دکترپورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس :فساد گسترده در تخصیص ارز 4200 تومانی/ دولت "روحانی" به تذکرات توجهی نکرد-
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/08/02/2595016/
هدایت شده از معیار
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۸۵ )
🌀 خبر: علیرغم تهدیدهای مطرح شده بروکسل علیه لهستان، خروج احتمالی ورشو از اتحادیه اروپا دارای چنان عواقب سیاسی و اقتصادی خطرناکی است که می تواند منجر به تشویش حداکثری اتحادیه اروپا شود.
🍃🌹🍃
💢 #گزاره_تحلیلی:
🔻بعد از انگلیس که با برگزیت (یا بریتانیا اگزیت) ساز جدایی از اتحادیه اروپا را کوک کرد، برخی کشورهای دیگر نیز ندای خروج سر دادند، پس از انگلیس این راستگرایان فرانسه بودند که بر آتش خارج شدن دمیدند، که البته با روی کار آمدن مکرون فعلا مسکوت مانده، لیکن مساله به مثابه آتش زیر خاکستر مترصد فرصت اشتعال است.
🔹 اما لهستان در برابر الزام تبعیت از قوانین اتحادیه اروپا در موضوعاتی نظیر سقط جنین، همجنس گرایی، قوانین پناهندگی و مهاجرت و... تهدید به جدایی نموده و در مقابل، تهدید به تحریم شده است.
🔺 با توجه به اینکه در دو دهه اخیر لهستان به هاب باری اروپا تبدیل شده و عمده بارهای صادراتی و وارداتی اروپا از بنادرش جابجا می شود، لذا در صورت جدی شدن مساله خروج، ضربه مهلکی بر پیکره اتحادیه اروپا وارد خواهد شد.
✍محمدحسین دادخواه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
38.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار امروز میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی و جمعی از مسئولان نظام
🏷 #اسوه_حسنه
📥 سایر کیفیتها👇
https://www.aparat.com/v/ZXcks
ملت ولایتمدار و شهید پرور ایران اسلامی:
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و با تبریک سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص) خدمت امام مهدی (عج) و همچنین ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی به استحضار می رسانم که این بسیجی حقیر سرهنگ پاسدار جعفر علیزاده سرباز جان بر کف قرآن و ولایت هستم که اقدام به نواختن یک سیلی حقانی در رخسار سیاه خرم، استاندار منافق و ضد ولایت در مراسم معارفه وی کردم. حال بنا بر وظیفه شرعی و ولایی خود دلایل اتخاذ این تصمیم را به محضر مبارک آقا امام زمان (عج) و فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای مد ظل العالی و ملت شریف و شهید پرور ایران می رسانم و از ناسردار خائن به خون شهیدان می خواهم تا نسبت به اقدام من ابداً اعلام رضایت و بخشش نکند بلکه با طرح شکایت بر علیه این بنده کمینه الله در محاکمه ای علنی این فرصت را مهیا سازد تا دلایل و مدارک مربوطه خود از این تصمیم ولایی و انقلابی ام را به سمع دادگاه و امت اسلام برسانم.
مظلوم نمایی و اعلام بخشش او نسبت به بنده از سر خوف و وحشت وی از ارائه مدارک مستند و رسوایی او است.
اولا ایشان که هم دوره این حقیر در سپاه عاشورای تبریز است باید در دادگاه توضیح دهد با حقوق سربازی در حالی که تا سال ۱۳۷۶ با بنده در خانه های محقر سازمانی سپاه اجاره نشین بود، چگونه توانسته است کاخ پر جلال و لاکچری برای خود برپا کند و فرزندان را برای تحصیل یکی به لندن و آمریکا بفرستد؟.
میلیاردها تومان پول بیت المال در حسابهای بانکی همسر ایشان که تا سال ۷۵ برای کمک به مخارج خانواده در منزل استیجاری از سپاه خیاطی می کردند امروز از کجا آمده است و پول خانه های لوکسی که همسرشان به نام خود در استانبول و آنکارا خریده اند از کجا آمده ؟.
دوماً باید توضیح دهند که چرا دائما بانوان و زنان متاهل که نام یکی از آنان (سیده میم نون) است پس از شکایت از وی به سپاه عاشورا و سایر مراجع با تهدیدات اوباش و مزدوران وی مجبور به اعلام رضایت علیه او شده اند؟.
همچنین ایشان باید با دستور دادگاه دربهای باغ جنت مکان خود را به روی خلق خدا بگشاید تا مردم بدانند که وی در آن حریم چه لهو و لعب ها و معصیتهای بزرگی به نام اسلام و انقلاب مرتکب شده است.
این سرباز که مفتخر به جانبازی در راه اسلام است تنها و تنها به دلیل مظلومیت مقام معظم رهبری این سیلی را به صورت آتش به اختیار بجای معظم له بر صورت خرم نواختم تا او امثال وی بدانند دیگر نام مقدس ولایت فقیه را به ریا و نیرنگ در زبان کثیف خود نیاورند.
و من الله التوفیق
سرهنگ پاسدار جعفر علیزاده
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasar گاهنامه482.doc
421.4K
گاهنامه سخن هادی شماره482
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه ساعت ۲۰:۳۰
جلسه بصورت حضوری نیز می باشد:
مکان این جلسه: پایگاه بسیج ابوذر
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
🌏این جلسه : برادر دادخواه
پخش زنده همزمان از پیج جوانان ثامن :
https://instagram.com/javanan_samen?utm_medium=copy_link
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#ثامن
#شمسا
اهل البصر روبیکا و ایتا
@ahlolbasar
تحریف،خلاف گویی وسوء استفاده ازیک اتفاق.این اتفاق چه ارتباطی بادولت نظامی دارد؟
روایتی دقیق ترازواقعه تبریز.pdf
114.2K
Emailing روایتی دقیق ترازواقعه تبریز.pdf
بسم الله
✅نهمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال استان اصفهان✅
🎤سخنران:
استاد گرامی جناب آقای دکتر بهرام زاهدی
🎓دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگر مؤسسه مطالعات راهبردی اندیشه سازان نور.
🔍موضوع: نادانسته های مسائل افغانستان و قفقاز
🕣زمان: چهارشنبه ۵ آبان ساعت ۲۰:۳۰
✴معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان✴
هدایت شده از بینات
🔥کاپیتولاسیون اوج ولایت کفار و نهایت خفت و خواری ملت ایران.
🗓 ۴ آبان سالروز سخنرانی حق طلبانه و روشنگرانه حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) ، در تقابل با لایحه خفت بار کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳ ، گرامی باد.
💐 هدیه به روح مطهر حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) و جمیع یاران و محبانش ، فاتحة مع الصلوات.
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi