#سخن_هفته
🔴خط حزبالله برای اولین بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند
📝هفت صبحِ آشوب
🔰عصر روز شنبه، با گسترش #آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی برای تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع #نمایندگان_مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔶صبح روز یکشنبه، جلسهی #غیرعلنی #مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای #لاریجانی، رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
💢پیش از این البته رهبر انقلاب به صورت مکتوب نیز نظر خود دربارهی این موضوع را به #سران_سهقوه گفته بودند. در بخشی از جلسهی چهلم شورای عالی هماهنگی سه قوه به تاریخ 30/6/98، بدون مشخص شدن زمان اجرای این طرح، بحث بر سر اصلاح قیمت #حاملهای_انرژی شد و در بندهای «الف و ب» صورتجلسهی این تاریخ، مصوب شد که بنزین در کشور به دو صورت سهمیهبندی و آزاد عرضه شود. قیمت بنزین سهمیهای از قرار لیتری 1500 تومان، و قیمت بنزین آزاد از قرار لیتری 3000 تومان خواهد بود. در بخشی دیگر نیز دربارهی منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین بحث شد و نهایتا در بند «ج» به تصویب رسید که این منابع، به مصرف پرداخت به خانوارهای کمدرآمد و دارای حقوق ثابت تعلق بگیرد.
✅نظر کلی رهبر انقلاب دربارهی مدیریت مصرف سوخت، از قبل مشخص بود. #اصلاح_الگوی_مصرف حاملهای انرژی، از جمله #بنزین، با توجه به مصرف زیاد و بیرویهی آن، یک ضرورت برای کشور است و رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تأکید کرده بودند. اما گزارش مکتوب جلسهی فوق که تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان تصمیمگیری دربارهی قیمت آن، یا چگونگی اجرای آن را برعهدهی کار کارشناسی مسئولان و متخصصان، و اجماع #سران_قوا نهادند.
🔷با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
🔻جالب است در این بین، برخی از #دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری #تکلیف_شرعی دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»
@Khattehezbollah
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامه_های_زنجیره_ای
🔹 وضع موجود ربطی به اصلاحطلبان ندارد!
سیدمحمود میرلوحی، عضو شورای شهر اصلاحطلب تهران در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «در شرايط کنوني جريان اصلاحات به اين نتيجه رسيده که نميتواند در حل بحرانهاي اساسي کشور نقش تعيينکنندهاي داشته باشد. دليل آن نيز اين است که مراکز اصلي تصميمگيري در اختيار اصلاحطلبان قرار ندارد».
ادعای مضحک این عضو شورای شهر در حالی است که در حال حاضر، دولت، شورای شهر در برخی کلانشهرها از جمله تهران و همچنین فراکسیون امید مجلس در اختیار مدعیان اصلاحطلب است.مدعیان اصلاحات علیرغم در اختیار داشتن قوه مجریه و بخشی از قوه مقننه و همچنین شورای شهر و شهرداری تهران با بیمسئولیتی از پذیرش نتیجه عملکرد خود شانه خالی میکنند.
طیف مدعی اصلاحات یکی از بانیان اصلی وضع موجود است. وضعیتی که نتیجه چیدن همه تخممرغها در سبد برجام و بیتوجهی به اقتصاد مقاومتی و عدم توجه به ظرفیتهای عظیم داخلی است.
http://kayhan.ir/fa/news/176434
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔴دولت روحانی رکورددار بالاترین تورم در ۶۰ سال اخیر!
🔹نرخ تورم سالانه در آبان ۹۸ درحالی به ۴۱/۱ درصد رسید که این میزان به جز سال ۱۳۷۴ (دوره ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی) بالاترین نرخ تورم طی ۶۰ سال اخیر یعنی از سال ۱۳۳۸ بوده است/نوداقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
#دنیای_اقتصاد
@den_ita
➖➖➖➖➖➖➖
تاریخچه افزایش قیمت بنزین در ایران
⭕️ قیمت حاملهای انرژی در بازار جهانی تعیین میشود و قیمت این کالاها در کشورهای مختلف بهصورت مستقیم و غیرمستقیم با قیمت جهانی در ارتباط هستند و قیمتگذاری آنها توسط دولتها صورت نمیگیرد.
⭕️ اما در ایران بهدلیل اقتصاد دستوری، دولتها بنزین را قیمتگذاری میکنند. از سوی دیگر اقتصاد ایران در ۵ دهه گذشته دچار یک تورم مزمن است که با چرخههای رونق و رکود یک حرکت سینوسی را برجای گذاشته است.
⭕️ پیش از انقلاب نیز قیمت بنزین چهار بار افزایش پیدا کرد و در یک مورد آن در دولت حسنعلی منصور قیمت یکشبه دو برابر شد. پس از انقلاب نیز تاکنون قیمت بنزین ۱۶ بار افزایش یافته است.
⭕️ در دولت اصلاحات تقریبا هر سال قیمت بنزین تغییر پیدا میکرد و جامعه نیز این افزایش قیمت سالانه را به نوعی پذیرفته بود؛ اما مصوبه مجلس هفتم در اواخر دولت اصلاحات این روند را متوقف کرد.
⭕️ قیمت حاملهای انرژی در دولت نهم و دهم دچار تحولات بزرگی شد و نظام هدفمندی یارانهها از سوی دولت ارائه و بنزین سهمیهای و قیمت آن با افزایش چهار برابری روبهرو شد.
⭕️ اما با جهش قیمت ارز در سالهای پایانی دولت دهم فاصله قیمتهای جهانی سوخت با قیمتهای داخلی به شدت افزایش یافت و بنزین، دوباره مشمول دریافت یارانه از سوی دولت شد. اما در دولت یازدهم با کاهش قیمت نفت و ثبات بازار ارز قیمت بنزین تک نرخی و در لیتری هزار تومان به ثبات رسید.
⭕️ این روند تا پایان سال ۱۳۹۶ و با سرکوب نرخ ارز ادامه داشت؛ اما جهش دوباره ارز به یکباره معادلات را تغییر داد و قیمت بنزین در کشور حدودا معادل یک پنجم قیمت فوب خلیج فارس شد.
⭕️ این اتفاق زمینه ساز قاچاق گسترده سوخت شد. طی یک سال گذشته بدنه کارشناسی کشور ضرورت اصلاح قیمت بنزین را بارها گوشزد کرد و طرحهای متعددی برای آن ارائه شد.
⭕️ اما در نهایت دولت به یکباره در شامگاه ۲۳ آبان سال جاری اعلام کرد که از بامداد ۲۴ آبان ماه قیمت بنزین آزاد ۳ هزار تومان و قیمت بنزین سهمیهای ۱۵۰۰ تومان خواهد بود. طرح دولت برای افزایش قیمت بنزین مانند طرح دولت احمدی نژاد بود، با این تفاوت که اجرای طرح بسیار ضربتی انجام شد که اعتراضات گستردهای را بهدنبال داشت.
⭕️ کارشناسان در این پرونده باشگاه اقتصاددانان به ارزیابی طرح دولت برای افزایش قیمت بنزین پرداخته و آثار اقتصادی آن را بررسی کردهاند.
➖➖➖➖➖➖➖
#دنیای_اقتصاد
@den_ita
➖➖➖➖➖➖➖
https://bit.ly/35xPpCs
اسب برنده یا بازنده !
رویکر غیر اخلاقی مدعیان اصلاحات
✍️ رفتار برخی مدعیان اصلاح طلبی با چهره های سیاسی، عبرت آموز است. هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری 76، به جناح راست بی وفایی کرد و از کارگزاران خواست به جای ناطق ناطق نوری (نامزد جامعه روحانیت)، از خاتمی حمایت کنند.
🔹اما دو سال بعد، حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب) در انتخابات مجلس ششم، از خجالت هاشمی درآمدند و از او، عالیجناب قتل های زنجیره ای ساختند و به تصریح محسن هاشمی، دوستان تاج زاده (رئیس ستاد انتخابات) تقلب کرده و مانع ورود هاشمی به مجلس شدند.
♦️همین ها پس از شکست معین در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری 84، ناگهان دور هاشمی جمع شدند و او را قدیس اصلاحات نامیدند اما مردم رای ندادند.
🔹آنها همین رفتار منافقانه را در حق ناطق نوری مرتکب شدند. او را در انتخابات 76 ترور شخصیت کردند و قبل از آن در تجمعات شعار دادند "مجلس زوری نمی خوایم- ناطق نوری نمی خوایم". اما بعدها، به ناطق نزدیک شدند و او را شیخ میانه رو توصیف کردند و در جامعه روحانیت شکاف انداختند. جالب این که اصلاح طلبان بعدها خاتمی را هم اردک فلج خوانده و خواستار استعفای او شدند!
♦️همین ها در فتنه 78، خطاب روحانی قرار گرفتند که فتنه گران را مزدوران آمریکا و اشسائیل و سزاوار سرکوب می خواند. اما اصلاح طلبان در انتخابات 92 و 96، روحانی را #شیخ_اعتدال نامیدند. در عین حال پس از مشاهده نارضایتی گسترده مردم، خواستار استعفای روحانی شده و او را بی عرضه نامیدند. http://fi9.ir/3kyeem
🔹نفر بعدی عارف است؛ بارها او را اصلاح طلب قلابی و برانگیخته نهادهای امنیتی خواندند اما در انتخابات 92 در حالی که بیشتر از 8 درصد رای نداشت و مجبور به انصراف بود، منت او را سر روحانی منت گذاشتند و همین انصراف را فاکتور کردند.
♦️اخیرا هم برای انتخابات مجلس یازدهم، او را مجبور کرده اند نامزد نشود، و حال آن که رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان و سرلیست ائتلاف امید در تهران بوده و منطقا باید خود را به آزمون رای دوباره مردم بگذارد.
🔹نمونه دیگر، علی لاریجانی است. مرعشی سخنگوی کارگزاران امروز در روزنامه اعتماد نوشت "کنارهگیری چهرههایی همچون آقای علی لاریجانی از انتخابات مجلس پیامی روشن دارد و آن اینکه نهتنها اصلاحطلبان، بلکه اصولگرایان نیز دیگر جایی برای سیاستورزی نمیبینند".
♦️اما همین روزنامه اعتماد 13 شهریور از قول مرعشی نوشت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم.ردنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
🔹جالب این که کرباسچی دبیر کل کارگزاران آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از برخی اصولگرایان مانند لاریجانی،گفته بود "ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در #مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
محمد ایمانی
@hadisyasi
🌻✅✅سلام در روسیه:
🔹🔻قسمت اول:🔻🔹
🌱مسکو و سن پترزبورگ پرجمعیت ترین شهرهای این کشورند.
💠روسیه بزرگترین کشور دنیاست. جمعیت این کشور در سال ۲۰۱۴ میلادی، بیش از ۱۶۰ میلیون نفر برآورد شده است.[۴]
🌱در اوت ۲۰۱۲م، اولین ارزیابی جامعهشناسانه پیروان مذهبی در روسیه انجام و مشخص شد۴۶٪ مسیحی و ۶٫۵٪ مسلمان ، و بقیه از سایر ادیان یا بی دین اند.
💠اسلام دومین دین بزرگ در روسیه بشمار می آید، حدود 20 میلیون مسلمان در فدراسیون روسیه زندگی میکنند.
🌱پس از به قدرت رسیدن كمونیستها در روسیه،كلیساها، مساجد، خراب و یا به مكانهایی نظیر موزه و محلهای آموزشی تبدیل و تفكر خداجویی تقبیح و كسانی كه تمایلات مذهبی داشتند سركوب و تحقیر شدند.
💠تعداد مساجد در شوروی به یك صدم رسید. در گزارش اداره مرکزی روحانیت مسلمان در ۱۹۳۰ آمدهاست:
🌱همه سازمانهای مذهبی مسلمانان در آستانه ویرانی و تخریب قرار دارند. از ۱۲ هزار مسجد بیش از ۱۰ هزار تعطیل شدهاند. ۹۰ الی ۹۷٪ روحانیون و مؤذنین از امکان اجرای مراسم دینی منع شدهاند.
💠به این ترتیب زمینه ای فراهم شد تا آنانی هم كه به عنوان مسلمان شناخته میشدند هیچ اطلاعی از دستورات اسلامی نداشته باشند. مساجد و مراكز مذهبی توسط عوامل حكومتی اداره میشد و تنها مسایلی قابل طرح بود كه مغایر با خط مشی حكومت نباشد.
🌱ترکیب مذهبی در مناطق مسلمان نشین:
حدود یک سوم آذربایجانیها و اقوام آسیای میانه (غیر از تاجیکهای پامیر)، پیرو مذهب حنفی هستند. چچنیها، اینگوشها و اکثر اقوام داغستان پیرو مذهب شافعی هستند.
💠دو سوم آذربایجانیهای روسیه، شیعه اثناعشری هستند. آنها سه درصد مسلمانان روسیه را تشکیل میدهند. برخی از تاجیکهای پامیر، شیعیان اسماعیلیه اند.
💥فروپاشی اتحاد شوروی:
🌱درحالیکه در دوران اتحاد شوروی تنها 154 مسجد در سراسر این کشور پهناور فعال بود، پس از فروپاشی نظام کمونیستی، فقط در دهه 1990 بیش از 5000 مسجد در روسیه بازسازی یا ساخته شد. به همین ترتیب نهادهای اسلامی بسیاری در سراسر روسیه فعال شدند.
ادامه دارد...
✳️🌼تدوین : سیدمحمد حسین مرکبی
آیا می شود دومین قدرت اقتصادی جهان شد؟!
👇
https://www.fardanews.com/fa/news/453635/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
💠 اگربخواهيد گرههای كور #اقتصادى خود را با پناه بردن به کانون سرمايهدارى غرب حل كنيد، نهتنها دردى ازجامعۀ خويش را دوا نكرده ايد،كه ديگران بايد بيايند واشتباهات شمارا جبران كنند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢١،صفحه ۶٧
👥کانال صحیفه نور امام خمینی (ره)
@Sahifeh_noor
روایت و تصاویر هولناک از حمله آشوبگران به حوزه علمیه بانوان
آشوبگران در یکی از روزهای ناآرامی های اخیر، به حوزه علمیه بانوان حمله کردند اما حضور نیروهای یگان ویژه مانع ایجاد فاجعه توسط اشرار شد.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/14/2153422
شرح ماجرای ماهشهر
اگر در شبانهروز حتی کمتر از یک ساعت هم درگیر شبکههای اجتماعی بوده باشید، آنقدر درباره ماهشهر توئیت، مطلب و گزارش در این چند روز خواندهاید که کنجکاو باشید بدانید پس از افزایش چند برابری قیمت بنزین چه اتفاقی در این شهر افتاده است؟https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/14/2153363
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎥 استاد قاسمی
💢 #نقشه_یهود برای رسیدن به نظم نوین جهانی
📈 (⅔) دو، سوم جمعیت جمیعت جهان باید کم شود تا یهود به مدیریت جهانی برسد.
#نسل_کشی
#یهود_شناسی
📡 @rahe_enqelab
هدایت شده از سید جلال حسینی
مقایسهء مرجعیت در عراق و رهبری در ایران در فتنه های اخیر
مرجعیت در عراق بارها توانسته جلوی بحران ها بایستد و جلوی بسیاری از توطئه ها مانند توطئهء تسلط آمریکا ، داعش در عراق و ....را بگیرد اما تفاوت این دو در بسیاری از بزنگاه ها دیده می شود که می توان علت آنرا به عوامل مختلف مانند تفاوت شرایط عراق و ایران ، تفاوت بصیرت این دوکشور ، جایگاه مرجعیت درایران و عراق و غیره دانست.
اما یکی از شرایطی که میتوان تفاوت جایگاه مرجعیت و رهبری را دریافت آشوب های اخیر عراق و ایران است.
عراق اکنون روزانه ۴میلیون بشکه نفت صادر می کند و جمعیت آن ۳۴میلیون است ولی ایران با ٨۰ میلیون به دلیل تحریم های هوشمندانه بین ۳۰۰هزار تا ۵۰۰هزار بشکه نفت صادر می کند، یعنی سرانه هر عراقی نسبت به هر ایرانی حدود بیست برابر است ،از طرف دیگر نتانیاهو و بسیاری از سیاستمداران و کارشناسان سیاسی تلویحا فشارها در عراق و لبنان و ... را برای فشار به ایران میداند و در عین حال درطول چهل سالهء گذشته دشمنان ما شامل دول مرتجع عرب، کشورهای بلوغ غرب ودر برهه ای حتی شرق از هیچ اقدامی برعلیه ایران با هدف فروپاشی انقلاب ایران فروگذار نکردند و نتیجه اینکه در پر خطر ترین و پر تروریست ترین منطقهء جهان امنیت ایران مثال زدنیست، اما نه تنها در زمینه اصلاح زیر ساختهای عراق اقدامی نشده است بلکه عراق همچنان در آتش بحران و آشوب می سوزد.
اکنون دشمنان با هدف فشار به ایران در عراق در حال آشوبگریست و مردم به فساد در عراق معترضند ، مرجعیت هم از مردم دفاع کرده و نخست وزیر هم استعفاء داد ولی آشوب ها همچنان در عراق ادامه دارد و به گفتهء بسیاری از کارشناسان با فروش بالای نفت به دلیل نبود امنیت در عراق دولت های مردمی در این چند ساله تقریبا می توان گفت هیچ توفیقی پیدا نکرده اند چرا که یکی ازدلایل عدم توفیق نبود امنیت در عراق است اما به اعتراف مقامات ، اندیشکده ها و کارشناسان آمریکایی وغربی آمریکا، انگلستان ، عربستان و ... و مسئولین اطلاعاتی و امنیتی کشور دوسال با هزینهء میلیون ها دلارو با تربیت تعداد ۵۰۰۰ لیدر قصد داشتند استان به استان ، شهر به شهر ، محله به محله با اشغال و نابود کردن مراکز نفتی ، مخابراتی ، نظامی و ... پس از اعمال انواع تحریم ها و توطئه های دیگر ، اقتصاد ایران را متوقف و نابود کنند تا بتوانند ایران را متوقف کنند.
و در مدت چند روز آشوبگران توانستند فقط در ۵استان با به میدان آمدن معترضین از مردم عادی گرفته و حتی برخی انقلابیون زمینه را برای نابودی
همهء زیر ساختهای اصلی کشور را فراهم کرده بودند به طوری که در این چند روز محدود در این اغتشاشات به بیش از 50 پایگاه و پاسگاه نظامی و انتظامی حمله شد و 34 آمبولانس، 731 بانک، 140، مکان عمومی، 9 مرکز مذهبی، 70 پمپ بنزین، 307 و حدود بیست هزار میلیارد خسارت وارد شد و امنیت در کشور مختل شده بود.
اما رهبر انقلاب با ورود در این توطئهء حساب شده و تایید تصمیم قوا و درواقع دو قوه ای که با رای مردم انتخاب شده اند برای برگرداندن امنیت و حفظ ساختار نظام توطئه را خنثی و امنیت را به کشور برگرداندند.
اما آیت الله سیستانی به دلایل شرایط عراق و نداشتن جایگاهی مانند ولایت فقیه چاره ای جزء کوتاه آمدن نداشت ایشان سعی کردند با فدا کردن ساختار نظام و اینکه به هر حال این انتظار پیش آمده ، که دیگر از این به بعد می توان با اعتراض و آشوب، مرجعیت را مجبور به عدم حفظ ساختار نمود، ایشان با دفاع از اعتراضات موجبات برکناری نخست وزیر را فراهم نمود اما علیرغم کنار رفتن عبدالمهدی باز آرامش به عراق باز نگشت و به اصطلاح قوز بالای قوز شد ، دیگر عراق دولت ندارد و در عین حال آشوب ها نیز ادامه دارد و در این شرایط آمریکایی ها و جریانات دیگر هر کدام ساز خود را خواهند زد و به این زودی عراق روی آسایش را نخواهد دید.
با این مقایسه است که می توان تفاوت مرجعیت در عراق و ولایت فقیه در ایران را دریافت که هر چند مرجعیت در عراق خدمات زیادی در عراق داشته اما با نقش و تاثیر ولایت فقیه در حفظ امنیت و پیشرفت در ایران قابل مقایسه نمی باشد.
اما در ایران رهبر انقلاب با تاسی به امیرمومنان علی علیه السلام که برای جلوگیری از باب شدن خلیفه کشی از عثمان حمایت کردند، برای جلوگیری از باب نشدن حذف ساختار نظام با آشوب که خود موجب دادن مجوز به آشوب های پی در پی در آینده و این انتظار که می توان با آشوب رهبری را مجبور به عدم حفظ ساختار کرد، از ساختار نظام دفاع کردند و آب برآتش فتنه ای که تلاش داشت تمام زیر بناهای کشور را نابود کند ریختند.
البته باید تذکر داد که رهبری نه شرعا و نه قانونا و نه عقلا هم اجازهء برخورد باتصمیم قوایی که با رای مردم انتخاب شده اند را نداشتند و مخالفت با این تصمیم میتوانست ابعاد فتنه را گسترده تر کند که تبیین این نکته خود نیاز تفصیل دارد که از حوصله این متن خارج است.
جهادگران تبیین بسیج
مقایسهء مرجعیت در عراق و رهبری در ایران در فتنه های اخیر مرجعیت در عراق بارها توانسته جلوی بحران ها
با سلام وادب خدمت دوستان عزیز
لطفا نظر بدهید.
🔺ایرانیها دومین گردشگران خارجی استانبول
🔹براساس اعلام فرماندار شهر استانبول ترکیه، در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی(2019) آمار ورود گردشگران خارجی به شهر استانبول با 11.91 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم 12 میلیون و 690 هزار و 376 نفر رسیده است
🔹بر اساس اعلام " علی یِرلی کایا" فرماندار استانبول بیشترین گردشگران استانبول در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی گردشگران آلمانی بودهاند. در این مدت 965 هزار و 115 گردشگر آلمانی وارد استانبول شدهاند
🔹به گفته فرماندار استانبول، پس از آلمانیها گردشگران ایرانی در جایگاه دوم هستند و در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی 774 هزار و 682 گردشگر ایرانی وارد استانبول شدهاند/ عصر ایران
🆔 @Khabarefouri1
برگی از #تاریخ اسلام
🌻✅رشد مردم
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا امام علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل می فرمود؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 امیرالمؤمنین(ع) آنقدر با نجابت برخورد میکرد که برخی میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید!
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) آنقدر ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند.
🔹 علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک، پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد و او را تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امام زمان(ع) تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانت نکنند.
🔹 شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.».
🔹 مهمترین علت این مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. برای کمک به ولایت، باید به روشنگری پرداخت. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤بخشی از سخنان استاد علیرضا پناهیان(با تلخیص)
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
🌼✅تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
آیا می شود دومین قدرت اقتصادی جهان شد؟!
👇
https://www.fardanews.com/fa/news/453635/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
Golestan-Chalesha-Egh-Mogh-98-08-23.pptx
3.22M
فایل #پاورپوینت "اقتصاد ایران، چالش ها و فرصت ها"
خانه احزاب استان گلستان- پنج شنبه، 23 آبان ماه 1398
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
ابعاد رافت اسلامي در اغتشاشات بنزيني.pdf
363.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
Golestan-Mogh-Daraje-3-98-09-08.pptx
18.73M
فایل #پاورپوینت "دوره تربیت مدرس درجه 3 اقتصاد مقاومتی"
استان گلستان- جمعه، 8 آذرماه 1398
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
دست های کثیف آمریکا پشت خشونت ها در ایران.pdf
264.5K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
پرسمان.pdf
276.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
1.pdf
533.9K
✍️ «پیشکش مالیاتی دولت به سلبریتیهای میلیاردر» 💢 گروه خبری سیاسی - اجتماعی، روزنامه جوان
🌐 Maherbasij.ir
🆔 @MaherBasij_ir