💢فلسطین؛ پیروز نهایی نبرد
🔹«هاآرتص» طی یک یادداشت خبری اعتراف کرد: «اسرائیل ناچاراً باید شکست خود را بپذیرد، اساساً این نبردی که در غزه آغاز شد، از همان ابتدای هفتم اکتبر شکست خورده بود.» این خبرگزاری صهیونیستی تصریح کرده است، هم اکنون اسرائیل در وضعیت و شرایط به مراتب بغرنجتری در مقایسه با روز اول عملیات طوفانالاقصی قرار دارد و بازگشت طرفین به شرایط روز اول جنگ بسیار سخت است. هاآرتص در ادامه گزارش هم تأیید کرده است، اسرائیل طی حملات ویرانگری که به غزه داشته، نتوانسته است به هیچ یک از اهداف اعلام شده ارتش و دولت نتانیاهو، از جمله بازگرداندن اسرای اسرائیلی برسد.
🔸به نظر میرسد، خود صهیونیستها یا حداقل جامعه غیر دولتی آن، شکست در نبرد با فلسطینیان و حماس را پذیرفتهاند و به دنبال یافتن راهی برای ادامه حیات اسرائیل پس از این شکست بزرگ هستند. هر چند این شکست ترمیمناپذیر است و به اذعان هاآرتص، دیگر برگشت به روز اول جنگ هم بسیار سخت است، چه رسد به روزهای پیش از عملیات طوفانالاقصی، اما باید توجه شود که مسیر سیاسی پس از اتمام جنگ بسیار حیاتی، حساس و بااهمیت است؛ حتی گاه مهمتر و حساستر از مسائل میدانی.
🔹حماس باید طرحهای صلح ارائه شده را به دقت بررسی کند تا در نهایت بتواند بیشترین امتیازات ممکن را بگیرد و در عین حال ضمانتهای لازم برای اجرای مفاد طرحهای صلح و توافقنامهها را اخذ کند؛ به گونهای که دیگر شاهد جنایات طرف صهیونیستی و وحشیگریهای بی حد و حصر آنان نباشیم. رصد اخبار مرتبط با روند صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی نشان میدهد، به تازگی مصر یک پیشنهاد صلح ابتدایی را تهیه و تدوین کرده و در اختیار اسرائیل، حماس، ایالات متحده و دولتهای اروپایی قرار داده است.
🔸بررسی مفاد این صلحنامه نشان میدهد، با واقعیتهای روز جنگ غزه بسیار فاصله دارد و در واقع اصلاً پاسخ دهنده دغدغههای اساسی طرف فلسطینی نیست؛ مسائل مهمی همچون ضمانت اجرایی این توافقنامه، روند آتشبس پس از ۱۴ روز، سرنوشت زندانیان فلسطینی، روند اداره غزه پس از جنگ و همچنین لزوم بازسازی غزه و بازگشت غزه به شرایط عادی جزء موضوعاتی است که در این طرح صلح اشارهای به آنها نشده است.
🔹البته این طرح که در ادامه طرحهای آمریکایی مبنی بر طرح تشکیل دو دولتی در فلسطین است، از سوی رژیم غاصب صهیونیستی نیز پذیرفته شده نیست؛ چرا که نتانیاهو به دلیل قبول نکردن شکست خود در این جنگ، دائماً خطر موجودیتی اسرائیل را مطرح میکند و بنابراین مدعی است که اساساً باید حماس و فلسطین به صورت کامل نابود شود؛ اما نمیداند که مقاومت و فلسطین نه شخص یا سازمان یا جغرافیای ویژه، بلکه یک گفتمان و اندیشه است و حذف شدنی نیست.
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یک مدل جالب حمایت از غزه در آمستردام هلند
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
.
♻️ حماسه ۹ دی درکلام مقام معظم رهبری:
● یوم الله
● روز متمایز
● روز کاری بزرگ
● روز فهمیدن نیاز
● روز ماندگار درتاریخ
● روز فراموش نشدنی
● روز شناختن موقعیت
● روز تجلی قدرت الهی
● روز اتمام حجت برهمه
● روز احساس مسوولیت
● روز نمایان شدن روح ولایت
● روز دشمنشناسی ملت ایران
● روزافشای اهداف پلید دشمن
● روز تجلی یکپارچگی ملت ایران
● روز نمایان شدن دست قدرت خدا
● روز برخاسته از بصیرت مردم ایران
● روز حضور در صحنه بدون فراخوان
● روز حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب
● روز کاری غیرمتعارف و غیرمعمولی
● روز گشایش فصل تازه ای از بصیرت
● روز مشت محکم بر دهان فتنه گران
● روز حضور در لحظه مناسب وموردنیاز
● روز نمایان شدن روح حسین (علیهالسلام)
● روز وارد شدن آخرین ضربه ملت ایران به استکبار
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
۳ دلیل برای خطرناکتر بودن فتنه ۸۸ نسبت به اغتشاشات ۱۴۰۱/ ۹دی انقلاب اسلامی را نجات داد
حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل استراتژیک، دلایل خطرناکتر بودن فتنه سال ۸۸ نسبت به اغتشاشات سال ۱۴۰۱ را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حمیدرضا مقدمفر مشاور فرمانده کل سپاه و کارشناس مسائل راهبردی در مراسم سالگرد حماسه 9 دی که امروز در آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجام برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی با بیان اینکه همهی ما مدیون حماسهآفرینی بزرگ مردم ایران در 9 دی 88 هستیم، این روز را با 15 خرداد 1342 مقایسه کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی پیشتر تاکید کردهاند که عوامل بقای انقلاب اسلامی همان عوامل مستحدثه و به وجود آورنده آن هستند؛ لذا میتوان گفت که از این جهت 9 دی کاملاً مشابه 15 دی 1342 است که اگر 15 دی، سرآغاز پیروزی انقلاب اسلامی و شکست رژیم ستمشاهی بود، 9 دی نیز از عوامل اصلی بقا و صیانت از انقلاب اسلامی است.
مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه به طرح این پرسش پرداخت که چرا فتنهی سال 88 عظیمترین فتنه پس از انقلاب اسلامی و حتی بالاتر از اغتشاشات و فتنه 1401 بود؟
مقدمفر در پاسخ به این سوال، 3 رکن اصلی فتنه 88 و متمایزکننده آن از دیگر فتنهها در طول تاریخ پس از انقلاب را برشمرد و گفت: نکتهی نخست این است که هر انقلابی با گذشت سه دهه از پیروزیاش، با تغییر نسل طبیعی مواجه میشود؛ بدین معنا که حالا ملتی به دوران جوانی و بالندگی میرسند که در زمان انقلاب حضور نداشتهاند و آن دوران را مستقیماً درک نکردهاند؛ در نتیجه، دشمن پیش خود در سال 88 تصور کرده بود که حالا باید پایان انقلاب اسلامی ایران را اعلام کند.
وی رکن دوم فتنهی 88 را تجربهی انقلابهای مخملین و رنگین در دنیا عنوان کرد و گفت: دشمن در مدل مقابلهاش با شوروی، به انقلابهای رنگین روی آورده و در موارد متعددی نیز موفق شده بود. آنها در گرجستان و اوکراین و برخی نقاط دیگر این مدل را عملیاتی و نتیجهی آن را مشاهده کرده بودند؛ مدلهایی که با تکیه بر فرآیند مردمسالارانه، اما با قلب و معکوس کردن یا موجسواری بر آن شکل میگرفت و نتیجهی مورد نظر غربیها و بخصوص آمریکاییها را فراهم میکرد. لذا دشمن در سال 88 کاملاً امیدوار بود که همان سازوکار را در ایران نیز پیاده کند و به انجام برساند.
این استاد دانشگاه درباره رکن سوم و بسیار مهم فتنه 88 که آن را از فتنههای دیگر برجستهتر میکند، خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از مسئولان عالیرتبه در آن سال با این فتنه همراه شدند که این نقاط بسیار مهم بود. برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی چنین ماجرایی رخ میداد، به نوعی که مسئولانی در تراز آقای کروبی با آن سابقهی چند دور نمایندگی مجلس شورای اسلامی، نمایندگی امام(ره) در حج و بنیاد شهید و ...، آقای موسوی به عنوان نخستوزیر کشور در دوران دفاع مقدس، و برخی دیگر که مسئولیتهای بزرگ داشتند و نامههای بدون سلام و والسلام و بیانیههای کذایی منتشر میکردند، وارد این ماجرا شدند و فضا را بسیار غبارآلود کردند؛ به نحوی که زبان آنها، با زبان دشمن و عمل آنها با خواست دشمن یکی شده بود.
مقدمفر ادامه با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشبیه فتنه 88 به جنگ احزاب، گفت: این تعبیر بسیار دقیقی بود؛ همهی معاندان ارادهی مردم ایران، از بهایی تا منافق و سلطنتطلب و برخی خواص بیبصیرت و قدرتطلب تا آمریکا و اسرائیل و انگلیس و... به صحنه آمده بودند تا از یک سو با رأی و ارادهی مردم و از آن بالاتر با میثاق ملی ایرانیان یعنی انقلاب اسلامی مقابله کنند.
وی با تاکید بر اینکه فتنه 88 قطعاً از جنگ تحمیلی خطرناکتر و مقابله با آن از جهاتی از دفاع مقدس پیچیدهتر بود، یکی دیگر از مشابهتهای اساسی حماسهی 9 دی 88 با 15 خرداد 1342 را مرکزیت رهبری انقلاب عنوان کرد و گفت: در فتنهی 88 نوک پیکان حملات، ستون مردمسالاری دینی در ایران، یعنی رهبر معظم انقلاب بود؛ همچنانکه در سال 1342 نیز هدف اصلی پهلوی و پشتیبانانش در آمریکا، به حاشیهراندن امام(ره) بود.
مشاور فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنانش به این پرسش پاسخ داد که چرا و از چه جهاتی 9 دی یک روز تاریخی است و آن را باطلالسحر فتنه میدانیم؟
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
💥ادامه 👆👆
۳ دلیل برای خطرناکتر بودن فتنه ۸۸ نسبت به اغتشاشات ۱۴۰۱/ ۹دی انقلاب اسلامی را نجات داد
مقدمفر سه عامل را در این زمینه موثر دانست و گفت: همچون اصل انقلاب اسلامی که نقش رهبری آن یعنی امام(ره)، کانونی و محوری بود، در خلق حماسه 9 دی نیز کلیدیترین عامل، خودِ رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان در 8 ماه ایستادگی مقدس، بیش از 41 سخنرانی بصیرت بخش و روشنگر و تبیینی داشتند و همواره تلاش میکردند صفوف ملت را از صفوف معاندان جدا کنند.
مقدمفر عامل دوم خلق حماسه 9 دی را «ملت» ایران خواند و گفت که مردم ایران نگذاشتند رهبرشان، همچون برخی امامان معصوم(علیهماسلام)، بدون همراهی کافی مردمی بمانند. لذا به صحنه آمدند و حماسهای ماندگار خلق کردند. حتی بسیاری از آنها که به آقای موسوی رای داده بودند، بویژه بعد از مشاهدهی ماجراهای عاشورای 88 و روشن شدن کامل واقعیت و پشت صحنه این فتنه، در 9 دی به خیابان آمدند و با انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اعلام همبستگی و تجدید پیمان کردند.
وی نکتهی سوم در ایجاد حماسه 9 دی را ایستادگی تاریخی رهبر معظم انقلاب بر اصول و مبانی عنوان کرد و گفت که مقام معظم رهبری بر اصول اسلامی که یکی از لوازم آن، مردمسالاری و حفاظت از رای و اراده ملت است به طور کامل پایبند ماندند؛ حال آنکه اصل حرف فتنهگران زدن بر دهان مردم و انتقام از صندوقهای رای از طریق اردوکشیهای خیابانی بود.
این کارشناس مسائل راهبردی تاکید کرد: 9 دی انقلاب اسلامی را حفظ و تقویت کرد و مهمترین راز این روز، تجلی بصیرت و تحلیل بالای مردم ایران بود؛ در طول تاریخ اسلام، هرجا اسلام با مشکل روبرو شده، ناشی از عدم تحلیل برخی مسلمانان بوده است؛ اما این بار مردم به درستی فهمیدند که فتنهگران میخواهند با شکلدهی به کاریکاتوری از انقلاب اسلامی، از مردم انتقام بگیرند.
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
📌 بچهپولداری که ۱۲ روز بعد از ازدواجش شهید شد.
🔹 "سردار شهید «صادق مزدستان»
در تاریخ ۲۷ دی ۱۳۳۵ در یک خانواده نسبتاً متمول، در بندر انزلی چشم به جهان گشود. او هفتمين فرزند اين خانواده بود. بعدها به قائمشهر میروند و در آن شهر به دلیل اشتغال خود و برادرانش به ورزش فوتبال، اسم و رسمی دست و پا میکنند.
◇ هر چه به روزهای انقلاب نزدیکتر میشوند، صادق و برادرانش بیشتر جذب نهضت اسلامی حضرت امام میشوند و تحول روحی پیدا میکنند. تا جایی که صادق در اولین روزهای دفاعمقدس به جبهه میرود
◇ صادق درگروه جنگهای نامنظم دکتر چمران شرکت داشت و در سوسنگرد در کنار او جنگيد. پس از تشکيل تيپ کربلا به اين تيپ آمد و در مدت زمانی اندک به سبب لياقت و شجاعت فرماندهی گروهان و سپس گردان صاحب الزمان (عج) از تيپ کربلا عهده دار شد.
◇ در ۲۷ آذر ۱۳۶۱ با خانم گيسو صالح پور ازدواج کرد. دو روز بعد از ازدواج به اتفاق همسر برای زيارت مرقد امام رضا (ع) به مشهد مقدس رفتند.
◇ در آنجا صادق به همسرش گفت: «اگر اين بار افتخار شهادت در جبهه نصيبم نشد خانه ای اجاره می کنم و با هم زندگی مشترک خود را آغاز می کنيم.»
◇ پس از بازگشت از مشهد مقدس به مناطق عملياتی رهسپار شد. او که فرماندهی تيپ دوم لشکر ۲۵ کربلا را به عهده داشت در منطقه فکه در يک عمليات شناسايی در خط مرزی عين خوش و در جنگل امقر در اثر صابت ترکش مين والمر به ناحيه سر در تاريخ ۹ دی ۱۳۶۱به شهادت رسيد. در حالی که تنها دوازده روز از ازدواجش می گذشت. پیکرمطهر شهيد صادق مزدستان در گلزار شهدای قائمشهر به خاک سپرده شد
مؤسسه جهادتبیین
@jahadetabiinvasavaderesanehei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقاحت سعید لیلاز در تلویزیون جمهوری اسلامی!
🔺دفاع شرمآور از فتنه۸۸ و اهانت به حماسه ۹ دی
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
✍️ سیدحسن نصرالله در پیامی به کنگره آیتالله مصباحیزدی:
❇️ آیتالله مصباحیزدی با گفتار و کردار خود درسهای بزرگی از ذوب شدن در ولایت و ولیّ داد
◻️ نشاندادن میراث آن شخصیت بزرگ امانتی بر دوش علما و جویندگان حقیقت است.
◻️زندگی ایشان تجسمِ سلوکیِ مکارمِ اخلاق و رسالتهای انبیا بود؛ و با گفتار و کردار خود درسهای بزرگی از ذوب شدن در ولایت و ولیّ داد؛ و راهنمایی به سوی ولایت و سپری برای آن بود.
◻️در لبنان رحلت ایشان در بین ما اثری عمیق ایجاد کرد.
مقاومت اسلامی در لبنان مورد توجه، درخواست، دعا و آرزوهایشان بود؛ چراکه ایشان درککردهبودند که مقاومت تنها گزینه برای پایداری امت و دستیابی آن به عزت و آزادی مقدساتش است.
#لبیک_یا_خامنهای
#موسسه_جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد