Entekhab-Salehan-www.Ziaossalehin.ir-jelde07.pdf
333.1K
#تبیینکنید
📚مجموعه کتابهای انتخاب صالحان
جلد هفتم: تکلیف نخبگان
📖برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری حفظه الله درباره اهمیت انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
لیست های احزاب و جریانات سیاسی در تهران که تا کنون منتشر شده اند ، جهت اطلاع اساتید محترم
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا باید رای بدهیم؟
اگر نخواهیم رای بدهیم چه اتفاقی خواهد افتاد؟!
#انتخابات
#نشر_حداکثری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک "انتخاب" و این همه "دشمنی"!
🔶رسانههای فارسیزبان همزمان با نزدیک شدن به انتخابات در حال ایجاد موج گسترده رسانهای با موضوع تحریم انتخابات هستند.
🔺با نگاهی گذرا به مواضع این شبکهها درباره ایران و نسخهپیچیهایی که این سالها علیه مردم ایران داشتهاند به این نتیجه میرسیم که تحریم انتخابات هم نه از روی دلسوزی، بلکه برای خوشرقصی در چشم اربابانشان جهت پر کردن کیسههای خود میباشند.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فایل های شبهات کاربردی در چهار موضوع فرهنگی ، اقتصادی، انتخابات و مجلس
📌حجم متنی فایلها بالا نیست و میتوان با مدت زمان مطالعه کوتاه به جواب های متقن برسید و پاسخ شبهات مردم را بدهید.
پاسخ ها به شکل کوتاه جواب و جواب تفصیلی هستند تا با مخاطب شناسی که خود مبلغ دارد جواب پرسشگر را بدهد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
کتاب انتخاب آگاهانه مجلس کارآمد.pdf
601.1K
#محتوایتبیینی
کتاب: انتخاب آگاهانه، مجلس کارآمد
به ما بپیوندید
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
باسلام و تحیات
لینک زیر حکم ماموریت شماست لطفا شخصا ملاحظه فرمایید
https://DigiPostal.ir/cupzznm
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
انتخابات و اصلاح امور
انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در کمتر از چند روز دیگر برگزار خواهد شد و ملت با حضور در پای صندوق های رای، کاندیدای مورد علاقه خود را انتخاب خواهند کرد.
حال سوال اینجاست به طور کلی، ساز و کار انتخابات و حضور مردم پای صندوق های رای چه گره ای از مشکلات آنان باز خواهد کرد؟؟
۱_بیان خواسته های مردم از طریق انتخابات؛
افراد و کاندیدای انتخابات در زمان تبلیغات، برنامه ها_نیاز ها و اولویت های حوزه انتخابیه خود را به نمایش عموم می گذارند و حالا این مردم هستند که با توجه به خواسته و نیازهایشان کسی را انتخاب می کنند که بیشترین نزدیکی و قرابت را با اولویت های زندگیشان دارد.
نکته مهم اینکه مردم فقط از این طریق می توانند خواسته های خود را مطرح کنند و نمایندگان آنها نیز این خواسته ها را پیگیری و به سرانجام برسانند.
این مهم زمانی اهمیت خود را نشان می دهد که نظام مردم سالار کشورمان را با نظام های دیکتاتوری و یا سلطنتی مقایسه کنیم که اساسا فرصتی برای عموم جامعه که بتوانند نیازهای خود را مطرح و از نمایندگان خود مطالبه کنند ایجاد نخواهد کرد.
۲_چرخش نخبگان؛
از فرصت های مهم که انتخابات برای ساختار سیاسی کشور ایجاد می کند چرخش نخبگان و ورود افراد تازه نفس، پر شور، پر انرژی و با برنامه و طرح های جدید است که از رکود و انفعال در کشور جلوگیری می کند که خود عاملی برای پویایی و نشاط کشور است و می تواند مسیر پیشرفت را سرعت ببخشد و با انرژی بیشتر به سمت اهداف مورد نظر حرکت کند.
۳_افزایش همکاری مردم و نظام حاکم؛
در نظام های پادشاهی که فرصتی برای حضور مردم در ساختار سیاسی کشور وجود ندارد و مردم خود را نسبت به نظام سیاسی مستقر بیگانه می دانند، برای پیشبرد بهتر امور نیز کمکی به نظام مستقر نخواهند کرد و مسیر پیشرفت به صورت درون زا در کشور شکل نخواهد گرفت. پیشرفت واقعی زمانی شکل میگیرد که مردم در انجام امور دارای سهم و نقش اصلی باشند وبتوانند به کنشگری بپردازند.
این فرصت در نظام های مردم سالار که مردم، پایه اصلی قدرتند و در امر مشارکت سیاسی از جمله انتخابات حاضر می شوند به خوبی وجود دارد و با کمک و همکاری مردم و دولت است که می توان به حل مشکلات امیدوار بود. ضمن انکه زمانی که انتخابات پرشور و با مشارکت بالای مردم برگزار شود، نظام سیاسی حاکم، خود را وامدار و بدهکار مردم می داند و حداکثر انرژی و توان خود را جهت حل مشکلات مردم خواهد گذاشت.
۴_حضوری که امنیت ساز است؛
از الزامات اولیه برای برای رشد و توسعه هر کشور، وجود فضای آرام و امنی است که می تواند بستر ساز اقتصاد پویا و قوی باشد.
واقعیت آن است که به دلیل فضای خاص کشور ما و وجود دشمنانی قسم خورده، ایجاد امنیت در اولویت اول کشور است و این امنیت ایجاد نخواهد شد مگر به واسطه حضور مردم در عرصه های مختلف جامعه.
تجربه سالهای گذشته نیز به خوبی نشان داده است که رابطه مستقیمی میان حضور مردم و امنیت برقرار است. این حضور می تواند منجر به وحدت ملی_ قدرت ملی و ایجاد امنیت پایدار برای کشور شود و در سایه امنیت پایدار است که اقتصاد یک کشور می تواند به خوبی به رشد و پیشرفت برسد.
جمع بندی اینکه؛ برگزاری انتخابات در ایران به ویژه اگر با مشارکت بالای مردم برگزار شود میتواند آورده های فراوان سیاسی_ اقتصادی و اجتماعی برای ملت ایران به همراه داشته باشد که این مهم انشالله در ۱۱ اسفند ماه امسال به خوبی رقم خواهد خورد.
✍سید محمد علی فروتن
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢امروز صحنه انتخابات ،صحنه کربلا است ؟
👈کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود!!! اگر بعد از واقعه کربلا عده ای پشیمان می شدند! که شدند ! ولی چه سود ؟ چون عمل در موقع مقتضی اگر انجام شود ممدوح و قابل تقدیر است.مثال یاران امام حسین علیه السلام در کربلا و عمل به تکلیف و یاری امام حسین علیه السلام.حالا اگر در میدان انتخابات وارد نشویم و یا ضعیف و حداقلی پای صندوق های رای حاضر شویم و فردای آن روز فشارها و تحریم های دشمنان مضاعف شود و اغتشاشات دوباره آغاز شوند ! آنانی که ادای تکلیف نکردند! چه حال و هوایی خواهند داشت!!! اگر وجدان داشته باشند جز شرمندگی و سر بزیر و خجل شدن و...چیزی ندارند!!!پس تا دیر نشده تصمیم بگیریم در انتخابات شرکت کرده و با انتخاب خود مسیر پیشرفت های آتی کشور را سرعت ببخشیم!!!
👈دشمن همواره بیدار و مترصد فرصت اسیب رساندن به انقلاب اسلامی بوده و هست. ولی در آزمون های این نظام بیشترین تلاش و برنامه ریزی را دارد تا به روش های مختلف آحاد مردم را از حضور پای صندوق های رای مانع شود!!!
👈دشمن را ابتدای انقلاب و انتخابات آن تا کنون با برنامه و راه کارهای گوناگون وارد عرصه شده،در این انتخابات راهبرد دشمنان تحریم یا عدم حضور پای صندوق های رای است.دلایلی که در این انتخابات بکار گرفته اند: آن کسانی که نظام میخواهد از صندوق های رای بیرون می آید؟ رای ما بی نتیجه است!همه کاندیداها را شورای نگهبان رد صلاحیت کرده ! از جریان و جبهه ما هیچ کس تایید صلاحیت نشده ! وضع معیشتی و اقتصادی بسیار نامطلوب است!مگر مجالس گذشته چه کاری برای ما کرده اند؟و دهها دلیل تراشی دیگر...
👈حضرت آقا از خواص انتظار داشته و دارند که در گردنه های حساس و سرنوشت ساز کشور باید به میدان آمده و ادا تکلیف کنند! آن ادای تکلیف از منظر امام خامنه ای عزیز عبارت است از: دعوت به حضور پای صندوق های و بیان نقاط قوت و قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران و نهادهای منتسب به نظام و...!ولی برخی از خواص و نیروی اثر گذار در افکار عمومی دنبال تخریب مسئولین و حمله به آنها و بیان و بزرگ کردن نقاط ضعف و در نهایت کارآمد جلوه دادن نظام و مسئولان آن! که خود عمل در پازل مد نظر دشمن است.
👈پس افسران انقلاب بهوش باشید دشمن را در رسیدن به هدفش که برگزاری انتخابات حداقلی و مشارکت ضعیف ناکام بگذاریم! با دعوت چهره به چهره و جمع های خانوادگی و دوستانه و شغلی و ...همه را به حضور در انتخابات دعوت کنیم.
✍سهراب خلیلی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️ تحلیلی بر ضرورت مشارکت در انتخابات،پارامترهای و الزامات
🟢آگاهی و اطلاعات لازم را به بدنه خاکستری و سیاه و سفید جامعه مبنی بر ضرورت حضور پای صندوق های رای و بیان آثار مشارکت حداکثری در داخل و خارج از کشور
🟢پیش بینی الزاماتی برای مشارکت در انتخابات از جمله :
👈گام اول: مطلع کردن آحاد جامعه به چرا باید در انتخابات شرکت کرد؟بیان پیامدهای آسیب زای مشارکت حداقلی در انتخابات برای اقشار مختلف جامعه.
👈گام دوم: کاهش حداقلی خدمات دولتی در عرصه های شهری و استانی و کشوری به افرادی حائز شرایط در انتخابات و رای دادن هستند ولی به دلایلی در انتخابات شرکت نمی کنند! در استخدام ها توجه به داشتن مهر حضور در انتخابات پر شناسنامه فرد و فقدان مهر را جویا شده و علل آن بررسی شود.
👈گام سوم : در مراحل بعدی کاهش متوسط میزان خدمات دولتی از جمله در بانک ها و دادن مجوزها و ادارات دولتی ،مهر انتخابات در شناسنامه افراد بررسی گردد در افراد دارای تقاضای استخدام در ادارات و نهادهای دولتی و بعنوان یک پارامتر در اشتغال مد نظر قرار گیرد.
👈گام چهارم:در مرحله سوم کاهش حداکثری بهره مندی افراد و گروه ها از خدمات دولتی و خصوصی و تعاونی و ایجاد موانع قانونی و حقوقی در اخذ خدمات متنوع دولتی از جمله عدم اجازه خروج از کشور و اخذ ویزا و پاسپورت
👈گام پنجم: بکارگیری معیارهای انگیزشی در مورد مشارکت کنندگان از جمله کمک هزینه مشارکت و بسته های تشویقی از جمله وام قرض الحسنه و ارتقای شغلی و بن خرید کالا ...، اعطای امتیازات و ارتقای شغلی مثلاً افزایش آیتم های افزایش حقوق و مزایا و ارتقاء درجات نظامی و شغلی و...
👈گام ششم:ارائه تذکر از سازمان ها و نهادهای مسئول در خصوص پیامدهای عدم حضور در انتخابات ،به افراد و اشخاصی که افتخارشان عدم وجود مهر انتخابات در شناسنامه آنها است!!! مثلاً در کسب مجوزهای قانونی کسب و کار و تعویق انداختن یک ترم حضور در دانشگاه ها و مراکز آموزشی
گام هفتم :سیر صعودی عدم ارائه خدمات دولتی و تعاونی و حتی خصوصی به افرادی که در انتخابات شرکت نکرده و دیگران را به عدم حضور تشویق می کنند به شکل کوتاه مدت و حتی محرومیت مادام العمر از مشاغل دولتی و حضور پر دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی در کشور یا قطع یارانه ها دولتی و دریافت وام از بانک ها
👈گام هشتم :اعمال جریمه های نقدی متوسط و سنگین بر عدم حضور و مشارکت در انتخابات مثل کشور بلژیک در بار اول عدم حضور پای صندوق های رای ده دلار و بار دوم ۲۵ دلار و در صورت ادامه ده سال زندان و محرومیت از اشتغال در ادارات دولتی و...
🟢به امید حضور حداکثری پای صندوق های رای با همراه داشتن حداقل یک نفر مخالف رای دادن
✍ سهراب خلیلی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
جزوه قرمز (در انتظار).pdf
2.47M
⁉️ جزوه قرمز "در انتظار!"
🔹مسائلی که در گِرو ورود مجلس است
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
Entekhab-Salehan-www.Ziaossalehin.ir-jelde08.pdf
262.6K
#محتوایتبیینی
📚مجموعه کتابهای انتخاب صالحان
📜جلد هشتم: الزامات داوطلبی
📖برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری حفظه الله درباره اهمیت انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی.
به ما بپیوندید.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
474_34699712219818.pdf
1.81M
#تبیینکنید
📝 نشریه الکترونیکی #بیان
به چه کسانی رای بدهیم؟!
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
دادههای آنلاین درباره میزان مشارکت در انتخابات چه میگویند؟
🔹با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس بحث درباره میزان مشارکت ،افزایش یافته است. یکی از روشهای بررسی این موضوع رجوع به دادههای آنلاین است. هرچند از طریق بررسی داده های آنلاین میزان مشارکت در انتخابات را نمیتوان تخمین زد، اما تغییر حساسیت مردم به انتخابات را میتوان بررسی کرد.
🔸دادههای توئیتر نشان میدهد که موضوع انتخابات در توئیتر از سه هفته پیش کمی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است که این امر نیز در سایه هشتگهایی که توسط جریان انقلابی ترند شد و رقابتهای میان آنها قابل تحلیل است. ذکر این نکته مهم است که حساسیت به انتخابات در توئیتر در این سه هفته اخیر چندان تغییری نکرده است و انتشار لیستهای انتخاباتی تغییر محسوسی در آن محیط که عمدتا سیاسیتر است، ایجاد نکرده است.
🔹اما دادههای تلگرام و گوگل وضعیت متفاوتی را نشان میدهد. روندی که در جستجوهای گوگل و پستهای تلگرامی مشاهده میشود بیانگر افزایش جستجوها راجع به انتخابات و افزایش مطالب کانالهای تلگرامی در این خصوص است. در تلگرام از زمان انتشار لیستهای انتخاباتی، افزایش محسوس مطالب کانالهای تلگرامی راجع به انتخابات مشاهده میشود.
🔸دادههای گوگل از این حیث ارزش توجه بیشتری دارد چون بیانگر جستجوهای مردم است. این جستجوها راجع به انتخابات از هفته پیش ناگهان شدت بیشتری گرفته است.
🔹اگر فرض کنیم میان جستجو راجع به انتخابات و مشارکت در انتخابات همبستگی وجود دارد، بر اساس دادههای گوگل میتوان گفت که استانهای کهگیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی، ایلام، چهارمحال و بختیاری و قم بیشترین میزان مشارکت را خواهد داشت. در سوی دیگر نیز البرز، تهران و اصفهان کمترین جستجو راجع به انتخابات را داشتهاند و احتمالا انگیزه کمتری برای مشارکت در این استانها باشد.
🔸ذکر این نکته ضرورت دارد که افزایش جستجوها راجع به انتخابات لزوما بهمعنای افزایش مشارکت نیست؛ چرا که تلاش برای آگاهی از لیستهای انتخاباتی توسط کسانی که از گذشته قصد شرکت در انتخابات داشتند، خود میتواند منجر به افزایش جستجو در گوگل شود. با اینحال این دادهها را بهمعنای افزایش حساسیت بخشی از مردم به موضوع انتخابات میتوان تفسیر کرد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
dr.elaahinejad(01).mp3
4.1M
❇️ سوالات #انتخابات
🔰 پاسخ به سوالات و شبهات پر تکرار انتخابات / بخش پنجم
❓اهمیت و کارکردهای انتخابات در نظام اسلامی چیست؟
🎙 کارشناس: حجت الاسلام دکتر محسن الهی نژاد، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
dr.elaahinejad(02).mp3
2.74M
💢 سوالات #انتخابات
🔰 پاسخ به سوالات و شبهات پر تکرار انتخابات / بخش ششم
❓انتخابات پیش روی یازدهم اسفند در منشور نگاه رهبر حکیم انقلاب چه جایگاهی دارد؟
🎙 کارشناس: حجت الاسلام دکتر محسن الهی نژاد، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
dr.elaahinejad (03).mp3
4.17M
✳️ سوالات #انتخابات
🔰 پاسخ به سوالات و شبهات پر تکرار انتخابات / بخش هفتم
❓راهکارهای تحقق راهبردهای اساسی رهبر حکیم انقلاب در انتخابات پیش رو چیست؟
🎙 کارشناس: حجت الاسلام دکتر محسن الهی نژاد، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
dr.elaahinejad (04).mp3
4.12M
☑️ سوالات #انتخابات
🔰 پاسخ به سوالات و شبهات پر تکرار انتخابات / بخش هشتم
❓حساسیت های این انتخابات از منظر تلاش های مخرب دشمن چیست؟
چرا باید مراقب دو قطبی ها باشیم؟
چه راهکارها و تدابیری در مقابل اقدامات دشمن اتخاذ کنیم؟
🎙 کارشناس: حجت الاسلام دکتر محسن الهی نژاد، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
#محتوایتبیینی
#مرور_سریع
فهرست مجموعه سخنرانی های علامه مصباح یزدی (قدس سره) پیرامون انتخابات و ابعاد آن:
◀️ | انتخابات ۱ | اسلام و مسئولیت های اجتماعی
◀️ | انتخابات 2 | ضرورت توجه به وظایف اجتماعی اسلام
◀️ | انتخابات 3 | معیارهای گزینش دولتمردان اسلامی
◀️ | انتخابات 4 | اصلح در نظام اسلامی
◀️ | انتخابات 5 | سختی تشخیص تکلیف در امتحان های پیش رو
◀️ | انتخابات 6 | وظایف اجتماعی؛ لوازم و آسیب ها
◀️ | انتخابات 7 | تعاون و همکاری ضرورت فعالیت های اجتماعی
◀️ | انتخابات 8 | ما مرد تکلیفیم؛ نه مسئول نتیجه
◀️ | انتخابات 9 | شعارهای انتخاباتی و گفتمان امام و انقلاب
◀️ | انتخابات 10 | ضرورت و چگونگی شناخت اصلح
◀️ | انتخابات 11 | نقش روحانیت در حماسه ی سیاسی
◀️ | انتخابات 12 | پایداری، حماسه ی سیاسی، معیارهای اصلح
◀️ | انتخابات 13 | ...و خداوند نتیجه را رقم می زند
◀️ | انتخابات 14 | انتخابات و وظیفه ی نخبگان
◀️ | انتخابات 15 | سنت های جاری خداوند و عوامل پیروزی در آزمون ها
◀️ | انتخابات 16 | انتخابات خبرگان، ظهور تمامیت دین
◀️ |انتخابات 17 | معیار انتخاب مسئولان: ایمان و اطاعت از خداوند
◀️ | انتخابات 18 | انتخاب اصلح، تکلیف الهی
◀️ | انتخابات 19 | انتخاب آگاهانه
◀️ | انتخابات 20 | معیار انتخاب
◀️ | انتخابات 21 | مردمسالارى دینى، متناقضنمایى بىپاسخ! (تبیین مردمسالارى دینى):
◀️ | انتخابات 22 | معیارهای انتخاب رئیس جمهور اصلح
◀️ | انتخابات 23 | نقش مردم در تشکیل حکومت اسلامی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn