هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭رژیم جعلی اسرائیل کدام جنایات جنگی را مرتکب شده است ⁉️
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
هدایت شده از بینات
⁉️ یک سوال در باره مشارکت داماد حضرت آقا در اختلاس چای دبش و پاسخ ارسالی.
سلام علیکم استاد عزیز.
ببخشید دوستان و اقوام درباره اختلاس چای دبش سوال می کنند ، که آیا داماد حضرت آقا هم جزو آنهاست ؟
🔰 جواب ارسالی
سلام علیکم
💠 تا جایی که من اطلاع دارم حضرت آقا برای دامادهایشان شرط ضمن عقد گذاشتند که وارد فعالیت های اقتصادی نشوند و آنان را از این کار منع فرمودند.
🔶️ رئیس شرکت چای دبش اکبر رحیمی است و همسر او مژگان عیدی است که معاون او نیز می باشد و نسبتی با حضرت آقا ندارند.
🔷️ دختران حضرت آقا ، خانم ها هدی و بشری حسینی خامنه ای هستند.
🔸️یکی از داماد های حضرت آقا ، دکتر مصباح الهدی باقری کنی استاد دانشگاه امام صادق ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ و فرزند آیت الله باقری کنی است ، ایشان نویسنده و محقق و فعال در حوزه معارف اسلامی است ، و بر اساس روزنامه قوه قضائیه در هیچ شرکت اقتصادی خصوصی و دولتی مسئولیت ندارد.
🔹️ داماد دیگر حضرت آقا ، حجت الاسلام محمد جواد محمدی گلپایگانی ، پسر آیت الله محمدی گلپایگانی (رئیس دفتر آقا) می باشد ، ایشان هم استاد حوزه و محقق و نویسنده هستند و تالیفات فراوانی هم دارند و علاوه بر آن به کار ترجمه متون دینی به زبان فرانسه مشغول هستند
✍ غلامعلی کریمی
هدایت شده از بینات
🍃🌼 تبیین شخصیت با عظمت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
🍃🕯 (قسمت دهم)
🍃🌸 حضرت فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ با آن شأن و با آن رتبه و با آن مقام و با آن عظمت، یک خانم خانهدار است.
امروز نیاز جامعهی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟
زنِ خانه بودن یعنی چه؟
کدبانو بودن یعنی چه؟
فاطمهی زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ با آن شأن و با آن رتبه و با آن مقام و با آن عظمت، یک خانم خانهدار است؛ این تحقیر او نیست؛ او که با آن عظمت قابل تحقیر نیست، مگر این عظمت را میشود کوچک شمرد؟
این عظمت به جای خود محفوظ است، امّا یکی از شئون و یکی از مشاغل همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن؛ با این چشم به این مفاهیم نگاه کنیم.
🎙بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
🗓 ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹
🍃🌷 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🌷🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس :
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
30.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا ﴿سَلامُ الله عَليها﴾
📽 حتماً ببینید.
🎧 خیلی خوب گوش کنید.
🍃🌷 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🌷🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس :
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️💢⭕️
⭕️ ابی مارتین خبرنگار آمریکایی:
کشتار خبرنگاران توسط اسرائیل به منظور پوشاندن حقیقت از دید مردم دنیا است
#طوفان_الاقصی #فلسطین
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
هدایت شده از صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢⭕️💢
🚨 خانمها حتما این کلیپو ببینید/انگیزشی
📚 منبع داستان :انوار نعمانیه ، ص ۳۵۴٫
#حجاب #فاطمیه
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
هدایت شده از صراط
💢⭕️💢
💢مزرعه مفتی در مسجد مکی
🔹براساس گزارش منابع آگاه، مسجد مکی زاهدان با استفاده از برق رایگان مسجد و تحت نظر پسر مولوی عبدالحمید، اقدام به تأسیس مزرعه ماینر و استخراج رمزارز کرده است.
🔸پس از تماسهای متعدد مردم در خیابانهای خیام، رازی و مدرس زاهدان با اداره برق و ابراز شکایت از نوسانات برق در این منطقه و همچنین بررسی بیشتر اداره برق، پای بهرهبرداری مسجد مکی از ماینرها برای تولید رمز ارز به میان میآید.
🔹گزارشها میگوید، مصرف برق مسجد مکی زاهدان در مرداد ماه به میزان بی سابقه ۶۶ هزار و ۳۷۵ کیلو وات میرسد، در حالی که مصرف معمول یک واحد مسکونی ۱۷۶ کیلو وات است!
🔸ابتدا دفتر «عبدالحمید اسماعیلزهی» آن را دروغ و افترا میخواند، اما در نهایت مزرعه رمز ارز مکی کشف میشود. با این حال، مسئولان امر به دلیل آنچه حفظ قداست مسجد میدانستند، صلاح نمیبینند وارد مسجد شوند. گفتنی است، حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ ماینر در این مسجد وجود داشته است.
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
هدایت شده از سهراب خلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️تا انتخابات اسفند ۱۴۰۲,با کلام راه گشای امام خامنه ای عزیز در ۱۵ فروردین و ۱۴ خرداد و ۲۵ آبان ۱۴۰۲
🟢قسمت دوم
🟢آقا در دیدار ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ فرمودند:«...مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا _ البته میدانم که دنبال کرده اند_راهبرد مشارکت را ،راهبرد امنیت انتخابات را ،راهبرد سلامت انتخابات را ،راهبرد رقابت انتخابات را مشخص کنند ؛انتخابات خوب و سالم با مشارکت بالایی آن شاء الله در آخر سال داشته باشیم...»
🟢 تحلیلی بر این فراز از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات سال جاری
👈اشراف و اطلاع از پیگیری های دولت در خصوص تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات مجلس در ۱۱ اسفند سال جاری،و اطلاع از پیگیری های دولت و مسئولان در این قضیه که رضایت آقا را بدنبال داشته است.
👈«راهبرد مشارکت » یکی از منویات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری انتخابات تراز نظام و انقلاب اسلامی بوده و هست.در این خصوص دو رویکرد به نظر می رسد : حضور حداقلی و حضور حداکثری.در مشارکت حداقلی عوامل زیر ممکن است تاثیر گذار باشند :
_ شرایط کنونی اقتصادی و معیشتی مردم و افزایش قیمت ها و کاهش قدرت خرید اقشار آسیبپذیر جامعه
_راهبرد دشمنان در خصوص شکل دادن مشارکت حداقلی مردم در انتخابات و به قولی قهر با صندوق های رای ،که در این خصوص مدتهاست این راهبرد را پیگیری می کنند
_شکست خفت بار استکبار و ایادی آنها در محور مقاومت و بویژه غزه و فلسطین و غیر قابل ترمیم و جبران بودن این شکست و تلاش آنها برای این جبران شکست های خفت بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران.
_جریان ها و احزاب و تشکل های سیاسی غیر همسو با نظام و انقلاب با عنوان عدم احراز یا رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی و تبدیل کردن آن به بهانه سازی علیه جمهوری اسلامی ایران
👈«راهبرد امنیت » یکی دیگر از منویات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری انتخابات حداکثری بوده و هست.
انتخابات با امنیت دو روی یک سکه اند.فقدان امنیت ،عاملی موثر در عدم برگزاری پرشور و گسترده است.دشمن با توسل به روش های مختلف در صدد است تا با تهدید های احتمالی از جمله بمب گذاری و ...از حضور گسترده مردم پای صندوق های رای جلوگیری کند.مسئولان با بیان واقعیات در خصوص اقتدار نظام در نقش بر آب کردن دسیسه های مخالفان و دشمنان را مبنی بر ناامن کردن کشور در انتخابات را خنثی کنند.
👈«راهبرد سلامت انتخابات »مورد دیگری از منویات امام خامنه ای عزیز در برگزاری انتخابات تراز انقلاب و نظام بوده و هست.
تشکیک در سلامت انتخابات توسط دشمنان راهبردی بوده که مسبوق به سابقه است و فتنه های ۸۸ را از خاطرات خود فراموش نکرده ایم .تشکیل کمیته صیانت از آراء توسط محتشمیپور و درخواست از سازمان ملل و... در خصوص نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری را مرور کنیم به این نتیجه می رسیم که دشمن مترصد فرصت است تا عامه مردم را به نتیجه آرای صندوق ها مظنون نماید و یا حضور در پای صندوق های رای پیدا نکند یا به نتیجه آرای صندوق ها اعتراض داشته باشد، نهایت در کف خیابان دنبال به نتیجه رسیدن مطلوب خود باشند.
👈«راهبرد رقابت انتخابات» از موضوعات مد نظر آقا در برگزاری انتخابات تراز انقلاب اسلامی بوده و هست.
تنور رقابت انتخاباتی با حضور همه گرایش های سیاسی و جناحی و حزبی داغتر خواهد شد. البته این امر نباید شورای نگهبان و نهادهای مسئول در بررسی صلاحیت های نامزدی های را تحت الشعاع قرار دهد و از انجام روند مطلوب بررسی صلاحیت ها آنها را باز دارد.
عملکرد احزاب و تشکل ها سیاسی در رقابتی شدن انتخابات اثر گذار است.جریاناتی که در همه سالهای گذشته همراه و همگام انقلاب بوده و در فراز و نشیب های آن لحظه ای فاصله از ارزشها و آرمان های نظام و رهبری نگرفته و به فرامین رهبری توجه نموده و خلاف منویات امام خمینی (ره)خامنه ای عزیز عمل نکرده اند.احزابی هم داشته و داریم که صرفاً به منافع حزبی و گروهی خود اندیشیده و به گفتمان ها و فرامین رهبران انقلاب توجه ننموده و ابزار دست دشمنان بوده و هستند. رد و عدم احراز صلاحیت کاندیداهای حزب و گروه خود را بر گردن نهادهای منتسب به رهبری انداخته و با اردو کشی خیابانی دنبال به تسلیم کشاندن نظام هستند.
شورای نگهبان و نهادهای مسئول در بررسی صلاحیت باید روال قانونی خود در بررسی ها سوابق نامزدها عمل کرده و به بیان آقا( مر قانون )را سرلوحه بررسی صلاحیت ها قرار دهند.
👈راهبرد نظام و انقلاب و منویات رهبری انقلاب در خصوص انتخابات ها ،مشارکت حداکثری و تضمین سلامت انتخابات از گذشته های دور بوده و خواهد بود.امید است صدا و سیما و نهادهای فرهنگی و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بتوانند به وظایف خود در خصوص فراخوان اقشار مختلف کشور برای حضور در انتخابات را عمل کرده و دشمن را مایوس نمایند آن شا ء الله
🟢 ادامه در قسمت سوم
✍سهراب خلیلی
۲۱ آذر ۱۴۰۲
Political psychology-akbarifar-1.mp3
38.55M
انتخابات از منظر روانشناسی سیاسی - منافع فردی و اجتماعی و بین المللی مشارکت حداکثری
اساتید و دوستان تحلیل گر سیاسی این کتاب را تهیه کنید و مطالعه کنید ، نویسنده کتاب مهدی حمد الفتلاوی اهل عراق از شاگردان شهید صدر ، سالها درعراق زندان بوده ، این کتاب را سال ۲۰۰۱ نوشته وقتی مطالعه می کنید با توجه به اتفاقات اخیر فلسطین حیرت زده می شوید ، انگار همین امروز دارد صحنه را تحلیل می کند، این کتاب مجموعه ای از روایات وآیات مربوط به فلسطین و این منطقه را تحلیل می کند ، بسیار ارزشمند و کمک به تحلیل های شما در باره اتفاقات حال وآینده فلسطین دارد.
✍ هادیان سیاسی بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ظهور بابیت جدید در عراق
🔹به تازگی ویدیوئی در فضای مجازی عراق منتشر شد که نشان از اصحاب القضیه (قائلین به مهدویت مقتدی صدر رئیس جریان صدر عراق) دارد.
🔹آنان در اذان پس از شهادت به ولایت امام علی علیه السلام شهادت به حجت الله بودن «مقتدی صدر» داده و پس از ذکر «حی علی خیرالعمل» ندای «حی علی القیام» و «قد قام مقتدی حجت الله» را هم به اذان اضافه کرده و خواندند.
🔹این فرقه حتی پا فراتر گذاشته و در بدعتی تازه و خطرناک طی ویدیوئی با الگوبرداری از سوره مدّثر جعلیاتی را با عنوان آیات جدید نازل شده برای مقتدا معرفی کرده و مدعی امر خدا به وی برای قیام و اعلان مهدویت شدهاند.
✍ هادیان سیاسی بسیج
🔰سوالات شرعی انتخاباتی از حضرت آیت الله خامنهای:
🔻سوال- حکم رأی دادن سفید و بی نام چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیر در انتخاب اصلح چطور؟
ج) در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
🔻سوال- در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأی دهنده، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر؟
ج) اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسئول نخواهد بود.
🔻سوال- در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
ج) در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
✍ هادیان سیاسی بسیج
🔰به کدام آراء، آراء باطله گفته می شود؟ / قوانین آراء باطله
🔹 طبق ماده 19 (اصلاحی 4/12/1386) درموارد زیر با تایید هیئت نظارت حوزه انتخابیه مربوطه برگ های رای باطل و مراتب در صورت جلسه قید و آرا مذکور ضمیمه صورت جلسه خواهد شد:
📍الف- در موارد ذیل برگه های رای باطل و جزو آراء ماخوذه محسوب می شود:
- آرا ناخوانا باشد
- آرایی که کاملا حاوی اسامی غیر نامزدهای تایید شده باشد
- آرایی که سفید به صندوق ریخته شده باشد👌👌
📍ب- در موارد ذیل برگه های رای باطل و جزو آراء ماخوذه محسوب نمیشود:
1-صندوق فاقد لاک و مهر انتخاباتی باشد
2-آرا زائد بر تعداد تعرفه باشد
3- آرای کسانی که به سن قانونی رای نرسیده باشند
4- آرایی که با شناسنامه افراد فوت شده یا غیر ایرانی داده شده باشد
5- آرایی که با تقلب و تزویر (در تعرفه ها، آرا، صورت جلسات، شمارش) به دست آمده باشد
6- آرایی که با شناسنامه غیر یا جعلی اخذ شده باشد
7- آرا تکراری
8- آرایی که با شناسنامه کسانی که حضور ندارند اخذ شده باشد
9- آرایی که فاقد مهر انتخاباتی باشد
10- آرایی که از طریق تهدید به دست آمده باشد
11- آرایی که روی ورقه غیر برگه رای نوشته شده باشد
12- آرایی که از طریق خرید و فروش به دست آمه باشد
🔻تبصره 1 کل آرا مندرج در صورت جلسه ای که صندوق اخذ رای آن فاقد اوراق رای یا برگه های تعرفه باشد باطل و جز آراء ماخوذه محسوب نخواهد شد.
🔻تبصره 2 آراء زائد مذکور در جز 2 بند ب به قید قرعه از کل برگه های رای کسر می شود
🔻تبصره 3 آرای باطل ماخوذه در حد نصاب انتخاب نماینده موضوع ماده 8 این قانون محاسبه نمی گردد
🔹 ماده 20 در صورتی که در برگه رای علاوه بر اسامی نامزدهای تایید شده اسامی دیگری نوشته شده باشد برگ رای باطل نبوده و فقط اسامی اضافی خوانده نمی شود
🔻تبصره 1 در صورتی که نام یک داوطلب در برگه رای مکرر نوشته شده باشد فقط یک رای برای او محسوب می شود
🔻تبصره 2 چناچه آرای ریخته شده به صندوق به علت تشابه اسمی نامزدهای انتخاباتی به هیچ وجه قابل تشخیص و تفکیک نباشد به نسبت آرا نامزدهای دارای تشابه اسمی در آن صندوق میان آنان تقسیم می شود در مورد رای با آرا باقی مانده غیر قابل تقسیم به حکم قرعه عمل خواهد شد
🔻تبصره 3 به منظور تسهیل امر نظارت و حفظ آرا واقعی مردم و جلوگیری از تضییع حقوق داوطلبان نمایندگی چناچه نامزدی در حوزه انتخابیه به تشخیص هئیت اجرایی یانظارت برای عامه مردم ناشناخته و گمنام با شد ولی نام خانوادگی یا نام و نام خانوادگی او مشابه نام و نام خانوادگی یکی از داوطلبان سرشناس و معروف آن حوزه باشد باید مشخصه مانند شماره (کد) شغل محل سکونت، نام پدر و غیره برای اوتعیین و در آگهی انتشار اسامی نامزدهای انتخاباتی درج گردد آرا فاقد آن مشخصه برای او منظور نخواهد شد فرد مذکور می تواند در تبلیغات انتخاباتی مشخصه تعیین شده را قید نماید و چنانچه در ایام تبلیغات انتخاباتی اعلام انصراف نماید داوطلب هم نام او می تواند قبل از روز انتخابات از طریق روزنامه و صدور اطلاعیه ادامه داوطلبی خود را برای رفع ابهام اعلام نماید .
🔻تبصره 4 در مواردی که دو انتخابات به طور همزمان انجام گیرد آرایی که اشتباها به صندوق دیگر ریخته شود با حضور ناظرین شورای نگهبان قبل از هر اقدامی به صندوق مربوطه انتقال داده شده و سپس وظیفه قانونی انجام می گیرد .
🔹 ماده 21 در صورتی که اسامی نوشته شده بیش از تعداد لازم باشد اسامی اضافی از آخر خوانده نمی شود .
🔹 ماده 22 قبل از شروع رای گیری باید در حضور نمایندگان هیئت نظارت بر حوزه انتخابیه مربوطه صندوق های خالی، بسته و ممهور به مهر هیئت نظارت حوزه انتخابیه گردد و در صورت جلسه ای که قبل از آغاز زمان انتخابات در محل اخذ رای تنظیم می گردد نمایندگان هئیت نظارت بر حوزه انتخابیه مربوط، تعداد صندوق ها و خالی بودن آنها را گواهی نماید و در صورتی که در جریان رای گیری نیاز باشد که صندوقی را اضافه نماید باید به همین ترتیب عمل نموده و صورت جلسه گردد.
✍ هادیان سیاسی بسیج
🔻 حلقۀ مفقوده در تولید علم در حوزههای علمیه چیست؟
🕌 در حوزههای علمیه دو نوع فعالیت علمی به خوبی صورت میگیرد. فعالیت نخست، تولید «علم برای عمل» است. این فعالیت بیشتر در جریان فقه به معنای خاصّ کلمه صورت میگیرد.
⭕️ آنچه در این بخش تولید میشود، با هدف بیرون آوردن مکلّفین از حیرت در مقام عمل است و صرفاً برای کسانی بهعنوان برنامهای عملی قابلیت ارائه و کارایی دارد که خودشان نوعاً از ایمان و انگیزۀ کافی برخوردار باشند...
♨️ دومین فعالیت علمی که در حوزههای علمیه دیده میشود، تولید علومی است که شاید بتوانیم آن را «تولید علم برای علم» بدانیم. این نوع فعالیت، بهمنظور تغذیۀ میدان اندیشه صورت میگیرد و با توجه به آنچه که در بازار علوم نظری میگذرد، بیشتر بهمنظور صیانت از حصون دین در مقابل تعرّضهایی است که در این عرصه صورت میگیرد...
✅ علیرغم وجود فعالیت نسبتاً گسترده در دو حوزهای که به آنها اشاره شد، عرصۀ مهم دیگری نیز وجود دارد که مغفول واقع شده و کمتر در آن تولید علم صورت میگیرد و یا اصلاً توجهی به آن نمیشود و آن «تولید علم برای ایجاد انگیزۀ عمل» در فرد و جامعه است. گویی تصور میشود پدید آمدن انگیزه برای عمل نیاز به تلاش علمی خاصی ندارد و خودبهخود در اثر هر نوع آگاهی پدید میآید.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان
✍ هادیان سیاسی بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹السَّلامُ عَلی الحُسٓین
🌹وعٓلی عٓلی اِبن الحُسَین
🌹وعَلی اولادِ الحُسَین
🌹وعلَی اصحابِ الحُسَین
🌹یااباعبدالله
#صَلَّےاللهُعَلَيْكَيَاأَبَاعَبْدِالله
#صبحتون_حسینی
🌱أللَّھُمَ؏َـجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرَج 🌱
✍ هادیان سیاسی بسیج