون تردید، مشکلات کشور به صورت درونزا و به دست نمایندگان ملت در دو قوه حل خواهند شد. به ضرس قاطع باید گفت، این سخنان ارزشمند نقطه پایانی است بر برخی از مباحث بیهودهای که گاه در برخی از محافل حتی حزباللهی در باره آینده دولت و چگونگی مواجهه و تعامل مجلس دوازدهم با آن درگرفته و بیم آن وجود دارد که رفته رفته فضای کشور در دوقطبی افراطی و کاذبی که دشمنان مترصد ایجاد و بهرهبرداری از آن هستند، فرو رود.
🔹اینکه رهبری میفرمایند:«مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد. سیاهنماییکردن، منفیبافیکردن که گاهی اوقات در بعضی از مجالس دیده شد از ناحیه بعضی از نمایندگان»، نکتهای تعارفی نیست و واقعیتی است که باید به آن توجه داشت و به این امر پی برد که حتی اگر نمایندهای مطالبهای درست هم داشت و کلامی صحیح در راستای وظیفه نمایندگی میگوید، باید این وظیفه را طوری دنبال کند که به رشته انسجام و اتحاد ملی لطمه وارد نکند. البته مسلم است که دولت هم باید به وظیفه خود عمل کند و مناسبات فیمابین خود و قوا و نهادهای دیگر را آن طور که قانون گفته، تنظیم کند.
🔸در ادامه به تناسب حضور رئیسجمهور منتخب مردم در جلسه که سبب مطایبه شیرین رهبری نیز شد، رهبر معظم انقلاب بر شاخصها و معیارهایی که آقای پزشکیان(حفظهالله) و مجلس برای تشکیل یک کابینه صادق، امین، متدین، انقلابی و کارآمد، امیدوار به آینده روشن، باورمند به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی از بندندان، اشتهار به پاکدستی و صداقت، فاقد سابقه سوء و واجد نگرش ملی بدون لحاظ مسائل جناحی و سیاسی باید مدنظر داشته باشند، مورد تأکید قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب رعایت این ویژگیها و شاخصها را مسئولیت مشترک دولت و مجلس دانستند.
#حرفروز
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 تحلیلی بر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۳۱ تیر ۱۴۰۳
🔵قسمت دوم
👈بایدها و نبایدهای قانون گذاری ،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در موضوع تدوین و تنظیم قوانین باید به هنجارها و ارزشهای اسلامی و دینی و ضرورت ها و الزام ها و پیامدها و آثار آن در زندگی عامه مردم بویژه اقشار آسیب پذیر توجه و دقت گردد،چه بسا قانونی تصویب شود و دقت لازم در پیامدها و آثار آن نشود یعنی کار کارشناسی پیرامون آن انجام نگرفته باشد،اثار آن در بعد داخلی و خارجی بر کشور تحمیل میشود.
👈نظارت بدون افراط و تفریط،یکی از وظائف ذاتی مجلس شورای اسلامی عبارت است از نظارت بر همه زوایای پنهان و پیدای کشور و سازمان ها و نهادها و وزارت خانه ها و و نظارت بر رعایت قوانین مصوب مجلس و تحلیل و بررسی پیامدها و آثار آن در کشور،در نظارت خود صرفاً اتکای به قانون است و بس و البته نه افراط و نه تفریط.
👈 فعالیت موثر هیأت نظارت بر عملکرد نمایندگان ،قاعده هر کار مثمر ثمر و ارزشمند می طلبد بر آن نظارت و مطالبه گری وجود داشته باشد.نمایندگان مجلس هم از این قاعده مستثنی نیستند و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در دوره نمایندگی باعث هرز نرفتن نماینده در امور غیر از وظیفه نمایندگی و خود را مدام تحت تاثیر نظارت مستمر دانستن و رفع کاستی ها و افزودن بر محاسن در قانونگذاری و تقنین و رفع کاستی های موجود.
👈 حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی، جمهوری اسلامی ایران از بدو تاسیس تاکنون همواره مورد خشم و غصب و دشمنی دشمنان بویژه آمریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و...بوده است و هدف آنها براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده ولی به لطف خدا و رهبری امامین انقلاب و حضور مردم در دفاع از انقلاب اسلامی سبب شده همه راهبردهای آنها با شکست مواجه شوند.لذا کمیسیون سیاست خارجی در مجلس از جایگاه ویژه ای برخوردار است،چون مصوبه مجلس را دولت اجرایی میکند و اقتدار مجلس و مصوبات آن در بعد خارجی میتواند اقتدار نظام را در نظام بین المللی واکسینه و بیمه کند.
✍سهراب خلیلی
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.....................﷽.................................
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🙏 دعا برای مردم غزه و رزمندگان مقاومت فراموش نشود⚘️
#امام_زمان
#غزه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn