🔻عَلَم صالح» استاد مطالعات خاورمیانه در دانشگاه ملی استرالیا:
🔸«بعد از آن که اسرائیل، مدتی کار تخریبی انجام میداد و چند پهپاد فرستاد و چند جا را خراب کرد و تعدادی از دانشمندان را ترور کرد، تصور بر این بود که این، یک شکست بزرگ برای ایران است؛
🔹با این حال، کاری که اسرائیل با ایران میکند، تختهنرد بازی کردن است، در جایی میبرد و جایی میبازد؛ اما کاری که ایران با اسرائیل میکند، یک بازی شطرنج است که بهطور استراتژیک و ساختاری، موجودیت اسرائیل را زیر سؤال میبرد و من نام این طرح را حلقه آتشی مینامم که حول اسرائیل شکل گرفته.
🔸خراب کردن سقف دو ساختمان یا کارخانه و کشتن چند نفر، هیچوقت برای یک کشور خطر وجودی نیست. این خطر، زمانی مفهوم مییابد که بتوان صدها هزار موشک در اطراف یک کشوری که از نظر امنیتی بسیار آسیبپذیر است، قرار داد...
🔹اگر اسرائیل ندانست که در غزه به آن کوچکی که حدود دو دهه در محاصره کامل است چه رخ میدهد و در چنین فضائی ۷ اکتبر به وقوع میپیوندد، باید خیلی حواسش باشد که چه کارهایی در سوریه که وسعتش چند برابر اسرائیل است، انجام میشود.
🔺به جرأت میگویم الان ایران در سوریه حتی از فرماندهان ارتش سوریه دستش بازتر است. اگر میخواستم به اسرائیل مشاوره دهم به او میگفتم شما هیچچیزی در مورد سوریه نمیدانید و احتمالاً چیزهایی که در سوریه کاشته شده، سلاحهایی است که میتواند برای شما خطر وجودی ایجاد کند و همه اینها، جز حزباللهی است که آمریکا در گزارش هایش اشاره میکند بیش از صدهزار موشک آماده شلیک دارد».
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سکانس ضد ایرانی فیلم پرفروش جدید جهان!
🎬فیلم بالیوودی «دانکی Dunki» جدیدترین اثر سینمای هندوستان محصول سال 2023 است که با بازی شاهرخ خان و کارگردانی «راجکومار هیرانی» کارگردان شهیر سینمای هند همانند سایر فیلمهایش با استقبال زیادی مواجه شده است.
این فیلم در مدت زمان بسیار کوتاه از آغاز فروش، یعنی از 21 دسامبر تاکنون، از فروش بیست میلیون دلاری عبور کرده و در جدول پرفروشهای جهان و در «جایگاه سوم» قرار گرفته است.
🔹 داستان فیلم دربارهی مهاجرت غیرقانونی گروهی از هندوستان به لندن است که ایران نیز در مسیر عبور آنان واقع شده است.
شکل روایت از ایران در این فیلم که حتی رنگ پرچمش را هم نمیدانند و اشتباه میزنند! بسیار توهینآمیز و غیرواقعی است. گذشته از صحنه کشتار کولبران که متاسفانه محصول صدور فیلمسازان جشنوارهای ایرانیست! مرزبانان ایران وحشی و متجاوز معرفی میشوند! که هم رشوه دریافت کرده و هم مهاجران را به رگبار بسته و تجاوز میکنند!
🔺این نوع نمایش خشن و دروغین از مرزبانان ایرانی که ناشی از سیاست خصمانهی دولت ضد اسلامی نارندا موندی و در جهت سیاستهای ضد ایرانی غرب و صهیونیستها در قبال ایران است واقعا دردناک است!
🔺فیلم دانکی قطعا مخاطبان بیشتری خواهد یافت که ذهنیتشان از ایران و ایرانی براساس چنین تصویر سیاه و زشتی شکل خواهد گرفت.
🔺بنابراین لازم است اعتراض رسمی به دولت و سفارت هندوستان توسط مسئولین ذیربط انجام شود
حمید عارفی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
سید علیرضا آل داوود
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وبسایت دفتر مقام معظم رهبری رهبری منتشر کرد..
🔻عملیات طوفان الاقصی: انتقام برای چه؟
امام خامنه ای (مدظله العالی) پاسخ می دهند...
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔷نقدی بر موضعگیریهای هیجانیِ مسئولان دستگاه دیپلماسی و نظامی پس از شهادت سردار موسوی
🔹بعد از شهادت مظلومانه سردار سیدرضی موسوی، فرمانده پشتیبانی جبهه مقاومت، برخی از مسئولان ارشد دستگاه دیپلماسی و نظامی موضعگیریهایی با مضمون «انتقام سخت از رژیم صهیونیستی» گرفتند؛ موضعگیریهایی که شبیه به آن در برهههای مخلتف از جمله شهادت سردار دلها و یا آغاز عملیات زمینی رژیم صهیونیستی مکررا تکرار شده است.
🔹این قالب موضعگیریهای مسئولان ارشد دستگاه دیپلماسی و گاها نظامی در برابر جنایات صهیونیست نشان از کمتوجهی آنان به مسئله دیپلماسی عمومی و افکار عمومی جامعه ایران دارد؛ چراکه این موضعگیریها هماهنگ با «میدان» و واکنشهای مستقیم یا غیرمستقیم نیروهای نظامی نیست و برآمده از یک هیجانزدگی و رسانهزدگی است.
🔹در واقع آفت این نوع رفتار زمانی مشخص میشود که از طرفی سطح «انتظارات جامعه» از «واکنش نیروهای نظامی-امنیتی» به «اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی» به طور احساسی وغیر واقعی بالا رفته اما هیچ اقدام مستقیمی علیه صهیونیستها صورت نمیگیرد؛ در این لحظه مردم و افکار عمومی (در سایه شیطنت های افرادی منفعل امثال ظریف و زیبا کلام ) حس انفعال از سوی جمهوری اسلامی نسبت به رژیم صهیونیستی میگیرند، در حالی که ضربات سختِ پنهانی در طول ماههای گذشته بر پیکر این رژیم وارد شده است. از طرفی دیگر با تکرار این مواضع و عدم تحقق، دشمن تهدیدات و هشدارهای مسئولان ارشد دستگاه دیپلماسی و نظامی را جدی نمیگیرد و «تهدید و هشدار» کارکرد خود را از دست میدهد!
🔹به بیانی دیگر متاسفانه اینگونه موضعگیریهای نسنجیده و غیرواقعی در شرایط جنگی و امنیتی خاص تاثیر مخرب بیشتری بر افکار عمومی داشته و اعتبار و آبروی نظام را چه در افکار عمومی و چه در فضای بینالملل خدشهدار میکند. و گاها موجب سرخوردگی نیروهای انقلاب در مواجهه با معاندین نظام دارد.
🔹فلذا با توجه به پیش رو بودن انتخابات وامکان مورد تهمت قرا گرفتن نظام و یا ارکان نظامی مبنی بر دخالت در تائید و رد صلاحیت ها، نتیجه انتخابات و یا حمایت از فرد یا حزبی خاص و ان شاء الله یا پایان تجاوز رژیم صهیونسیتی به غزه و لزوم تصمیم مردم فلسطین برای آینده غزه این مهم بیشتر مد نظر عزیزان تریبون دار قرار گیرد تا خدای ناکرده از طرفی موجب تفرقه بین نیروهای انقلابی، مقاومت و در مرحله بعد خوراک دهی برای رسانه های معاند فراهم نگردد.
مجید احدی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔷 رجزخوانی بیسابقه صهیونیستها
🔹 نتانیاهو نخستوزیر رژیم کودککش: ما اطلاعاتی داریم که نشان از حملات گسترده در چند روز آینده از خاک سوریه را دارد، من به اسد (بشار اسد رئیسجمهور سوریه) هشدار میدهم از بازی ایران خارج شود! اگر حملهای علیه ما صورت بگیرد، پاسخ ما بسیار سخت و بیسابقه خواهد بود و تمام عناصر حیاتی در سوریه و همچنین رژیم بشاراسد را نابود خواهیم کرد.
🔹 الی کوهن وزیر خارجه رژیم تروریستی اسرائیل: نصرالله (سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان) باید بداند که او نفر بعدی است!
🔹 رسانههای عبری: محور مقاومت به رهبری ایران، پاسخ به ترور سردار رضی موسوی را شروع کرده. ما شاهد تشدید تنشها و عملیات های شبه نظامیان ایران هستیم.
باید دید که این رجز خوانی ها به چه مرحلهای از تقابل جبهه مقاومت و رژیم غاصب صهیونیستی ختم خواهد شد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻 یک سوال در مورد آقای ضرغامی و پاسخ ارسالی.
نظر شما در مورد سخنان آقای ضرغامی پیرامون مسئله خوانندگی زنان ، حجاب و مباحثی از این دست که هر چند وقت یک بار مطرح می کند ، چیست؟
سلام علیکم
بنده معمولا در مورد افراد و اشخاص نظری نمی دهم ، راجع به اینکه برخی افراد نیتشان از گفتن بعضی سخنان چیست هم نمی شود سخن گفت ، چرا که نیاز به قدرت باطن خوانی دارد که الحمدلله من از آن بی بهره هستم .
اما سخن را باید مورد نقد و برسی قرار داد و آن را با شاخص های حق ، (آیات ، روایات ، مبانی دینی و سخنان رهبر و ولی فقیه زمان) سنجید و در مورد آن ابراز نظر نمود ، مثلاً فردی مطلبی را بیان می کند و ما می خواهیم آن را نقد کنیم ، ابتدا لازم است آن سخن را دقیقاً بیان کنیم و و اگر آن مطلب را صحیح ندانستیم ، اینگونه بگوئیم ، ۱. این سخن درست نیست ، به این دلایل ، ۲. سخن درست این است ، به این دلایل (و عرض کردم استنادات ما در رد یا تایید مطالب باید شاخص ها و مبانی باشد) ، ۳. اینکه فرد با چه نیتی این سخن را گفته باید از خودش جویا شد ، قضاوتی نداریم.
برای این کار لازم ، ضروری و واجب است اصل و متن سخن فرد را از منبع مطمئن اخذ کنیم و آن را مورد نقد و بررسی قرار دهیم ، تا خودمان را بدهکار افراد نکنیم.
در مورد خود آقای ضرغامی هیچ نظری ندارم و در مورد سخنان ایشان هم اطلاعات دقیقی ندارم و پیگیر هم نیستم چون سخنان این بزرگوار اهمیت چندانی ندارد و معتقدم ما باید به تبیین مباحث مهمتری که حضرت آقا آنها را اولویت می دانند بپردازیم .
مگر آنکه سخنی بیان شود که انحراف جدی در افکار جامعه ایجاد کند ، آقای ضرغامی شخصیت چندان اثرگذاری نیست که سخنانش بتواند در جامعه جریان سازی کند ، تنها نکته ای که می ماند این است که ایشان وزیر یک وزارت خانه درجه ۳ در دولت انقلابی آقای رئیسی است ، که سخنانش هر از چندگاهی برای جریان انقلابی هزینه هایی را ایجاد می کند که در این رابطه خود دولت و شخص آقای رئیسی باید با در نظر گرفتن همه جوانب و مصالح ، فکری به حال این مسئله بنمایند ، قطعاً رئیس جمهور محترم از مواضع و سخن آقای ضرغامی و امثالهم و عکس العمل های جامعه و جریان انقلابی بخوبی مطلع هستند ، به هرجهت دولت انقلابی آقای رئیسی ، در کنار نقاط قوت کم نظیر خود ، نقاط ضعف غیرقابل انکاری هم دارد که این هم می تواند یکی از آن نقاط ضعف باشد که باید بر طرف شود.
غلامعلی کریمی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ابوشریف: جمهوری اسلامی عمود خیمه مقاومت است
🔹ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین:نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه همانند عمود یک خیمه است. جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی با ایجاد محور مقاومت در مبارزات ایفا کرده و حامی اصلی مقاومت ضدصهیونیستی در منطقه است.
🔹درست است که اقدام ۷اکتبر از نظر آموزش، اجرا، زمانبندنی و همه مسائل فلسطینی بود اما به طور حتم در چهارچوب دیدگاهها و ایدئولوژی مقاومت صورت گرفته است.
پ ن : چقدر این صحبت مهم و تاثیر گذار است و جواب بسیاری از شائبه ها را می دهد.
نظر تمامی رهبران و مبارزان جبهه مقاومت دقیقا همین موضع برادر ابوشریف است.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻منافع می گوید بودن یا نبودن، مساله این است!
فوت مهسا امینی در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، نقطه شروعی بود برای گسترش شایعات و تحریک به شروع اغتشاشات برنامه ریزی شده که به زعم دشمنان می رفت تا اینکه به اصطلاح زمینه¬ای برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد. این فتنه مورد حمایت شدید آمریکا، کشورهای اروپایی و حتی دُوَل عربی قرار گرفت. بماند که جنگ ترکیبی دشمن چنان چهره مظلومانه ای از مهسا امینی درست کرده بود تا جایی که حتی بومیان دورافتاده آفریقایی در این قاره زخم خورده از استعمار غربی، بی خبر از همه جا از این فتنه حمایت کردند!
الغرض نکته اینجاست که کشورهای حامی شعار توخالی زن زندگی آزادی ، در واقع نه حامی مردم ایران بلکه حامی منافع خود بودند چرا که دیدیم پس از رنگ باختن این انقلاب پوشالی و حضور به موقع مردم در صحنه در حمایت از نظام جمهوری اسلامی، آنها نیز رنگ عوض کردند و دوباره در چرخشی 180 درجه خواهان تعامل و ارتباط با ایران شدند.
مکرون رییسجمهور فرانسه که در کنار مسیح علینژاد به نشانه اتحاد عکس یادگاری گرفته بود دیگر حمایت نکرد آمریکا هم به مسیح علینژاد گفته بود برای در امان ماندن، مخفیانه و ناشناس زندگی کن! ائتلاف پوشالی ربع پهلوی با نازنین بنیادی و حامد اسماعیلیون برباد رفت و کشورهای عربی همچون عربستان، امارات و اردن نیز خواهان ارتباط با ایران شدند.
پاک شدن تصویر منحوس مهسا امینی از روی دم هواپیمای مصری نیز خود گواه اعلام مرگ این انقلاب پوشالی است.
به چند دلیل دیگر از سوی مصر هم می توان اشاره نمود:
۱) محبوبیت ایران بعد از جنگ غزه در میان ملل عرب از جمله مصر
۲) از قافله کشورهای عربی متعامل با ایران در منطقه، عقب نماندن.
۳) لحاظ نمودن منافع سیاسی و اقتصادی در مراودات با کشورها از جمله ایران
۴) تغییر معادلات قدرت در منطقه و اقبال مردم این کشورها و جهان به فلسطین و مقاومت.
بله در روابط بین الملل امروزی منافع می گوید بودن یا نبودن، مساله این است و در اینجا منافع آنها می گوید مهسا امینی دیگر نباید باشد حتی در دم هواپیما!
محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
چالشها و موانع تحقق آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی چیست؟
۱_ بیتوجهی یا کم توجهی به برخی از شعارهای انقلاب اسلامی ۲_ غفلت از گفتمان و نگاه انقلابی
۳_ تداوم وابستگی اقتصاد به نفت
۴_رانتی بودن اقتصاد و اقتصاد رانتی
۵_ نگاه به خارج و غفلت از ظرفیتهای داخلی
۶_ استفاده اندک از ظرفیت نیروی انسانی نخبه و با استعداد و انقلابی ۷_ بودجهبندی معیوب و نام متوازن
۸_ رواج سبک زندگی وارداتی در لایههایی از جامعه
۹_ مصرف گرایی در حوزههای مختلف و شدت بالای مصرف انرژی
نتیجه:
کسانی که از وضع اقتصادی موجود ناراضی هستند وقتی برای آنها تبیین می شود که :
اول: روابط نظام ارباب و رعیتی بعد از انقلاب از بین رفت.
دوم: امکانات بیشتری برای تحصیل دانش آموزان و دانشجویان اقشار مختلف جمهوری اسلامی ایران فراهم شد.
سوم طبقات پایین جامعه مورد توجه حاکمیت نظام اسلامی قرار گرفتهاند.
چهارم: اراده مردم در تعیین سرنوشت خود مهم تلقی شد.
انتخابات و دموکراسی و مردم سالاری دینی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و در سطح جهان زبانزد همه کشورهای دنیا شده است.
اگر مردم خواهان پیشرفت پیشتر کشور می باشند و می خواهند تمام معایب و نواقص دستگاه های اجرایی کشور رفع شود و شفاف سازی صورت بگیرد می بایست در پای صندوق های رای حاضر شوند
راهی جزء حضور حداکثری در انتخابات پیش رو وجود ندارد...
قاسم فراهانی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماگرا | شما صدای امام موسیصدر را میشنوید!
🔸فلسطین و مسجد الاقصی؛
دین، ایمان، مبنای تفکر و خیزش دوباره ماست!
▫️جزوات گرا با محوریت سخنان امام موسیصدر:
▫️جزوه ایام طوفان خیز
https://eitaa.com/geraa_ir/1090
▫️جزوه برای فلسطین چه کردهایم؟
https://eitaa.com/geraa_ir/1231
▫️جزوه اسرائیل باطل مطلق
https://eitaa.com/geraa_ir/1388
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
✏ قانون گریزی ریشه همه فتنه هاست...!
یوم الله #۹دی را می توان قیام مردم علیه فتنه گران قانون گریز دانست. فتنه ۸۸ را قانون گریزی و تمکین نکردن به قوانین کشور رقم زد. در حالی که مردم از مسئولین انتظار قانون گرایی داشتند عده ای با راه اندازی نهادهای غیر قانونی از جمله کمیته صیانت از آرا و دعوت از بیگانگان برای نظارت بر انتخابات قانونی کشور در اندیشه دور زدن قانون انتخابات بودند؛ این عده جسارت را به حدی رساندند که از رهبری نظام درخواست غیر قانونی ابطال انتخابات را کردند. اما سکاندار حکیم انقلاب نه تنها زیر بار بی قانونی ها نرفتند بلکه در روشنگری مساله برای مردم نقش کلیدی را ایفا کردند و مردم هم با صبر انقلابی پس از هشت ماه انتظار وقتی اصرار بر قانون گریزی را دیدند به میدان آمده و بساط بی قانونی را جمع کردند.
امروز همان سکاندار راه حل مشکلات کشور را از مسیر انتخابات قانونی می دانند اما قانون گریزان تلاش می کنند با رواج بی قانونی در کشور مانند بی اعتنایی به قانون حجاب زمینه بی اعتنایی به قانون انتخابات را هم فراهم کرده و در نتیجه کشور را درگیر بحران و فتنه دیگری کنند. از این رو حضور در پای صندوق های رای و التزام عملی به قوانین کشور خنثی کننده فتنه ها خواهد بود. ان شاءالله
حسین سلطانی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
پیشینه بیست ساله فتنه ۸۸ قسمت یک.pdf
61.4K
📖 پیشینه بیست ساله فتنه ۱۳۸۸، در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
📄 قسمت اول
🍃🌷 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🌷🍃
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
پیشینه بیست ساله فتنه ۸۸ قسمت ۲.pdf
64.4K
📝 پیشینه بیست ساله فتنه ۱۳۸۸، در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
📄 قسمت دوم
🍃🌸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ 🌸🍃
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻فتنه ۸۸ و ۱۴۰۱ برنامه مشترک دشمن برای ایجاد مانع بر سر راه پیشرفت کشور با تکیه برگفتمان مقاومت و هدایت جامعه به سمت گفتمان سازش
مرداد ماه امسال بود که رهبری حکیم انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه با رو نمایی از طرح و نقشه دشمن در مواجهه با ملت ایران فرمودند: بدانیم که آن سیاستِ راهبردیِ [ایجادِ] بحرانهای پیدرپی که در کنفرانس گوادلوپ تصویب شد، هنوز جریان دارد، آن سیاست هنوز در حال جریان است، از آن سیاست دست برنداشتهاند. [میخواهند] در داخل نظام جمهوری اسلامی، کشور عزیز ما، دائماً بحران ایجاد کنند؛ یک روز به بهانهی انتخابات، یک روز به بهانهی بنزین، یک روز به بهانهی زن، به بهانههای گوناگون، [میخواهند] بحرانسازی کنند و میکنند. ابزارها هم امروز ابزارهای پیشرفتهتری است؛ معلوم است. هدف دشمن هم از این بحرانها، در درجهی اوّل، این است که امنیّت کشور را از بین ببرد؛ امنیّت که نبود، اقتصاد هم نیست...
با یک نگاه اجمالی به شرایط کشور در فتنه سال ۸۸ و ۱۴۰۱ مشابهت هایی را می توان دید که قابل تامل هستند.
دولت هایی که در گیر این فتنه ها شدند ، هر دو بعد از دولتهایی روی کار آمدند که گفتمان قالب آنها ، گفتمان سازش در برابر غرب بود و دشمن توانسته بود از طریق مذاکره و گرفتن امتیازات متعدد، بر سر راه توسعه و پیشرفت کشور محدودیت های گسترده ای را ایجاد کند و یا در مواردی آنها را متوقف کند مثل آنچه بر سر صنعت هستهای و فضایی و سایر حوزه های دانشی به وجود آمد.
نکته دوم اینکه دولت های درگیر فتنه ، گفتمان قالب آنها درست نقطه مقابل گفتمان سازش، گفتمان مقاومت بود و اتفاقا بدون دادن امتیاز به غرب و با تکیه بر توان داخل، توفیقات زیادی هم در توسعه و پیشرفت کشورحاصل کردند و دقیقا ترس دشمنان از اینکه این گفتمان یعنی گفتمان مقاومت در جامعه نهادینه شود و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند ، سبب شد تا این فتنه ها طراحی شود و مانع توفیق یافتن گفتمان مقاومت در حل مشکلات شود که بخش قابل توجهی از این مشکلات هم نتیجه عملکرد همان گفتمان سازش بود.
نکته سوم اینکه که در هر دو فتنه دشمن با جنگ شناختی و رسانه ای و به بهانه ساختگی و دروغین در جامعه ایجاد شکاف کرد و با دو قطبی کاذب تلاش کرد توده ملت را در برابر هم قرار دهد و با دست خودمان مانع حرکت کشور به جلو شود.
در این نوشتار به اختصار برخی از خسارت های این دو فتنه را در بخش اقتصادی که امروز یکی از مهمترین مشکلات کشور، همین مسأله اقتصاد هست اشاره می کنم با ذکر این نکته که از خوانندگان عزیز تقاضا دارم به روند اقتصادی کشور قبل از انجام این فتنه ها توجه کنند و شرایط اقتصادی را در پسا فتنه بررسی کنند.
فتنه ۸۸
۱.خسارت بیش از ۶۳ میلیارد تومانی به اموال عمومی فقط در تهران در فتنه ۸۸
۲.کاهش ۱۳/۶درصدی ارزش کل صادرات کشور در سال ۸۸ نسبت به سال ۸۷
۰۳ تصویب قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ معروف مادر تحریم ها علیه ایران درست در سالگرد فتنه ۸۸، پاس طلایی فتنه گران به آمریکا و غرب برای اجماع سازی علیه ایران که اثرات سوء زیادی در اقتصاد ایران بر جای گذاشت از جمله کاهش سرمایهگذاری خارجی در اقتصاد ایران که فقط در بخش انرژی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار بود.
۰۴کاهش صادرات نفت از ۲/۷ میلیون بشکه در روز به کمتر از یک میلیون بشکه و کاهش در آمد های ارزی کشور به دلیل تحریم های گسترده
۰۵رکود بخش تولید و کاهش صادرات غیرنفتی، تشدید بی کاری، کاهش ورود گردشگران خارجی و...
فتنه ۱۴۰۱
۰۱خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی به اموال عمومی کشور
۰۲ بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول ، اغتشاشات و ناامنی در هر کشوری آثار بلند مدتی بر اقتصاد کلان آن کشور می گذارد و به طور میانگین یک درصد تولید ناخالص ملی آن کشور را کاهش میدهد که برای کشور در سال گذشته معادل ۱۷۵ هزار میلیارد تومان می شود.
۰۳ افزایش قیمت ارز از ۲۸۵۰۰تومان تا مرز ۶۰۰۰۰ تومان و سقوط ۲۲ درصدی ارزش پول ملی، این در حالی بود که دولت سیزدهم در فاصله زمانی یک سال از تشکیل، نرخ آنرا ثابت نگه داشته بود.
این موارد جدای از آسیب های جبران ناپذیر اجتماعی ، فرهنگی ، امنیتی و ... بوده است.
جمع بندی
هرگاه کشور بدون توجه به غرب و امتیاز دادن به او و با تکیه بر توان داخلی در مسیر پیشرفت و توسعه قرار می گیرد ، دشمنان قسم خورده ملت با ایجاد بحران به بهانه های ساختگی و متاسفانه با همراهی خواسته یا ناخواسته عوامل داخلی دست به فتنه و توطئه می زنند تا جلوی این مسیر پیشرفت را بگیرند و به جامعه اینگونه القا کند که تنها راه حل مشکلات کشور سازش با آنها و مطیع شدن در برابر آنهاست و باز بر کسی پوشیده نیست که تجربه به ما نشان داده که هزینه سازش به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت هست.
حمید جعفری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻 مردم ایستاده پای کار انقلاب
انقلاب اسلامی ایران چگونه با حضور مردم، در عرصه های مختلف پیروز شده است؟
✍گزیده ای سخنان حضرت امام خامنه ای مدظله العالی
🔹مردم، میدان دار انقلاب
🔹تاریخ پرماجرای مسیر انقلاب اسلامی از ابتدای نهضت تا همین امروز، پر از ردپای زنان و مردان پیر و جوانی است که در برهه های گوناگون، نقش برجسته ای برای سربلندی وطن ایفاء کرده اند؛ مردمی که یک روز با از جان گذشتگی و خون سرخ خود، انقلاب را پیروز کرده و روز دیگر با جوهر آبی نقش بسته بر روی انگشت، حکم به بقا و بالندگی آن داده اند. صفحات تاریخ ایران از اوایل دهه چهل تا همین ایام برچیده شدن فتنه در سال ۱۴۰۱، همگی گواه ایستادگی، حضور و اثرگذاری مردم است، مردمی که به ویژگی های غیرت دینی، بصیرت و عمیق بودن اعتقادات دینی متصف هستند. مردمی که پای مرجعیت دینی، انقلاب اسلامی و اقامه شعائر دینی محکم و استوار مانده اند و قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲، قیام ۱۹دی۱۳۵۶مردم قم ، قیام ۲۹بهمن مردم تبریز، تظاهرات هفده شهریور ۱۷ شهریور ۱۳۵۷و...جلوه هایی از این حضور مردم در صحنه مبارزه برای تحقق نهضت اسلامی است.
🔹معجزه حضور مردم
🔹در حالی که جهانیان در عین ناباوری پیروزی انقلاب مردم ایران را به نظاره نشسته بودند، برخی انتظار داشتند مردم به خانه هایشان برگردند اما «این انقلاب بر پایهی ارادهی مردم و خواست مردم در تشکیل حکومت و ادارهی حکومت باقى ماند. یعنى اهمّیّت نقش مردم پس از پیروزى انقلاب از مردم سلب نشد و براى انقلاب بهعنوان یک عنصر باقى ماند.» ۱۳۶۸/۱۱/۲۰مردمی که برای سالیان متمادی در دوران حکومت پهلوی، هیچ انگاشته شده بودند، حالا با سربرآوردن مردم سالاری دینی در ایران، خود را صاحب اختیار و اراده می دیدند و در اولین قدم در همه پرسی تعیین نوع حکومت شرکت کرده و نظام جمهوری اسلامی را انتخاب کردند؛ از آن روز تاکنون به طور متوسط هر یک سال و چند ماه، یک انتخابات در کشور برگزار شده که مردم پای ثابت آن بوده اند تا از این طریق هم از حق مشارکت در سرنوشت خود استفاده کنند و هم تکلیفشان را نسبت به انقلاب اسلامی ادا کنند. مشارکت مستمر و پرشور مردم ایران اسلامی در انتخابات مختلف همه پرسی، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای شهر و روستا، نشان دهنده فهم دقیق آحاد مردم است که راه اصلاح امور، رفع نواقص و برطرف کردن مشکلات از مسیر صندوق رای، دست یافتنی است.
«انتخابــــات در کشـور تحوّل ایجاد میکند.» ۱۴۰۲/۱۰/۲ و مشارکت مردم در انتخابات نه تنها برای پیشرفت کشور معجزه آفرین است بلکه انتخابات با مفاهیم اصلی انقلابی که مردم آن را، با نثار خون خود و با فداکاری های بسیار آن را به پیروزی رساندند، گره خورده است:«هم جمهوریّت و هم اسلامیّت، متّکی به انتخابات است. بنابراین، در نظام جمهوری اسلامی، انتخابات ضروری است.»۱۴۰۲/۱۰/۲
🔹مردم نقش آفرینان دفاع از کشور در جنگ تحمیلی
🔹در حالی که رد خون قربانیان ترورهای منافقین از کوچه و خیابان های شهر پاک نشده بود، با پشتیبانی همه جانبه غرب و هجوم وحشیانه صدام و رژیم بعثی به مرزهای ایران، میدان دیگری برای دفاع از ارزش های انقلاب برای مردم باز شد؛ غیورمردان و جوانان این سرزمین اسلحه به دست راهی مناطق جنگی شدند و زنان و دختران ایرانی هم کار پشتیبانی از جنگ را بر عهده گرفتند؛ در واقع «جنگ به وسیلهی مردم اداره شد. هم ارتش و هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هم نیروهای گوناگون، متکی به مردم بودند؛ به ایمان مردم، به عشق مردم، به صفای مردم. از خط مقدم تا همهی صفوف عملیاتی، تا پشت جبهه و پشتیبانی، مردم با صفا و صداقتی مثالزدنی و فراموشنشدنی، برای فداکاری آمادگی داشتند.»۱۳۹۰/۷/۲۰
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
بصیرت انقلابی یعنی:
۱ همانطور که وجه داخلی عوامل ایجاد فتنه شناختی، از وجه خارجی برنامه ریز غافل نشی
۲همانطور که نفوذ فردی و جواسیس را رهگیری کردی،نفوذ جریانی و گفتمانی را هم بشناسی
۳ متوجه بشویم که برای نفوذ فردی راهکار برخورد امنیتی ضروری است و برای نفوذ جریانی_ گفتمانی راهکار افشاگری و نورافشانی بر تاریکی هاست.
آیا معنای بصیرت و برخورد با امواج فتنه های زمانه جز این است؟؟؟ فرزند زمانه بودن و رسیدن به درک این مهم که مواجهه با هر فتنه ای، نیازمند جنس اقداماتی از جنس خودش می باشد.
نیروهای امنیتی و سربازان گمنام، به نحو شایسته و حرفه ای کارهای مربوط به نفوذ فردی را مدیریت می کنند اما آیا عمارها به نحو جامع و مانع کارهای مربوط به نفوذ جریانی_ گفتمانی را مدیریت می کنند؟
اگر نفوذ فردی، سازمان_ ساختار مدیریتی یک کشور را مورد هجمه قرار می دهد اما نفوذ گفتمانی_ جریانی ساختار فکری،فرهنگی،هویتی یک جامعه را مورد هجمه قرار می دهد.
آیا می شود برای مهار و مدیریت روند استضعاف فرهنگی_ هویتی یک جامعه که با نفوذ جریانی_ گفتمانی وابسطه به عمدتا غرب یا شرق انجام می شود، اقدامات صرفا امنیتی انجام داد!!! مگر افکار عمومی به سرقت رفته در نفوذ از جنس دسته دوم، با شیوه اقداماتی با خصائص دسته اول، اقناع فکری و ارضا ایمانی می شود؟؟؟
نقش و جایگاه روشنگری در فتنه های گفتمانی این است که اولا حق را از باطل تمیز داد و در گام دوم حق را معروف و باطل را منکر کرده به جامعه معرفی نمود. این همان امر به معروف و نهی از منکری است که بر وجدان مخاطب عام می نشیند...
این همان بصیرت است و فرهنگ بصیرت افزایی مورد پذیرش توده های مردم با سلایق متنوع.
علی فلاحتکار
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻 چرا ۹ دی ماندگار شد؟
ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.نمونه بیبدیل آن یومالله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنهای این گونه بیان شده است:
1⃣ حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷بود، در ۹ دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
2⃣ نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزهگری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. ۹ دی این را نشان داد.
3⃣ رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸
در قضیه ۹دی هم؛باز پای امام حسین(ع) و عاشورا درمیان بود. اگر آن حرکات سخیف و گریهآور از سوی فتنهگران، در عاشورا پیش نمیآمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
4⃣ حضوری بیسابقه برای خنثیسازی چالشهای فتنهانگیز دشمنان
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
5⃣ نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
6⃣حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی ۹ دی را به راه انداختند.این،هنر مردم است. درود به مردم ایران.
7⃣ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
8⃣ ۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
9⃣ نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
🔟حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
1⃣1⃣حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
2⃣1⃣ حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
مصطفی علیجانزاده
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
«یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ»
چشم کفتارعداوت به زمین خوردن ماست
جمله موجیم که آسودن ما ، مردن ماست
دست قدرت الهی بار دگر از آستین یلان شب شکن به درآمد وصدق گفته ی حق تعالی باردیگرجلوه گری کرد ، در برابرچشمان متحیر ومبهوت دنیا که منتظر زمین خوردن سفینه ی حضرت روح الله«ره»بودند ، مدد غیب حضرت دوست ، پای ارادت هزاران هزار قلب بی ریا را درحمایت ازمیراث گرانبهای شهیدان به سنگفرش خیابانها کشاند ، حضورمیلیونی مردمان مهربان این دیار ، در سرتاسر جغرافیای ایران ، قشون کشی وقانون گریزی و هجمه های بی امان قابیلیان را ، درهم شکست...
آن سال درمحرمی دیگر در وسعت کربلای حق ، درمسیرجاده ی عشق ، دل به دریای لایزال رحمت الهی سپردند و با شور وشعور حسینی ، با گرمای برگرفته ازشمس تابان ولایت ، یخهای نفاق وغرض ورزی وجهل ونادانی را آب کردند وباز آتش فتنه وآشوب برای همیشه به خاموشی گرایید...باحضور بهاری خویش زنگارغفلت وتیرگی را ازشهر زدودند ، عافیت زدگی ، دنیاپیشگان واسباب دکان ریایی وبی دردی وبی تفاوتی را به زباله دان تاریخ ریخته وآخرین امن یجیب آنان در آغازین ساعتهای آن روز خجسته به اجابت رسید و با دلدادگان حریم وصل ، در دل ، آیه ایمان واتحاد را به نظاره نشستند ، بی شک تا ابد راه ورسم شان ستودنی ، بصیرتشان ارج نهادنی و عزت و شرف این قبیله ، ماندنی است...
آفرین براین مردان همیشه بیدار که باغیرت وهمت خویش ، نهم دی ماه رانقطه ی عطف یکرنگی واتحاد وهمبستگی کردند ، ودر دلهای خدایی خویش بازعشق به ولایت را پررنگتر ازهمیشه حکاکی کردند ، وبرای هیچ دشمنی عذر وبهانه ای برای دست درازی وچپاول به این خطه ی خونرنگ اسلامی ، باقی نگذاشتند...
آری باندای دشمن شکن خویش بساط ۸ ماه اردوکشی ، هتاکی وقلدری را به یکباره برچیدند وبا خروش انقلابی خویش ، در پی رسالتی عظیم ، با قدرت وصلابت ، اغیار را از صفوف به هم فشرده وبه هم پیوسته ی خویش راندند ، همچون پروانه به دور شمع وجود ولایت گشتند ومرهمی شدند برحنجره زخمی ذریه زهرا«س» که مظلومانه در نمار جمعه ی آن روز بغض پنهانش شکوفا شد وبه گریه نشست...
وخلاصه اینکه حماسه ی ۹ دی ، مهر تاییدی بود برحیات طیبه ی انقلاب و مهر ردی بود برپیشانی آنان که جز روسیاهی ورسوایی وقانون گریزی ، همنوا بادشمنان قسم خورده ، جز بدنامی ، نامی از آنان در اذهان به جانمانده است...
حرکت عظیم رهروان راه امام وشهیدان راتا ابد می ستاییم ومفتخر به همراهی وهمدلی با این اقیانوس بیکران هستیم ، امیدکه باعلمداری امام خامنه ای«مدظله العالی» پلی بزنیم به انقلاب جهانی امام عصر «ارواحنا فداه»
#نهمدیماه
#روزبصیرت
زینب بساط نیا
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید در دولت های اصلاح طلب چه گذشت...
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn