🔴 احترام به عقاید روزهخواران
میگن آقا به عقاید هم احترام بگذاریم، شما روزهتون رو بگیرید ما نمیگیریم
در پاسخ باید گفت: همه باید به عقاید هم احترام بگذارن. هرکی نمیخواد روزه بگیره کاملا آزاده و میتونه نگیره. و هیچکس هم حق نداره کاری باهاش داشته باشه. اون چیزی که ایراد داره اظهار به روزه خواری در ملأعام هستش. شمایی که اعتقادی به روزه نداری باید به عقاید کسایی که روزه میگیرن و از روزهخواری شما ناراحت میشن احترام بگذاری. چون تو اعتقاد اونا روزهخواری گناهه. آزادهستی جایی که کسی نیست، بخوری و بیاشامی
🔻حفظ حرمت ماه مبارک
دلیل مهمتر برای اینکه نباید روزهخواری کرد حفظ حرمت ماه مبارک رمضانه. این مهمتر از دلیل اول یعنی احترام به عقاید روزهدارانه. یعنی اگر تمام مردم نخواستن روزه بگیرن هم، نباید در ماه مبارک رمضان در ملأعام روزهخواری بکنن. چون حفظ حرمت ماهخدا در میونه. خدا تو هیچ ماهی انقدر حفظ حرمت ماه براش مهم نبوده. حتی محرم.
در عظمت ماه مبارک رمضان همین بس که
١_ خدا هرچی تونسته برای بندههاش تو این ماه مایه گذاشته، نفس بکشی عبادته، خواب عبادته، یه آیه قرآن بخونی، انگار ختم قرآن کردی، هرشب هزاران هزار میبخشه. و فضایلی که قابل بیان نیست
٢_بنابر بیانات اولیای الهی، تمام کتب آسمانی در ماه مبارک رمضان نازل شد، تورات، انجیل، زبور، قرآن و... یعنی خدا برای این ماه خیلی حساب باز کرده و مهمترین کارهاشو تو این ماه انجام داده. بهخاطر همین اجازه نمیده بههمین راحتی حرمت ماهش از بین بره
٣_امام صادق(ع) فرمود، هیچ ماهی شبیه ماه رمضان نیست، این ماه حق و حرمتی دارد
🔻اصلا بالاتر از این بگم، خدا نه تنها برای روزهخواران برای خود روزهدارها هم خیلی سخت گرفته. اگه کسی روزهاش رو بیدلیل باطل کنه، کفارههای سنگین باید بده تا حسابش صاف بشه. بهخاطر همین شما میبینی خیلیا نماز نمیخونن ولی روزه رو میگیرن. چون میبینن خدا شوخی نداره تو این قضیه. حتی کسایی که عذر شرعی دارن و نباید روزه بگیرن هم بعدا باید هم روزه رو قضا کنن وکسایی که عذرشون برطرف شد ولی تا سال بعد قضای روزه رو بهجا نیاوردن باید کفاره تاخیر هم بدن. حتی اگه اون عذر شرعی بهخاطر مثلا خطر برای جنین باشه، علاوه بر قضای روزه باید فدیه هم بدن
یعنی تو ماه رمضان باید خیلی حواست جمع باشه. حساب کتاب داره، الکی نیست. حالا تو میخای بیای با تمسخر وسط خیابون تو چشم دیگران نگاه کنی روزه بخوری؟ قبول کن که باید ادب بشی
بعضیا میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود. اتفاقا هم دین عیسی و هم موسی روزه داشتن، روزه یهودیا که خیلی سختتره. 24ساعتهاس.از غروب تا غروب. زمان حضرت عیسی هم چهل روز روزه میگرفتن. اصلا همه انبیا خداپرست بودن
🔻پایبندی به قانون
علاوه بر احترام به عقاید دیگران، نکته دیگری که در روزهخواری باید توجه کرد اینه که، قانون کشور ما این هست که اظهار به روزهخواری، جرم هست. فارغ از بحث اعتقادی، باید به قانون پایبند بود و اظهار به روزهخواری نکرد. نخواستی روزه نگیر ولی درجامعه رعایت کن. این در تمام دنیا یک امر بدیهی هست. شما ببینید کسایی که از خارج میان داخل کشور، اعتقادی به حجاب اسلامی ندارن، ولی بخاطر قانون کشور، یه چیزی میندازن رو سرشون، یا اگر تو ماه رمضان بیان درملأعام چیزی نمیخورن
🔴عزل وزیر صمت یک برکناری بی برنامه و صرفا تبلیغاتی است که دست کم تا شش ماه، وزارت صمت را در بلاتکلیفی نگه می دارد.
🔹آقای روحانی، وزیر صمت را بی سر و صدا و توضیح عزل کرد. شبیه کاری که در ماجرای گران کردن بنزین مرتکب شد.
🔹اما قربانی کردن وزیر صنعت و تجارت، نمی تواند بر ناتوانی رئیس دولت و بی برنامگی او در مدیریت ستاد اقتصادی دولت سرپوش بگذارد.
🔹دو وزیر قبلی روحانی در صمت، روسای ستادهای انتخاباتی او در سال 92 و 96 بودند. نعمت زاده با وجود سن بالا و داشتن بیش از 20 شرکت خصوصی، هنری نشان نداد.
🔹محمد شریعتمداری وزیر بعدی نیز در آستانه استیضاح قرار داشت که بلافاصله به عنوان وزیر رفاه و کار معرفی شد و از مجلس هم رای آورد.
🔹بنابراین، سوء مدیریت در وزارت صنعت و تجارت هفت ساله است و قبل از وزرا، به انتخاب کننده آنها بر می گردد که هیچ برنامه روشنی در زمینه حمایت از تولید ملی، تنظیم واردات و افزایش صادرات و نیز تنظیم بازار ندارد و مدل دولت تماشاچی را برگزیده است.
🔹قائم مقام، نزدیک ترین فرد به یک مدیر است.
🔹گماشتن "مدرس خیابانی" به عنوان سرپرست در حالی که او قائم مقام وزیر معزول صمت بوده، نشان می دهد آقای روحانی حتی برنامه و عزمی برای تحول در مدیریت این وزارتخانه راهبردی ندارد. و صرفا مرتکب یک کار نمایشی شده است.
🔹این نکته را هم باید در نظر داشت که همین برکناری بی برنامه و صرفا تبلیغاتی، دست کم تا شش ماه، وزارت صمت را در بلاتکلیفی نگه می دارد.
✍️ محمد ایمانی
🌷🌷🌷🌷#نکات و #پیام هایی از هر جزء قرآن کریم
✅روز هفدهم جزء #هفدهم
قسمت اول
جزء 17
✅ وحی فعل یا #ایجاد_تمایل به کار خیر
وَ أَوْحَیْنَا إِلَیْهِمْ فِعْلَ الْخَیرَْاتِ وَ إِقَامَ الصَّلَوةِ وَ إِیتَاءَ الزَّكَوةِ وَ كاَنُواْ لَنَا عَابِدِینَ{۷۳- انبیاء ع}
و ما به آنها انجام كارهاى خیر و برپا داشتن نماز و پرداخت زكات را وحى كردیم و آنها تنها ما را عبادت می کردند.
هر چند این آیه در توصیف پیشوایان هدایت است ولی حالتی در آن آمده که مراتب ضعیف ترش را می توان در دیگران نیز مشاهده کرد. وحی همان الهام کردن و به دل انداختن است .وحی به دو صورت ممکن است رخ دهد؛ یکی وحی گزاره های علمی است که در این نوع گیرنده به چیزی که نمی دانست عالم می شود. نوع دیگر وحی فعل عملی است به این صورت که فرد گیرنده در خود میل و اشتیاق شدید به کاری را پیدا کرده و درصدد انجام آن بر می آید. در آیه مورد بحث سخن از وحی فعل و کارهای خیر است.
زمانی که بدون مقدمه در خود میل شدیدی به انجام کار خیری پیدا می کنید و به تکاپو می افتید تا به هرترتیب که شده آن را انجام دهید؛ مصداق و نمونه ضعیف شده ای از وحی فعل خیر است.
✅ #ذکر_یونسیه نسخه ای نجات بخش
وَ ذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَى فىِ الظُّلُمَتِ أَن لَّا إِلَاهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنىِّ كُنتُ مِنَ الظَّلِمِینَ{۸۷}فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذَالِكَ نُجِى الْمُؤْمِنِینَ{۸۸- انبیاء ع}
و یاد كن صاحب ماهى (حضرت یونس) را زمانى كه خشمناك از میان قومش رفت و گمان كرد كه ما زندگى را بر او تنگ نخواهیم گرفت؛ پس در تاریكىهاى شب، زیر آب و در دل ماهى، ندا داد كه: معبودى جز تو نیست تو از هر عیب و نقصى منزّهى، همانا من از ستمكارانم.پس ندایش را اجابت كردیم و از اندوه نجاتش دادیم و اینگونه مؤمنان را نجات مى دهیم.
مراد از ذو النون (صاحب ماهى)، یونس پیغمبر علیه السلام است كه از طرف پروردگار بر اهل نینوا مبعوث شد و ایشان را دعوت كرد ولى ایمان نیاوردند. پس از مدتی که از ایمانشان نا امید شد نفرینشان كرد و از خدا خواست تا عذابشان كند.
یونس در حالی که از قومش غضبناک بود از میانشان بیرون شد و آنها را به عذاب خدا سپرد و رفت بدون اینكه از ناحیه خدا دستورى داشته باشد. اما همین كه نشانههاى عذاب نمودار شد قوم او توبه كردند و ایمان آوردند. پس خدا عذاب را از ایشان برداشت و خداوند صحنه اى به وجود آورد كه در نتیجه یونس به شكم یك ماهى بزرگ فرو رفت و در آنجا زندانى شد تا آنكه خدا آن بلیه را از او برداشته دو باره به سوى قومش فرستاد.
👈 جمله « كَذلِكَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ» نشان مى دهد نسخه ای که یونس علیه السلام آن را برای نجات خود به کار بست و خداوند او را از گرفتاری رهایش کرد جنبه اختصاصی نداشته است. بسیارى از حوادث غم انگیز و گرفتاریهاى سخت و مصیبت بار مولود گناهان ماست.
🔷🔷 هر انسان مومنی می تواند با به کار بستن همان سه نكته اى كه یونس علیه السلام به کار بست، نجات و رهایى حتمى خود را از خداوند متعال طلب کند: 1- توجه به حقیقت توحید و اینكه هیچ معبود و هیچ تكیهگاهى جز خدای سبحان نیست.2- پاك شمردن و تنزیه خدا از هر عیب و نقص و ظلم و ستم، و پرهیز از هر گونه گمان سوء در باره ذات پاك او 3- اعتراف به گناه و تقصیر خویش.
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
🌿 سه نشانه مهم مومن از منظر امام صادق (علیه السلام)
🔹️خداشناسی
🔹️دوست شناسی
🔸️ دشمن شناسی
🌷عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (عليه السلام) قَالَ:
ثَلَاثٌ مِنْ عَلَامَاتِ الْمُؤْمِنِ عِلْمُهُ بِاللَّهِ وَ مَنْ يُحِبُّ وَ مَنْ يُبْغِض.
🌹امام صادق (علیه السلام) فرمودند : سه چيز از علامات مؤمن است : شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا .
📚 (الكافي، ج۳، ص ۱۲۶)
✍ پس مومن کسی است که:
1️⃣ خداوند را بشناسد و به او اعتماد و حسن ظن داشته باشد و او را قادر بر یاری خویش بداند و بر او توکل نماید و برای حل مشکلات خود و جامعه چشم به دست کفار نداشته باشد.
2️⃣ دوستان خداوند، انبیاء و اولیای الهی (علیهم السلام) رهبران دینی و عالمان وارسته، شهداء و مومنان راستین (سلام الله علیهم) را بشناسد و بداند خداوند آنان را دوست دارد و آنان نیز خداوند را دوست دارند (يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَه. ۵۴ مائده ) پس آنان را دوست داشته و خیرخواه خود بداند.
3️⃣ دشمنان خداوند ، فرعونها و مستکبران عالم و فساد کنندگان در زمین را بخوبی بشناسد و از آنان اعلان برائت نموده و مرگ و نابودی آنان را از خداوند طلب نماید و دائماً در حال جهاد و مقابله با آنان باشد و هرگز فریب آنان را نخورد حتی اگر قسم یاد کنند که خیر خواه شما هستیم
☄(وَ قاسَمَهُما إِنِّي لَكُما لَمِنَ النَّاصِحينَ , اعراف ۲۲).
👤استاد غلامعلی #کریمی
🆔 @gh_karimi
🆔 @ammareyon
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
─༅𖣔﷽𖣔༅─
☄دعای روز #هیجدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
#عماریون_رهبریم
#کانال_حافظان_عماریون
@hafezanammareyon
─┅༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
قایمی۱۸.شبهای قدر و امام زمان عAUD-20200511-WA0032.mp3
12.61M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍🌐 #شرح_دعای_روز_هیجدهم_ماه_مبارک_رمضان
🎙جناب استاد #قائمی
#عماریون_رهبریم
#کانال_حافظان_عماریون
@hafezanammareyon
─┅༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
روز 18- قلب – اتباع از آثار شب قدر- فضيلت سحر.pdf
232.1K
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍📑 #فایل_pdf_شرح_دعای_روز_هیجدهم_ماه_مبارک_رمضان
✍جناب حجت الاسلام #طالب پور
#عماریون_رهبریم
#کانال_حافظان_عماریون
@hafezanammareyon
─┅༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
کل برنامه یکسال ما در شب های قدر نوشته میشود.mp3
8.64M
🎵 پادکست صوتی
💠 ضرورت برنامه ریزی برای شب قدر
✅ کل برنامه یک سال آینده ما در شبهای قدر نوشته میشود...
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
🌿🌿🌿🌿🌿
🌸🍃﷽🍃🌸
🔻آموزشِ دعا کردن🔻
✍ در سوره قصص، به بخشی از داستان حضرت موسی اشاره شده که:
حضرت موسی، تنهایِ تنها، با ترس و خوف از شهر فرار میکنه:👇
🕋 فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا یَتَرَقَّبُ (قصص/۲۱)
💢 موسی از شهر خارج شد، در حالی که ترسان بود، و هر لحظه در انتظار حادثهای بود.
وقتی به شهر مَدیَن میرسه، یه گوشه تنها میشینه و دعا میکنه:👇
🕋 رَبِّ إِنِّی لِمَا أَنزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقِیرٌ (قصص/۲۴)
💢 پروردگارا، به هر #خیری که تو بر من نازل کنی، محتاجم!
☝️ این دعای حضرت موسی، یک شاهکار تمامه؛ اصلاً کلاسِ آموزش دعاست.🙄
✔ با اینکه فراری بود، نگفت جا میخوام.
✔ با اینکه گرسنه بود، نگفت غذا میخوام.
✔ با اینکه بیکس و تنها بود، نگفت خانواده و زن و زندگی و... میخوام.
📣 دقّت کنیم!
حضرت موسی، احتیاجاتش رو برای خدا لیست نمیکنه.📝
نمیگه فلان چیز رو میخوام، فلان چیز رو نمیخوام. اصلاً به ذهنش جهت نمیده. با کلماتش خودش رو محدود نمیکنه.❌
👌 بلکه فضایِ #دعا رو باز میگذاره، تا هر خیری، از هر کجا و هر زمان، و به هر مقدار و کیفیت، بر او بباره.😇
🍃 حضرت موسی در نهایتِ تواضع رفتار میکنه:
✔ به خدا دستور نمیده.☜
✔ برای خدا تعیین تکلیف نمیکنه.☜
✔ بلکه در برابرِ خدا، یک پذیرش تام میشه. چون خوب میدونه که، این خداست که صلاحِ کارش رو بهتر از خودش میدونه.😌
خدایی که خودش #خیر است، و جز #خیر از او صادر نمیشه.❤️
👈 پس فقط کافیه با این #خیر_مطلق یک رابطهی عاشقانه، بر اساسِ #تسلیم برقرار کنه. که اگر این اتفاق بیفته، دیگه کار تمومه، و از بهترینها برخوردار شده😍
✅️ جالبه که در همین سوره، دنبالهی داستان میبینیم که، توی همین شهری که موسی غریب هست، #خدا همه چیز بهش میده:
👈 شغل، مسکن، همسر و...
💯 موسی برای خدا تعیین تکلیف نکرد.
گفت خدایا! هرچی خودت صلاح میدونی و هرچی که #خیر هست، به من بده.
↶ امّا قرآن کریم در داستانِ حضرت یوسف میفرماید، وقتی حضرت یوسف به خواستهی زلیخا تن نداد:
🕋 لَئِن لَّمْ یَفْعَلْ مَا آمُرُهُ لَیُسْجَنَنَّ (یوسف/۳۲)
💢 زلیخا گفت: اگر آنچه را به او دستور میدهم انجام ندهد، به زندان خواهد افتاد.
🕋 قَالَ رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَیَّ مِمَّا یَدْعُونَنِی إِلَیْهِ (یوسف/۳۳)
💢 یوسف گفت: «پروردگارا! #زندان نزد من محبوبتر است، از آنچه اینها مرا به سوی آن میخوانند.»
👈 بقیهی ماجرا رو هم میدونیم، که حضرت یوسف سالها زندانی شد.⛓
❌ حضرت یوسف در دعای خودش، برای خدا مصداق تعیین کرد. گفت خدایا من #زندان میخوام. خدا هم او رو زندانی کرد.
✅️ امّا حضرت موسی برای خدا مصداقی تعیین نکرد. نگفت خدایا چی میخوام. فقط گفت خدایا هرچی #خیر است بر من نازل کن. خدا هم همه چیز بهش داد.
🔚 نتیجهگیری:
در #دعا_کردن برای خدا تعیین تکلیف نکنیم:
👈 خدایا من فلان دختر، یا فلان پسر رو میخوام.
👈 خدایا من فلان رشته رو قبول بشم.
👈 خدایا من فلان شغل رو بتونم به دست بیارم.
👈 خدایا من فلان خونه رو بتونم بخرم.
👈 خدایا فلان کاندید رای بیاره، فلانی رای نیاره.
👈 خدایا...
همیشه در مورد هر موضوعی در زندگی که #دعا میکنیم، بگیم:
✔ خدایا! تو #خیر و صلاح ما رو در مورد این موضوع (ازدواج، شغل، تحصیل و...) بهتر میدونی،
✔ هرچی که #خیرِ ما هست، برامون رقم بزن.😌
#معارف_قرآن، #خدا، #دعا_کردن، #دعا، #خیر، #شب_قدر