eitaa logo
گروه جهادی شهید عزیززادگان
268 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
2.5هزار ویدیو
10 فایل
. لینک کانال گروه جهادی شهید عزیززادگان قم . https://eitaa.com/joinchat/1182400604C07a410580f . @jahadi_heiat . ارتباط مجازی با مدیر گروه: @jamraci
مشاهده در ایتا
دانلود
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع آسیب شناسی سبک زندگی مسئولین جمهوری اسلامی مسئولین از "شهوات حلال" هم باید بگذرند... یازده دقیقه ای که اطلاعات مفیدی به شما خواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹دعای زیبای سید حسن نصرالله برای رهبر معظم انقلاب در شب 23 ماه رمضان؛ «خدایا بقیه عمر مرا به عمر سیدنا القائد اضافه کن» ♦️دبیر کل حزب الله لبنان:برای طول عمر رهبر انقلاب دعا کنیم. دعای من در سال‌های قبل این بوده و امسال هم همین است. ♦️من نمی‌گویم که خدایا از عمر من بگیر و به عمر رهبر انقلاب اضافه کن بلکه می‌گویم بقیه عمر مرا به عمر سیدنا القائد ببخش. چرا که امروز ایشان عمود استوار خیمه مقابله با فتنه‌ها هستند.
وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِله و آنها كه ايمان دارند عشق‌شان به خدا شديدتر است
انتخابات شورای هیئات مذهبی
گزیده ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان ۱۴۰۱/۰۲/۰۶ 🔸انقلاب به دانشگاه به عنوان مرکز تولید علم و رشد علمی و در نتیجه تأمین‌کننده اقتدار ملی نگاه می‌کرد اما جریان واپس‌گرای ضدانقلابی، دانشگاهها را مرکز آموختن پس‌مانده‌های کم‌ارزش دانش غربی می‌خواست تا با تربیت استاد و دانشمندِ مصرف کننده و مدیریت جامعه به‌دست این افراد، جامعه‌ای مصرفی برای غرب ایجاد کند. 🔸رهایی از احساس حقارت و ضعف، و ایستادگی در مقابل مستکبران غربی و شرقی را از نتایج احساس هویت و شخصیت‌یابی دانشگاه دانستند  🔸آن جریان وابسته و واپس‌گرای ضدانقلاب که به ریشه‌های خارجی مرتبط بود، هنوز فعال است و با حمایت و هدایت سیاست‌های نو استعماری برای دانشگاهها برنامه‌ریزی می‌کند، بنابراین باید دغدغه داشت. 🔸هویت‌زدایی یعنی تحقیر مبانی اندیشه‌ای و رویکردهای تاریخی و ملی کشور، تحقیر گذشته کشور و انقلاب، کوچک‌نمایی کارهای بزرگ و بزرگ‌نمایی برخی عیوب 🔸ایشان هدف از هویت‌زدایی را جایگزینیِ منظومه فکری غرب به جای هویت ملی و دینی برشمردند 🔸بر اساس منظومه فکری غرب، باید میراث عظیم اندیشه و فرهنگ در کشور کمرنگ یا محو شود، خیل عظیم جوانان آماده صعود به قله‌های شرف و عزت ملی مأیوس و ناامید شوند و احساس بن‌بست به نسل جوان تزریق شود بنابراین باید دغدغه داشت و شجاعانه و با بیان خوب و منطق قوی در مقابل این جریان ایستاد. 🔸یکی از مصادیق آرمان‌زدایی، بی تفاوت کردن نسل جوان و دانشگاهی به «فقر و فساد و تبعیض» به عنوان سه شیطان بزرگ و سه عنصر پلید است. 🔸از جمله مصادیق آرمان‌زدایی، بی‌تفاوت کردن جوانان به سلطه فرهنگی غرب و کم انگیزه کردن آنان به شاخص‌های انقلاب اسلامی است. 🔸هویت‌زدایی و آرمان‌زدایی دو دغدغه اصلی است که باید در قبال آنها هوشیار بود اما اینکه چه کسانی به دنبال هویت‌زدایی، آرمان‌زدایی واستقلال‌زدایی هستند و تا چه حد موفق بوده یا نبوده اند، وظیفه دانشگاهیان و صاحبنظران است.
🏷 بازخوانی 🔰«رژیم صهیونیستی محکوم به زوال است» 🔺 رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونیستی در واقع یک رژیمی است که پایه‌های آن بشدّت سست است، رژیم صهیونیستی محکوم به زوال است؛ رژیم صهیونیستی یک رژیم تحمیلی است، با حرکتِ زور به‌وجود آمده است، هیچ پدیده‌ای و موجودی که با زور به‌وجود آمده باشد قابل دوام نیست و این هم قابل دوام نیست.
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | به سوی نصرت خدا ❇️انتشار به مناسبت روز جهانی قدس... 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفه‌ای همگانی است. تحرّکوا باسم الله إلى الأمام و اعلموا أنّه «وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه». ۱۴۰۰/۰۲/۱۷