آموزش نحوه ورود به کلاس ها در سامانه:
برای ورود به سامانهآموزش دو راه وجود دارد روش اول استفاده از لب تاپ و یا دسک تاپ میباشد و روش دوم استفاده از تلفن همراه می باشد.
در روش اول یعنی استفاده از لب تاپ و یا کامپیوتر داشتن دوربین و میکروفون برای ارتباط با استاد و یا توضیح درس توسط استاد مورد نیاز می باشد همچنین برای راحتی استفاده از مرور گر فایرفاکس(به دلیل شناختن راحت سیستم میکروفون و دوربین) و همچنین نصب افزونه flash player 10.3 برای استفاده از سامانه الزامی می باشد.بعد از چک کردن موارد فوق لینک کلاس در گروه آموزش گذاشته می شود که با کپی آن در فایرفاکس و انتخاب روش ورود (از دو روش یوزر پسورد برای اساتید و ورود نام به صورت مهمان برای دانشجویان) وارد کلاس شوید.
در روش دوم کافیست فقط نرم افزار آدب کانکت که در زیر لینک آن گذاشته شده را نصب کنید و از سیستم ویدئو کنفرانس با ورود لینک که پیامک می شود و وارد کردن نام به صورت مهمان وارد کلاس شوید.
Ios
https://apps.apple.com/us/app/adobe-connect/id430437503
Android
https://cafebazaar.ir/app/air.com.adobe.connectpro
Windows
https://soft98.ir/software/flash-tools/29-adobe-flash-player.html
Adobe Reader.apk
8.49M
👆👆
✅نرم افزار مورد نیاز جهت باز کردن کتاب ها با فرمت پی دی اف pdf
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
👇👇
🆔
🌏 1. « مهمترین مسئولیت»
ما مسئوليم؛ چون داراييم.
✅مسئوليت ها بر اساس توانايى ها است نه فقط آگاهى ها؛ ﴿لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً الّا وُسْعَها﴾)بقره، 286.(
✅ و انسان داراترین مخلوق الهی است ﴿لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في أَحْسَنِ تَقْويمٍ﴾ (تین،۴)
✅ این اندازه دارایی بزرگ تر از بهشت است که بهشت منزلگاه است نه مقصد و مقصود ﴿جَنَّاتُ الْفِرْدَوْسِ نُزُلاً ﴾ (کهف،۱۰۷)
✅ما در برابر این همه استعداد های نهفته در وجود خود مسؤلیم نه بی تفاوت
✅چگونه و با چه رهنمودی و راهکاری آنها را در این فرصت عمر فعال کنیم تا در ابدیت خود با خود بی توشه دچار نشویم؟
آیا چارۀ جامعی مطمئن تر از کتاب و سنت سراغی هست؟
✅ 3. «مهمترین رسالت(بندگی)
همه ما انسانها مبعوث شده ایم برای اداء «عبودیت».﴿ يا أَيُّهَا النَّاسُ اعْبُدُوا رَبَّكُمُ الَّذي خَلَقَكُمْ وَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ﴾ (بقره،۲۱)
تفاوت انسان ها نیز درهمین تفاوت وسعت بعثت شان است
🔹گروهی چنان عزم بر اداء آن یافتند که استوار بر اداء آن شدند ﴿أُولُوا الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُل﴾(احقاف، ۳۵)
🔹و گروهی دیگر فراموش کردند و استواری نشان ندادند ﴿فَنَسِيَ وَ لَمْ نَجِدْ لَهُ عَزْما﴾ (طه،۱۱۵).
✅عبوديت فقط به معنای عبادت نیست که شیطان در عبادت نه تنها عاجز نبود بلکه عابد هم بود اما از عبودیت عاجز و عاری بود. عبوديت؛ يعنى ، محركها و حركتهاىكنترل شده باشند و محركى جز اللَّه نباشد.
در عبوديت 3⃣سه عنصر نيّت و سنت و اهميّت، نهفته است. او حركتى را مىخواهد كه مهمترين و ضرورىترين است. هر عملى كه از اين سه عنصر بهرهمند نشود، بر فرض عبادت باشد، عبوديت نيست و ارزش ساز نيست؛ چون «لا عَمَلَ الَّا بِالنيَّةِ وَ لا نِيَّةَ الَّا بِاصابَهِ السُّنَّةِ»؛ عمل بدون نيت معنا ندارد اين كافى نيست كه به خاطر خدا حركت كنى، كه اين حركت بايد مطابق با کتاب و سنت باشد. بنابراین اگر عملی برای خدا باشد و مهمترین و ضرورترین هم باشد اما مطابق خواسته خدا و براساس کتاب و سنت نباشد بندگی نیست.
✅ 4. مهمترین اقدام(تزکیه)
مهمترین وظیفه و اقدام انسان در دو عرصه نظری و عملی ترسیم می شود.
1⃣در حکمت نظری ؛ مهمترین حکمت نظری کسب معرفت توحید است و این نشان و قابلیت انسان است تا بدین معرفت برسد ﴿فَاعْلَمْ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلَّا اللَّه﴾ (محمد،۱۹) و باز خورد این معرفت توحیدی در آخرت نمایان می شود چرا که فقط اهل توحید اهل سعادت و جایگاه هشان بهشت ابدی است و به میزان ضریب معرفت توحیدی مان تقرب به خدای متعال داشته و در سعادت ابدی از رستگاران محسوب می شویم.
2⃣در بُعد حکمت عملی مهمترین وظیفه «تزکیه» است در سوره «الشمس» بعد از قسم های پی در پی به مهمترین وظیفه انسان اشاره می کند وآن تزکیه است ؛ ﴿قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاها﴾(شمس،9) چنین افرادی قطعا سعادت پیشه هستند اما در اینکه با چه فرایندی می توان به این معرفت توحیدی دست یافت و با چه راهکار می توان موجبات تزکیه را فراهم کرد؟
✅رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در جواب این سؤال می فرماید:«إن أرَدتُم عَیشَ السُّعَداءِ و مَوتَ الشُّهَداءِ وَ النَّجاةَ یومَ الحَسرَةِ وَالظِّلَّ یومَ الحَرورِ وَ الهُدی یومَ الضَّلالَةِ، فَادرُسُ وا القُرآنَ».
خلاصه کسب معرفت توحیدی و تزکیه جز با قرآن میسر نیست و اگر دیگر منابع معرفتی نیز به این امر اشاره دارند بر اساس آموزه های وحیانی است.
☪️2. « مهمترین هدف(لقاء الله)
✅انسان¬ها را با اهداف شان باید شناخت «قَدْرُ الرَّجُلِ عَلَى قَدْرِ هِمَّتِه»
✅و مهترین هدف انسان لقاء خداست ﴿يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ إِنَّكَ كادِحٌ إِلى رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلاقِيه﴾(اشتقاق،6)
✅چرا که خدا خودش هدف خلقت است و اگر فرمود: ﴿وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُون﴾(ذاریات،56) یعنی عبودیت مقصد جن و انس است و نه مقصود و هدف خداوند. چون خداوند کمال مطلق است و خودش هدف است وهمه هستی قصدو هدف شان لقاء اوست ﴿اللَّهُ الصَّمَد﴾.
✅آیا برای رسیدن به لقاء او چاره ایی جز کلام خدا(قرآن) وبیان اولیاء خدا چیز دیگری هست؟
✅خلاصه #قرآن کتاب هدایت برای کسانی است که خدا را می خواهند«ألا من اشتاق إلی اللّه فلیستمع كلام اللّه».
🌿 تفاوت مومن و منافق 🌿
🌹 پیامبر اکرم حضرت محمد (صلی الله علیه و آله)
💐 إِنَّ الْمُؤْمِنَ هِمَّتُهُ فِي الصَّلاةِ و َالصِّيامِ و َالْعِبادَةِ و َالْمُنافِقُ هِمَّتُهُ فِي الطَّعامِ و َالشَّرابِ كَالْبَهيمَةِ.
🌾 همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات.
📚 (مجموعه ورام ج۱، ص ۹۹)
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولای
#عماریون_رهبریم
⏰ساعت: 22/00
🗓تاریخ:99/02/11
🔍موضوع:
#حقوق_بشر_غربی_نارسائی_های_بنیادین_ابزار_فشار
🎙ارائه #جناب استــاد ربانی
🆔 @ammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
🔻 دربارۀ شهیدِ عزیزِ بزرگوارمان، مرحوم آیتالله مطهّری:
1⃣ امثالِ مطهری، «مبانیِ فکرىِ مستحکم» را برای نهضتِ اسلامیِ مردمِ ایران آماده کردند؛ یعنی «زیرساختهای فکری» را که بر اساسِ آنها میشود فکر کرد، پرورش و گسترش داد، تفریعِ فروع کرد و نیازهای فکریِ امروزِ جوانها را پاسخ داد.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ علما و روحانیان، ۱۹ مهر ۱۳۹۱).
2⃣ در کشورِ ما، آن سخنِ قاطعی که توانست «تفکّراتِ مارکسیستی» را مثلِ پنبه، حلاجی کند و به هم بزند و بادِ هوا کند، فرمایشاتِ مطهری بود.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ علما و روحانیان، ۱۹ مهر ۱۳۹۱).
3⃣ مطهّری، خصوصیّاتِ ممتازِ بسیاری داشت، امّا شاخصۀ شخصیّتِ او، «معلّمی» بود؛ معلّم بود؛ در حوزه و دانشگاه و محیطِ زندگی. سخنرانیهای او هم تعلیم و درس بود؛ چون با اخلاص و بااجتهاد و با تلاش بود. او برای هر موضوعی، یادداشتهایی داشت؛ در هرجا یک نکتهای مشاهده میکرد، بیدرنگ آن را یادداشت میکرد و در یک جای مشخّصی میگذاشت. ایشان به من نشان داده بود پاکتهایی را که دربارۀ موضوعاتِ مختلف در اینها یادداشت کرده بود. من همانوقت، تعجّب میکردم که ایشان چقد «حوصله» و «نشاط» و «پیگیری» و «تلاش» دارد!
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴).
4⃣ امروز چند دهه از شهادتِ این مرد میگذرد، امّا کتابها و حرفهای او، همچنان «زنده» است. امروز هم همان تعلیمات، به دردِ «نسلِ جوان» و «محقّقان» میخورد. البتّه اینها کفایت نمیکند؛ چون افکار و شبهاتِ جدیدی پدید آمدهاند و ازاینرو، باید کسانی «مطهّریوار»، کار کنند، امّا درعینحال، این نام، «نامِ ماندگار»ی است.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴).
5⃣ کتابهای مطهّری، همچنان «در قلّه»، و «خیلی باارزش» هستند.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ دانشجویان؛ ۲۰ تیر ۱۳۹۴).
6⃣ مطهّری، «بااخلاص» حرکت میکرد و کارش برای «خدا» بود. نتیجۀ «اخلاصِ» او نیز این شده است که کارهای او، «ماندگار» شده است؛ چنانکه دهها سال است که شهید شده، امّا همچنان، کسانیکه اهلِ فکر و در پیِ فهمیدن هستند، دنبالِ کتابهای مطهّری میدوند و کتابهای او را بهقولِ سعدی، «چون کاغذِ زر میبرند»! آدمی بود «زمانشناس» و «نیازشناس»، و برای پُر کردنِ خلأ این نیازها، کار میکرد.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵).
7⃣ مطهّری بهمعنای واقعیِ کلمه، «معلّم» بود؛ هم در زبان، هم در عمل، هم در سبکِ زندگی و شیوۀ سلوکِ با زمان و اهلِ زمان.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶).
8⃣ مطهّری را از دست دادیم، امّا «آثارِ او» باقی است. من بهجدّ، توصیه میکنم از نظراتِ او، هرچه میتوانید استفاده کنید؛ چون کتابهای ایشان، ذهن را «هدایت» میکند و «پرورش» میدهد و از «معارفِ صحیح و متینِ اسلامی»، پُربار میکند.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶).
9⃣ مطهرّی و برخی دیگر از شهدای انقلاب، انسانهایی بودند که امثالِ اینها در طولِ زمان، کمتر در یک کشوری بهوجود میآید؛ این قبیل افراد میتوانند «تعیینکنندۀ سرنوشتِ کشورها» باشند.
(آیتالله خامنهای، در مراسمِ سالروزِ رحلتِ امام خمینی، ۱۴ خرداد ۱۳۹۶).
0⃣1⃣ اساتید و دانشجویان، هرچه میتوانند با آثارِ مطهّری، «اُنس» پیدا کنند. سالهای متمادّی از حیاتِ بابرکتِ مطهّری گذشته است، امّا شهادت و خونِ مطهّرِ او، امضای حرفهای او است. او «صادق» بود و «راست» گفت، و «خوشفکر» و «بااستعداد» و «قویِ از لحاظِ فکری» بود. بحمدالله، میراثِ خوبی از خود به یادگار گذاشته که تا امروز، همچنان موردِ استفاده است.
(آیتالله خامنهای، در دانشگاهِ فرهنگیان، ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷).
1⃣1⃣ مطهّری، بهمعنای واقعیِ کلمه، یک «معلّمِ دلسوز» بود، خوب «فکر» و «بیان»، و آنگاه، «دنبال» میکرد؛ ما از نزدیک میدیدیم که چگونه دلسوزانه، «رسوخِ اندیشههای عمیقِ اسلامیِ خود را در ذهنِ جوانها» دنبال میکرد. سرانجام نیز در این راه، «شهید» شد، و این، «مهم» است؛ چون این شهادت، «امضای قطعیِ خدایمتعال در پای کارنامۀ او» است.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ معلّمان، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸).
2⃣1⃣ مجموعههای دانشجویی باید «نهضتِ کتابخوانی» را راه بیندازند، و من در جلساتِ قبلی که با دانشجوها داشتهام، مکرّر دربارۀ «کتابهای مطهّری»، صحبت کردهام.
(آیتالله خامنهای، در دیدار دانشجویان؛ ۱ خرداد ۱۳۹۸).
➡️ https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
پشتپرده تحریکات فرقهای علیه دولت لبنان چیست؟
نمادهای سیاسی لبنان پس از آغاز اقدامات دولت جدید این کشور در مسیر مقابله با فساد و مورد تهدید واقع شدن منافعشان موجی از تحریکات فرقهای را در خیابانها بهراه انداختهاند.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/02/11/2254257
استراتژی بیشینهسازی قدرت
قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند.یاسرجبرائیلیhttps://www.farsnews.ir/news/13990210000054
🌺 اَللَّهُمَّ وَ صَلِّ عَلَي وَلِيِّ أَمْرِكَ الْقَائِمِ الْمُؤَمَّلِ وَ الْعَدْلِ الْمُنْتَظَرِ وَ حُفَّهُ بِمَلاَئِكَتِكَ الْمُقَرَّبِينَ وَ أَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ . 🌺
🌾 خدايا درود فرست بر ولي امرت، آن قائم آرزو شده، و دادگستر مورد انتظار، و او را در حمايت فرشتگان مقرّبت قرار ده، و به روح القدس تأييدش كن اي پروردگار جهانيان.
🔴ادبیات ارعاب، دال مرکزی گفتمان غربگراها
✍محمد عبدالهی
🔰 #تاجزاده که قبلا گفته بود اگر روحانی نمی آمد ایران ونزوئلا می شد، اخیرا بعد از پرتاب #ماهواره_نور گفته همین طور پیش برویم یاکره شمالی می شویم یا نهایتا شوروی فروپاشیده شده!
🔰ادبیات ارعاب، همواره دال مرکزی گفتمان #غربگرایان ایرانی بوده. مدام در حال ترساندن مردم از شرایط موهوم آینده هستند و با این ادبیات یا خسارتی چون برجام را نصیب مردم می کنند یا می خواهند جلوی پیشرفت هایی چون #فضایی_شدن و #هسته_ای_شدن را بگیرند. در شرایطی که دنیا و حتی دشمنان معترف به اقتدار ایران هستند، این جریان به میدان می آید و همچنان کشور خود را ضعیف و درمانده و عاجز ترسیم میکند و دنبال وارونه نمایی ست.
🔺#ونزوئلا به خاطر اقتصاد تک محصولی و وابستگی شدید به فروش نفت به این روز افتاده. بلایی که دولت و مجلس غربگرا با بودجه های نفتی می خواهند بر سر کشور بیاورند.
🔺#شوروی با دکترین #سازش، اعتماد #گورباچف به #ریگان و صف کشیدن مردم مسکو جلوی مک دونالد(شیفتگی بیش از حد به آمریکا) فروپاشید نه با موشک هایش!
🔰فرمولی که غربگراها دنبالش هستند، نتیجه ای جز اعطای امتیازات یکجانبه به غربی ها و بردن کشور به سمت عقیم شدن دفاعی و #لیبی_شدن ندارد.
🔰 16 سال پیش در چنین روزهایی لیبی #هسته_ای و بعد از مدتی #موشک هایش را تحویل غرب داد و امروز با آن همه نفت و ثروت، کشوری ویران و تکه پاره شده است. لیبی برای غربی ها الگوی #مهار کشورهای مقاوم در برابر آمریکا شده و امید غرب برای لیبی سازی ایران همین امثال تاجزاده است!
🇮🇷
2853_41699.pdf
339.2K
✨چند روز پس از پرتاب موفق ماهواره نظامی «نور» و قرار گرفتن آن در مدار زمین، آقای محسن امینزاده عضو موسس جبهه مشارکت و معاون وزارت امور خارجه در دولت آقای خاتمی، طی مطلبی با عنوان «استراتژی بازدارندگی» در روزنامه شرق، به ناکارآمدی ایده «بازدارندگی نظامی» پرداخته، ضرورت در اولویت قرار گرفتن «بازدارندگی اقتصادی» را مطرح کرده، و راه رسیدن به این نوع بازدارندگی را، نه خودکفایی اقتصادی و نه اقتدار نظامی، که «تنشزدایی با آمریکا» و رفع تحریمها نشان داده است. نوشته آقای امین زاده، باب خوبی را برای بحث پیرامون جهانبینی ایشان و همفکرانشان و نیز راهحلهایی که طی دهههای گذشته مبتنی بر این جهانبینی مطرح و اجرایی ساختهاند، باز کرده است.
▫️در سرمقاله ۹۹/۰۲/۱۰ روزنامه جوان به اعتبارسنجی مفروضات و پیشنهادات آقای امین زاده -که بخشی از تجلیات جهانبینی لیبرالیسم ایرانی است- پرداخته ام.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
🔺دین که میآید، برای کوبیدن عقل نمیآید! برای نسخ کردن عقل و بیرون راندن عقل از زندگی نمیآید! دین میآید برای چی پس؟ برای هدایت عقل، برای دستگیری عقل. عقل هست اما وقتی هوس در کنارش باشد؛ نمیتواند درست قضاوت کند. عقل هست ولی وقتی طمع پهلو به پهلویش باشد؛ نمیتواند درست ببیند. وقتی غرض در کنارش است، نمیتواند درست بفهمد. دین میآید هوسها را، هواها را، طمعها را، ترسها را، غرضها را از عقل میگیرد، عقل سالمِ کامل را تقویت میکند، تایید میکند تا او خوب بفهمد. ✅طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
📌متن شبهه👇 #1384
برنامه روزانه بهشت:
- ساعت ٣ صبح نماز شب
- ساعت ٤ صبح نماز صبح
- ساعت ٥ صبح دعاى بعد از نماز
- ساعت ٦ صبحانه كنار رود عسل با نان داغ و شير و سرشير و ...
- ساعت ٧ صبح گوش فرا دادن به سخنان گهربار پيامبر دويست و چهل و يكم در باب عدم هيزى كردن به حورى همسايه🤔
- ساعت ١٠ صبح مداحى حاج كريم
برنامه روزانه جهنميان:
- ساعت ٧ صبح: كنسرت متاليكا
- ساعت ١٠ صبح: رقص زومبا
- ساعت ١٢: كنسرت هايده
- ساعت ١٣ : كنسرت جنيفر لوپز
- ساعت ١٤: كنسرت مدونا
ساعت٢١ حسن ختام برنامه هاى روزانه
رقص جميله و محمد خرداديان
زمان خوردن و خوابیدن و سگیار کشیدن اختيارى!
حالا خود دانید دیگه📿😬😜😂
خلاصه شده
📌 *پاسخ به شبهه* 👇
تمسخر و شوخی کردن با واقعیت هایی که دین از آنها خبر داده تا انسان را از غفلت و گمراهی نجات بدهد، واقعا جای تعجب دارد.
⚠️ تعجب از اینکه چگونه برخی افراد اسباب بیداری و هدایت خود را با طنز و شوخی بی اثر می کنند.
اما متن پیش رو فقط یک شوخی نیست بلکه به صورت *مغرضانه* القائاتی خلاف واقع دارد.
نمونه های این القائات عبارتند از:
(سواد رسانه)
❌فضای بسته ی بهشت و فضای آزاد جهنم؛ شما در بهشت مانند دنیا، اسیر امر و نهی ها هستید اما در جهنم از هر امر و نهیی آزادید. اگر در دنیا را به لاابالی گری و سرخوشی گذراندی، در جهنم هم سرخوش و رها خواهی بود.
❌ادیسون، انیشتین و ... شخصیت هایی هستند که نزد عموم مردم، انسان های خوب و مفید برای بشریت به حساب می آیند اما نام آنها را جزو جهنمیان آورده تا القاء کند که طبق نگاه دینداران، این خادمان بشریت جهنمی هستند.
❌ذکر خداوند متعال، عبادت، نماز و دعا به درگاه او را به گونه ای ملال آور و کسل کننده القاء کرده است و تماشای رقص و کنسرت را در مقابل آن به عنوان امری مهیّج و سرگرم کننده نشان می دهد.
❌کنفرانس، همایش و کنگره ی علمی را در جهنم قرار داده تا القاء کند که دین با علم و پیشرفت مخالف است.
✅👇
« فَقَدْ كَذَّبُوا بِالْحَقِّ لَمَّا جاءَهُمْ فَسَوْفَ يَأْتيهِمْ أَنْباءُ ما كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ »(انعام/5) آنان، حق را هنگامى كه سراغشان آمد، تكذيب كردند! ولى بزودى خبر آنچه را به باد مسخره مىگرفتند، به آنان مىرسد (و از نتايج كار خود، آگاه مىشوند).
اسلام مدافع سر سخت آزادی است و عمده ی دستورات الهی، برای آزاد سازی انسان از دست نفس خویش و هدایت او به سمت کمال انسانی است. خداوند متعال این همه نعمت و زیبایی را آفریده تا انسان از آنها لذت ببرد، اما قوانینی را هم صادر کرده تا انسان با سرگرمی بیش از حد به لذت ها از ارزش های واقعی اش دور نشود.
✅اگر چه دین اسلام، راه حق و باطل و بهشت و جهنم را نشان داده است اما هیچ وقت به ما اجازه نداده که درباره ی عاقبت دیگران قضاوت کنیم. شخصیت های مثل ادیسون که خدمتی به بشریت کرده اند را ما نمی توانیم قضاوت کنید، درست است که مسلمان نبوده اند اما این تصور هم غلط است که « فقط مسلمان ها به بهشت می روند». ما نمی توانیم در کار خدا دخالت کنیم.
✅کدام انسان شریفی که خداوند حکیم، قادر، عادل، مهربان و کریم خود را شناخته است، عبادت و پرستش او را با عمل بیهوده ای مانند تماشای رقص عوض می کند؟
✅اسلام نه تنها مخالف علم آموزی نیست بلکه آن را بر هر زن و مرد واجب می داند (العلم فریضة علی کل مسلمٍ و مسلمةٍ(رسول گرامی اسلام)) و جای جای قرآن انسان را به طلب علم، تفکر و تعقل دعوت کرده است.
✅در این بهشت و جهنم خیالی، خبری از عدالت الهی نیست. تمام گناه ها در کنسرت و رقص و تمام خوبی ها در نماز و دعا و مداحی خلاصه شده است.
✅پس مجازات مستکبران و ستمگران غارتگر و کودک کش چه می شود؟ پاداش کسانی که یتیم نوازی کرده اند، گره از کار خلق باز کرده اند یا جان و مال خود را در راه میهن و ملت خود فدا کرده اند چه؟
⚠️بهتر است که هیچ وقت راه تفکر و اندیشه درباره ی دین حق را با تأثیر پذیری از چنین متن های مغرضانه و جاهلانه ای به روی خود نبندیم.
⚠️ چه باید کرد؟
نمیتوانید کانالهایی را که از دلهرهی مردم و از مبتلا کردن مردم نان میخورند اصلاح کنید!
اما میتوانید هر کانالی که مطالب نادرستِ نگرانکنندهی مشکلآفرین را به شما تحویل میدهد ترک کنید و به دیگران را هم آگاه کنید
--------------------------
سيدكاظم فرهنگ:
#نکات و #پیام های از هر جزء قرآن کریم
✅روز هفتم جزء #هفتم
قسمت اول
جزء هفتم قران از ایه ۸۳ سوره مائده تا انتهای آن و ۱۱۰ آیه نخست سوره انعام را در برمی گیرد:
در ادامه سوره #مائده، همچنان موضوع اهل کتاب و احکام مطرح است:
✅1-احکام
اى كسانى كه ايمان آورده ايد چيزهاى پاكيزهاى را كه خدا براى [استفاده] شما #حلال كرده حرام مشماريد و از حد مگذريد كه خدا از حدگذرندگان را دوست نمىدارد {۸۷}
و از آنچه خداوند روزى شما گردانيده حلال و پاكيزه را بخوريد و از آن خدايى كه بدو ايمان داريد پروا داريد {۸۸}
خدا شما را به #سوگندهاى بيهوده تان مؤاخذه نمى كند ولى به سوگندهايى كه [از روى اراده] مى خوريد [و مى شكنيد] شما را مؤاخذه مى كند و كفاره اش، خوراك دادن به ده بينواست از غذاهاى متوسطى كه به كسان خود مى خورانيد يا پوشانيدن آنان يا آزاد كردن بنده اى و كسى كه [هيچ يك از اينها را] نيابد [بايد] سه روز روزه بدارد اين است كفاره سوگندهاى شما وقتى كه سوگند خورديد
و سوگندهاى خود را پاس داريد اين گونه خداوند آيات خود را براى شما بيان مى كند باشد كه سپاسگزارى كنيد {۸۹}
اى كسانى كه ايمان آورده ايد #شراب و #قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد {۹۰}
همانا شيطان مى خواهد با شراب و قمار ميان شما دشمنى و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز باز دارد پس آيا شما دست برمى داريد {۹۱}
اى كسانى كه ايمان آورده ايد به خودتان بپردازيد هر گاه شما هدايت يافتيد آن كس كه گمراه شده است به شما زيانى نمى رساند بازگشت همه شما به سوى خداست پس شما را از آنچه انجام مى داديد آگاه خواهد كرد {105}